دوستان شبا 1 به بعد سرعت رو چنده ماله شما
از اصفهان اگه کسی هست بگه شبانش سرعت رو چنده
نوسان داره؟
سرویس 128
و مخصوصآ G
Printable View
دوستان شبا 1 به بعد سرعت رو چنده ماله شما
از اصفهان اگه کسی هست بگه شبانش سرعت رو چنده
نوسان داره؟
سرویس 128
و مخصوصآ G
اقایون سلام ، من چند تا سوال دارم .
سرعت دانلود این سرویس ارزون های 128 POL_HU در روز چقدره ؟؟ شب چقدر میشه ؟؟؟ پارس انلاین سرعت رو روی یوزر لیمیت کرده یا از روی خط ؟؟؟ عدد دانلود و اپلود مودم چقدره ؟؟؟ شبانه مجانی داره ؟؟ از چه ساعت تا چه ساعتی؟ شب سرعت دانلود از اپرا چقدره ؟
امروز پینگ من تعریفی نداشتنقل قول:
شما چه سرویس و کدوم شهر هستید؟
سلام عزیز؟شما کدوم مرکز هستید؟با چه سرعتی شب و روز دان میکنی؟من ولی عصرم سری g . شبا متغیره ولی چند شبه بالا 1 گیگ میگیرمنقل قول:
سرعت شبانه 12 تا 16 و نهایت 20 بشه و گه گداری به ندرت سرعت از 140 تا 240 هم میرسهنقل قول:
فکر کنم جدیدا رو هر دو لیمیت کرده باشه چون 1 ماهی میشه که دانلود خوبی نداشتیم و سرعتی که داریم همونی هست که تو قرارداد ذکر شده
من چون مودم رو با lan وصل کردم دیگه تظیماتش رو اجرا نکردم بخاطر همین سرعت دانلود و آپلود مودم رو ندارم ولی چیزی که به چشم دیدیم این بوده که سرعت دانلود 12 تا 16 و آپلود هم 15 حدودا بوده
شب ها 1 تا 6 صبح رایگانه
بالا سرعت شبانه رو خدمت شما عرض کردم و در طول روز چون ترافیک مصرفی از حجمتون کم میشه پارس انلاین لطف میکنه سرعت دانلود رو آزاد میزاره و آمار دقیقی نداره ولی حداقل 60 کیلوبایت و خیلی پیش اومده که 140 و 180 هم تو طول روز ثابت بوده
اقا میشه یه موردی رو تست کنی ؟نقل قول:
سرعت دانلود از این صفحه تو دانلود شبانه چقدره ؟؟؟
سپاسگذارمکد:http://www.shatel.ir/fa/support/drivers
دوستان من از پارس آنلاین رفتم شاتل. حالا نمیدونم کار درستی کردم یا نه . ولی خدایی واقعا پارس برای من اقتضاح شده بود . سرعت روزانه 20 شبانه 10 !!! البته سرویس من SR128-8GO بود !! قبل این سرویس ep1-8gb داشتم که اون خیلی بهتر بود . شبی 1 گیگ دانلود میکردم !! ولی یه روز اومدم دیدم تو پنل همین سرویس های SR زده منم مجبور شدم از اون بعد همین گرفتم . تا حالا کسی سرویس SR گرفته ؟ اینم تست من از شاتل : :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ساعت 1 براتون قرار میدمنقل قول:
نقل قول:
من شاتل داشتم یک سال و نیم واقعا راضی بودم حداقل سرعتی که میگفت میده میداد
البته پارس آنلاین هم بد نیست ولی نوسانش خیلیه و این امر باعث نارضایتی میشه
پینگ شاتل از پارس آنلاین خیلی بهتره این رو من کاملا قبول دارم چون زمانی که خودم داشتم شاهد این مورد بودم
سلام ،اگر امکانش هست تست رو انجام دهیدنقل قول:
با تشکر
من 128 نامحدودش رو دارم سرویس های خیلی خوبی هستن در مقابل قیمتشون اما از کیفیت سرویس E و F برخوردار نیستن :13:نقل قول:
این هم مصرف این 5-6 هفته اخیر البته من مدام دانلود نمی کنم و سعی می کنم بهینه مصرف کنم :27: چون محدود می کنن :13:
یعنی اگه زیاد دانلود کنید، شبانتون محدود می شه؟نقل قول:
من که سرویسم نا محدود هست روزانه و شبانه اش فرقی نمی کنه اما اگه زیاد مصرف کنم سرعت فعلیم که بین 120-125 هست می شه 70-80 بعد هم 40-50نقل قول:
این حرفی رو که می زنم تا حالا چندین بار امتحان کردم و واقعاً هم همین طور بوده :46:
دوستان اینجا کسی هست که کرج باشه و پارس آنلاین داشته باشه؟
من حدود 3 ساله که شاتل دارم . اون اوایل خیلی خوب بود ولی متاسفانه چند ماهیه که افتضاح شده . سرعت شبانه که قربونش برم صفر میشه و حتی یه صفحه هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود.
ولی تو روز باز خوبه . من اکو 512 دارم اما در بهترین حالت سرعت دانلودم به 70 میرسه . اینطوری که من شنیدم سرعتهای پارس خیلی بهتره .
اگر ممکنه میشه توضیح بدین پارس تو کرج چطوره سرعتهاش؟ تو روز و شب.
اگه ممکنه راهنماییم کنین چون میخوام برم پارس بگیرم.
کدوم سرویس رو بگیرم بهتره؟
یه بار از چاله در نیام بیوفتم تو چاه.
این موضوع در مورد دانلود شبانه هم صدق می کنه؟نقل قول:
من هم زیاد دانلود داشتم شبونه الان سرعتم خیلی اومده پایین...نقل قول:
این موضوع در مورد دانلود شبانه هم صدق می کنه؟
شبانه چقدر بوده؟ الان چقدر شده؟نقل قول:
من هم زیاد دانلود داشتم شبونه الان سرعتم خیلی اومده پایین...
یک سوم شده...........
چرا سرعت دانلود تورنت بالا پایین میره؟
بله این موضوع برای شبانه هم صدق می کنه اما اگه مرکز مخابراتی باشی که خلوت باشه مدت بیشتری می تونی استفاده کنی نه تنها پارس بقیه شرکت ها همین طور هستن چون مقدار پولی که برای خرید پهنای باند می دن زیاده نمی یان این پهنای باند رو بدن به کسی که مثلاً ماهیانه داره 20 تومن می دهنقل قول:
البته من حرف این دوستان رو قبول ندارم که میگم پارس محدود میکنه من الان تو محل خودمون با رفیقم جفتمون پارس انلاین داریم بیشتر از 2 ساله من شبی 2400 تا 2200 مگ میگیرم تا حالا هم سرعتم پایین نیومده این به منطقه بر میگرده که خلوت هست یا شلوغ
دوستان لطفا جواب منو هم بدین ممنون میشمنقل قول:
شما سرویستون چیه؟ و هر شب دانلود میگذارید ؟نقل قول:
سرویست چیه؟نقل قول:
در مورد تورنت برمیگرده به سیدرها البته به شرطی که با لینک مستقیم مشکلی نداشته باشی. سرعت آپلود رو که محدود نمیکنی؟
سرویس من 128 هست اره 90 درصد شبها دانلود دارم بیشتر هم فیلم دانلود میکنم سرعت دانلود رو 160 میچرخه وضعیت خوب باشه تا 2800 میرم البته من صبح ها تا 7 دانلود میکنم
POL-HLP سه ماههنقل قول:
سیدر دارم. نه مشکلی از سیدر ندارم.. لینک مستقیم بالا پایین نمیره... سرعت پایینه ولی بالا و پایین نمیره..
نه محدود نکردم.. مشکل فقط اینه که سرعت بالا و پایین میره...
سلام
من حدود 3 هفته هست که از پارس آکونت خریدم ولی نمیدونم یوزر و پسوردم چیه؟ چی کار کنم؟ توی اون برقه ی قرار داد هم هیچی ننوشته
یوزر کد شهر هست بدون صفر به اضافه تلفننقل قول:
پسورد هم تلفن هست تا اونجایی که من میدونم
یه سوال
خطتون رانژه شده که میخواین وصل بشین؟
نه فقط نمیتونم توی سایت لاگ این بشم
شماره ی تلفن رو برای نام کاربری میزنم
411xxxxxxx
پس ورد رو هم
xxxxxxx
میزنم نمیشه تازه پسورد رو 411xxxxxxx هم زدم اما بازم قبول نمیکنه
دوست عزیز شما یوزرنیمتو درست وارد کردی ولی پسوردش چهار رقم آخر شماره تلفنته.نقل قول:
پسورد 12345 بزننقل قول:
پسور شماره اشتراکتون هم میتونه باشه ولی این رو بدونید تا فعالش نکنند نه می تونی کانکت بشی و نه می تونی وارد سایت پارس آنلاین بشی.نقل قول:
پورتها رو درست فوروارد کردی ؟ هنگام دانلود پایین صفحه utorrent غلامت سبز رو میبنید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پورت رو نمیدونم ولی علامت سبز هست.نقل قول:
نقل قول:توی تورنت سیدر داریم تا سیدر من یه بازی قدیمی می خواستم بگیرم با 4 تا سیدر سرعت همش روی 120 بود تکون نمی خورد اما واسه گرفتن یه فصل یه سریال گاهی 24 تا سیدر بود اما سرعت از 30-40 بالا تر نمی رفتنقل قول:
باید ببینی سرعت اپلود سیدر هات چطوره به تعداد سیدر نیست :46:
برای اینکه بفهمی اون فایل رو توی ساعت های مختلف امتحان کن و یا یه تورنت جدید رو بگیر که می دونی سیدر هاش سرعتشون بالاست
دیشب رفتم قرارداد بستم
سرویس FP5-9X
اگه کسی داره لطفا بگه سرعت دانلودش چقدره
ممنون
استاد شما با gameranger بازی می کنی چه بازی ای؟ من هر وقت خواستم fifa 11 بازی کنم نشد اگه بخوام join شم همیشه connection has timed out میشه اگرم هاست باشم نمی تونن بهم وصل شن قبلا هم که fifa 10 داشتم اصلا نتونستم آنلاین بازی کنمنقل قول:
شما تنظیمات خاصی انجام میدید؟ همین الان که زدم نشد پینگ 260
باید V P N بخرم؟
کار خاصی رو مودم باید انجام بشه؟
اگه کسی بلده لطفا جواب بده
ممنون
سلام و عرض پوزش بابت دیر شدن تستنقل قول:
با سرویس 128 الان تست کردم سرعت اولش روی 24 و بعدش روی 16 و 13 و6 و دیگه 0 شد و قطع شد و دانلود کامل نشد
با تشکر ،نقل قول:
با دانلود منیجیر تست کردید؟
اینجا کسی نیست کرج پار آنلاین داشته باشه؟
تورو خدا یکی جواب ما رو بده
سرعتها چطوریه؟
128 با 256 فرق میکنه سرعتش؟
کدوم سرویس رو بگیرم خوبه؟
دوستان جون هر کی دوست دارین جواب ما رو هم بدین بخدا ثواب داره
128 حداکثر 140 و 256 حداکثر 185 کیلوبایت بر ثانیه سرعتشون هست.نقل قول:
شما مشکلتون از IPI هستش می تونی بری تو سایت fifa11.ir اموزش داده باید چه کار کنی .:8:نقل قول:
همه جا اینطوریه ؟ منظرم اینه تو کرج هم همینه سرعت . بعد این حداکثر که میگین یعنی چی؟نقل قول:
خب شاتل هم ممکنه لحظه ای به 200 هم برسه. این سرعت لحظه ایه یا ثابته؟ یعنی میشه با این سرعت دانلود کرد؟
اکثر جاها اینطوریه اما گاهی وقت ها روی بعضی از خط ها نمی شه Downstream بالا بست و مشکل ایجاد می کنه مثل قطعی زیاد ولی پایه Downstream که می بندن 1 مگ هستنقل قول:
هیچ شرکتی سرعتی رو که به شما می ده نمی تونه تضمین کنه :46: سرعت روزا خوب و ثابته اما شبانه به منطقه ای که هستین بستگی داره