من کیس رو نصب کردم و موقع نصب کشور رو روسیه زدم و زبون رو انگلیسی
ولی بازم زبون همه جاش انگلیسی نیست
چیکار کنم؟
راهی نیست که بدون نصب دوباره موقعیت کشور رو عوض کنم تا زبونش عوض بشه؟
ویرایش:
مشکلشو فهمیدم
حل شد
من کیس رو نصب کردم و موقع نصب کشور رو روسیه زدم و زبون رو انگلیسی
ولی بازم زبون همه جاش انگلیسی نیست
چیکار کنم؟
راهی نیست که بدون نصب دوباره موقعیت کشور رو عوض کنم تا زبونش عوض بشه؟
ویرایش:
مشکلشو فهمیدم
حل شد
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو:
Samsung Wave II Live Demo
کد:http://www.youtube.com/watch?v=GhWhyH9-T7Y&feature=player_embedded
سلام عکس بالا رو از کجا اوردی؟؟؟نقل قول:
دقت کردین که s8530 تو هیچ کدوم از سایت های سامسونگ موبایل نیست؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز کی این حرفو زده :18:
اینم یک سایت رسمی از طرف سامسونگ برای خانواده بادا:
و اینم سایت بادای سامسونگ در ایتالیا :کد:http://wave.samsungmobile.com/
و اینم منبع مربوط به عکسهای فوق:کد:http://badablog.it/samsung-wave-ii-s8530-quattro-colorazioni
کد:http://samsung.hdblog.it/2010/12/03/samsung-wave-s8530-caratteristiche-video-e-informazioni-sul-prodotto/
سلام بچه ها من هنوز نتونستم بازی نصب کنم اعصابم خورده.اول باید با اینترنت گوشی از کایز برنامه دی ال کنیم یا با پی سی هم میشه برنامه رو گرفت بعد با کابل نصب کرد!تازه هنگام نصب با کابل اگه میشه باید به نت وصل باشه پی سی یا نه! بازی بروس لی هنوزم هست من دوسش دارم لینک سالمشو کسی داره؟ help me please......
بازی های پولی رو می گین یا رایگان رو؟ در هر صورت شما هم با پی سی می تونید از سامسونگ اپز برنامه بگیرید هم با پی سی.نقل قول:
لینک بروس لی هم تو امضام هست.
یه مشکل جدید:
من وقتی کیس رو باز میکنم و میرم تو قسمت application این پیغامو میده و میپره بیرون:
the server committed a protocol violation.
section= response status line
مشکلش چیه؟ چیکار باید کنم؟
سلام
چوری میشه برنامه های جاوا رو روی مموری کارت نصب کرد؟
من فهمیدم چطوری باید روی تلویزیون 4.3 تمام صفحه دید باید همون مربع پایین پلیر روز زد اما نمی دونم چطوری میشه وقتی فیلم روی تلویزیون میبینیم صفحش رو خاموش کنیم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
دوست عزيز من هم با نظر تو موافقم يعني به عشق s8530 يك ماه كه منتظرم چون بيشتر بدرد بازي و وبگردي و فيلم نگاه كردن ميخوره:31:نقل قول:
صفحه s8530 نسبت به ساير lcd ها برتري داره...(به جز s-amoled) ولي انصافا تو همين عكسها خداييش صفحه ي s8500 يه چيز ديگست...:20:
من شنيدم كه تو بازار علاالدين s8530 با قيمت 420 بدون گارانتي هست و كيفيت صفحش عامل ارزونيه قيمتشه...ولي تا نياد و باهاش كار نكنيم نميشه تصميم قطعي گرفت...
دوستدار شما ياشار
مثل اینکه همه به شک افتادند که کدوم رو بگیرند
پس بهتره یک نظر سنجی هم بزنید
من يه سوال دارم.رو اين s8530 بادا 1.2 نصبه؟اونوقت اين ورژن جديدتر چه تفاوتي داره؟فريمور فارسي براش وجود داره؟شنيدم برنامه و بازي هاي پولي رو نميشه مثل 8500 روش نصب كرد درسته؟نقل قول:
سلام بروبچ:
بادا 1.2 به همراه زبان فارسی : (LANGUAGE PACK LP4
کد:http://developer.bada.com/apis/tools/sdk/list.do?categoryID=FC02040600&menu=MC01040807#
تفاوت ها ایناست:نقل قول:
سرعت بیشتر
عمر باطری طولانی تر
کیفیت دوربین بالا تر
عدم مشکل کمبود رم
بروزر دلفین نسخه 2.2
بله فارسی اومده ولی یه عیب داره که نمیشه بازی های -- شده رو نصب کرد.
دوستان . کمک.کمک
گوشی من خیلی زود باتری تموم میکنه شب شارژ میکنم 10 ساعت بعدبدون استفاده 30% کم میشه:41:گوشیمو تیرماه از نمایندگی اصلی خریدم.ولی تو این چند ماهه وقت نداشتم و گوشیمو دیر به دیر شارژ میکردم یه بار به یه ماه هم رسید(برا زنگ زدن از یه گوشی دیگه استفاده میکردم) حالا که واسه بازی و اینترنتو عکاسی اینها وقت دارم میبینم که شارژش خیلی افتضاح شده. به نظرتون چه کار کنم؟(باتریشو بذارم تو فریزر درست میشه؟)
سلامنقل قول:
یعنی کسی که 8530 بگیره نمی تونه 1.0 روش نصب کنه؟ یعنی کلا بازی های پولی رو نمیشه رایگان نصب کرد؟
دوست عزیز اینی که شما گذاشتی SDKـه، برای برنامه نویسیه، فرمور نیست.نقل قول:
چرا میتونه دانگرید بکنه.نقل قول:
چند سوال:نقل قول:
1.فرمور گوشیت چیه؟؟؟
2.قبلا اینطوری نبود؟؟؟
3.درصد cpu روی چنده؟؟؟
شاید بعد از مدتی درست بشه.
ببین ویجت مزاحم و اضافی باز نباشه.
اول دوباره یه 8 ساعت بزار شارژ بشه.اگه درست نشد احتمالا باتری خرابه...
در ادامه فرمايشات دوستمون...نقل قول:
قابلیت درج متن T9 Trace که مشابه Swype است (مثل گلكسي:31:)
امکان به روز رسانی نرم افزاری به صورت مستقیم از خود گوشی
نسبت به ورژن قديمي اضافه شده...
دوستان اينكه بازي پولي و... نميشه نصب كرد يعني چي من نفهميدم ؟:41:يعني بازي هاي s8500 با اين فرق ميكنه...به هم نميخورند؟؟؟
كسي از علاالدين خبر داره كه اومده يا نه؟
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان:11:
بلاخره بررسي samsung s8530 waveII اومد...بريد بخونيد...:31:
تيكه هايي از اين بررسي...:31:
ویژگی های کلیدی
- صفحه نمایش لمسی خازنی 3.7 اینچی از نوع Super Clear LCD با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و پشتیبانی از رزولوشن WVGA ، پشتیبانی از مالتی تاچ، استفاده از شیشه ضد خش برای سطح صفحه نمایش
- بدنه فلزی محکم و باریک
- سیستم عامل بادا v1.2 و Samsung Apps
- پردازنده یک گیگاهرتزی ARM Cortex A8
- پشتیبانی چهاربانده از GSM و دو بانده از HSPA
- Wi-Fi 802.11 b/g/n و پشتیبانی از WPS ، قابلیت وبگردی از طریق اتصال گوشی به رایانه
- گیرنده GPS داخلی با پشتیبانی از AGPS ، قطب نمای دیجیتال ، نرم افزار Samsung LBS که با حمایت Route66 طراحی شده است
- دوربین پنج مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و فوکوس لمسی ، قابلیت برچسب گذاری جغرافیایی، تشخیص لبخند و فلاش LED
- ضبط ویدیویی 720p با نرخ 30 فریم بر ثانیه
- 2گیگابایت حافظه در دسترس کاربر ، اسلات کارت حافظه microSDHC
پورت استاندارد microUSB و بلوتوث v3.0 به همراه پشتیبانی از A2DP
- سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری، خروجی تلویزیون
- مرورگر وب مبتنی بر Webkit با نام Samsung Dolphin Browser 2.0 با پشتیبانی از فایل های فلش
- نرم افزار YouTube ، یکپارچگی با سرویس های اجتماعی FaceBook و Twitter
- پخش ویدیوهای DivX و XviD
- کیفیت صدای خوب
نقاط ضعف اصلی
- تعداد محدود نرم افزارهای در دسترس
- عدم برابری Super Clear LCD با Super AMOLED
- قرارگیری اسلات کارت حافظه در زیر باتری
- نبود هیچگونه محافظی برای لنز دوربین
- نرم افزار مسیریابی گوشی تنها با مجوز سی روزه عرضه می شود
- عدم تعبیه سنسور محدود کننده نور برای تنظیم خودکار روشنایی صفحه نمایش
- عملکرد ضعیف در میزان بلندی صدا
برتری های Wave II نسبت به Wave
- آخرین نسخه سیستم عامل بادا یعنی نسخه v1.2
- قابلیت درج متن T9 Trace که مشابه Swype است
- امکان به روز رسانی نرم افزاری به صورت مستقیم از خود گوشی
- صفحه نمایش لمسی بزرگتر 3.7 اینچی
دوستدار شما ياشارکد:http://www.gsm.ir/review.php?phoneid=2282
سلام بچه ها من هنوز نتونستم بازی نصب کنم اعصابم خورده.اول باید با اینترنت گوشی از کایز برنامه دی ال کنیم یا با پی سی هم میشه برنامه رو گرفت بعد با کابل نصب کرد!تازه هنگام نصب با کابل اگه میشه باید به نت وصل باشه پی سی یا نه! بازی بروس لی هنوزم هست من دوسش دارم لینک سالمشو کسی داره؟ help me please......
سلام.اقا من بازی hit my boss دان کردم از زیپ خارج کردم 2 تا فایلو روی هم زدم از توی پی سی از doucument samsung kies aplication اینجا کپی کردم اخرین ورژن کیز رو هم گرفتم به نت وصل نباشم این پیغام رو میده مگه نباید با کیز نصبش کرد تو سامسونگ اپس میرم میزنه the remote name could not be resolved به نت هم وصل میشم میگه کشور خودتو مشخص کن!
چیکار کنم من اولین باره میخوام بازی نصب کنم دیوونه شدم!
سلام کسی نیست جواب منو بده!
کمک کنید لطفا
سلام دوستان
من دیروز این گوشی رو خریدم. الان همه چیز خوبه فقط وقتی که هدفونی که همراه دستگاه بود رو می زنم فقط از قسمت سمت چپ هدفون صدا می یاد و قسمت سمت راست اصلا صدا نداره. می خواستم ببینم تنظیم خاصی داره یا این که هدفون خرابه.
خراب نیست ، هدفون رو خوب جا نزدینقل قول:
باید محکم و تا آخر جا بزنی
فک کنم هدفونو کامل جا نزدی ... یکم بیشتر فشارش بده تا کامل بره تونقل قول:
ممنون دوستان
آره هدفون رو کامل جا نزده بودم. الان دارم از کیفیت صداش لذت می برم.
سلام
چقدر اينجا سوت و كور شده:41:...مگس پر نميزنه:31:
پس بچه ها كوشن؟يك جواب اين اقا عليرضا رو بده...؟
جواب سوال منم يادتون نره...:40:
دوستدار شما ياشار
خدمت یاشار عزیز عرض کنم کهنقل قول:
نخیر بازی هاشون فرق نمیکنه اما 8530 با ورژن 1.2 از بادا اومده و سامسونگ تو این ورژن راهی رو که ما باهاش بازی های پولی رو نصب میکردیم بسته:41:
تو اصفهان که هنوز عرضه عمومی نشده فقط من یکی دوتاشو تو مغازه ها ی اصفهان دیدم که البته قیمتشو نجومی میگفتن اونم چون هنوز کامل وارد مغازه ها نشده:27:
ایشالا تا چند روز دیگه تشریفشونو میارند:8:
هرچند که 8500 یه چیز دیگست
درود بر موج سواران
2دونه سوال: 1- چرا ساعت دریافت اس ام اس ها اشتباه درج میشه؟!! (من 3:30 + GMT رو تنظیم کردم) و 2- برای خروج از music player یا asphalt راهی جز end task کردن یا فشار دکمه قطع تماس وجود داره؟!
مرسی
بر شما نیز درود:31:نقل قول:
والا واسه من که مشکلی نداره شاید فریمورتون مشکل داره:41:
واسه پایان برنامه ها هم به جز دو راهی که خودتون گفتین راه دیگه ای نیست و اصلا دکمه قطع یکی از وظائفش پایان برنامه هاست
ای بابا این چه وضعشه! ما هر چی پست میزاریم انگار ن انگار 3 روزه من اینجا میام و میرم هیچکس توجه نمیکنه یعنی اینقدر جواب سوالای ما سخته!به خدا قبلا یه امیر سامسونگ نامی بود دمش گرم سوال نپرسیده واو به واو توضیح میداد!روح جوون مردیاش شاد....اقا من بازی hit my boss دان کردم از زیپ خارج کردم 2 تا فایلو روی هم زدم از توی پی سی از doucument samsung kies aplication اینجا کپی کردم اخرین ورژن کیز رو هم گرفتم به نت وصل نباشم این پیغام رو میده مگه نباید با کیز نصبش کرد تو سامسونگ اپس میرم میزنه the remote name could not be resolved به نت هم وصل میشم میگه کشور خودتو مشخص کن!
چیکار کنم من اولین باره میخوام بازی نصب کنم دیوونه شدم!
ممنون از توجهتون ويكتور جون گرفتم...:27:نقل قول:
ولي من اندازه صفحه خيلي برام مهمه به خاطر فيلم و بازي و وبگردي...ولي به جاش كيفيت صفحه رو از دست ميدي:2: اي كاش پول داشتم گلكسي ميگرفتم...حيف:41:
دوستدار شما ياشار
البته یاشار جون اینم بگم که صفحه 8530 هم کیفیت بسیار خوبی داره و نسبت به بقیه گوشی ها واقعا در حد المپیکه منظور من این بود که اگه کسی مثلا با 8500 و super amoled کار کرده باشه به دلش نمیچسبه:27:نقل قول:
من خودم دیروز یه 5800 نوکیا دیدم باور کن حالم داشت بد میشد:2:
خودمونیم این کیفیت صفحه هم دردسری هست برا خودشا:31:
اما اگه واقعا بزرگیه صفحه برات مهمه و دلت 8530 رو گرفته تردید نکن چون اگه چیزی که باب میلت نیس بخری بعدا" پشیمون میشی من تجربشو داشتم:13:
كاملا درسته:27:نقل قول:
من خودم 5800 دارم...اون روز تو بازار موبايل (بغل علاالدين...)براي اولين بار با ويو كار كردم وگوشيمو بقل گذاشتم شاخ در اوردم:18:...انگار 5800 سياه سفيده...:31:
حالا نميدوني با چه قيمتي مي فروشند؟؟؟
دوستدار شما ياشار
10 صفحه برای قرار دادن برنامه توی منو آخرشه؟
اولا سلام...:46:نقل قول:
اره دوست عزيز 120 برنامه... مگه كمه ؟
ولي شنيدم توي اپديت هاي بعدي (به غير از اين 1.2) اين مساله حل ميشه...
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان
من وقتی که earphone رو به گوشی می زنم و می خوام صدا رو روی 5.1 ch تنظیم کنم یه پیام می یاد روی صفحه که می گه برای فعال کردن این قابلیت باید sound effect ها رو غیر فعال کنی. می خواستم بدونم چه جوری می شه این کار رو انجام داد چون من هر کاری کردم نتونستم sound effect رو غیر فعال کنم.
نقل قول:
سلام. با این کار کپی کردن شما نمیتونی برنامه و بازی نصب کنی. واسه نصب از طریق کامپیوتر میتونی اینطور عمل کنی :
اول گوشیتو به کامپیوتر وصل کن اونم بصورت samsung kies بعد مثلا واسه نصب این بازی hit my bass روی لینک زیر کلیک کن.
بعد دکمه get رو بزن. خودبخود kies باز میشه و صفحه بازی رو نشون میده.کد:http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000033409&listYN=Y
حالا دکمه get رو که بزنی شروع به دانلود میکنه و چون گوشیت وصله بعد از دانلود اتومات نصب هم میکنه.
اگه گوشیت وصل نبود میتونی بعد از دانلود گوشی رو وصل کنی و بازیهای دانلود شده ات رو خیلی راحت نصب کنی.
تنها نکته ای که باقی میمونه اینه که نمیتونی فایلهای app و img دیگران رو از اینترنت بگیری و تو اون پوشه برنامه های دانلود شده بریزی و با kies نصب کنی.
این روش نصب برنامه ها و بازیهای رایگان بود.
سلام دوستان:40:
چرا اينجا اينجوريه هيچكس اينورا نمياد...:2:قبلا فعال تر بود.
پس چرا اين s8530 نمياد كسي خبري ازش نداره؟:19:
دوستدار شما ياشار
گوشی رو هر کس دید کف کرد:31:
معرکس
به قول خودم پاره می کنه:31:
ینی چی بگم من؟
فقط بدیش باطریشه:18: