آقا من رفته بودم عیادت سجاد..........
عوضی اونقد خودشو میچسبوند به آدم که منم ازش گرفتم....
خلاصه کلام:
هم اکنون نیازمند تشکر سبزتان هستیم:دی
Printable View
آقا من رفته بودم عیادت سجاد..........
عوضی اونقد خودشو میچسبوند به آدم که منم ازش گرفتم....
خلاصه کلام:
هم اکنون نیازمند تشکر سبزتان هستیم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش تکنیک های مد DDRace - بخش دوم
-بخش دوم تکنیک ها و حرکات مخصوص مد DDRace:
ادامه ی این قسمت از بخش اول:
11.DUMMY
در قسمت هایی از مپ کاربرد دارد که برای رفتن به قسمت مورد نظر مپ از یک قسمت باریک و Unhookable استفاده شده باشد و معمولا با گذاشتن لیزر های درون مپ از HAMMER FLY نیز جلوگیری می شود و فقط با تکنیک DUMMY می شود از آن قسمت رد شد.روش انجام آن هم این است که یک Tee قسمتی از سطح بالایی مپ را Hook می کند (و Hook را ول نمی کند) و Tee دیگر باید Tee ای که قسمت بالایی را Hook کرده را به پایین بکشد و به قسمتی که DUMMY نیاز باشد برساند و خودش اول به داخل آن قسمت می رود و Tee دیگر به عنوان آخرین Tee وارد می شود و می توانند با Hammer زدن یکدیگر به بالای قسمت مورد نظر برسند.
-آموزش کاربرد Weapon های بازی در مد DDRace:
در زیر آموزش کاربرد های Weapon های مختلف در مد DDRace آمده است(عکس یکی از Weapon های بازی یعنی Pistol در قسمت زیر نیامده است).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.Hammer
پر کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.اصلی ترین کاربرد آن نیز امکان ضربه زدن به Tee های دیگر در حالت Freeze یا Unfreeze است و با کاربرد هایی که دارد می توان بسیاری از قسمت های مپ را به پیش برد.یکی از کاربرد های دیگر این Weapon هم Unfreeze کردن سریع دیگر Tee ها (بدون صرف مدتی که یک Tee به طور معمولی از حالت Freeze بیرون می آید تا به حالت Unfreeze بیاید) با ضربه زدن به آن ها به وسیله ی Hammer در بازی است.
2.Pistol
کم کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.فقط در بعضی قسمت ها برای علامت دادن Tee ها به هم یا تسلط بیشتر داشتن برای Hook کردن (به علت کوچک تر بودن این Weapon نسبت به سایر Weapon ها) است.
دو Weapon معرفی شده در بالا از همان اول مپ در اختیار پلیر هستند.اما Weapon هایی که در زیر معرفی می شوند فقط در طول مپ (در صورت وجود داشتن در مپ مورد نظر) کسب می شوند.
3.Shotgun
یکی از تفاوت های این Weapon در مد DDRace با دیگر مد ها نوع تیر آن است.تیر این Weapon در مد DDRace به صورت لیزر است و مستقیم حرکت می کند.کاربرد آن نیز نزدیک تر کردن Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و چه در حالت Unfreeze) از مکان قبلی خود به سمت Tee شلیک کننده است.
4.Grenade Launcher
شلیک با این Weapon توسط یک Tee به Tee مورد هدف یا اطراف آن بر روی Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و یا در حالت Unfreeze) تاثیر می گزارد و آن Tee را در جهت مخالف پرتاب می کند.
5.Laser Gun
این Weapon می تواند Tee مورد هدف را (در حالت خارج بودن از قسمت های سیاه مپ,که در کل یک Tee با هر Weapon یا روشی اگر در قسمت های سیاه مپ باشد نمی تواند به حالت Unfreeze بیاید) سریعا به حالت Unfreeze وارد کند.برتری آن نیز نسبت به روش معمولی و یا با Hammer این است که اولا از نواحی دور نیز می توان این کار را انجام داد و دوما این که تیر این Weapon با برخورد به سطوح کناری مپ با زاویه منعکس می شود و در قسمت هایی که به طور مستقیم نمی شود به Tee مورد هدف تیر زد هم کاربرد دارد.
6.Ninja
این Weapon که Ninja's Sword یا Sword هم نامیده می شود در مقدار بسیار کمی از مپ ها و آن هم در نقاط بسیار کمی وجود دارد.یک فرق آن با دیگر Weapon ها این است که در صورت کسب این Weapon فقط در مدت کوتاهی می شود از آن استفاده کرد و بعد خاصیت آن از بین می رود (کسب این Weapon در موقعی که Tee این Weapon را در اختیار دارد ظاهر Tee را عوض می کند) و برای کسب مجدد باید دوباره آن را بگیرد.این Weapon با کلید خاصی بر روی Keyboard هم قابل انتخاب نیست و موقع کسب آن در همان مدت کوتاه فقط می توانید از این Weapon استفاده کنید.کاربرد آن نیز سرعت دادن و جهش Tee در مپ است و در صورتی که روشی یا Weaponی برای عبور از قسمتی از مپ کار ساز نباشد با این Weapon می شود از قسمت های سیاه هم با سرعت عبور کرد (البته اگر Tee در قسمتی خارج از قسمت های سیاه مپ بیاید).
واسه چی اموزش میدی؟ اینا بلد و نابلدشون فرق نداره!:19:
اصلا مگه میشه مپ رفت؟ روزی از هر 20تا یکیش به اخر میرسه!:2:
کافیه یک روز برین ببینین چه خبر تو سرور ddrace .....:18:
به عنوان مثال:
[HTML]http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1314043004.rar[/HTML]
مسابقات چه زمانی بر گزار میشود؟
۱.بعدن ۲.قبلا ۳.الان ۴.هرگز
لطفا عدد گزینه مورد نظر را به شماره ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۳۱۰ ارسال نمایید
نقل قول:
مرد حسابی این که خود منم تو این دمو بلوکت می کنه:16::16::16:.
خیلی با حال بود:31:.
آقا منم بازی می کنم
بازیش فقط یه ذره سریعه :دی
لامصبا پینگ اونا زیر 70 من 180! :دی
بازی دیگه چی پیشنهاد میدین؟
عزیز دلم خوش اومدی درسته بازی یه ذره سریعه ولی لذت بخشهنقل قول:
تنها راه آموزش هم اینه که شما با یک نفر که وارده ( مثه من ) تو سرور تنها باشی بعد با حوصله یاد بگیری :31:
جملم فک کنم اشکال داره :13:
متاسفانه طول روز پینگم میره بالای 400 :13:نقل قول:
بعد اونا خیلی سریع از درو دیوار میرن بالا !
کنترلش رو تغییر میدن؟
یا با همون موس و کیبورد دیفالت؟
من نمیدونم چی بگم دیگه خودتون عقل دارین میفهمین بلاک کردن در ddrace یعنی چی؟:18::24::18:نقل قول:
تازه اعترافم کرده دیگه من بودم جای ادمین .....:32::32:
رازهایی برای داشتن پینگ کمتر
اگه دقت کرده باشین پینگ من همیشه زیر 40 هست و بیشترین موقع 39 هست
و بعضی از مسائل هستن که پینگ رو میبرن بالا و سهل انگاری از طرف خود شماست که پینگ بالا هست.
1.دانلود :
اول از همه اینکه هیچ چیزی در حال دانلود نباشه مثلا برای من nod32 میزنه وسط بازی اپدیت میکنه یا adobe reader یا هر چیزی که میخوان اپدیت بشن و گجتهای توی ویندوز سون و ویستا رو ببندید
2.برنامه های در حال اجرا
دوم هر برنامه ای رو ببندید هیچی نباشه مثل گجت ها همه چی رو ببندید ترجیحا اهنگ هم گوش ندید که لگ میندازه برای شما
در taskmanger هر چیزی که اضافی هست رو end processes کنید تا cpu usage به 1% برسد
3.راهکار کم پینگ در صورتی که قبلا پینگ مناسب بود
موقعی که دیدید پینگتون بالای 200 هست از بازی بیاین بیرون مودم رو ریست کنین
بیاین دوباره توی بازی اگه نشد ویندوز رو log off کنین و همزمان مودم رو ریست
4.نکات مودم و adsl
گه میتونین از قابلیت lan مودم استفاده کنین تا usb
باز هم اگه نشد سیم و مقدار کابل استفاده شده رو چک کنین که طولانی نباشه
استفاده از لینوکس ubuntu به جای ویندوز
من سه سال پیش این بازی رو توی ubuntu دیدم و از اونجا بازی رو شروع کردم ولی به خاطر کنکور 1.5 سال و نیم نبودم و الان برگشتم و یادمه توی اوبنتو بازی روون تر و خیلی با پینگ کمتری بود طوری که با سرورهای خارجی پینگ 100 بود و در کل پیشنهاد میکنم این سیستم عامل هم امتحان کنید.
در پایان میگم که انجام یکی از کارها شاید 10 تا پینگ کم کند ولی انجام رازهای 1 تا 4 مطمئنا تا 50 پینگ شما را پایین میاورد جز اینکه مشکل از مخابرات شما باشد.
سپاس از تمامی دوستان.:40:
سلام دوستان من قبلا این بازی رو دانلود کردم با این که پینگم بالا بود خوب بازی میکردم چند روز بعد ویندوزمو عوض کردم دوباره بازی رو نصب کردم ولی سرعت به شدت اومده پایین اصلا تو منو وقتی میخوام موس رو حرکت بدم 10دقیقه طول میکشه!!!مشکل از اینترنت نیست ولی نمیدونم چه کار کنم ویندوز عوض کنم؟:45:
امروز مسعود و هیرو بودن! :دی
باحال بود
ولی باز پینگ بالا بود
نرم افزار win رو داری برادر که تو اوبونتو هم تست کنم پینگو؟
هرچند بعید تاثیر داشته باشه!
این بازی به صورت پیش فرض باید روی اوبونتو باشه کلا بازی اول برای لینوکس اومد بعدش برای ویندوزنقل قول:
و اینکه اگه نبود توی قسمتی برنامه ها رو دانلود میکنی توی قسمت games هست بزن سریع دانلود و خودش نصب میکنه
win که برای اجرای برنامه های ویندوز روی لینوکس هست این بازی ورژن لینوکس خودش داره.
مطمئنا برای کارت گرافیک هستنقل قول:
اخرین درایور کارت گرافیک رو دانلود و نصب کن درست میشه.
من بیرون پینگ میگیرم زیر 300 هست
البته با 4.2.2.3
!
ولی تو بازی بالای 500!
باید بیرون با چی پینگ بزنم که معلوم شه وضعیت!؟
---------
پینگش ظاهرا ربط به سروری داره که توش بازی می کنم
بعضیاش تا 250 هم بود
بله عزیز ربط داره به سرور چون مثلا یه سرور تو آمریکا ( لعنت اله علیه تکبیر :31: :27: ) داره run میشه خوب معمولش اینه کمه کم 3 4 ثانیه طول بکشه تا اطلاعات از ایران منتقل بشه به کامپیوتری که توش سرور ران هستشنقل قول:
بعضی اوقات هم سرور تو ایران در نتیجه زمان زیادی برای انتقال اطلاعات نمی ره و تنها به اینترنت و سیستم کامپیوتر شما بستگی داره اگه اینترنتت خوبه ولی باز تو سرور های ایرانی پینگت می زنه بالا پیشنهاد میشه گرافیک بازی رو تا حدالامکان پایین بیاری
aqa!:18:
یه سروری بود که fng نام داشت! :19:بچه ها میرفتن اونجا بازی ها میکردن!:41: (جای اون ddrace که روزی یک مپ رد میشه!)
خیلی خوشم نمیاد از بازی
این خارجیا مدام ووت میزنن ادم رو بن می کنن!
خیلی مزخرفه اینجوری !
ما روم ايراني ميزنيم خو!:31:
عزیز خوب وقتی سرور ایرانی هست چرا خارجی ؟نقل قول:
اول کل فیلتر ها رو بردار بعد تو قسمت سرچ بزن persian سرور ها رو پیدا می کنه رمزشونم p30 هست
متاسفانه بعضی ایرانیها هم جنبه ندارن!نقل قول:
شوخی می کنی نزدیکه فحش ناموسی بده!
خوبه یه بازی فانه!
سرور ایرانیها همشون امروز لگ داشت !
باید دید که چرا کیکت میکنن!نه اینکه بری توسرور ایران همون کارو بکنی و کیک هم نشی!:13: معمولا تو سرورها(غیر از ایرانیا!!)بی دلیل کیک نمیکنن!گاهی بی دلیل کیک میکنن ها! من خودم قربانی ام.... ولی کار هایی که تو سرور ایران میکنیم معمولا در سرور های خارجی قابل قبول نیست و به همین دلیل کیک میشیم،مثل بلاک کردن در سرور های غیر بلاک:13:-اسپم دادن-فحش دادن(!)-و ...
این سرور fng چی شد؟ کسی catch 16 بازی نمیکنه سرورش همیشه هستا!! ولی fng که طرفدار داره و قرار "بود" مسابقش هم برگزار بشه! پریده!
بله کارای ما توی سرور خارجیا از جمله این قابل قبول نیست :41:
از جمله این بلاک خفن که ...
و اینم 4 شنبه سوری تی ها :31:کد:http://up6.--------.com/uploads/13142179872.rar
خیلی حال داد خدایی
کد:http://up6.--------.com/uploads/13142179871.rar
سلام بچه ها ی با حال tee :18:
امروز میخوام 1 [CLIENT] جدید به نام TDTW 0.6.1 [0.2] رو به شما معرفی کنم.
اول به مفهوم ساده بگم CLIENT چی هست :
CLIENT تقریبا 1 جورایی (lol) نسخه ی ادیت شده ی teeworlds هست. برای مثال ورژن ddrace.info یک CLIENT از teeworlds هست . :31:
حالا ویژگی های ای CLIENT :
1. اولین و مهمترین ویژگیش Anti Ping هست که به خصوص تو این روزا و با وضعیت سرورهای persian :2: خیلی به کار میاد. کار Anti Ping به این صورته که اگه تیکشو بزنید در مواقعی که لگ دارید یک آدمک به هر رنگی که شما براش انتخاب کنه ظاهر میشه که اون موقعیت دقیق tee هست. (دانلود کنید میفهمید )
2.منوی Fonts settings با قابلیت تعویض فونت.
3. های لایت کردن انواع نوشته های ping,number of players,game type server
4.قابیلیت Color changer for laser
5. قابلیت چت کردن به هنگام هوک
6. ایجاد منو برای قسمت چت .
7.و صدها قابلیت دیگر همگی در TDTW 0.6.1 [0.2]
(lol)
و اما قسمت جالب قضیه لینک دانلود:
TDTW 0.6.1 [0.2] Windows (x32) :
البته به اون 32 توجهی نکنید من رو 64 اجراش کردم :31::
TDTW 0.6.1 [0.2] Linux (x32) :کد:http://www.file-upload.net/download-3628542/TDTW-0.6.1--tdtw-0.2--windows-x32.zip.html
TDTW 0.6.1 [0.2] Linux (x86_64) :کد:http://www.file-upload.net/download-3629526/TDTW-0.6.1--tdtw-0.2--lin-86-32.zip.html
همیشه موفق و پیروز باشید و پینگ بد نداشته باشید :11:کد:http://www.file-upload.net/download-3629527/TDTW-0.6.1--tdtw-0.2--lin-86-64.zip.html
دوستان این سرورا روی اینترانت هست (یعنی سرورهای داخل ایران) که کمترین پینگ رو بده
انصافا یه چیزه قویتر از لازم گرفتم که مشکل نخوره بعدا
بقیش دست من نیست
از اینجام نزدیکتر سراغ نداشتم :دی
کسی سراغ داره بگه :دی
پس لطفاً : 1 سرور ddrace رو ریست کن چون وت خرابه 2 سرور بلاک رو ریست کن چون وت خرابه 3 سرور fng کوونقل قول:
این ورژن چنده تی ورلدزه؟؟؟نقل قول:
چرا سجاد rainbowداره؟
کلا نا امید شدم
بهم دو سه نفر گفته بودن تازه وارد میان بچه ها اذیت میکنن
به چشم دیدم
اون از شهاب که بلوک میکنه :D XD XD LOL
اما یکی بلوکش کنه سروش بیا این چیز بازیش گرفته
کلا وضع سرور رو عوض میکنم
مدیرا اکثرا عوض میشن
بعضیها که خودشون فش کش شدن بعضیهام روزی یه رب میان سرور
یه نفر نیست خبر بده ووت خرابه بعد دو روز باید بفهمم
نارو چرا خودت نمیای تو سرور؟
کسایی که تمایل به مدیریت دارن پیغام خصوصی کنن
و همینطور به یکی اشنا به vps linux احتیاج داریم (برای مدیریت سرورها)
اولا اسمت چی بود ممکنه خودت اذیت کرده باشه اگه هم که سرور بلاک بوده پس حق با من بوده . یا ممکنه gb بودی . lolنقل قول:
سروری که مدیر نداشته باشه همون بهتر که نباشه جانشیناتم به درد خودت میخوره ولی کسایی رو انتخاب کردی که از سر لج وت رو خراب میکنه که الان اسمشو نمیبرم بهشم که میگیم درست کن گوش نیمده یا یکی دیگه که وست مپ ddrace بلوک میکنه بعدش میریم kick کنیم مینویسه you cant kick admins خودتم که نیستی بچه ها هم از ترس اینکه تند تند بن نشن صداشون در نمیاد. :31:
ناراحت نشیا جیگر خودت بچه گلی هستی ولی جانشینات :13:
کسی با من کار داشت تو بازی اسم منو سرچ کنه 99 % سرور ایران نیستم.
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
یادم رفت بگم فقط بچه های p30 نیستن که سرور میزنن دست داره تو کار زیاد میشه :5: :
درود .
فک کنم مشکل اصلی بچه ها بعد از noob بازی ها , لگ باشه ( گریه شدید حضار...) . به خاطر همین یه برنامه پیدا کردم که فکر کنم اکثرا میشناسید. این برنامه واسه افزایش سرعت نت از طریق Traffic Shaping ساخته شده ولی تو قابلیت هاش کاهش پینگ هم هست که انصافا خوب کار میکنه (حداقل واسه من) .
اینم ویژگی هاش:
- Improve your Ping for online games
- Keep your internet fast during heavy upload/download
- NEW: Improve mobile Internet
- Reduce audio/video streaming problems
- Improve VoIP speech quality
بازم میگم واسه من جواب داده (از پینگ 120 اومدم 60) بعد نیاید بگید فلان ...
راستی سرعت دانلودم قبلا 240 بود الان اولش میره تا 440 بعد رو 300 میمونه. اصن یه وضی شده
دانلود 32bit
دانلود 64bitکد:http://www.cfos.de/cfosspeed-v660.exe
دانلود لینوکس : شرمنده نبودکد:http://www.cfos.de/cfosspeed-x64-v660.exe
راستی patch رو هم نذاشتم چون تو Virustotal ویروسی شناخته شد , بعد میگفتید وای تروجانه و فلان ...
خلاصه همین.
من مدیرا رو همینجوری الکی انتخاب نکردم و از وقتی این مدیرا رو گذاشتم فش و فش کشی تو سرور خیلی کم شده (اگه زیاد تر شده مردونه بگین)نقل قول:
قبلا هر روز ده نفر با هم فش کشی داشتن
منم خودم چند تا از مدیرا رو بردم مثل خودم wow باز کردم به خاطر همین میگم باید عوض شن
من نگاه کردم تو ارور ها به خاطر یه ارور ووت خراب شده که الان یادم نیست (سرور رو هم درست کردم)
پس لطفا باز بی مدرک تهمت نزن
حرف هم اگه قراره فش باشه بهتره نزنن (چون بی تعارف موت و بعد بن واسه چند بار)
وگرنه من که امروز رفتم تو سرور دیدم همه حرف میزنن
اگرم میبینی میخوام مدیر عوض کنم و مدیر جدید بزارم واسه بهتر شدن وضعه
__________________________________________________ ____________
دو نفرم درخواست مدیریت کردن تو pm که یکیشون تازه وارده که هیچ یکیشونم فکر نمیکنم مناسب باشه
کسی که تازه وارد نباشه تو سرور درخواست بده
__________________________________________________ __
ایشالا سرور ایرانی درست زده شه بچه ها راضی باشن برن اون سرور
من که خودم همه شاهدن کم پیدام این سرورا شده دردسر برام
راحت میشیم میره
کسی هم کمکی در رابطه با زدن سرور دائمی داشت کمکش میکنم شاید راحت شیم
سرور بلاک برای بلاک هست.برای کمک کردن که نیست.
خیلی خیلی راحت تازه وارد ها می تونن نیان.
اگه می خوان یاد بگیرن هم برن اول DDrace خوب خوب یاد بگیرن بعد بیا بلاک.
حوصله بحث ندارمنقل قول:
یک کلام گفتم حرف من بلاک نیست
یارو بلاک میکنه بعضی ها کنترل ندارن
ووت پاوس میدن و حرفایی میزنن
یکی این اموزش ساخت سرورو میذاره ؟ 236 صفحه رو بگردم ریش در میارم :d
کو پچ؟نقل قول:
بذار برادر من
زیرش بنویس ویروسیه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش آفلاین بازی کردن Teeworlds
سلام.
دوستان این مقاله رو (آموزش کاملش برای اولین بار در اینترنت:18:) خودم به انگلیسی تو فروم Teeworlds و DDRace.info گذاشتم.
حال ندارم ترجمش کنم (LOOOOOOOOL :31:) خودتون برید بخونید ترجمش آسونه.
لینک تاپیک در فروم Teeworlds:
لینک تاپیک در فروم DDRace.info:کد:http://www.teeworlds.com/forum/viewtopic.php?id=8428
می بینید من برای خارجی ها هم پست مفید میدم:31:.کد:http://ddrace.info/forum/showthread.php?t=664
ممنون.
نمیخوام ناراحتت کنم ولی همه نظر دادن که این طولانی و آموزش بهتر از این هست و ... .برای اولین بار هم نیست:31:نقل قول:
اونا اومدن لینک آموزش LAN دادن.آخه فکر می کنن آفلاین بازی کردن به چه دردی میخوره و فکر کردند مبحث اصلی تاپیک LAN است (چون خودشون به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند).نقل قول:
من اومدم این همه مفصل توضیح دادم تا هر نوبی بتونه آفلاین بازی کنه بعد اومدن حالمو گرفتن نامردا.
پست آخر اون تاپیک کاربر Dune هم همینو گفته و گفته فکر کردن منظورم LAN بوده (آخه مگه آفلاین فقط LAN هست؟) اونا دیگه چقدر نوبن , تو چقدر نوبی که دنبال ضایع کردنی؟:31:.
کدوم دیونه ای سرور Persian FNG رو ساخته؟ . موتش رو 6000 ثانیه قرار داده.من بدبخت!!!:9: