بیلد فوریه 2011 اومد:
حجمشم 1.3 گیگ.کد:http://www.udk.com/download
فعلا.:8:
Printable View
بیلد فوریه 2011 اومد:
حجمشم 1.3 گیگ.کد:http://www.udk.com/download
سلام دوستان
من میخواستم با کیسمت یه Bot درست کنم که از کلاس UTBot به عنوان کنترلر استفاده کنه
وقتی می سازمش اگه تو Actor factory تو قسمت controller class به جز none از هر کلاس دیگه ای مثل UTBOt,UDKBot,AiControoler استفاده کنم بات ساخته می شه ولی هیچ کاری نمی کنه فقط اگر سره None تنظیم شه کار می کنه
خواهش می کنم کمک کنید
ممنون
سلام من این ورژن رو دانلود کردمنقل قول:
کسی میدونه چرا UI Scene ازش برداشته شده؟:20:
چون که scale froum بهش اضافه شده .الان می تونی بجای اون سیستم قبلی یه سیستم فلش درست و حسابی بجای منوهات بهش اضافه کنینقل قول:
خیلی ممنون، بابا دمتون گرم
من چند روز بود که داشتم دنبال جواب این سوال میگشتم:10:
ولی اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید:31:
خوب همین scale froum رو چطور بسازم(گشتم پیدا نکردم!)نقل قول:
:5::27:
شما اصلا لینکای مرجع رو دیدید؟نقل قول:
خوب همین scale froum رو چطور بسازم(گشتم پیدا نکردم!)
کد:http://udn.epicgames.com/Three/Scaleform.html
سلام
من وقتی که خودرویی رو میسازم و بعد میارمش تو udk - فیزیکه خوبی نداره (Physics Assest) , و خودرو خیلی بد راه میره و کج و کوله راه میره.
چیکار کنم درست بشه؟
نه؛ ندیده بودم، به هر حال خیلی ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه: توی چند نسخه ی قبلی unreal ، توی kismet، با کلیک راست، رفتن به new action و سپس material instance
گزینه ای به اسم : set vector param وجود داشت که برای تغییر maerial استفاده میشد،
این رو هم برداشتن، چراااااا؟!!!:19:
سلام خدمت دوستان:46:
بیکار بودم همین جوری گفتم یه آموزش (هر چند ما اینکاره نیستم و به قول گفتنی ما رو چه به آموزش:31:)بنویسم البته مبتدیه مبتدی:46:گفتم بزارم اینجا واسه دوستانی که می خوان تازه شروع کنن و یه مقدار با انجین آشنا بشن شاید کمی بدردشون خورد حالا اگه حوصله داشتین بخونیدش یه نظر هم بدین که بدرد میخوره یا نه:31:همینجور کم کم اگه بشه و وقت آزادی هم گیرمون بیاد سعی می کنم بقیه آموزش ها رو هم بنویسم:21:
لینک دانلود:
با تشکر:11:کد:http://519095.20upload.net/files/1389/bahman/Tutorial1.rar
سلام، کارتون خیلی خوب بود(با اینکه خیلی ابتدایی بود!)نقل قول:
سعی کنید ادامه بدید(یکم پیشرفته تر!):10:
بله توی ورژن جدید اینطوری شده، ولی با none گذاشتن درست کار میکنه؛نقل قول:
دیگه مشکل چیه؟:13::13:
دمت گرم خیلی توپ بود دستد در نکنه از این کار ها بکنید
سلام
ممنونم بابت نظرتون.خوب پستی که دادم گفتم که اینو واسه اون دسته از عزیزانی نوشتم که تازه می خوان با انجین شروع بکار کنن:46:سعی می کنم همینجوری پیشرفته تر بشه:5:نقل قول:
ممنونم:46:نقل قول:
دمت گرم خیلی توپ بود دستد در نکنه از این کار ها بکنید
درسته برش داشتن . در ضمن شما اگه فروم رو بخونی می بینی که این سه چهار بار توسط بچه ها جواب داده شده .نقل قول:
یه وقت بزار فروم رو به طور کامل بخون.
سلام
آخر کسی نگفت چطوری میشه تو کیزمت بوسیله ی unreal script تغییر ایجاد کرد یا چیزی اضافه کرد :19:
بالاخره انجمن تخصصی UDK (بوسیله ی خودم :دی) تاسیس شد :
اینجا فقط و فقط در مورد UDK صحبت میکنیم ، تا چند روز آینده تمامی بخشهای UDK رو به صورت انجمن در میارم تا تخصصی تر بشه ، امیدوارم شما هم عضو بشید :11::11:کد:http://udkengine.vcp.ir/forum/
مرسینقل قول:
اونو منوجه شدم و تقریبا UTBot رو کار انداختمش
ولی یه سوال مبتدیانه :دی
توی UTBot یه سری State تعریف شده که می خوام توی یکی از کلاسایی که از UTBot اکستند کردم اونا رو با استفاده از دستور GoToState('state name')f فراخوانی کنم ولی از کلاس من قابل شناسایی نیست
می خواستم بدونم روشی وجود داره که بدون ایجاد تغییر تو UTBot اون State ها رو فراخونی کنم؟
ممنون
دوستان کمکم کنید.نقل قول:
منظورت از تغییر چیه ؟نقل قول:
میخوای گزینه های جدید اضافه کنی ؟
سلام دوستان
خب فیزیک که دو قسمت داره. یکی کالیژن و یکی تنظیمات فیزیکی که ست کردی.نقل قول:
با این همه، راه رفتن بیش از اینکه به فیزیک مربوط بشه، به آبجکت SimulationObject که تو کد تعریف کردی مربوطه. شما در قدم اول باید به تنظیمات این آبجکت ور بری.
8-7 ماهی هست که حذف شده. این کار رو باید با Matinee انجام بدی.نقل قول:
UDK همیشه در حال تغییره. به روز بودن یعنی همین.
بذار برا وقتی که اسکریپت یاد گرفتی.نقل قول:
اگه خیلی برات مهمه، باید بری سراغ کلاسهایی که از SequenceObject مشتق شدن. که عموما هم تو پکیج Engine هستن.
مثلا اگه می خوای تغییر تو اکشن جمع دو عدد بدی برو سراغ کلاس SeqAct_AddInt . البته اکیدا توصیه می کنم تو خود این کلاس ها دست نبر. به جاش این کلاس رو کپی کن تو پکیج کدنویسی خودت و فقط اسمشو عوض کن. الان هر تغییری که می خوای تو این جدیده بده.
برای اضافه کردن یه نود به کیسمت هم:
- اگه یه اکشن جدید می خوای یه کلاس از SequenceAction مشتق کن.
- یه ایونت جدید، از SequenceEvent
- کاندیشن از SequenceCondition
- و متغیر از SequenceVariable
به همین سادگی. البته لازمه روند کلی هر کلاس رو بدونی. برای همینه که می گم صبر کن که اول اسکریپتو یاد بگیری.
وقتی یه کلاس B رو از کلاس A مشتق می کنی، تمامی فانکشن ها، پروپرتی ها و استیت های کلاس A به کلاس B می رسه و اونجا قابل دسترسیه.نقل قول:
الانه یا شما یه قسمت رو اشتباه می ری و یا اینکه همین الان دسترسی ها برقراره و شما فقط به جای درستی نگاه نمی کنی.
البته ممکنه تعریف کلاست هم اشتباه باشه.
خیلی خوبه علی جان. فقط به نظر من یه فونت یه مقدار خوانا تر بردار. الان خیلی خوشگل شده ولی فکر کنم تو مطالب علمی خوانایی اولویت داره.نقل قول:
در ضمن شما که از کانتنت های خود UDK استفاده می کنی، می تونی برا هر آموزش یه فایل udk. یا upk. بسته به نیاز بذاری کنار مقاله. مثلا برای این می تونستی همین مپ رو اضافه کنی. چند کیلویی بیشتر نمی شد فشردش. البته این صرفا یه پیشنهاده.
نقل قول:
خب شما سوال در موردش نکرده بود . یا من ندیده بودم . شما نمی تونی بهشون دست بزنی . یه راه داره یکی از چیز های مد نظرت رو توی پوشه src بگرد . اگه بازش کنی میبینی که یا native تعریف شده یا c++ text اینجور چیزها رو نمی تونی دست بزنی . ولی در مورد اضافه کردن من تا به حال خودم امتحان نکردم و لی توی داکیومنت های خود یو دی ان نوشته که با EDITINLINENEW می تونی این کار رو بکنی . چون مطمئن نیستم طرز استفادش رو نمی گم تا گمراه نشی. که البته اگر هم اشتباه باشه این توضیحات کار خودش رو کرده/
من یادمه یه جواب داده بودم ولی پستش ثبت نشد . گفته بودم که شما یه تاییده ی تصویری بزار مثل فیلم تا ببینیم چه جوریه چون اگه من بخوام همینجوری راهنماییت کنم امکان داره بزنی یه جای دیگه رو خراب کنی :31:نقل قول:
شما دلیل استفاده از State رو بگو تا من هم بهت بگم چه جوری باید ازش استفاده کنی .نقل قول:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
به به به جناب Tovamohamad
نمردیمو بلاخره اسم شما رو اون پایین دیدم .
اقا یه نگاه به پ.خ خودت بکن . منتظرم
---------------------------------------------
محمد جان می ترسم بری که بری دیگه برگشتنت با خداست .
یه باز دیگه پ.خ خودت رو چک کن
منابع یادگیری Scaleform GFx
سلام
خب ظاهرا دوستان رسیدن به Scaleform GFx. گفتم بیام یه سری منابعشو بهتون معرفی کنم. البته یه مقدار از دستون ناراحتم. چرا با Mr. Google قهرید؟)
کل منابع Scaleform GFx رو می تونید اینجا پیدا کنید:
اینم داکیومنته رسمیش که حتما حتما کامل بخونیدش:کد:http://forums.epicgames.com/forumdisplay.php?f=392
اگه حال خوندن فرومو ندارید، اکثر منابع به درد بخور تو پست اول این تاپیک هست:کد:http://udn.epicgames.com/Three/Scaleform.html
یه سری ویدئو ی رسمی هست که Matt Doyle داده. این Matt Doyle یکی از کارمندای شرکت Scaleform هست و میشه گفت کارش حرف نداره. خیلی هم سرش می شه. اگه سوالی داشتین که هیچ جا جواب نگرفتین، کافیه تو همون فروم یه تاپیک بزنید.کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=743567
یه توصیه بهتون بکنم. بعد اون داکیومنت برید سراغ ویدئوهای رسمی. اینجا کانال Scaleform هست تو یوتیوب:
اول ویدوئو های عمومی رو ببینید که 9 تاست. بعد یه مقدار تمرین کنید و یکی دو تا Hud بسازید. جلوتر که رفتین تو همین کانال یه 14 تا ویدئو هست که مربوط به Clik هست. بعدا می فهمید Clik چیه، همین قدر بگم که خیلی خیلی کارتونو سریع می کنه. بعد اون هم زمانی که Unreal Script یاد گرفتید برید سراغ 4-5 تا ویدئوی مربوط به Unreal Script که بازم از همون Doyle هست و تو تاپیکی که معرفی کردم پیدا می کنید.کد:http://www.youtube.com/user/scaleformpress
وسطای پست اول هم یه سری لینک هست از تاپیک های به درد بخور این فروم. که جلوتر ممکنه بخواین چکشون کنین.
در ضمن با کیسمت فقط از حدود 1/3 از GFx می تونید استفاده کنید، برای بقیش نیاز به اسکریپت دارید.
اینا همه چیزای رسمی بود. یه سری ویدئوی غیر رسمی هم براش هست:
این از Allar معروف:
این از VickiTheSmith:کد:http://www.youtube.com/watch?v=MvjfTBJ96z4&feature=PlayList&p=4654EC463346F823&playnext_from=PL&index=0&playnext=1
اینم یه سری از Grosie:کد:http://www.youtube.com/watch?v=jhzP6hVTV7s&feature=channel
این یکی هم از Henrik هست و برای استارت بد نیست:کد:http://noexp.wordpress.com/scaleform-hud-tutorial/
اینم از دیگه یه جورایی همه ی منابع.:5:کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=730994
سیلسین جان درست نیست. همه ی اکشن ها، ایونت ها و ... رو تو کیسمت می تونی کنترل کنی. پست قبلی رو بخون.نقل قول:
البته بازم می گم حتما اول یه کپی از اون نودی که می خوای بساز و بعد تغییراتو توی اون بده. در غیر این صورت مپ هایی که از اون نود خاص استفاده کردن دیگه درست کار نمی کنن.
پخیدم.:20:نقل قول:
تا بعد.:8:
خب پس اگه اینجور باشه شما می گی که کلاس هارو که یه native و cpp text دارن میشه تغییر داد .؟
----------------------------------------------------------------------------------
تصحیح می کنم . من اون موقع فقط یه actor factory رو دیده بودم الان که بقیه رو دیدم حرف شما رو قبول می کنم .
سلام دوستان
من الان چند وقته که سر دو راهی گیر کردم موندم Unity رو انتخاب کنم یا UDK البته UDK خیلی بهتره ولی یه مسئله ای آزارم میده اونم اینکه شنیدم با UDK عملا نمیشه خروجی گرفت
یه سوال کلی داشتم :
آیا با UDK میشه بصورت رایگان یه خروجی تمیز مثل Unity گرفت اینکه میگم تمیز منظورم اینه که مثلا توی خروجی اسمی از UDK نیومده باشه مثلا گوشه های صفحه یا اولش که میخواد شروع بشه .
سلامنقل قول:
مصطفی جان اگه بخواهی یه همچون کاری انجام بدی فکر کنم باید یه پول خوشکل بدی تا Licens رو بخری:46:اون لوگوی اول که میاد به نظر من کلی کلاس هم داره:31:میگن با آنریل بازی ساخته:21:این خروجی هم که الان میشه گرفت بنظر من اونقدرا هم بد نیست.گوشه های صفحه؟؟منظورتون کدوم قسمتشه؟؟:20:
توضیحاتی در مورد Licens:
کد:http://www.udk.com/licensing
این بحث صد هزار بار تکرار شده توی این فروم . خواهش می کنم دیگه سوال نکنید . یا اگه در این مورد سوا ل دارین برین فروم رو بخونیننقل قول:
این بهترین انجین رایگان حال حاظر دنیاست
اصلا شما فکر کن این انجین هیچ ربطی به انریل انجین نداره . و یه انجین جداست که سازنده هاش حال کردن به کل دنیا مجانیش رو بدن .
این انجین به راحتی خروجی در حد بازی های تجاری می گیره .و نه هیچمحدودیتی توی خروجی گرفتن داره .
اصلا شما به حرف دیگران چیکار داری خودت با اموزش ها چک کن خروجی بگیر ببین چه جوریه.
در کل هم 3 تا بازی تجاری باهاش ساختن که اصلا توی با لا یا گوشه صفحه اون اسمی از udk نیومده.
ضمن من خودم اینقدر خروجی ازش گرفتم که اصلا بهش شک ندارم. بازم می گم شما به حرف دیگران گوش نکن نظر من اینه تا وقتی که خودت امتحان نکردی به حرف هیچ کس گوش نکن.
WOOOOOWنقل قول:
این دیگه چه جور رایگانیه ؟ :31::31:
صفر های قیمت هاش خیلی زیاده که :31:
آخه فرض کن قرار یه کار کاملا فارسی باشه بعد اون لوگو UDK یه خورده گند میزنه تو کار
اصلا بی خی ، همون Unity رو عشقه :31:
ممنون که جواب دادی
ده نشد. شما زحمت به خودت نمی دی که یکمی اون رو بخونی .
این انجین رایگانه .شما با اپیک قرار داد می بندی که اگه فروشت از فلان مقدار بیشتر شد بهشون بیست درصد می دی .
درضمن کل قیمت این محصول فکر کنم یه چیزی کمتر از سه چهار ملیونه
در ضمن اونی که شما میگی فقط یه چیز پیش فرضه . اون ایکون توی پوشه UDK\UDK-2011-01\Binaries\InstallData قابل تغییره.
دومی هم فیلم هایی که پخش میشه از طریق UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config و فایل DefaultGame
قسمت [FullScreenMovie]
+StartupMovies=UDKFrontEnd.udk_loading
+LoadMapMovies=UDKFrontEnd.udk_loading
یا توی خود Editor از طریق منوی view و قسمت world properties و توی اونجا قسمتهای title و author برای تغییر عنواین بالای صفحه .
بسه یا بازم بگم .
در ضمن این نکته رو هم مد نظر داشته باش ما ایرانی هستیم و طد البته توی لیست اپیک هم تحریمیم . پس به شما لایسنس نمی دن مگه اینکه بخوای بری از افغانستان بگیری
همه بازیهایی که با انریل ساخته شدند از جمله :
Splinter Cell : Duble Agent و بقیه نسخه ها و بالاتر
Gears Of War
و.و......
همه لوگویه انریل اولشون میاد ( با اینکه نسخه لایسنس شده رو دارند ) . تازه باعثه افتخاره بازیسازه .
من UDK رو داشتم دانلود میکردم با ADSL 128 ولی بعدش چی شد؟؟؟
وقتی تو DAP دکمه Pause رو زدم سیستم رو خاموش کردم فرداش که اومدم دوباره همه چی از اول:19:
سلام
من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
Program To Big To Fit In Memory
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
این یعنی چی؟:18:نقل قول:
عملا نمیشه خروجی گرفت
حسن جواب داد اونی که اولش میاد یه فیلم کوتاهه که تو آدرسی که حسن گفت هست میتونی عوضش کنی.نقل قول:
آیا با UDK میشه بصورت رایگان یه خروجی تمیز مثل Unity گرفت اینکه میگم تمیز منظورم اینه که مثلا توی خروجی اسمی از UDK نیومده باشه مثلا گوشه های صفحه یا اولش که میخواد شروع بشه
کار کردن باهاش رایگانه نه استفاده تجاری. 20 درصد از فروش زیاده (برای مستقلا)؟نقل قول:
این دیگه چه جور رایگانیه ؟
موافقیم...نقل قول:
همه لوگویه انریل اولشون میاد ( با اینکه نسخه لایسنس شده رو دارند ) . تازه باعثه افتخاره بازیسازه .
خوب شب بزار دانلود شه تا صبح تمومه دیگه.نقل قول:
وقتی تو DAP دکمه Pause رو زدم سیستم رو خاموش کردم فرداش که اومدم دوباره همه چی از اول
ویندوزت چیه .کدوم نسخه رو دانلود کردی؟حجمش چقدره(اونی که دانلود کردی).مشخصات سیستمت چیه؟(دقیقا بگو مدل کارت گرافیکت چیه)نقل قول:
من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
ویندوزم 7 - نسخه اخری رو دانلود کردم - حجمش هم اینه :1.29 GB - مشخصات سیستم من :
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 3/3/2011, 13:14:21
Machine name: MEHRDAD-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 03/16/09 15:59:51 Ver: 08.00.12
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 2048MB RAM
Page File: 1047MB used, 3046MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
مشخصات کارت گرافیک :
---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9400 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0641&SUBSYS_064810DE&REV_A1
Display Memory: 1781 MB
Dedicated Memory: 1013 MB
Shared Memory: 767 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: W1752
Monitor Id: GSM4490
Native Mode: 1440 x 900(p) (59.887Hz)
Output Type: HD15
Driver Name: nvd3dum.dll,nvwgf2um.dll
Driver File Version: 7.15.0011.8242 (English)
Driver Version: 7.15.11.8242
DDI Version: 10
Driver Model: WDDM 1.0
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/8/2009 12:07:00, 6082560 bytes
من همچین مشکلی رو ندیده بودم تو فروم اپیک هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. اگه آنتی ویروس داری غیر فعال کن و تکرار کن . اگه آنتی ویروست است هست برو تو تنظیمات و تیک enable self defence رو بردار و دوباره امتحان کن.نقل قول:
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
اگه نشد رو ویندوز xp امتحان کن ببین نصب میشه؟اگه بازم نشد فکر کنم کامل دانلود نشده باشه.
اینجا لازم دیدم یه چیزو به همه توصیه کنم.
من آموزش ساخت ترین با udk که سایت 3d motive ساخته رو دیدم(با تشکر از علی (aliscan)که برام فرستاد) . تقریبا تمام چیزایی که تو ساخت ترین با udk نیاز دارید رو کمتر از یه ساعت بهتون یاد میده خیلی خوب و کاربردیه.حتما ببینیدش.
سلام
انتی ویروس ندارم - فکر کنم کامل دانلود نشده.
دوستان ببخشید من چه جوری می تونم به pawn ای که برای playercontroller ساخته شده توی کلاس UtBot دسترسی پیدا کنم؟
ممنون میشم کمک کنید.
یا اگر راهی باشه که بتونم pawn ای رو که دارم یه جوری بفهمم مال خود انسانه نه بات
سوالت رو باز کن.بیشتر توضیحبده. واسه دسترسی باید توی همون کلاس utbot حالترو انتخاب کنی/
if ( Other.Controller.bIsPlayer && !Other.IsHumanControlled
منظورم این بود یافتمش مرسی
سلام
کسی میدونه چجوری میشه یه فیلم Avi رو به Bink تبدیل کرد تا بشه تو انریل پخشش کرد ؟
علیرضا جان شما نیاز به نرم افزار bink video داری این نرم افزار میشه فایل های aviو... به bik تبدیل کرد یا bik به avi یا غیره تبدیل کردنقل قول:
لینک دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/42367112/Bink_Video_RADTools.rar