سلامنقل قول:
جينجر برد هم اومده!
ديدي؟
من نتم پر سرعتش قطع هست فعلن!
Printable View
سلامنقل قول:
جينجر برد هم اومده!
ديدي؟
من نتم پر سرعتش قطع هست فعلن!
[HTML]http://www.persiandata.com/pda/order.asp?subject=تبديل+صوتي+mini+USB+ب +جك+2.5+,+3.5&Amount=170000&ResNum=9619531[/HTML]]
دوستان این تبدیل به نظر شما به گوشی ما میخوره؟
دوستان گوشی ما نسبت به قیمت و کارایی بی نظیره ولی واقعا موقع خرید علاوه بر تاکید بر کارایی گوشی واقعا همه گیر بودن گوشی هم مهمه ما هر جی لوازم جانبی میبینیم واسه برند htc درست کردند واز همه مهم تر در دست بودن این لوازم جانبیه
ما که هی میبینیمو دلمون میخوادو و هیج .......
آره دیدم ولی نفهمیدم چیه!!:13:نقل قول:
حالا چی هست حالا؟!
تازه خودتم گفتی که تفاوتی با قبلیه نداشته که!!
دو روز دیگه صب کنیم مثل hd2 یه آندروید میاد واسه گوشی که بتونیم بجای ویندوز نصب کنیم:10:
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
بابا اینجا که عکسی چیزی نیست از کجا میخوای بفهمی؟!:19::13::41:نقل قول:
نقل قول:
اخرین نسخه اندرویید!
از froyo جدیدتره!
من نگفتم!
ادی گقته بود!
MKHASTAM BEGAM MAN IN GOSHIYO 2 3 HAFTE PISH GEREFTAM KOLI GASHTAM TA BEGIRAM SHOMAL KE NADASHT TEH GEREFTAM ONAM NAMAYANDEGI 2 TA DASH L[JLU 'GSJHK F,N
DI LA;GD IL NHVL ;I IV ]D ;N LDNDL FAILED MISHE
BADESH MAN VALA KHONDAM matalebo nad ozv shodam hala harchi 3nbaleshon migram nistam ab shodan
ببخشيى يكي كمك كنه منgps اينو فعال كنم ادرس نرم افزار لطفا نبود كشتم
يكي ميتونه ادرس دانلودNaviTel_v3.2.6.3594
رو بهم برسونه حياتيه خواهش مي كنم
نقل قول:
بفرما
یاکد:http://kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8005
کد:http://rainycity.mihanblog.com/post/272
فک کنم بخورهنقل قول:
برو تو google همین عبارتی که اسمش هست رو سرچ کن یه عکس میاره(که اتفاقا مال همین سایته)بنظر میرسه که بخوره!!:40::11:
من ديروز رفتم علاالدين تونستم هندزفري دوتكه گير بيارم 6500 تومن. شما هم به نظرم بري از همونجا يه هندزفري دوتكه بخري بهتر از اينه. ارزونتر هم در مياد برات.نقل قول:
رابط n97بهش میخوره ولی جواب نمیده مثل سیب زمینی انگارنه انگار چیزی بهش وصل کردی:41:
اقا این اندروید یه مدل 165مگابایتی ازش اومده کسی میذاره برای دانلود از یه جای خوب بذارین اذیت نشیم:19:
میگم این هندزفری 6500 تومنی که میگی دو تیکه است دیگه؟یعنی میشه بهش یه هندزفری دیگه وصل کرد؟
اگه اینجوریه من یکی میخوام.خدا میدونه چقدر دنبال ش فرستادم برام بگیرن ولی گیرشون نیومده!
ببینم دوست عزیز میتونی یکی برام بفرستی؟:11:
اره عزيز دوتكه هست. طبقه اول زيرزمين اگه بري چند تا مغازه كنار همديگه هستن كه تو ويترين همشون كلي هندزفري گذاشته شده. اگه اشتباه نكنم 4 يا 5 تا مغازه ديوار به ديوار هستن. مطمئنم حداقل يكيشون داره. من كه راحت پيدا كردم شما هم اگه بري حتما پيدا ميكنينقل قول:
سلام دوستان
این آندروید جدیده رو بچه های موداکو تو سایت مگاآپلود آپش کردن اگه کسی اینترنت پر سرعت داره می تونه توی یه سایت دیگه مثل 4شرد آپ کنه ؟
خودشون می گفتن مموری 2 گیگ باشه بهتره و میگفتن اشکالاتش خیلی کمتر شده بازی و برنامه هم روش نصبیدن
نقل قول:
فدا بشم عزيز مرسي بوس بوس
دوستان کسی بازی اسفالت 5 برای وین 6.5 رو سراغ داره برای وین 7 و اندروئید رو دیدم ولی نمی دونم چرا کسی به فکر گوشی های ما نیست برای جا وا روز به روز دارن بازی میدن بیرون (صد البته جاوا نسبت به وین موب قابل مقایسه نیست) ولی انعطافی که سیستم عامل ما داره واقعا بی نظیره ولی جرا هر چی برنا مه و بازی هست همو ن چند سال پیش تولید شده واخیرا کاملا به حالت سکون در امده ؟ تنها چیزی که به ذهن میرسه انه که شرکت ها سرمایه گذاریشون رو دارن روی وین 7 واندرویید خرج میکنند و پرونده وین های 6.5به پاین رو بستن.
4 تا برنامه جدید و درست حسابی هم پولی هستند!!!! وخریدش برای ما که ایرانیم شدیدا مشکله.
والا برنامه که زیاده اما بازی به نسبت کمتر واسش وجود داره که 2 دلیل داره:نقل قول:
کاربر های وین مو تا همین اواخر خیلی خاص بودند و استفاده هایی غیر از بازی داشتند .. خود من فقط به دلیل کار زیاد روی زبان انگلیسی به وین مو رو آوردم و کلا کاربرای وین مو دنبال بازی نبودند. الان از همین آرین خودمون بپرس که چه بازی هایی رو نصب کرده روی گوشیش ببین میگه من اهل بازی نیستم.
2. وین مو ها به سمت تاچ بدون کیبرد رفتند و محبوبیت بدون کیبرد ها زیاد شد و مشکل این گوشی ها هم اینه که بازی واسشون راحت نمیشه نوشت چون مولتی تاچ که نیستند و کیبرد هم که ندارند و همین عوامل ایجاد محدودیت میکنه.
حالا برنامه هرچی میخوای بگو واست لینک کنم:11:
یه روش میگم برای دوستانی که تازه کارند چون قدیمی ها احتمالا میدونند
دوستانی که یرنامه زیاد نصب میکنند مثل من و منوی استارت شلوغی دارند از طریق اکتیو سینک وارد حافظه داخلی بشند واز منوی ویندوز ------>پوشه استارت منو چند کتگوری بسازید به تعداد کارایی برنامه هایی که نصب کردند به عنوان مثال شما 30 تا برنامه نصب کریدید که یه سری درباره اینترنتند یه سری درباره مدیا ها هستند یه سری مذهبی ...کاربردی یا امثالهم (این فقط به درد کسایی میخوره تعدادزیادی برنامه نصب کردند دسترسی بهشون رو مشکل کرده)
چند پوشه جدید میسازی به تعداد مورد نیاز و ایکون هر برنامه رو منتقل میکنید به پوشه مربوطه که ساختید
کار اخر اینه که پوشه هارو move up کنید تا دسترسی بهشون راحت تر بشه.
همین کار رو یا منوی گیم هم میتونید بکنید
اگر مثل من بازی زیادی نصب کردید بازی ها رو تقسیم میکنید به پوشه های مختلف مثل پازل ورزشی ریسینگ و..... این روش همون قدر که ساده هست فوق العاده هم کاراست
موفق باشید
صفحه ی گوشی ضد خشه؟
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
اگه این گوشی رو update کنم،تغییری میکنه؟
سلام
میشه یه نفر آدرس لینک مستقیم نقشه های نویتل رو برام بزاره
ممنون میشم
مرسی
فدامدا
سلام
کسی رام کوک شده خوب نمیشناسه؟ اگه اره لطفا لینکش رو هم بدین
برای من جای سوال که همه جا میگن کسایی که وین موبایل میخرن کارای مهم تری از بازی کردن دارن میشه دوستان تشریح کنند جه کارای مهمی یا برنامه های کاربردی وجود داره در مقابل گوشی های دیگه که به خاطز اونا باید حتما پیپی سی خرید
من usb host رو به عنوان یکی از این کارا قبول دارم که نه گوشی ما نه خیلی از گوشی های دیگه این داستان رو ندارند شما هم بقیه رو بگید
زنده باد مام میهن
نقل قول:
واقعا ایده جالبیه ممنون
دوستان من باید رامم رو عوض کنم چون دچار مشکل شده.یه رام خوب معرفی کنید لطفا
ممنونم ازت دوست مننقل قول:
اول راهی هست که بدون تعویض رام ,رام رو سبکتر کنیم
بغیر از ای سکرتری برنامه منشی دیگه سراغ داری؟
وبرنامه بغیر از ویس کماند برای اجرای برنامه ها و دایال باصدا داری؟ چون با هر دو این برنامه نتونستم کار کنم !
بعد روشی هست که بدون برنامه های کمکی جاوا برنامه های جاوا رو تو حافظه خارجی نصب کنیم(با java sun میشه اما بدون برناه کمکی جاوا)
سلام من سیم کارت 12 رو گوشیم دارم ویندوزشم عربی هست چند وقته اس ام اس دو صفحه ای میخام بفرستم یک صفحشو بیشتر نمیفرسته! گوشیمو مستر ریست کردم درست شد بازم دو روز بعد دوباره همین جوری شد! سیم کارت 35 روش انداختم مسیج 2صفحه ای رو فرستاد (فقط با 12 مشکل داره) ولی سیم کارت 12 خودم و داداشمو روش میندازم مسیج ها فاقص میره. الان 3 بار مستر کلینر کردم بازم مسیجا ناقص میره شماره مسیج سنترو عوض کردم بازم درست نشد.
خاهشا کسی هست به من بتونه کمک کنه؟ اگه فایل فلش عربی انگلیسی 6.5 گوشی رو دارید بگید کجاست من دانلود کنم با تشکر
سلام.نقل قول:
قربان مشکل از گوشیتون نیست مشکل از همراه اول هست.چند وقتی هست تو بعضی از مناطق که هستید اس ام اس ها ناقص فرستاده میشه.من خیلی هارو دیدم که این مشکل رو دارن.:11:
b7300XXJA9 خوبه دوست عزیز الیته B7300XXJC2 هم خوبه درواقع با هم فرقی ندارهنقل قول:
دوستان ممنون میشم اگه جواب این چند سوال رو بدین:
1-من از وقتی هارد ریست کردم ، فرمت txt رو نه می تونم باز کنم ،نه می تونم ایجاد کنم.(note هام همه با فرمت pwi سیو میشن)
2- تنظیمات GPRS به هم ریخته و از گارمین نمی تونم استفاده کنم.(اگه تنظیماتش رو دقیق توضیح بدین ممنون میشم)
3- راهی برای رفع مشکل کندی این گوشی پیدا شده؟(مخصوصا قسمت مسیج،من تا حالا رام نزدم)
4-برنامه چراغ قوه خوب هم اگه داشتین لطفا بذارین.
ممنون
از این کابل میشه برای گوشی استفاده کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه 4 تا برنامه بازی یه ترفندی یه چیزه جدید ...... واقعا پاکت پی سی فراموش شده است این ویندوز 7 از کجا سر و کلش پیدا شد نمیدونم !!!!!!!!!!
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
عکست مشخص نیست لینک بدهنقل قول:
بازی نمیکنم.. اما برنامه هرچی خواستی بگو واست آپلود کنم:20:نقل قول:
این کابل می گم لینک قبلی خراب بود
این سوال فراموش نشه لطفانقل قول:
دوست عزیز برای رفع مشکل کندی بخش پیامک هات میتونی از برنامه خود ویندوز استفاده کنی که هم مشکل کندی رو نداره و هم مشکل بهم ریختگی پیامکهانقل قول:
فزایش سرعت و حل مشکل بهم ریختی sms
فعال کردن sms دیفالت ویندوز موبایل :
با یک registery editor مسیر زیر رو دنبال کنید :
HKEY-CURRENT-USER \ SOFTWARE \ MICROSOFT \ INBOX \ SETTINGS
وارد SMS AVAIABLE بشید و مقدارش رو از یک به صفر تغییر بدید و OK کنید.بعد گوشی رو ریست کند.
از این به بعد داخل بخش EMAIL که بشید TEXT MESSAGES رو میبینید .
البته با این کار SMS خود سامسونگ هم سر جاش میمونه
من الان چند ماهی میشه که اینکار رو کردم و جداً راضی ام
فقط یه مشکلی داره و اونم اینکه وقتی پیامک برات میاد باید حتما بری برنامه رو باز کنی و پیامک رو خونده و از اونجا ریپلی کنی
اگر بلافاصله ریپلی کنی همون برنامه پیامک سامسونگ میاد
در مورد GPS هم خودش تنظیمات خاصی نداره و فکر میکنم دیفلتش باید کار کنهنقل قول:
GPS>connection>gps program port
معمولا توسط خود برنامه مورد استفاده تغییر میکنه در حال حاضر برای من com7
GPS>connection>gps hardware port
مثل مورد بالاست،در حال حاضر برای من com9
buad rate 4800
manage gps automatically : on
GPS>connection>XTRA
هیچ آیتم فعالی نداره
من از نویتل استفاده میکنم و تنظیمات گارمین رو نمیدونم
موفق باشید
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
دوستان یادتوونه چند وقته پیش یه مشکلی با وای-فای گوشیم داشتم که در قسمت ظاهری هیچ فعالیتی نمیکرد و حتا موقع روشن شده آیکونش در نوار ابزار بالا نمیومد اما کار میکرد!؟
دوستان گفتن هارد ریست کنم
اما چون من حالش رو نداشتم بیخیال شدم
نتیجه اینکه فهمیدم مشکل چطوری حل میشه
کافیه وای-فای رو روشن کنید و در همون حال گوشی رو با کلید خودش خاموش و روشن کنید
درست میشه
[PHP] 2- تنظیمات GPRS به هم ریخته و از گارمین نمی تونم استفاده کنم.(اگه تنظیماتش رو دقیق توضیح بدین ممنون میشم)[/PHP]نقل قول:
سلام.
برنامه گارمین که بخ GPRS ربطی نداره احتمالا" منظورتون GPS هست.اگر آره: شما بعد از هارد ریست یکبار دیگه باید گارمین رو نصب کنید منتها قبلش 2 تا فولدر گارمین که تو مموری کارت(یا استورج گوشی) و مموری داخلی هست رو باید پاک کنید سپس دوباره نصب کنید برنامه خودش تنظیمات دیفالت رو انتخاب میکنه.:11:
من از وقتی هارد ریست کردم ، فرمت txt رو نه می تونم باز کنم ،نه می تونم ایجاد کنم.(note هام همه با فرمت pwi سیو میشن
در ضمن اگه میشه برا دو تا برنامه لینک بذارین با راهنمایی برای نصب،اول resco explorer و دومی هم یه برنامه خوب چراغ قوه(حالا این زیاد مهم نیس)
دستان کسی نظر خاصی درباره این کابل نداره
ظاهرا برای HTC Toch Pro2
سلام
از کجا میشه فهمید یه رام 6.5.5 هست یا نه؟
دوستان اگر رام 6.5.5 سراغ دارید لطفا لینک بدید