- باید نرم افزارهای ویژه ی مک رو بگیری.نقل قول:
- بله میشه.
- بهترینش Apple.com هست.
Printable View
- باید نرم افزارهای ویژه ی مک رو بگیری.نقل قول:
- بله میشه.
- بهترینش Apple.com هست.
-با یه سری نرم افزار میشه برنامه های ویندوز رو رو مک هم اجرا کرد اما بهتر اینه که از نرم افزارهای خود مک استفاده کنیننقل قول:
تنوع بالایی داره کافیه شما یه بسته نرم افزاری بگیری
-بله
-شما میتونین تو فروشگاه های اینترنتی مثل چاره و ....... قیمت بعضی از مدل هاشو نگاه کنی(قیمت بازار داخل دستت میاد)
ممنون از پیشنهاد خوبتوننقل قول:
همین مدلو گرفتم
حرف نداره
از تمامی دوستانی که کمک کردن تشکز میکنم :11:
سلام دوستان
چیزی که مدتیه فکر منو مشغول خودش کرده اینه که یه مک بوک بخرم به دردم مخیوره یا نه!!!
از یه طرف عاشق استیلش و اپل بودنشم!!
از یه طرف میگم این همه هزینه ارزش داره و در نهایت کار راه انداز هست یا پولم رو به باد دادم؟
یه نوت بوک میتونه نیاز های منو در رابطه با کار با نرم افزار های سنگین گرافیکی و ادیت و مونتاژ فیلم راب بندازه؟؟
مثلا میکشه که از برنامه ی ادیوس و افتر افکت و فتوشاپ و پریمر استفاده کنم؟؟؟
بدون افت فریم میتونه فیلم های 1080p رو نشون بده؟؟
میتونه یا باید این پول رو بدم بابت یه pc ?
اصلا الان قوی ترین مک بوک چقدره قیمتش؟؟؟
سلام .من قصد خرید یک لپ تاپ apple رو دارم که حدود 1.700.00 تومان باشه.کدام مدلش بهتر است با توجه به اینکه برای کار مهندسی می خواهم .
با تشکر
مدل MC375 با قیمت حدودا ۱۶۸۰ عالیه.نقل قول:
کانفیگش:
Cpu:2.66 core 2dou
Ram:4GB
H.D.D:320GB
GPU:G-FORCE 320
13"
سلامنقل قول:
اول از همه متفاوت فکر کن و برو دنبال عشقت.
مطمئن باش ارزش داره و از خرید اپل پشیمون نمیشی.
سیستم عامل مکینتاش برای کارای گرافیکی بهترینه (خیلی سرتر از ویندوزه).
پایین ترین کانفیگ ۲۰۱۰ اپل هم فتوشاپ رو مثل کره(!) اجرا میکنه.
در مورد فیلم های HD هیچی نمیدونم باید اساتید نظر بدن ولی کیفیت LCDش عالیه.
بالاترین کانفیگ رو MC373 با قیمت ۲۵۰۰ داره.
سلام به همه دوستان.
میخواستم بدونم تا چه حد میشه لپتاپ اپل رو customize کرد.
به عنوان مثال میشه روی مدل 13.3" گرافیک 512 قرار داد. یا هارد 7200 یا cpu جدیدترو...
چون یکی از دوستان میگفت mac book pro 13.3" با cpu ci5 دیده در بازار پایتخت. میخوام بدونم چنین چیزی وجود داره یا نه؟
ممنون.
سلام.نقل قول:
تو سایت Apple برو قسمت خرید.
اونجا میتونی کانفیگ کنی.
میشه لینکشو بزارید.نقل قول:
چون قسمتی که من میرم فقط میتونم هارد و رم و تغییر بدم نه cpu و کارت گرافیکو...
ممنون اگه لینکشو برام بزارید.
با سلام منم با خوندن صحبتهای بچه ها از اپل خوشم اومده. میخوام بدونم تفاوت مدلهاب اون در چیه؟
Apple iMac
Apple iPhone
Apple Air
MacBook 13.3"
MacBook Pro 13,15,17"
Mac Mini
نقل قول:کد:www.apple.com
رفتم به سایت اپل اما زیاد سر در نیوردم. کسی میتونه به طور مختصر تفاوتهاشو بگه کدوم بهتره
اگه کسی بتونه در مورد سوالم راهنماییم کنه ممنون میشم.
چون میخوام بدونم این لپتاپ کپی اپله یا خود اپل این کارو میکنه؟
دوست عزیز شما فقط میتونی هارد و رم رو تغییر بدی برای ارتقای CPU&GPU باید مدل بالاتری رو انتخاب کنی و مطمئنا هیچ راه دیگه ای وجود نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
آیمک همون دسکتاپ یا کامپیوتر رومیزی اپل هست.
آیفون گوشی موبایل اپل.
مک بوک هم لپ تاپ های اپل هست که به سه نوع مک بوک،مک بوک پرو و مک بوک ایر تقسیم میشن.
13" , 15" , 17" هم که واضحه سایز LCD هستش.
موفق باشی.
Apple iMac چطورن؟
حرفی واسه گفتن دارن؟؟؟
قیمت هاش چنده؟
دوستان ارزون ترین مک بوک چند هست!؟ چه کانفیگی!؟ اون وقت ارزش داره!؟
آیمک ها هم خوبن :31:نقل قول:
حرف هم زیاد واسه گفتن دارن.
قیمتهاش بین ۱۷۰۰ تا ۲۷۰۰ هست.
ارزون ترین مک بوک MC516 (مال خودم) هست با کانفیگ :نقل قول:
RAM:2GBبا قیمت حدودا ۱۱۸۰
H.D.D:250GB
CPU:2.4 CORE 2DOU
VGA:G-Force 320M
CACHE:3MB
ارزش که صد درصد داره ولی اگه دقیق تر میخوای نوع نیاز و کاربریتو از لپ تاپ بگو.
استفاده اینترنت و فیلم و یه خرده بازی!:31: ویندوز رو هم صد در صد نیاز دارم ، ولی خودم عاشق Mac OS هستم!نقل قول:
رفیق
یه ذره اطلاعات در مورد iMAC میدی؟؟؟
نسبت به نوت بوک ها قوی تره؟
یه PC ارزش بالا تری داره یا یه iMac ؟
برای اسفاده از اینترنت که اپل میشه گفت کاملترین امکانات رو ارائه داده، در مورد فیلم هم بهت اطمینان میدم که فیلم دیدن رو برات لذت بخش میکنه.نقل قول:
اما بازی بحثش جداست. اولا اگه بازی روی مک منظورته که باید بگم از نظر کانفیگ هیچ مشکلی در هیچ بازی ای نخواهی داشت ولی بازی ها برای مک با تاخیر وارد بازار میشن تا ویندوز ، ولی اگه بازی رو ویندوز مظورته که باید بگم که این کانفیگ برای بازی های گرافیک بالا مناسب نیست البته من خودم بازی های NFS carbon,shift,COD رو مثل آب خوردن اجرا کردم ولی اپل برای گیمر های حرفه ای طراحی نشده.
در مورد ویندوز هم بگم که نصب ویندوز رو مک بوک از pc هم راحت تره.
دوست عزیز آیمک همونطور که میدونی دسکتاپ اپل هست که سیستم عامل مکینتاش روش نصبه ( که رو هیچ pc ی نصب نیست) و از تمامی مخلفات مثل ,LCD monitor , Keyboard , Magic mouse , Speaker, Webcam و .. تشکیل شده و بسیار شکیل و شیک و امروزی طراحی شده (خیلی خوشگله انصافا).نقل قول:
از نظر کانفیگ اگه میگی که ۱ مدل که نیست، ولی قویتر هم داره و طبیعتا قیمت بالاتری هم نسبت به مک بوک ها داره.
شما رنج قیمت و انتظارتو از دسکتاپ بگو تا من بگم کدوم برات با ارزش تره (البته در هر صورت اپل یه چیز دیگست:46:)
من عرض کردم
یه چی واسه گرفتن رندر های های سریع و قوی کار با افتر افکت و ادیوس و ... میخوام
قیمت مهم نیس!
شما تاپ ترین کانفیگ ها رو بگو با ذکر قیمتش و حد وسط هم بگی ممنون میشم...
شنیدم آی مک ها از لحاظ امنیتی شدیدا ضعفیا!درسته؟
می خواستم بدونم مدل 374 کلا چینیه ؟
وبعدش شما بین 374و990 کدوم رو پیشنهاد می کنین (کارم برنامه نویسی هست .)
---------- Post added at 05:37 AM ---------- Previous post was at 05:33 AM ----------
سلام
می خواستم بدونم مدل 374 رو فقط چین زده یا امریکاییش هم موجود هست ؟
بین 374 و 990 کدوم بهتره ؟(کارم برنامه نویسی)
تمامی مدل ها و کانفیگ های لپ تاپ های اپل طراحی شده در کالیفرنیای امریکا و اسمبل شده در چین هستند و هیچ استثنائی هم نیست.نقل قول:
MB990 برای سال ۲۰۰۹ و MC374 تولید سال ۲۰۱۰ هست که حتما ۳۷۴ توصیه میشه و به ۹۹۰ فکر نکن.
واسه این کارایی که گفتی مک عالیه.نقل قول:
اصلا این حرف رو نزن چون آیمک ها هم سیستم عامل مکینتاش روشون نصبه و به اعتقاد خیلی ها security مک حرف نداره در مورد ویروس هم که باید بگم کاملا امن و امانه.:8:
اینم بالاترین کانفیگ آیمک (پارت نامبر:MC511) با قیمت ۲,۸۰۰،۰۰۰:
CPU : 2.8 CORE i5اگه محدودیت قیمت نداری همینو بگیر و باهاش زندگی کن!:31::46:
RAM : 4GB DDR3
CACHE : 8MB
H.D.D : 1TB
LED : 27"
VGA : 1GB ATI 5750 DDR5
از یه دوستم کخ 20 ساله کارش تعمیراته لپ تاپه پرسیدم در مورد اپل، میگه فقط بردش خیلی خوبه وگرنه قطعات دیگش یکیه. مشکلی که داره درایورهاشو سایت برای دانلود نمیدهواصلا نمیرزه اینقدر پول بدیومئندم چه کنم
من راستش خیلی درست منظورتون و نفهمیدم در این مورد ...! ولی اگه منظورتون اینه که دیگر قطعاتش با بقیه برند ها یکی هستش باید بگم که اشتباه می کنید.. برای مثال رم های سیستم های مک که کاملا مخصوص هستند ( قیمت بالایی هم دارند ! ) یعنی شما نمیتونید از رم های معمول در بازار در دستگاهتون استفاده کنید!نقل قول:
میگه فقط بردش خیلی خوبه وگرنه قطعات دیگش یکیه
:13: کاملا اشتباه! شما از طریق بخش ساپورت سایت اپل میتونین آخرین نسخه تمام درایور های سخت افزارهای اپل و دانلود کنید ( چه برای ویندوز و چه برای مک ) .. البته از Software Update هم میتونین استفاده کنین که دیگه نیازی به رفتن به سایت و هم ندارین...:20:نقل قول:
مشکلی که داره درایورهاشو سایت برای دانلود نمیده
این دیگه بستگی به خود فرد، نیازها و کاربردش از دستگاه داره :46: ( به طور کلی میگم.. ولی دلایل دوستتون به نظر خیلی درست نمیاد ! )نقل قول:
اصلا نمیرزه اینقدر پول بدیومئندم چه کنم
مرسی از راهنماییتنقل قول:
واسه این کارایی که گفتی مک عالیه.
اصلا این حرف رو نزن چون آیمک ها هم سیستم عامل مکینتاش روشون نصبه و به اعتقاد خیلی ها security مک حرف نداره در مورد ویروس هم که باید بگم کاملا امن و امانه.
اینم بالاترین کانفیگ آیمک (پارت نامبر:MC511) با قیمت ۲,۸۰۰،۰۰۰:
CPU : 2.8 CORE i5
RAM : 4GB DDR3
CACHE : 8MB
H.D.D : 1TB
LED : 27"
VGA : 1GB ATI 5750 DDR5
اگه محدودیت قیمت نداری همینو بگیر و باهاش زندگی کن!
حالا با این حساب
مک بوک رو توصیه میکنی یا imac
محدودیت قیمت ندارم والا
ولی خب!واسه پولی که میدم ارزش قائلم و دوس دارم بهترین چیزی باشه که میگیرم
راستی
یه imac دیدم با این کانفیگ:
Apple iMac - 4 GB RAM - 3.06 GHz - 1 TB HDD
cpu به نظر خیلی قوی تری داره
نه؟
سلامنقل قول:
از نظر قدرت سخت افزاری، آیمک کاملا برتره.. نمایشگرش هم که واقعا با کیفیته ...
تنها مزیت مک بوک قابلیت جابه جاییشه...:20:
خیرنقل قول:
سی پی یوی iMac ی که شما معرفی کردین دو هسته ای هستش ( آخه اصلا آیمکی با سی پی یوی ۴ هسته ای و فرکانس 3.06 GHz وجود نداره )و سی پی یویی آیمکی که دوستمون معرفی کردن ۴ هسته ایه.. و کاملا برتری داره نسبت به مدل مد نظر شما:11:
یعنی iMac بگیرم؟؟
دوستان
سیستم صوتی و ... چطوره؟
واقعا چقدره فرقه بین قدرت iMac با MacBook ؟
اونقدر فرق هست که قید یه چیز قابل حمل رو بزنم؟
کانفیگ های تاپ iMac و MacBook رو با هم مقایسه میکنید؟؟؟
خیلی ممنونم
من مدل های MBP MC373و iMac MC511 و براتون مقایسشو میزارم :
CPU :
مکبوک : دو هسته ای با فرکانس پایه ۲.۶۶ / ۴ مگ کش
آیمک : چهار هسته ای با فرکانس پایه ۲.۸۰ / ۸ مگ کش
RAM :
مکبوک : 4GB DDR3 1066 MHz
آیمک : 4GB DDR3 1333 MHz
GPU :
مکبوک : Nvidia GT330M 512MB Dedicated
آیمک : ATI Radeon 5750 1024MB Dedicated
که همون طور که میدونین آیمک علاوه بر مموری گرافیک بالاتر، پردازنده ی گرافیکی به مراتب قوی تری هم داره
HDD :
مکبوک : 500GB 5400 rpm
آیمک : 1TB 7200 rpm
display :
مکبوک : 1440x900 15 inch
آیمک : 2560x1440 27 inch
تفاوت های اساسی دو دستگاه و در بالا قرار دادم که همون طور که میبینین آیمک در تمامی فاکتورها برتری داره... در مورد سیستم صوتی آیمک چیزی نمیدونم ولی بعیده که از مکبوک ضعیف تر باشه !
..
ببینین کلا مقایسه این دو دستگاه از نظر قدرت کار خیلی درستی نیست! اگه قرار بود که مکبوک قوی تر باشه دیگه دلیلی نبود که آیمکی درست بشه ! ( خوب مردم در صورت نیاز با کابل مکبوکشون و وصل میکردن به یه مانیتور بزرگتر )
شما بهتره ببینین نیازتون دقیقا چه چیزی هستش.. اگه قرار نیست که دستگاه جا به جا بشه قطعا خرید آیمک توصیه میشه...
مرسی رفیق
نهایت جفتشو میخرم دیگه
نه؟؟ :31:
یه سوالم بی جواب موند
واسه کاری که من میخوام(استفاده از ادیوس و افتر افکت و پریمر) مک بوک در اون حد هست که از آی مک چشم پوشی کنم؟؟؟
سلام.من میخام 374 بگیرم.ولی یهو 200تومن گرون شده!!!چیکار کنم!!!
رفقاااااا
از کجا برنامه های تحت اپل رو دانلود کنم؟؟؟
سلام
تو شرایطی که نرخ دلار هر روز بالا و پایین میشه ،و این نوسانات روی قیمت محصولات اپل تاثیر می ذاره،
آیا خرید تو این شرایط رو پیشنهاد میکنید؟
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم واسه ادیوس و افتر ایفکت ... مک بوک به راحتی آب خوردن جوابتو میده ولی اگه میخوای یه کانفیگ غول داشته باشی آیمک بهتره.نقل قول:
برنامه های مک رو هم از سایت ----------- دانلود کنید.