سلام دوست عزیز چرا رو ماشین ضبط نیست؟ شما ماشین را از ایرانخودرو تحویل گرفتید که ضبط نداشت یا از نمایشگاه خریدید؟نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز چرا رو ماشین ضبط نیست؟ شما ماشین را از ایرانخودرو تحویل گرفتید که ضبط نداشت یا از نمایشگاه خریدید؟نقل قول:
من هم ماشین را نمایندگی تحویل گرفتم و ضبط نداشت. یه نفر اونجا گفت که اگر دنبالش را بگیرم، 200 هزارتومان میتونم ازشون پس بگیرم.نقل قول:
شما ماشینتون را کی تحویل گرفتید آیا جدیدا اینطورری شده؟ اصلا شما پیگیر این قضیه شدید؟نقل قول:
اگر از شرکت خریدید یه رسید 100 تومنی به شما داده میشه و میرید بانک صادرات پول ضبط و میگیریدنقل قول:
هیچ لزومی نداره که ضبط فابریک خریده بشه, توی بازار قیمتش 150 تا 200 هست که با این قیمت خیلی بهتر و کارامدتر ,حالا با یکم اختلاف قیمت خریداری کنید
هیچ مشکلی نداره . حساس نشید
سرویس اولیه5000 که آچار کشی انجام میشه توی کیلومتر 4700 تا 6000 زمان مراجعه اش هست
من مستقیما از خود ایران خودرو نگرفتم! اما از نمایندگی ایران خودرو تحویل گرفتم، موقع خروج ماشینم که چک میکردن یه برگه بود روش زده بود فاقد ضبط، اونام خروج رو زدن!نقل قول:
بعدا فهمیدم اون برگه رو اگه داشته باشم، با مدارک برم نمایندگی پول ضبط رو بهم میدن... ولی خب برگه رو که ندادن بهم و هاپولی کردن دیگه! :|
حالا بگذریم جواب سوال من رو هم بدین لطفا
آیا ارتعاش و لرزش تو سرعت کم (دنده عقب) برای ماشین صفر که هنوز وارد پروسه آب بندی هم نشده یه جورایی طبیعیه؟ جای نگرانی نیست دیگه ایشاللا؟
آهان دستتون درد نکنه خیالم راحت شد! ;)نقل قول:
فقط یه سوالی تا اون کیلومتر 4700 الی 6000 نمیخواد به هیچ جایی مراجعه کنم یا تعویض روغن، فیلتر و... یی داشته باشم علی الحساب؟
و اینکه واسه رگلاژ کردن درب ها و صندوق عقب به نمایندگی مراجعه کنم؟
چند روزی میشه.نقل قول:
گفتم تا روزی که گفتن پلاک میاد صبر کنم.
واسه پلاک که رفتم، این مورد را هم پیگیری کنم.
احتیاجی نیستنقل قول:
بیرون مراجعه کنید بهتره و زودتر کارتون انجام میشه .عموما با روغن زدن به لولاها و زبانه های قفل در مشکل سفتی حل میشه
ممنون. واللا مشکل سفتی نیست! اتفاقا خدا رو شکر نرمه! مشکل اینه که درب صندوق عقب سخت بسته میشه! یعنی باید چند بار محکم بکوبیش تا بسته شه! درب عقب سمت راننده هم به نرمی بقیه درب ها بسته نمیشه (یه کم محکم تر باید بست). صندوق عقبه ولی خیلی رو نِروه! :|نقل قول:
دوستان منم ماشین سمندپایه گاز سوز رو هفته پیش تحویل گرفتم >پلاک و کارتش اومده ولی هنوز از بیمه اش خبری نیست واسه همین فعلا توی پارکینگه
ماله منم ضبط نداشت که نمایندگی رسید بانک صادرات داد و رفتم 200 هزار گرفتم
حالا به نظرتون ضبط چی بندازم روش ؟
ضبطی با این مشخصات هست ؟؟که هم دوربین عقب روش باشه و ساپورت کنه و هم جی پی اس داشته باشه ؟؟؟
خوش به حالت به من پولشم نمیدن! :|نقل قول:
یه مدل ضبط مارشال دیدم که روش دوربین دنده عقب هم داشت! قیمتش هم حدود 550 هست (البته نمیدونم مارشال خوبه یا نه! پسر همسایه مون که داشت راضی بود، ولی اکثر افراد برندهای معروف رو توصیه میکنن)
اینم مشخصات:
راستی یه سوال! پلاک و سایر چیزا چقدر طول میکشه که بیاد؟نقل قول:
Marshal Me-2486
توصیف
رادیوپخش تصویری مارشال مدل 2486گارانتی 1 ساله شرکت مارشالتاریخ بروزرسانی: 1392/11/29 مشخصات:دارای مانیتور 5 اینچ با صفحه لمسیساپورت CD / USBقابلیت ساپورت DVD/ CD/ VCD / MP3 / WMA/ MP4/ JPEGساپورت DVD-R /DVD-RW / CD-R / CD-RWدارای قابلیت بلوتوثقابلیت دریافت تلویزیون - آنتن تلویزیون همراه دستگاه می باشددارای قابلیت آنتی شوکدارای دریافت رادیودارای ورودی دوربین دنده عقب - دوربین ندن عقب همراه دستگاه می باشد.دارای کنترل از راه دوردو خروجی RCA مخصوص ویدئودارای ورودی Audio / Videoدارای کنترل فرمانیخروجی ساب ووفر وسایل همراه دستگاه: آنتن تلویزین - دوربین دنده عقب - کنترل فرمانی
به نظر من ضبط ایندش بندازیدنقل قول:
خودم روی سمند دارم ,هم کار ضبط معمولی را انجام میده هم تصویر را دارد
سلام بنده اگه یه سمند پایه گازسوز با کارت طلایی 3 ستاره ثبت نام کنم، بنظر شما نیازی هست ماشین را بیمه بدنه هم کنم؟ یا همون کارت طلایی خودرو کفایت میکنه؟
کدومیکی کاملتر هست و خیال آدم راحتتره؟
کارت طلایی برای دزدی هیچ کاری انجام نمیدهنقل قول:
پس داشتن بیمه بدنه مکمل و بهتر است
اگه برای سرقت هیچ کاری نکنه پس تو این سایت پی نوشته؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اینجا تو خدمات کارت طلایی نوشته جبران خسارت (سرقت (جزئي- كلي ), تصادفات)
در مورد ضبط چی بهتون میگن؟ چرا پول را پس نمیدن؟ مگر از خود نمایندگی نگرفتین؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.شما همون زمان که ماشین رو تحویل گرفتین، رسید 200 تومنی داد که برین بگیرین؟ آخه منم یه ef7 بنزینی 3 هفته قبل تحویل گرفتم از نمایندگی(ثبت نامی اسفند) که روش پخش نداره، گفتم پولش چی میشه ، گفتن برین چند وقت دیگه تماس میگیریم باهاتون و یه 100 تومن دستتون رو میگیره...هنوزم تماس نگرفتن.جالبه که هنوز سند ماشین و بیمه ش هم نیومده!!!گفتن هفته دیگه میاد.مملکته داریم هاا!!!نقل قول:
سلام. حس میکنم ماشین EF7 بنده دنده دوش کشش کافی رو نداره .نمیدونم به خاطر اینکه رو سرعت پایین دنده عوض میکنم این طوریه یا مشکل چیز دیگه س.چون که میگن تو آب بندی دور موتور بالای 3000 نره منم همین کارو انجام میدم؛ به این خاطر دنده یک به دو رو که میخوام برم با دور موتور 3000 سرعت تا 10 کیلومتر بیشتر بالا نرفته و دو که میکنم ماشین خیلی کند شتاب میگیره و هر چی هم که گاز رو بیشتر فشار میدم ماشین توجهی نمیکنه و با آرامش! مرحله دور گرفتن رو انجام میده وبعد 5، 6 ثانیه میرسه به سرعت مناسبش...البته بعضی مواقع که گاز رو فشار میدم انگار یه مکث کوتاه داره بعد یه ثانیه ماشین به جلو پرتاب میشه یه خورده یعنی یه دفعه اون حالت عقب افتائن رو جبران میکنه !!
البته تو دنده یک شتابش خوبه .شما رو چه دور موتوری دنده عوض میکنین؟
مورد دیگه اینکه دنده مخصوصا دو به یک بعضی وقتا بد جا میخوره و همچنین دنده عقب. و در کل فکر میکنم زمان دنده خوردن داخل لول دنده دو تا فلز رو هم اصطکاک دارن و به هم مالیده میشن..
لطفا یه جواب کامل بدید.نقل قول:
ممنون
شما پرسیدید منم جوابتون دادمنقل قول:
100% بیمه بدنه بهتره
تو امروزه روز به گارانتی هم امید نیست چه برسه به کارت طلایی هاشون
شما اگر با ماشین تصادف هم بکنید دفعه اول 10% هزینه رو میگیرند و همینطور برای دفعات بعدی صعودی این درصد بالاتر میره
برای دزدی هم که فرمودید اگر کسی شانس داشته باشه و قرار باشه بهش خسارت بدند باید یه چیزی خدود 5 میلیون پول بده تا یه ماشین دیگه بهش بدن . تازه اونم شاید بدن
اگر نمیخواید هزینه بیمه کنید و ماشینتون پارکینگ داره
به جای هزینه بیمه ,یا لاستیک با یه مارک خوب تعویض کنید
شما پرسیدید منم جوابتون دادمنقل قول:
100% بیمه بدنه بهتره
تو امروزه روز به گارانتی هم امید نیست چه برسه به کارت طلایی هاشون
شما اگر با ماشین تصادف هم بکنید دفعه اول 10% هزینه رو میگیرند و همینطور برای دفعات بعدی صعودی این درصد بالاتر میره
برای دزدی هم که فرمودید اگر کسی شانس داشته باشه و قرار باشه بهش خسارت بدند باید یه چیزی خدود 5 میلیون پول بده تا یه ماشین دیگه بهش بدن . تازه اونم شاید بدن
دوست عزیز ممنونم از جوابتون منظور من هم همین بود که حتی اگر کارت طلایی کامل هم نباشه در مواقع سرقت از هیچی بهتره و یک سال اول حداقل پول بیمه بدنه تو جیبمون بمونه. ولی گفته اول شما که فرمودید به سرقت هیچی نمیده نمیشه گفت چون بالاخره یه قانونی باید داشته باشه شانسی که نمیشه گفت چون اگه اینطوری باشه افراد خوش شانس اصلا به بیمه بدنه هم نیازی ندارن.:n13:نقل قول:
حسین جان به مطلب خوبی اشاره کردید اتفاقا بنده هفته گذشته که تو نمایندگی ایرانخودرو بودم دوتا سمند ef7 برای تحویل به مشتری آورده بودن لاستیک یکیشون یزدتایر بود و دومی گلدستون بود. بنظر شما و یا بچه هاییکه جدیدا از نمایندگی سمند تحویل گرفتن لطفا بفرمایید لاستیکی که زیرش انداختن چی هست و اینکه آیا یزد بهتر از گلدستون نیست؟ بنظر شما حتی اگه پولمون به لاستیک خارجی خوب نرسید آیا ارزش داره حداقل اگه گلدستون زیر ماشین انداخته بودن با یزد تایر عوضش کنیم؟نقل قول:
توی قسمت راهنمای خرید رینگ و لاستیک توضیح دادمنقل قول:
با راهنمایی دوست عزیزمون حسین ، بنده این نتیجه را می گیرم که با وجود کارت طلایی سه ستاره ماشین نیازی به بیمه بدنه (سال اول) نیست و بهتره این هزینه صرف رینگ و لاستیک ماشین بشه.
لطفا اگه دوستان نظری دیگه ای دارن باز هم بفرمایند تا استفاده کنیم.
سلام دوست عزیز انشالا که اصلا نری نمایندگی واسه کارت طلایی و هیچ مشکلی واست پیش نیاد .بعدم اینکه اصلا شما تو سال اول هیچ نیازی به بیمه بدنه نداری و پولتو نگه دار.لاستیک عوض کردنم گزینه خوبیه هرچند که لاستیکای خودشم جواب میده.من ماشینم 90 گرفتم تا اواسط 92 هم روش بود مشکلی پیش نیمد بعد خودم فروختمش لاستیک نو خریدم و خیلی بهتر شد ماشین.
دوست عزیز اعتبار کارت طلایی تا چه زمانی هست 1 سال یا 2 سال؟نقل قول:
تا 1سال هست
سلام.نظری ندارن دوستان؟نقل قول:
دوست عزیز من تو دوره ابندی و کلا همیشه جز بعضی وقتا که باس خاک پاشید رو بعضیا دندمو 20 میکنم 2.40 میکنم 3 .60 میکنم 4 و 80 میکنم 5.که معمولا همون رو دور 3000 میشه.واسه اینم که میگی 2 به 1 بد جا میره معمولا وقتی که هنوز ماشین زیاد کار نکرده اینجوریه دیگه؟نقل قول:
یک سال یا 40000کیلومتر کارکردنقل قول:
ef7 پایه گازسوز به خاطر سیستم گاز برقی که دارهنقل قول:
یکم موقع شتاب گیری مکث داره و بعد از اون مکث گاز میخوره و یا بعضی اوقات به علت تنظیم نبودن پتانسیو متر و سنسور کلاج بین دنده ها گاز بخوره
عموما خود من روی 3000 دنده یک و بقیه دنده هارو در حالت معمولی رانندگیم بین 3000تا 4000 عوض میکنم
اگر پرشتاب حرکت کنید 100% روی دنده یک به دو الکی گاز میخوره ولی توی دنده های دیگه این مشکلو نداره
مشکل بد جا رفتن دنده 2 به یک در تمام پژو ها و سمند ها وجود داره
بعد از یک مدت کارکرد دنده ها نرم تر میشه ,حساس نباشید
منظور شما از یک سال یعنی اینکه تا یک سال اعتبار بیمه بدنه ماشین هست یا همه خدمات کارت طلایی از جمله تعویض رایگان روغن موتور و یا شمع های ماشین تا 40 هزار کیلومتر را هم شامل میشه و اگه یک سال تموم بشه اعتبار اینا هم میسوزه؟نقل قول:
درسته که میگن سمند EF7 واشر سر سیلندر میسوزونه و خرجش بالاس و شانسی بعضی از این مدل خودروها خوب از آب در میان ؟
بله کلا همه خدماتی که کارت طلایی پوشش میده بعد 1 سال میره.مثلا من خودم متاسفانه سال اول 18000 تا با ماشینم بیشتر نرفتم و تونستم یه بار فقط از روغن و... اینا استفاده کنم.نقل قول:
مشکل سرسیلندر برای مدلهای 90 و 91 فقط پیش میومد و الان دیگه اینطور نیستنقل قول:
خرجش زیاد بالاتر از موتور پژویی نیست
شانسی بودن خودرو های ایرانی همیشه بوده نه فقط برای یه مدل خاص
ممنون حسین جان.ولی برا من ef7 بنزینی هست آخه!نقل قول:
ممنون حسین جان.ولی برا من ef7 بنزینی هست آخه!نقل قول:
من خودم از نمایندگی که آشنا بود، پرسیدم و اون گفت که قطعات EF7 به سختی گیر میاد، اجرت تعمیرش بالاست و اینکه توی بازار خرید و فروشش سخت تر انجام میشه.نقل قول:
این شنیده های من بود عزیز.
دریچه گاز بنزینی ها سیمی استنقل قول:
امروز رفتم و با سورن ef7 تست کردم
اونم یه مقدار مکث و کپ کردن توی دنده 1 به 2 داره
روی همون دور موتورها که بتون گفتم دنده را تعویض کنید اون عقب افتادن توی تعویض دنده را کمتر نشون میده