دوستان بنده الان دارم از سایت یوتیوب بوسیله ( مول ) دانلود میکنم و با سه لینک سرعتم به 160 ت 170 میرسه .
سرویس 1 مگ محدود
Printable View
دوستان بنده الان دارم از سایت یوتیوب بوسیله ( مول ) دانلود میکنم و با سه لینک سرعتم به 160 ت 170 میرسه .
سرویس 1 مگ محدود
قبلا چند بوده سرعتتون؟!نقل قول:
همین بوده . 160 تا 170
این مول چیز خاصیه/پ.خ کن اسمشا .برای من انگار به یه سری سرور خاص وصل میشه!!! بیشتر مواقع حین کانکت شدن خطای 691 یا همون رمزعبور و نام کاربری را میده مودم را روشن میکنم بعضی مواقع این خطا را میده یا هنگامی که دیسکانت میکنم باید یه 30 ثانیه ای صبر کنم تا خطا برطرف بشه
مولتی شیر را میگفتی :) ممنون
دقیقا ، از وقتی که سرعتا کم شده ، همینطوری شدهنقل قول:
چند بار ارور میده سر رمزعبور و نام کاربری و تا آخر با دعا و صلوات کانکت میشه:n13: چکار کردن اینا؟
دعا میکنم مربوط به انتصابات باشه و بعدا درست شه:n27:
مطمئنم اینها روز یک شنبه یک دست کاری کردن چون برای دو ساعت پیغام ارور عجیبی می داد که برای من که پنج ساله سرویس adsl دارم اولین بار اون ارور را می دیدم
ارور می داد که روتر شما درست کار نمی کنه و در حال اجرا نیست
به خودشون هم که زنگ زدم گفتن اشکال از خود ماست و بعد از دو ساعت درست می شه
از اون روز به بعد مال منم همین ارور 691 را می ده... سی ثانیه هم خیلی بیشتر باید صبر کنم گاهی برای کانکت شدن باید تا نیم ساعت صبر کنم
ولی به جز روز دوشنبه که سرعت در حد فاجعه بود بعد از اون سرعت من معمولیه... افت نکرده
ولی از روز یک شنبه مقدار مصرف منو تو سایت مخابرات نمی زنه.و. روی همون مصرف قبلی مونده.. قبلا" هر روز که چک میگکردم بین یک تا سه درصد مصرف روزانه داشتم ولی الان چند روز روی 18 درصد مونده و تکون نمی خوره
شما هم همچین مشکلی دارید؟
بله از منم همینطوریه شبا و صبح ساعت 7 هم دیسکانکت نمیکنه به جاش ساعت 12 ظهر دیسکانکت میشه میخوای وصل شه هم ارور 691 میده
اینطوری یا دانلود شبانه رو دارن توی پاچمون میکنن رایگان دیگه حساب نمیشه یا اینکه سیستمشون قات زده کلا اینترنت رایگانه حجم حساب نمیکنه که دومی ازینا بعیده.
نمدونم این را درست نوشتم یا نه:) you are in being watch the government has the secret system a machine spying you every hour every day
سلام.
سرعت من یه 3 ، 4 روزی هست اومده رو 60 ، 70 تا ...
زمانی هم که مودم رو روشن ، خاموش میکنم ، چراغ اینترنت چند دیقه قرمز میمونه بعد وصل میشه ...
این چراغ قرمز می تونه علت های متفاوتی داشته باشهنقل قول:
زمانی که قطع میشه شما تنها قطع می شی یا همه قطع هستن؟
واسه منم چند روزه همینطوری شده، الان دو روزه که برای چند ساعت هم نمیتوانم به هیچ عنوان کانکت بشم و ویندوز ارور dns میده! هر dns که بگی امتحان کردم نشد آخرش زنگ زدم بهشون میگم اینطوریه میگه تا شنبه درست میشه:n04:نقل قول:
اگه درست شد من اسمم رو عقدس میزارم:n08:
نقل قول:
:n08:
ریس وخوام که بیاد کمک:n02:
اینترنتم قطع نمیشه ...نقل قول:
خودم مودم رو خاموش روشن میکنم (برای تغییر ای پی و بهتر شدن پینگ)
سرعتت اگه پایینه نویز رو تو مودم چک کننقل قول:
شاید خط مشکل پیدا کرده
آرمین جان مشکل یه نفر دو نفر نیست از هر کدوم از دوستام پرسیدم همین مشکل را دارن مخصوصا کانکشنی ها همش 691نقل قول:
آخه 691 مال اشتباه بودن رمز عبورهنقل قول:
البته من مخابرات خوزستانم زیاد از اراک خبر ندارم
پشتیبانی چی میگه؟
ممنون از راهنمایی و پیگیریت. من pppoe وصل می شم با یکی دوبار کانکت از پنل مودم مسئله حل می شه لوگش را هم نرفتم بخونم. این روزا هم گرفتار بودم تماس نگرفتم بیشتر خبر از دوستام هست که به من انتقال می دن. مشکل عمده من کاهش سرعت هست. (یکی از دلایلی که رغبت نمی کنم پیگیری کنم اعصاب آدم را خورد می کنن با جوابای الکی. اون موقع که محدود بودم اشتباه محاسباتی در حجم هرچی هم پیگیری کردم به نتیجه نرسیدم که نرسیدم.)نقل قول:
به نظر من پیگیری کنید شاید به نتیجه رسیدیدنقل قول:
امروز زنگ زدم گفت تا شنبه درست میشه.دیگه خدا داند!
من هم همین مشکلاتو دارم دوستان جدم میان جلو چشام تا بخواد اروره پسورد و یوزرو نده
حالا بی شوخی شب ها هم خو قطع نمیشه یعنی اینترنت رایگان نبود ؟آخه من همیشه اینرنتمو بعد از یک قطع میکردم تا رایگان بشه حالا رایگان بودن یا حساب میشن ؟:n28:
اگه اینجوری باشه که من رو هوا میرم :n02:
این سایته 2020 هم یه نفر لطف کنه آدرسشو بده !
چیزی من پیدا کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ظهر تا ساعت 12 شب قطع بود امروز برای من ولی سرعت درست نشده همچنان
دیروز از ظهر تا ساعت 1 شب که من بیدار بودم قطع بود . صبج بلند شدم دیدم وصل شده /:n01:
مشکا چراغ قرمر برا من حل شده ، ولی سرعت کمه هنوز ...
بحث سرعت شد فکر میکنم الان به حالت قانونی و نرمال در اومده!
من 128 دارم قبلا یعنی به مدت دوسال سرعت دانلودم بالای 200 بود و تقریبا یکسال 260 بود...
خب اصولا این سرعت واسه 128 نیست و به ترتیب تعرفه های دیگه ...
نمیدونم تا چه حد صحت داره ولی فکر کنم سرعت ها دیگه زیاد نشه و همین بمونه:n03: (البته خودم امیدوارم بعد از چیز دوباره درست شه)
برای من سرعتم کم نشده.. سرعتم مثل سابقه.... دیروز خوشبختانه برای من اصلا" قطع نشد....
امروز هم دیگه اون مشکل ارور 691 که نیم ساعت موقع مانکت شدن ما را الاف می کرد حل شده.... ولی همچنان مقدار مصرفم تو سایت مخابرات ثابت مونده.... معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن... احتملا" می خوان مقدار مصرف را بیست برابر حساب کنن
فقط امیدوارم امشب مشکل اینترنت شبانه اش حل شده باشه...
خوش شانسیا :دی کدوم منطقه مخابراتی هستی؟نقل قول:
----
اینجور که معلومه 256 به پایین را سرعتاشونو کم کردن / بعد چرا 256 و 128 سرعتشون یکیه؟ همینطور 512 و یک مگ؟ تو تماس ها و اعتراض هاتون این نکات را اعلام کنید.
سلام دوستان یه مشکلی واسه من هست شما هم چک کنید ببینید بیزحمت
نزدیک چند روزه که تو سایت کارکرد ADSL از نظر حجمی تغییر نمیکنه فقط پولش اضافه میشه من نمیدونم چقدر مصرفم میشه ریز کارکرد هم نمیده :(
بله دوستان هم ذکر کردند سایت به روزرسانی نمی شه تنها راهکار پیش رو با 2020 تماس بگیرید و اعتراض بفرمایید.نقل قول:
مال من مرکز شهید علیزاده است ( همون خیابون مخابرات)نقل قول:
والا خیلی خوش شانسم نیستم.. با سرویس 512 سرعت دانلودم بالای 70-80 نمی ره
اینجا بعضی دوستان می گن با 128 بیشتر از اینها دانلود می کنن
دوستان دیشب سرویس شبانه شما درست شد؟
دیشب دوباره سرویس شبانه ام کار نمی کرد
امروز هم همچنان مقدار مصرفم تو سایت مخابرات ثابت مونده
لطفا" همه زنگ بزنید مخابرات اعتراض کنید
من فکر کردم سرعتت ثابت مونده تو 170 ایناست پس در مورد سرعت ها اشتباه کردم. از بچه هایی که یک مگ داشتن پرسیدم سرعتشون تغییر نکرده مثل اینکه!نقل قول:
خیلی عجیبه ... :n02:
مقدار مصرف منم تو سایته مخابرات ثابت مونده ، شبانمم درست نشده سرعتمم از 170 به 60 ، 70 رسیده !
یا علی اینا میخوان چیکار کنن ؟ :n30:
256 محدود دارم.
تک کانکشن با آی دی اِم 11 کیلوبایت میده تازه از لینک مستقیم!!!واین قصه ادامه دارد
دو سه روزه قعطی زیاد شده . :n23:
سلام بچه ها خوبید همگی..
این چندروزه اینترنت ADSL ندارم و از دایل آپ استفاده میکنم ! سرعت دایل آپ هم بدک نیست :دی میخوام به زودی از یه جا سرویس بگیرم ، سرعت زیاد نمیخام ، سرویس دهنده ای به جز
مخابرات جایی سراغ ندارین که انصاف داشته باشه ؟!
من تعریف رز نت و زیاد شنیدمنقل قول:
یکی از دوستام 256 ازش گرفته میگه داره با 240 250 دانلود میکنه
خودم قبلن رزنت داشتم از لحاظ قیمت خداییش از همه جا ارزون تر بود ولی از لحاظ سرعتی اون موقع ها افتضاح بود ( دقیقن به اندازه ی واقعیت سرعت داشتی مثلن برای 256 سرعتم 32 تا بود !! ) یعنی دلم از دست رزنت خون بود الانش رو نمیدونم ! روز آخری هم که میخواستم تخلیه کنم کلی باهاشون دعوا کردم الان اگه برم آبروم رو میبرن اگه منو بشناسن :n08:
رز نت افتضاحهنقل قول:
سمتش نرید
عموم داشت، میخواست پس بده نمیزاشتن نامردا