شما از سالم بودن سابتون اطمینان لازم رو دارید؟ساب رو با یه آمپلی فایر دیگه تست کنید ببینید چه جوابی می گیریدنقل قول:
Printable View
شما از سالم بودن سابتون اطمینان لازم رو دارید؟ساب رو با یه آمپلی فایر دیگه تست کنید ببینید چه جوابی می گیریدنقل قول:
قبلا هم عرض کردم،بازم عرض میکنم.سینماهای جدید سامسونگ امسال نسبت به سال پیش خیلی رشد و پیشرفت داشتند هم از نظر دیزاین و هم از نظر صدا.نقل قول:
تفکیک خوبی دارند ولی عالی نیست،بیس دستگاه به نظرم قابلمه ای هست.یعنی خشکه و حجم نداره.
قیمت های بالایی دارند.به نظرم به نسبت کاراییشون قیمتهاشون بالاست.
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
دوست عزیز الان اگر کسی بخواد آکبندش رو بخره به نظرم اشتباه میکنه ولی اگه میخوای کم هزینه کنی و دست دوم تمیزش رو بخری اگر قیمتش منصفانه باشه به نظرم ارزش داره.نقل قول:
300 بیشتر پول نده بابتش(اگر خیلی تمیزه)
دوستان امروز زنگ زدم نمایندگی پایونیر(راستین) گفتم میشه پلیر rs-30 رو برندارم گفت نه نمیشه اینا ست هستن و این حرفا....:13:
بعد پرسیدم rs-33 کی میاد و قیمتش چنده....گفتش تا 1-2 ماه دیگه وارد میشه ولی شایدم دیرتر بیاد و قیمتش هم حدودا 50 تومن گرون تره....:46:
حالا به نظرتون چی کار کنم صبر کنم تا مدل 2010 بیاد یا همینو بگیرم...اصلا 50 تومن بیشتر ارزش داره بدم....آخرین سوال که داستان این پلیر بالاخره چیه آخه خودم 2 تا پلیر دارم.....:20:
مرسی از همه دوستان به خاطر راهنماییهاشون.....:10:
سلام
دوستان به نظرتون برای دیدن فیلمهای بلو ری - اچ دی (دیسکی ویا فایل کامپیوتری ) بهتره یه سینمای خانگی کامل خریداری بشه ویا اونطور که دوستمون گفتند پلیر جدا امپ جدا ؟
در ضمن می تونید سینمای خانگی با قابلیت پخش یلوری با کیفیت خوب و موجود در ایران رو معرفی کنید (نظرم رو سامسونگ بود که با دیدن پست بالا دلسرد شدم )
با تشکر
اگر بودجتون میرسه که جداگانه خریدیاری کنید که خیلی عالیه در غیره این صورت چاره دیگه ای ندارید
من خودم سینما خانگی دارم + پلیر پخش فایل های اچ دی وسترن لایو
مشگلی ندارم
تست کردم سالم هستنقل قول:
چه کار باید کرد ؟
ایا این احتمال وجود داره که ساب با این امپلی فایر مچ نباشه یا کار نکنه
سلام دوستان من می خوام یه v20 پاناسونیک از ب... سفارش بدم خواستم بپرسم سینما خانگی چی سفارش بدم؟اشکالی که نداره بدون گارانتی و از اونجا؟ اصلا مدل ها رو نمیشناسم و می خوام ارزون باشه.فقط 4باند باشه و حداقل دو تاش بیسیم باشن و اینکه dvd پلیرش خوب ساپورت کنه.صداشم در حد معمولی واسه بازی ردیف باشه.راستی اگه سینما رو یه برند دیگه بگیرم چطوره؟ ناجور نیست با برند tv یکی نباشه؟
اون کاریو که گفتم تست کردی ؟ همون SP AB ؟ یه نگاه به دفترچش بنداز دوباره تنظیماتتو چک بکننقل قول:
mr_rayan از راهنمایی ممنون
جدا از اون مورد به نظر شما تا سقف 400 تومن بهترین choice ها چیا هستند؟
من یه نگاهی به یکی از ریویوهای این آمپلی فایر انداختم و دیدم که متاسفانه ساب شما اصلا قابل پشتیبانی توسط این آمپلی فایر نیست.همونطوری که خودتون عرض کرده بودید ساب passive دارید و خروجی و جریان این آمپلی فایر فقط مخصوص ساب ووفرهای active هست.متاسفانه باید یه ساب ووفر active تهیه کنید.نقل قول:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
تا اونجایی که من خاطرم هست سیستم رو بدون پلیر هم میفروشه.حتی چنتا از بچه های خود فروم هم تهیه کردند.نمیدونم الان چرا همکاری نمیکنه.نقل قول:
به نظر من صبر کنید بهتره.من اگه جای شما بودم صبر میکردم تا مدل جدید بیاد.بهرحال تصمیم با شماست.
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
شما چقدر میخواید هزینه کنید؟نقل قول:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
اونجا تنوع سینماهای خانگی خیلی کمه و همینطور قیمتش تفاوت آنچنانی با اینجا نداره.مثلا امکان داره شما به سینمای 500 تومنی رو فقط 50 تومن ارزونتر از اینجا بتونید تهیه کنید.عاقلانه تر اینه که از همینجا و با گارانتی تهیه بشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
تا سقف 400 تومن شما میتونید مدل 282 پایونیر رو تهیه کنید که سینمای خوبی ولی از لحاظ قدرت قابل قیاس با FXG9K SONY نیست.نقل قول:
نقل قول:
بین یک تا یک و نیم
شما اگه بخواید تا 1.5 هزینه کنید میتونید یه ست بلندگوی جامو با یه آمپلی فایر و یه بلوری پلیر تهیه کنید.نقل قول:
یه ست بلندگوی جامو 430 با یک ساب ووفر و یک آمپلی فایر در سطح خودش و یک بلوری پلیر از برند پایونیر و یا فیلیپس تقریبا نزدیک به 1.5 میشه.
شما اگه بخواید تا 1.5 هزینه کنید میتونید یه ست بلندگوی جامو با یه آمپلی فایر و یه بلوری پلیر تهیه کنید.نقل قول:
یه ست بلندگوی جامو 430 با یک ساب ووفر و یک آمپلی فایر در سطح خودش و یک بلوری پلیر از برند پایونیر و یا فیلیپس تقریبا نزدیک به 1.5 میشه.
با درود
اساتید محترم مدل 1090 lg مربوط به چه سالیه و توی رده قیمت خودش ارزش خرید داره یا مدل های بهتری از نظر تصویر و صدا و .. موجود است؟
رایان جان میشه یکم در مورد این ساب های Passive و Active توضیح بدی و اینکه فرقشون باهم دیگه چیه ؟ ممنون :11:نقل قول:
دوستان راهنمایی نمیکنید؟نقل قول:
بین philips 3378 , sony dz610 موندم
نقل قول:
سلام
با تشکر از جوابتون
جامو 430 اگه اشتباه نکنم 2 کاناله است ؟
اگه به جاش 606 بگیرم چطوره ؟---باندهای عقبی این ست بدون سیم هستند ؟
در پستهای قبلی یکی از دوستان با مشورت شما این ست رو تهیه کرده بود:
جامو 606
انکیو 607-608
اینا رو بگیرم چطوره ؟
av resiver همون کار امپ رو میکنه ؟ (با عرض معذرت )
اونوقت میشه اینا رو اینترنتی خرید کرد یا باید بیام تهران
با تشکر دوباره
فیلیپس و پیشنهاد می کنم من خودم دارم راضیم سونی وضعیتش خیلی داغونه ... :31:نقل قول:
نقل قول:چرا داغون؟نقل قول:
رایان جان ممنون از راهنمایینقل قول:
یک خانواده را از نگرانی در اوردی :31::11:
چون اصلا بر خلاف سونی که واقعا تو تلویزیوناش شاهکار هست تو زمینه سیستم صوتی و سینمای خانگی اصلا تعریفی ندارد صدای فوق العاده گند و بی خودنقل قول:
من اولین سینمای خانگی ام سونی بود بدون اینکه امتحان کنم خریدم و بردم خونه نصب کرد اصلا مات و مبهوت مونده بودم چرا اینقدر صداش بده و اون زمان که همه سینما خانگی های حتی از یکی دو سال قبل هم دایویکس رو از یو اس بی پشتیبانی می کرد این خاک بر سر نمی کرد
خلاصه یک بار بیشتر ازش استفاده نکردم
بعد از یکماه با کلی ضرر فروختم
من فکر می کردم صدای تلویزیونمون که سونیه که اینقدر شفاف و باس نرم داره دیگه ببین سینما خونگیش چیه
هیچ موقع چیزی رو چه خوب چه بد تا زمانی که خودتون از نزدیک ندیدد و گوش نکردید سازنده و بهترین منتقدین هم اومدن چیزی گفتند حرفشون رو باور نکنید
من یک سینمای خانگی داشتم واقعا محشر بود چنان صدای شفافی و باس نرمی داشت که آدم تو صدای بالا هم ازش سیر نمی شد چون با دیزاینم جدید خونمون جور در نمیومد فروختمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا غلط کرد انکیو البته من شنیده بودم که قطعات این سینما خانگی ساخت آمریکا و مونتاژ چین بود حالا راست یا دروغشو نمیدونم ولی واقعا کیفیتش خوب بود
ورودی کواکسیال و اپتیکال و ورودی اوئکی استریئو داشت
به طور خلاصه ساب های active خودشون آمپلی فایر دارن و منبع تغذیشون توی خودشون تعبیه شده. ولی ساب های passive نیار به آمپلی فایر جداگونه دارند مانند ساب ووفرهای سینماهای تجاری خانگی.نقل قول:
جامو 430 یه ست 5 کاناله هست.نقل قول:
مطمئنا 606 جامو بهتر و قویتر هستش.من 430 رو گفتم به این علت که شما میخواستید زیاد هزینه نکنید و نیاز به بلوری پلیر هم داشتید.
av resiver همون آمپلی فایر هست.
اون دوستی که اون ست رو تهیه کرده بود بدون پلیر براش 1.5 تموم شده بود.شما اگر میتونید بیشتر از 1.5 تهیه کنید ست خوبی هست ولی اگه نمیتونید ست 430 جامو رو باید تهیه کنید.البته به همراه یه آمپلی فایر ضعیف تر نه چیزی مثل 608 onkyo.
سایت خرید اینترنتی برای اینجور سیستم ها نداریم ولی مغازه هایی هستند که بهشون زنگ بزنید و باهاشون هماهنگی های لازم رو انجام بدید تا براتون ارسال کنند.
پیشنهاد من اینه که خودتون بیاید شخصا خرید کنید تا قبلش هم صدای سیستم مورد نظرتون رو تست کنید.
سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم :)
دستگاه من اینه (Pioneer xv-dv656) میخوام بدونم حداکثر رزولوشنی که میتونه پخش کنه چقدره ؟
البته تو ستینگش تا 1920*1080 گذاشته،اما دیشب یه فایل 1280*720 گذاشتم،دیدم تصویر نمیده و فقط صداست
ممنون از کمکتون
اینم لینک عکسش از گوگل :
کد:http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.welectronics.com/stereo/PIONEER-HTZ-656DVD.jpg&imgrefurl=http://www.welectronics.com/dvd/index.shtml&usg=__znGeTVJlKk5SKmZVCgZjYrLPgGU=&h=231&w=300&sz=9&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=pIq8Rf0R9RURyM:&tbnh=118&tbnw=152&prev=/images%3Fq%3Dpioneer%2Bxv-dv%2B656%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D667%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=576&vpy=220&dur=2478&hovh=184&hovw=240&tx=87&ty=85&ei=NBjJTKGcFISKlwfe__SMAQ&oei=NBjJTKGcFISKlwfe__SMAQ&esq=1&page=1&ndsp=32&ved=1t:429,r:11,s:0
چرا پست منو ادیت کردن دلیلش چی بوده؟نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان
من تصمیم دارم یک سیستم صوتی برای خونه جمع کنم هم برای موزیک گوش دادن هم فیلم دیدن ولی بیشتر موزیک برام مهمه اسپیکر jamo c-605 رو انتخاب کردم که فروشنده گفت تا 20 روز دیگه میاره ما هم که خواستیم دست خالی از مغازه بیرون نریم یدونه سنتر jamo e7 خریدیم به قیمت 190 تومن که eisa awards هم داشت حالا برای امپ نمیدونم چی بگیرم onkyo 608 یا marantz 5005 به نظر شما کدوم برای موزیک بهتر هست و با اسپیکر c605 jamo که سری کنسرت هست بهتر جواب میده در ضمن upscale کدوم قوی تر هستش
سيستم شما امكان افزايش تصاوير استاندارد به وضوح بالا دارهنقل قول:
فقط ويدئو هاي 720/ 480 پخش مي كنه
یعنی رزولوشن بالاتر نمیتونه پخش کنه ؟؟؟؟:41::13:نقل قول:
هيچ دي وي دي پليري رزولوشن بيشتر از 720/480 NTSC و 720/ 576 PAL پخش نميكند.نقل قول:
سلام
دوستان من قصد خرید یه سینمای خانگی دارم لطفا راهنماییم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم.
تلویزیونم سونی هستش lcd ex500 40 اینچ. نظر خودم سینماهای سونی هستش بیشتر به این خاطر که با تلویزون هماهنگ تر باشه..
حالا به نظرتون چه مارکی بگیرم با بودجه حدود 500 تومن؟
یه سوال هم داشتم، اینکه اگر ----- را به سینما وصل کنیم و تصویر ----- (که sd هستش) از سینما بگیریم کیفیت تصویر بهتر میشه؟
و اصلا سینماهای سونی ورودی کامپوزیت دارند که بشه این کارو انجام داد؟
سلام دوستان یکی از دوستان سینما خانگس سونی SONY DAV-DZ750K
داره که با هر فرمتی فیلم یا ویدئو میزنم روی usb نمیخونه ...
باید چه فرمتی بزنم ؟
یا اینکه ابگرد کنم دستگاه رو ؟؟
هیچ موقع فکر هماهنگ کردن نباش من اول همین اشتباه رو کردم سونی گرفتم که بدرد نمی خوردنقل قول:
کلا همه دستگاه هایی که سیستم سینگ دارند با تلویزیون های سونی که خودم امتحان کردم راحت مچ میشن
و کلا خیلی راحت هماهنگ میشه
با بودجه 500 تومان به نظر من بهترین گزینه سینمای خانگی پایونیر مدل 787 هست واقعا محشره
در ضمن اکثر سینما های خانگی وروردی کمپوننت و یا اچ دی ا آی ندارند و فقط خروجی انرا دارند معمولا تو سینما خانگی های پیشرفته و حرفه ای تر این جور امکانات هست
در مورد سونی هم بنده به شخصه اطلاعی ندارم کدوم مدل این ویژگی رو داره ولی سونی نخر از ما گفتن بود
خوب این مدل قابلبت خوندن فیلم رو نداره حالا هر فرمتی باشه حتی مدل های بعدی این سری هم نداشتند و جدیدا حدود یکسال است این قابلیت برای سینما خانگی های موجود در بازار ایران با برند سونی فراهم شدهنقل قول:
در مورد آپگیرد هم من چیزی راجب آپگرید این مدل سینما خانگی ها نشنیدم و معمولا با آپگیرد باگ ها و نواقص حل میشه نه امکانات جدید از قبیل خوندن فایل تصویری چون این مستلزم آپکیرد سخت افزار مناسب هم می باشد که این قابلیت غیر ممکن است
در ضمن این مدل خیلی وقته از دور خارج شده وآرشیو شده اگر سونی برای سینما خانگی هاش فریمور بیرون می ده بعید می دونم الان این مدل رو ساپورت نرم افزاری کنه
نقل قول:
100% تایید میشه .دوست عزیز بهتره صدای پایونیرو تست کنی بهد تصمیم بگیری. پایونیر همیشه خوب بوده و لی سونی تو اکثر مدلهاش بیشتر پول اسمشو میگیره. البته ممکنه تک و توک خوب در اومده باشه ولی در کل برند جالبی نیست.
من خودم RS-30 رو 550 بدون پلیر خریدم . بد نیست یه تستی ازش بگیری.
درادامه صحبت دوستان میتونی یه 60 -70 بیشتر هزینه بکنی وباخرید RS30این قابلیت ورود وخروجی روهم داشته باشی البته بدون پلیر با پلیرش مثل اینکه حدود 650 درمیاد.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز... کسی هست که بدونه این DVD Player توشیبا که اینجا عکسشو گذاشتم چه مدلی هست و احیانا از قیمت و مشخصاتش خبر داره؟ بعضی جاها زدن مدلشو SD900 اما وقتی سرچ می کنی نتیجه چیز دیگه ای هست. (این مدل را تو یه سایت فارسی پیدا کردم)
اینم آدس سایتی که اینو توش پیدا کردم
http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=8398
جواب دادم كه!نقل قول:
نقل قول:
عزیز من دیدم خیلی سخته بین پایونیر و فیلیپس انتخاب کردن جفتشو خریدم . مقایسه کردم و یکیشو با 50 ضرر فروختم . اگه عشق تفکیکی و حجو برات مهم نیست . پایونییر 787 بگیر . ولی اگه حجم صدا و بیس کوبنده و بیسیم بودن برات مهمه بدون شک فیلیپس 3578w/98 بگیر . اصلا شک نکن. من شک کردم 50 تومنم ضرر کردم .
سلام خدمت دوستان متخصص امر صدا و پلیر و کلآ هوم تیاتر سیستم و اینا! :8:
می خواستم یه سیستم سینما خانگی بهم معرفی کنید که ویژگی های زیر رو داشته باشه:
1. فرمت mkv رو ساپورت کنه.
2. ویدئو با رزولیشن فول اچ دی پخش کنه.
3. ترجیحآ دو تا اسپیکره وایرلس داشته باشه.
4. کیفیت صداش هم واسه دیدن فیلم و گوش دادن موزیک عالی باشه.
5. قیمتش هم تا سقف 900 تا 1 باشه، خوبه.
خودم نظرم رو RS 70 ه پایونیره، ولی ازمحصولات فیلیپس اطلاع چندانی ندارم. اگه کسی بتونه کمک کنه، خیلی ممنونش میشم.
ضمنآ خواستم تفاوتای محسوس RS 30 و RS 70 رو بدونم.
پیشایش ممنون. :11:
دوسن عزیز من چند روز پیش زنگ زدم نمایندگی گفتم میشه RS-30 رو بدون پلیر بردارم گفت نه نمیشه و اینا ست هستن و این حرفا(فروشگاه راستین)....:18:نقل قول:
شما چطوری بدون پلیر خریدید یعنی اونجا گفتید پلیر رو نمیخوام اونها هم پول پلیر رو کم کردند....
یه سوال دیگه که کنترل دستگاه روی آمپ هست یا روی پلیر....یعنی اگه پلیر رو برندارم کنترل برای کم و زیاد کردن صدا وجود داره یا باید دستی این کار رو انجام بدم....:31:
مرسی از راهنمایی همه دوستان...:40::10::40: