FPS رو که خودش میده !
Printable View
FPS رو که خودش میده !
یعنی چی؟نقل قول:
تیک میزنه و افت فریم داره مشکل من این هست
منظورم اینهکه خوده انجین FPS رو بهت نشون میده دیگه کد نوشتن براش برای چیه ؟
برای اینکه توی گوشی هم جداگانه نصب میکنم بتونم FPS رو ببینمنقل قول:
سلام
آقا کسی میدونه چطوری میشه توی scene افکت ها و پست پراسس هایی رو که به دوربین نسبت میدیم رو اونجا هم ببینیم؟؟؟؟
یه اسکریپت قبلا پیدا کردم ولی درست کار نمیکرد
این جدا بودن گیم از سین تو یونیتی داره خیلی میره رو اعصابم
سلام
دوستان من تازه دارم با یونیتی کار میکنم،وقتی که play میکنم دوربین همه محیط بازی رو بم نشون نمیده یه حالت زوم داره !!
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
پیداش کردم باید سایز دوربینو زیاد می کردم.:n02:
سلام!! ببخشید چطوریمیشه دوربین بازی به یک دروبین فیلم برداری تدیل کرد مثل بازی Slender man??
:n02:
منظورتو دقیق تر بیان کن
یعی به جای تفنگ یا دست محیط دوربین فیلم برداری باشه مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این که کاری نداره ، هم میتونی از روش ساده ترش که 4 تا GUI بزاری و یک Spot Light رو Attach کنی به دوربینت استفاده کنی ، هم از Image Effect ها !
ببخشید میشه یک فیلم یا خودتون یکم بیشتر توضیح بدید من هر کاری کردم نشد!!:n29:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت file گزینه Download رو بزن Download میشه :n10:
چطوری میتونم فضای بازی شب کنم نه تاریک!! یعنی فقط با چراغ قوه جلو دیده بشه!!:n02:
توی متریالهات Emissive رو صفر کن ( سیاه ) یا خیلی کم . یا مثلا از متریال Diffuse استفاده کن که اصلا Emissive نداره . الان محیط فقط با نورها نورپردازی و روشن میشه برای چراق قوه میتونی از یه SpotLight استفاده کنی
سلام
دوستان راهی واسه باز کردن یه سورس ساده مثلا یونیتی 4 با یونیتی 3.5 نیست ؟! یعنی هیچ راهی ؟
سلام
دوستان چه طور میشه وقتی تیر اندازی میکنی جای گلوله روی اجسام بمونه؟
یک RayCastHit تعریف کن بزار اسمشو مثلا hit بعد از hit.point استفاده کن
ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه من یه منو دارم که یه دکمه Load داره و میخوام وقتی روی این دکمه کلیک کنم در واقع آخرین Save ی که کردم Load بشه چه کار باید کنم؟
با تشکر
با PlayerPrefs میتونی متغیرها رو ذخیره و بازیابی کنی . الان میتونی با استفاده از PlayerPrefs.SetString اسم آخرین مرحله رو ذخیره کنی توی یه متغیر مثلا به اسم "Save" و از هر جایی خاستی با Application.LoadLevel مرحله رو از روی اسمش لود کنی
PlayerPrefs.SetString("LastLevel",Application.Load edLevelName);نقل قول:
من این کد رو دارم باید به کاراکتر نسبتش بدم؟
اها خوب این کد الان اسم مرحله ای که داخلش هستی رو توی LastLevel ذخیره میکنه که خودت میدونی . به هر آبجکتی میتونی نسبتش بدی ولی مهمه کی بخوای فعال شه مثلا توی Start دوربین یا کرکتر تا یه بار اول مرحله , اسم رو ذخیره کنه
بعد روی دکمه ای که میخوای از ادامه بیاره ( یعنی وقتی روی فلان دکمه کلیک میشه ) :
Application.LoadLevel (PlayerPrefs.GetString ("LastLevel"));
همین دیگه :دئ
ممنون دوست عزیز لطف کردی... :thumbsup:
هر چی گشتم دکمه تشکر ندیدم!
سلام!!! برای ساخت بازی ماشینی استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد نیست؟؟!!
یعنی اشتباه نیست چون تو چند سایت مخوصص ساخت بازی اینو خیلی پیشنهاد دادن!!
اونجور که من شنیدم کاملترین فیزیک ماشینه !
دوستان میخواستم بدونم آیا نسخه کرک نشده و مجانی یونیتی که از سایت خودش دانلود میکنیم امکان داره باهاش بازی اندروید بسازیم و میتونیم تو سایتهای خارجی مثل گوگل پلی بزاریمش؟ممنون میشم توضیح بدید.
در ضمن میخوام بدونم آخرین ورژنش چنده؟ شما برای ساخت بازی اندروید، کار با ورژن کرک شده رو پیشنهاد میکنید یا نسخه مجانی؟
کسی واسه پرداخت درون برنامه ای کدی پیدا نکرده؟
من به شکل بدی درباره این برنامه گیج شدم. و همچنین دچار سردرگمی:n13: چند سوال:
1- برای ساخت کاراکتر و... که میگن باید با 3d max ساخت نمیشه تو خوده یونیتی ساخت؟:n03: اگه نمیشه پس کسی منبع خیلی خیلی کاملی داره برای اموزش 3dsmax :n16:
2- برای برنامه نویسیش باید در چه حد سی شارپ بلد بود؟:n13:
3-اموزش یونیتی رو از کجا بدست بیارم
4- کاراکتر تو بازی کلی حرکت داره اونارو باید کجا و چجوری درست کرد؟:n19:
1 - باید با چیز دیگه بسازی تو یونیتی ایمپورت کنی خوده یونیتی اشیا ساده رو داره فقط
2 - باید سینتکسو بلد باشی و توابع ابتدایی
3 - از سرچ گوگل
4 - باید با یک برنامه انیمیشن سازی حالا هرچی که باشه بسازی و ایمپورت کنی ، با مکانیم هم میشه تو خوده یونیتی درست کرد !
:n03: اوففنقل قول:
2- خب باشه مشکلی نیست فکر کردم سطح پیشرفتس:n18:
3-تو سایتای فارسی نبود:n04:اگه اموزشی داری ممنون میشم بدی:n29::n27:
4- نمیشه یه فایل 3 بعدی که دستو پاش قابل حرکت دادن باشه رو ببرم داخل یونیتی بهش دستورات حرکات کاراکترو بدم؟:n13: انیمیشن سازی به من نیومده.:n28:
راستی خودت تاحالا با یونیتی بازی ساختی؟:n27: میشه ببینم؟:n27:
تا دلت بخواد ساختم نشون کسی ندادم ، همش نصفه نیمست ! :دی
ببین مراحل داره باید T-Pose رو بسازی Bone هم بدی بش بیاری تو یونیتی بغد با مکانیم های اماده راحت میتونی هر حرکتی رو بش بدی !
اموزش ها اکثرا انگلیسی ان همه !
آموزشهاشو از کجا بگیرم ؟
سلام
دوستان کسی با یونیتی 5 کار میکنه؟
با خروجی گرفتن مشکلی ندارین؟
من زمانی که از اسکریپت های UI استفاده میکنم، داخل ادیتور هیچ مشکلی وجود نداره، اما فایل exe زمانی که به دستورات UI میرسه بسته میشه.
مثال کد :
دوستان اگر زحمتی نیست این کد را تست کنید تو فایل exe و خبر بدین که مشکلی وجود داره یا نه.کد:using UnityEngine.UI;
public Image _image;
public Sprite _sourceImage;
void OnTriggerEnter()
{
_image.sprite = _sourceImage;
}
تو این کد اصلا از کلاس manobehavior استفاده نشده که
دوست عزیز، خوب در حد یه کپی پیست اگر زحمت میکشیدید، مشکل حل بود. این کدها رو همین جا نوشتم، دیگه خاطرم نبود باید Monobehavior : هم مینوشتم تا توجهات جلب بشه.
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه یه کره که rigidbody هم داره رو هم چرخوند هم حرکتش داد ممنون
یه مرد پیدا شه باید یه کلیپ بزاره از normal map هر کار میکنم ندرست در نمیاد! 3 الی 4 نرم افزار استفاده کردم بازم نشد یکی بیا؟!:n31:
آقا یکی بیاد یه کلیپ بزاره از normal map هر کار میکنم ندرست در نمیاد! 3 الی 4 نرم افزار استفاده کردم بازم نشد یکی بیا؟:n31:
من یک پکیج دونده endless runner رو نصب کردم دوباره خذفش کردم . الان یک Cube گذاشتم و بهش Rigidbody دادم ولی جاذبه نداره و نمی افته. بقیه مدل ها هم همینطوره. فکر کنم کاری کرده که کدی توی محیط Editor هم عمل کنه.باید چیکار کنم دوباره به حالت او برگرده؟
انجین فیزیک این پروژه یکی از تنظیماتش غیرفعال شده به نظرم. می خوام بدونم دقیقا چه مشکلی ایجاد شده که هر ابجکتی می یارم روی هوا شناور می مونه.
پروژه دیگه ایجاد می کنم مشکل نیست. فقط همین پروژه هست که مشکل ساز شده برام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم edit->project settings->physic اونجا هم هرکاری کردم درست نشد که نشد.
هرچی سرچ می کنم جوابو پیدا نمی کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]