کلاً من طرفدار رام های ارجینال هستم:31:نقل قول:
راستی HD2 هم مثل HD وقتی تماس برقرار میشه یه ویبره ی کوچیک میزنه؟:20:
مگه ساخت چین هم داره HD2 ؟نقل قول:
کلاً من طرفدار رام های ارجینال هستم:31:نقل قول:
راستی HD2 هم مثل HD وقتی تماس برقرار میشه یه ویبره ی کوچیک میزنه؟:20:
مگه ساخت چین هم داره HD2 ؟نقل قول:
بله می زنه :46:نقل قول:
دوستان جواب سوال قبلی منو که ندادین.
لطفا جواب اینو بدین. خیلی ممنون.
بهترین رام کوک شده در حال حاضر چیه؟ میشه لینک بدین؟
و اینکه بهترین رام آندروید چیه.
کلا توصیه می کنین آندروید نصب کنم یا رام کوک شده.
رام خودم 1.66 هست. رام اورجینال جدیدتر از اون هست؟
ممنون.
من آخرین باری که توی علائدین قیمت کردم گفتن اگه تمیز باشه با گارانتی تا 450 هم میخرن دست دوم. مغازه اول, سمت چپ !! :31:نقل قول:
من وقتی که با اندروید نمیشد زنگ زد و بلوتوث و جی پی اس هم نداشت کلا کار با ویندوز رو کنار گذاشته بودم, پس جوابم معلومه, نه ؟! :8: :5: :31:
الان دارک استون ورژن 2 اومده ولی من هنوز خودم تستش نکردم, ولی فرویو استون هستش که چیز خوبیه. من تست کردم, مشکل خاصی نداره.
میتونی از این لینک در موردش بخونی و اگه خواستی دانلودش کنی :46: سوالی بود در خدمتم. :11:
(برای استفاده ی بهتر از اندروید, یه رام برای ویندوز اومده که خیلیییی به قول دوستان کچله ! حتی دوربین هم نداره (فکر کن !) این لینکش توی xda هست. من خودم این رو نصب کردم و مشکلی ندارم با اندرویدم.کد:http://gamesquare.co.uk/froyostone.htm
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734238
اگه من جای شما بودم به جای رام آندروئید میرفتم یه گوشی آندروئید میگرفتم.نقل قول:
یکی از دوستان گفته بود ساخت چین،میخواستم بدونم مگه چین هم میزنه این گوشی رو؟گارانتی دار هاش ساخت چین هستن یا تایوان؟
ساخت چین که نمیشه گفت فقط مونتاژ می کنه.نقل قول:
گوشی من گارانتی یاس داره .. پشتشم نوشته ساخت کشور دوست و همسایه چین :31:
سلام دوستان. منم با خرید یک HD2 به جمع شما ملحق شدم D:
من قبل این ipod touch داشتم و دارم و در مقایسه با اون واقعاً از نظر نرم افزاری و گرافیکی ضعیفه. کسی یک سایت درست درمون واسه دانلود نرم افزار و بازی با GUI بالا سراغ داره؟
مثلاً واسه ipod touch سایت apptrackr.org سایتیه که تمامی game ها و app ها کرک شده توش هستن. واسه winmo همچین سایتی کسی سراغ داره؟
ممنون.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از دوستام 2 ماه پیش HD2 خرید که بیمه نوین داره. گوشه پایین کنار دکمه Power گوشیش شیشش شکست. اگه بفرسته بیمه فک میکنید چقدر بگیرن و چند روزه بدن گوشیو؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک رام جدید 5 روز پیش تو سایت HTC v1.66.415.9 اضافه شده. سرعتش نسبت به 1.66.415.4 به نظرم کمی بهتر شده.
مهدی جان ساخت تایوانش هم گیر میاد؟نقل قول:
دوست عزیز من تازه گرفتم و ساخت تایوان هستشنقل قول:
نقل قول:
سلام
شما چه تاریخی و از کجاخریدین؟ منم میخوام این گوشی رو بخرم ولی خیلی دوست دارم که ساخت تایوان رو پیدا کنم.
من هفته پیش بابل نمایندگی HTC (خورشیدی) خریدم. البته تظمین نمیدم بازم داشته باشه:21:نقل قول:
ولی کلاً از من میشنوی یا iPhone بگیر یا یک android. کلا دور windows mobile رو باید خط کشید.
نقل قول:
میشه بگی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!
منم قبول نداشتم. ولی یک مدت که با iOS و اندروید کار کردم دیگه نمیتونم با WinMo کار کنم. واقعاً کند و از نظر نرم افزاری ضعیف هستشنقل قول:
نقل قول:
سلام.
ممکنه بگی علت تند بودن اپل و کند بودن وین مو چیه؟ :11:
مسئله اصلاً سخت افزار نیست. بلکه OS مورد بحث هستش. شما باهاشون کار کن به حرفم میرسی. حالا اینکه این چرا کنده اون چرا تند من چمیدونم. از دانش من خارج هستش.:27::27:نقل قول:
سلام.نقل قول:
عرض به حضورتون دقیقا" بخاطر همون OS شون هست .واسه اینکه .یندوز از مولتی تسک پیروی میکنه اما آیفون نمیکنه.شما نمیتونی همزمان چند تا کار رو با آیفون انجام بدید اما با وین مو میتونید.خوب حالا به نظر شما با این شرایط که البته فقط قسمت کوچکی از دلایل این قضیه بود ,اینجا کند بودن نسبی وین مو به اپل یه حسنه یا عیبه؟
البته نا گفته نماند نظر شخصی من اینه که هر کسی باید با توجه به نیازهاش انتخابش رو انجام بده مثلا" کسی که میخواد با گوشی بازی کنه باید آیفون بگیره( قصدم شوخی و به قول خودمونی تر تیکه انداختن نیستا) مثلا" در مورد گرافیک واقعا" از وین مو سر تره و بر عکس وین مو هم برتریهایی داره.پس بهترین انتخاب انتخابیه که با توجه به نیازهامون انجام میدیم.:11:
کسی از کسی که این تایپیک رو درست کرده خبر داره
دوست عزیز تو iOS 4 مشکل multitasking برطرف شده طوری که شما میتونی n تا برنامه رو با هم اجرا کنی بدون اینکه ذره ای تو سرعت گوشی یا مصرف باتری تاثیر بگذاره. Please Testنقل قول:
راستش شما چند تا از برتری های winmo رو به iOS یا Android بگید من قبول می کنم:10:
البته اینم بگم این نظر شخصی من هست. منم فعلاً از Winmo استفاده میکنم
درمورد ضعیف بودن ویندوز موبایل..
فقط چندتا عکس میزارم که بدونید در آینده با WP7 چه خواهیم داشت :
این عکس ها یکی از بازی های WP7 خواهد بود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن عکس های بیشتر
کد:http://forum.pda4pda.com/thread-397.html
من فکر کنم بحث بيشتر درمورد نسخه 6.5 هست.نقل قول:
درسته, منم موافقم.نقل قول:
ولی وقتی که این گوشی رو خریدیم, بهتر نیست استفاده ی بهتری ازش ببریم ؟
"تقریبا" مثل اینه که یه مدت با hd2 کار کردم (وین مو) و بعد بدون هزینه ی اضافه, یه evo البته از نوع 2g (و خوب بدون دوربین 8 و بقیه امکانات متفاوت, منظور از جهت سیستم عامل) دارم ! دوستان, تا وقتی اندروید رو تست نکنین متوجه فرقش نمیشین. فقط کافیه فایلش رو توی storage card کپی کنین, خوشتون نیومد هم فایلش رو delete میکنین و تموم :5: تجربه ی ارزنده ایه. :11:
دوست عزیز آدم چطور میتونه درباره OS ی که هنوز Release نشده انتقاد کنه؟نقل قول:
بله من منظورم Windows Mobile بود نه Windows Phone
من نه دشمن Windows Mobile هستم و نه تعصبی Apple,فقط میخوام راهنمایی کنم که کسی حالا نیاد با پولی که داره گوشی نخره که قانوناً قابل ارتقا به سیستم عامل آینده Microsoft یعنی Windows Phone نیست.
رام انرژی کوک شده برای HTC HD2
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784
دوست عزیز رو این گوشی که میگن آندروید راحت نصب میشه وکار میکنهنقل قول:
من فقط سوالم اینه که اگر بخوایم گوشی رو بدون گارانتی بگیریم با توجه به اینکه نو صفحه نمایش های بزرگ
احتمال وجود پیکسل سوخته زیادتره باید چطوری فهمید که گوشی که میخریم این مشکل رو داره یا نه
(مثلا کدی چیزی)
واسه پیدا کردن پیکسل های سوخته در نمایشگر دستگاه های مختلف الکترونیکی از روش ساده اجرای تصاویر تک رنگ میشه استفاده کرد.نقل قول:
می تونید این مطلب رو که من در بخش HD TV نوشتم مطالعه کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4856628&postcount=7
سلام برو بچ با کلاس!:5:
سه تا سوال داشتم:
1- قیمت امروز این گوشی چنده؟
2- کسایی که این گوشی رو دارن ازش راضین؟
3- در مقایسه با Desire کدوم بهتره؟
بیسیار بیسیار ممنون :35:
درسته اجرا میشه ولی مثل لینوکسی میمونه که با vmware اجرا شده باشه تو ویندوز. شایدم بدتر چون خیلی چیزاش کار نمیکنه درست و هنگ می کنه همش. به هر حال گوشی android یچیز دیگست.نقل قول:
یک سوال: چطور میشه یک کانکشن V.P-N تو HD2 با استفاده از WiFi ایجاد کرد؟ یعنی از اینترنت WiFi استفاده کنه و نه GPRS. من هرچی که می سازم موقع کانکت شدن error میده.ایا میشه broadband connection هم ساخت؟
و چطور میشه سرور SMS رو تغییر داد؟
چطور میشه کاری کرد که SMS ها تو مموری گوشی بره و نه تو سیم کارت؟
ممنون:31::31:
در ضمن تو این رنج قیمت هیچ گوشی به سخت افزار HD2 نمی رسه
سلام
بچه ها کسی hard spl رو که برای نصب رام های کوک شده استفاده رو داره
spl من 1.66 هست
نقل قول:
والا روش ساده و کاربردی که من به طور تجربی بهش رسیدم اینه که برو تو حالت عکس برداری و بعد دستتو بگیر جلوی لنز دوربین و دقت کن ببین رو ال سی دی نقطه ی سفید میبینی یا نه؟ اگه نقطه سفید دیدی پیکسل سوخته داری.
موفق باشید
یا علی:11:
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/415709889/hspl3_pkg.zip
دستت درد نکنهنقل قول:
اما یه سوال این ورژن به این نیاز نداره که ورژن های پائین تر اون روی دستگاه نصب باشه spl ماله من 1.66 هست یعنی نیاز به نصب ورژن 2 اون نیست دیگه ؟
سوال دوم رادیو ورژن من 2.10.50.08 هست نیاز به ارتقای رادیو هم دارم برای رام energy ؟
مرسی
تو خود برنامش میگه که چه SPL هایی میتونن از این استفاده کنن.نقل قول:
تو این سایت هر Radio ی بخوای پیدا میشه عزیز.اخریش 2.12 هستش. فک کنم واسه Energy باید 2.12 باشیکد:http://www.vbnfiles.com
کسی نبود؟ :sad:نقل قول:
سلام :40:
بعد از سه ماه برگشتم
اینجا چه سریع رفته جلو یادمه سه ماه پیش پست ۳۰۰ و خورده ای رو مینوشتم ولی الان ۲۳۵۴:27:
راستی کسی از hd3 خبری نداره
1- گوشی شاپ: بدون گارانتي 5,050,000 ریالنقل قول:
اصلي كامتل 6,450,000 ریال
پرشين تلكام 6,590,000 ریال
ياس 6,450,000 ریال
دیجی کالا: 515000 تومان | بدون گارانتی
620000 تومان | گارانتی 12 ماهه کامتل
2-من که راضیم:31:
3-نمیشه گفت کدوم بهتره .. فرقهای اساسیش با دیزایر اینه که ال سی دیش 4.3 اینچه و ویندوز موبایله .. و دیزایر 3.7 اینچه AMOLED و آندروئیده(رزولوشن فیلمبرداریش هم بیشتره .. می گن با آپدیت جدید 720p می گیره) .. البته آندروئید اچ دی2 هم مراحل تکمیلی رو سیر می کنه.
ســــــــــــلام امشب هوای ابری بود یاد ابرای سفید رنگ سنس افتادم .. اگه دلتون میخواد رنگیشون کنید هر کدوم از اینا رو خواستید نصب کنید 100 درصد هم جواب میده خیلی هم خوشگل میشه:
ارغوانی کردن ابر آب و هو
کد:http://www.4shared.com/file/pBgZZMzN/Rawrscary_-_VGA_WVGA_Purple_Cl.html
آبی کردن ابر آب و هوا
کد:http://www.4shared.com/file/sNx0g7jS/HTCeros_Sense_LightBlue_Clouds.html
سلامی دوباره
برای این رام انرژی زبان فارسی رو نمیشه ردیف کرد
واقعا رام خوشگلیه خیلی هم راحت
فقط میشکلش همین فارسی هست نی خوایم فارسی بنویسه فقط فارسی رو نشون هم بده راضی هستیم :31:
مشکل حل شد با همون هیراد فارسی شد
مگه HD2 فیلم برداریش بده؟ میشه یه توضیح راجع به فیلم برداریش بدی؟ ممنون :20:نقل قول:
فیلمبرداریش بد نیست خوبه ولی vga و سایزش مثل امنیا 2 بزرگ نیست.... میشه گفت فیلمبرداریش متوسطه.نقل قول: