نقل قول:
دوستان ممنون میشوم اگر مرا هم راهنمایی کنید
با تشکر:46:
Printable View
نقل قول:
دوستان ممنون میشوم اگر مرا هم راهنمایی کنید
با تشکر:46:
نقل قول:
این روی استار نصب میشه و بدون مشکل اجرا میشه ؟
یا مثل 88 هستش که نصب میشه اما اجرا نمیشه یا مثل 87 هست که وقتی می خوای اماکن رو انتخاب کنی قاط میزنه ؟
:11:
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
شما یکبار با گوشی استار به شماره مخصوص تالیا که برای فعال کردن جی پی ار اس هستش یه پیامک بزن تا واست تنظیمات رو ارسال کنن بعد تو پیامکی که ارسال کردن برو ویه برنامه یا لینک هستش که با کلیک کردنش خود به خود تنظیمات گوشی درست میشه و می تونید برید تو اینترنت.(اینایی که گفتم واسه ایرانسل هستش اما مطمئنا تالیا همچین چیزی یا مشابه این رو داره).نقل قول:
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
هرگز. چون برای جاوا هنوز خوشبختانه ویروسی نوشته نشده یا نتونستن بنویسن.نقل قول:
من هنوز امتحانش نكردم. كابل ندارم كه فايلشو بريزم تو گوشي.نقل قول:
این روی استار نصب میشه و بدون مشکل اجرا میشه ؟
یا مثل 88 هستش که نصب میشه اما اجرا نمیشه یا مثل 87 هست که وقتی می خوای اماکن رو انتخاب کنی قاط میزنه ؟
يكي امتحان كنه بگه
سلام دوستان من استارو با کیف و قلم و ram4 وگارانتی ماکروتل 170 گرفتم
دوستان لطف کنید چنتا بازی قشنگ بزارید ممنون!!!!!!
من امتحان کردم.اصلا نصب هم نمیشه چه برسه به اینکه اجرا بشهنقل قول:
نقل قول:
منم میخوام...یکی از بچه ها چند صفحه پیش یه بازی گذاشته بود اسمش doodle یه همچین چیزیه...عالی بود...دیشب بعد از بازی تا ساعت 3 صبح داشتم اونو بازی میکردم...رکوردم 25000 تاس...کس دیگه ای رکورد زده؟
دوست من منم اولش اینجوری بودم !نقل قول:
الان 2 3 ماهه دیگه کم مونده بکوبم زمین !!
بعضی موقع ها اعصاب ادمو خورد می کنه !
بازی جدید کسی داره ؟؟؟ اون doodle خیلی محشر بود !!! دست پیدا کنندش واقعا درد نکنه ترکوندی داش !
:11:
Windows Vista 1.0.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1271502/
Windows Media Player 11
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1212573/
Big Foot Racing 3D
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/780435/
GTA 4
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1285351/
mmap
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1253451/
Real Street Racing
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/788980/
etrime
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/798338/
funny
داونلود
کد:http://gallery.mobile9.com/f/798336/
سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی مایکروتل + فارسی سازی + رم 1 گیگ +کیف و بدون قلم = 170 تومان خریدم
چند تا سوال داشتم ؟
1-آیا فریم ور من قدیمیه s523ajpie9
آنتنش پره ولی تماس نمی تونم بگیرم - خطم ایرانسله - فایل های mp4 رو نشون نمیده . با تغییر فریم ور درست می شه - تازه کیبورد کامل فارسی و انگلیسی هم نداره (مگه میشه) چه برسه به تشخیص دست خط - لطفا راهنمایی کنید - ممنون
ایرانسل بعضی وقتا اینجوری میشه.فایلای mp4ت نباید بیشتر از 320*240 باشه.هم تشخیص دسخط داره هم کیبورد qwerty ولی کیبورد qwertyش یکم جاش عجیبه.نقل قول:
میشه راهنمایی کنی کجاست؟نقل قول:
فریم ورشو نگفتی قدیمیه یا جدیده ؟
نقل قول:
کیبورد qwerty با چرخاندن گوشی به حالت افقی و در حالی که لبه کناری گوشی رو به زمین است نمایش داده میشود.
فرمور شما قدیمی هست دوست عزیز.آخرین ورژن فارسی فرمور استار S523AJPIK5 می باشد.
نقل قول:
فرمور فابریک گوشی من S523AJPIK3 هست،اگر این ورژن یا S523AJPIK4 را در اینترنت بتوانی پیدا کنی و با آموزشی که دوستان در سایت جهت ارتقا و آپدیت فرمور گوشی استار گذاشتند گوشیتان را به روز کنید بسیار ی از مشکلات شما حل خواهد شد.
البته ورژن فرمور بنده که S523AJPIK3 هست نیز کیبورد QWERTY فارسی را ندارد ولی زبان های دیگر را دارد(انگلیسی،اردو،عربی وفرانسوی).اطلاع ندارم آخرین ورژن فرمور این گوشی که S523AJPIK5 هست و در انحصار پارس مایکروتل است صفحه کلید QWERTY فارسی دارد یا خیر.
کجا باید فریم ور رو عوض کرد؟
نقل قول:
نصب فرمور بر روی گوشی به وسیله فایل ورژن جدید و یک سری نرم افزارهای کامپیوتری سازگار با گوشی سامسونگ S5230 و با اتصال گوشی به رایانه انجام می گیرد.نحوه انجام فلش و نصب فرمور برای استار در این سایت همراه با تصویر و نرم افزار های مورد نیاز توسط دوستان دیگر قرار داده شده است.
پیشنهاد می شود در صورتی که تا به حال خود شما اقدام به فلش گوشی ننموده اید این کار را نکنید چرا که گرفتاری ها و استرس های بعدی آن خوشایند نیست.(با وجود اینکه اگر هر بلایی هم سر گوشی تان بیاید باز هم جای نگرانی نیست!چرا که یک بار دیگر مجبورید عملیات فلش را تکرار کنید)
من وقتی رم 4میندازم رو گوشی خوب و بدون مشکل کند شدن منو ها کار میکنه ولی وقتی میخوام یه فایلی رو از حافظه دستگاه به رم انتقال بدم گوشی ریستارت میشه و دیگه رم رو نمیشناسه!باید دوباره خاموش روشنش کنی تا دوباره رم رو بشناسه...
جالب اینه که وقتی گوشی رو به رایانه وصل میکنم رایانه درایو کارت حافظه رو نشون میده ولی نمیتونه اونو باز کنه.
و حتی گاهی گوشی در حین اتصال به رایانه ریستارت میشه.حتی رم رو بطور جداگانه با رم ریدر به رایانه وصل کردم ولی رایانه میگه که باید رم فرمت بشه.
رم بعد از فرمت بخوبی کار میکنه ولی وقتی رو گوشی نصب میشه قاط میزنه و حتی رایانه هم اونو نمیشناسه.
من با دو تا رم 4گیگ کلاس 4 امتحان کردم هر دو اینجوری شدن.در ضمن رم 1گیگ بخوبی و بدون مشکل کار میکنه.
سلام
منم میخام استار بخرم اما قبلش دارم تحقیق می کنم که خوبه یا نهو تاحالا به نتایج خوبی رسیدم.
لطف کنید فریمور و چنتا بازی و چنتا تم بذارید.
اگر میشه یه توضیحی درباره فریمور بدین(نحوه ی نصب)
ممنون
جالبه. من واسه اولین باره فکر کنم این موضوع رو میشنوم. احتمالا مشکل از گوشی هست چون من خودم رو گوشیم واسه تست رم 8 و 16 گذاشتم و فقط رو 16 یکم کند واسه خوندن اطلاعات رم داشت.نقل قول:
و در مورد کپی کردن فایلها از مثلا مموری گوشی به مموری خارجی؛ قبول دارم که بیش از حد زمان میبره ولی اینکه هنگ بکنه یا ریست بشه باز مشکل از گوشی میتونه باشه.
من روی گوشیم یه مموری 4 انداختم وتا الان مشکل خاصی نداشتم البته خیلی هم پر نیست. شاید یک سوم.
بخاطر نوع پردازشش سرعت نشون دادن عکس ها یکم زمان بر هستش مخصوصا اگه حجمش بالا باشه.
نقل قول:
شایدم اشکال از رم باشه،همچین مشکلی برام پیش اومده که مشکل از رم بوده،البته نه با این گوشی.
من بالاخره رفتم یه s5233 خریدم.
هنوز زیاد باهاش کار نکردم ولی به نظرم عالیه.
لطف کنید جواب درخواست قبلیم رو بدین
سلام من دیروز این گوشی رو خریدم 175 بدون گارانتی تو اصفهان از نممایندگی اما تو اصفهان خیلی کمیابه به همهی نمایندگی های مایکروتل زنگ زدم فقط یکیشون داشت
ممنون
سلام
اين گارانتي پارسه خوب است؟
راستی یه بازی GTA برا این گوشی هست؟
اگه ممكنه چندتا ديكشنري خوب براي اين گوشي بهم معرفي كنيد.نرم افزار سازگار با اين گوشي كجا گير بيارم؟
سارا دیکشنری،رو گوشی تست کردم کامل جواب می ده،خیلیم جالبه،یه سرچ بزن تا پیدا کنی،کار دارم وگرنه لینکشو واست می ذاشتم.نقل قول:
آره خیلی کم یابه. چون خیلی فروش داره. میتونم بگم اینطورری که من فهمیدم شده یکی از پر فروش ترین گوشهای سامسونگ. یه بار بازار مبایل بارش که اومده بود گفت 60 تا استار داریم. من کارداشتم نیم ساعت بعد زنگ زدم گفت تموم شده فقط یه دونه صورتی مونده.نقل قول:
خیلی خوب میخرن و انصافا هم خیلی خوبه. عالیه!!
لطفا یه بازی GTA برا این گوشی بزارید
دیگه نمیخواد خودم پیدا کردم
دوستان گوشي من يه كليد بغلش داره كه قبلا با اون مي شد صفحه اس ام اس رو مرور كرد ولي جديد با حركت دادن اين كليد سايز فونت عوض مي شه چرا ؟
آقا لطف كنيد بگيد اين گوشي با گارانتي پارسه خوب است يا نه و كيفيت صداي موزيك از هندزفري كيفيت با لا دارد ؟منظورم اينست كه باس خوبي دارد مانند سوني اريكسون
ماکروتل بهتره ... ولی بدون گارانتی نخر ...نقل قول:
بله هندزفریش کیفیت بالایی داره .
سلام
واقعا متاسفم که وقتی من توی این تاپیک فعالیت نمی کنم اوضاع تاپیک داغون و به هم ریخته س و اعضا با یک مشت پست بی مورد و به درد نخور فقط صفحات تاپیک رو زیاد می کنند.یک نفر دو سه بار پست می ذاره میگه بازی میخوام.یکی دو سه بار پست میذاره میگه گارانتی فلان خوبه یا نه.یکی توی تاپیک موبایل سامسونگ S5233 میاد حرف از استقلال و امیر قلعه نوعی می زنه،دیگران هم پشتوندش این بحث رو با ارسال های بی موردشون پی می گیرند.
آقا جان شما اگه بازی میخوای وقت بذار توی Google به انگلیسی سرچ کن واسه گوشیت بازی دانلود کن،یا حداقل توی بخش بازی ها و نرم افزارهای جاوا درخواست فلان بازیتو مطرح کن.
آقا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟شما مییای دو سه بار مطرح میکنی فلان گارانتی خوبه یا بده؟!آخه دوست عزیز توی ایران گارانتی معنای واقعی خودشو داره که میپرسی چی خوبه چی بده؟گارانتی یعنی اینکه گوشیت هر چیش شد توی مدت زمان گرانتی به جاش یه گوشی نو آکبند بدن بهت.پارس مایکروتل چیه که پارسه چی باشه؟!
بله شما کاملا درست میگید اما من اون وقت که اولین پست رو زدم گزینه ویرایش نداشتم برا همین دوسه پست زدم حالا شما به بزرگی خودت ببخش این قدر حرص نخور پیر میشی:31: بیا این گل رو هم بگیر آشتی کن:11:نقل قول:
حالا یک سوال:
من وقتی با کابل وصل میشم به پیسی نرم افزارpc studio ارور میده که نمیتونه با دستگاه ارتباط برقرار کنه و در حال بوت کردنه و باید تمام بشه یه راهنماییی بکنین
نقل قول:
سلام دوست عزیز
والله چی بگم تا حالا توی زندگیم از بی نظمی ها و بی عدالتی ها توی محیط زندگی و شهر و کشورم اینقدر حرص خوردم که توی 20 سالگی کلی تار موی سفید روی سرمه و هر کی هم منو میبینه 2-3 سال بیشتر از سنم،سنمو تخمین می زنه.من تا حالا ندیدم کسی اینجا به زیبایی و با نظمی من(تعریف از خود نیست،مطلقا) به سوالات دوستان جواب بده و راهنمایی کنه.حتی من یک اصولی رو توی ارسال هام رعایت میکنم.مثلا وقتی توی یک پستی میخوام بنویسم pc studio اون رو به این صورت مینویسم PC Studio تا زیبایی فروم هم حفظ بشه.
بگذریم.در مورد سوال شما چیزی که می تونم بگم اینه که در گوشی مسیر زیر رو دنبال کنید:
Menu>Settings>Phone Settings>PC Connections
سپس گزینه ی SAMSUNG PC Studio رو انتخاب کنید و حالا گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و نرم افزار مربوطه رو اجرا کنید.فکر میکنم نباید مشکلی داشته باشین.
سلام.
من دو تا سوال دارم که در مورد خودِ گوشی استار نیست، ولی به نحوه بهتر استفاده کردن از اون ربط داره. امیدوارم اگه کسی پاسخی برای این سوالها داره از نوشتنش دریغ نکنه :
- اول اینکه من فردای روز خرید گوشی برای اون محافظ صفحه نمایش گرفتم. منتهی وقتی خواستم بچسبونمش زیرش به شکل فجیعی هوا جمع شد. دقیقا چه جوری باید چسبوند این اسکرین گارد رو؟
- دوم اینکه چه طوری میشه تو بعضی از بازیها مثل H.A.W.X این صفحه کلید مجازی رو حذف کرد؟
با تشکر از تمام کاربران پایهی تاپیک ...
سلام ... تم برای استار هست ؟
1) کار سختی نیست؛ یه مقدار از پوسته ی روی محافظ رو باز کن و با قسمت بالای صفحه نمایش تنظیم کن و بچسبون. بعد کم کم بقیه پوسته رو بردار و به همین ترتیب بچسبون. (منظورم این بود که کلا پوسته رو نکنی) امیدوارم منظورمو فهمیده باشی:10:نقل قول:
2) فایل jar. برنامه یا بازی مورد نظرت رو با WinRAR باز کن. وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو باز کن. بعد خطوط زیر رو به انتهای این فایل اضافه کن و Save کن. خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده رو آپدیت کنم؟ Yes رو بزنید. حالا فایل رو بریزید رو گوشی و نصب کنید.
کد:MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 400
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
البته فقط خط اول برای برداشتن صفحه کلید مجازیه؛ بقیه قسمتا برای اینه که بازی یا برنامه کاملاً مطابق با Star بشه.
میگشتی تو پست های قبلی دوستان بود.
نقل قول:
خیر،نیست.یعنی نیازی هم نیست.حتی شما میتونید عکس پس زمینه منوی گوشی رو هم تغییر بدین.
بدون گارانتی بخرید چون 10یا20تومان ارزونتره هم12ماه بیشتر نیست
من بدون گارانتی استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداره