با idm دانلود کردم کامل دان شدنقل قول:
باید همه فایلارو تک تک extract کنم یا فقط اولی ؟
الان فرمت فایلا 001 و 002 و... ایناست نباید اینارو از آخرش پاک کنم که بشه 7z ؟
با idm دانلود کردم کامل دان شدنقل قول:
باید همه فایلارو تک تک extract کنم یا فقط اولی ؟
الان فرمت فایلا 001 و 002 و... ایناست نباید اینارو از آخرش پاک کنم که بشه 7z ؟
نه دست نزن. باید فایل اول رو اکسترکت کنی. خودش اگه فایل دوم رو پیدا نکنه ازت مسیرش رو میپرسهنقل قول:
من این رام htc sence رو دانلود کردم و ریختم رو گوشی ولی فکر می کنم گوشیم نه تنها سبک نشده که شاید سنگین تر هم شده باشه:41:
[QUOTE=saeedm1727;5141684]1-والله لینک درست حسابی هنوز پیدا نکردم. اونی که بهت دادم نشد؟
سلام سعید جان
چون گوشی من گارانتی داره این ورژن رو لازم داشتم اگه پیدا کردی ممنون میشم چون مایکروتل این رام رو رو گوشی ها نصب میکنه
از اینکه کشتی این تاپیک رو بدون ناخدا نمیگذاری سپاسگذارم
[QUOTE=sajjad200333;5144977]نقل قول:
برات پیدا کردم :
کد:http://www.multiupload.com/MM96AS13QG
اگه پسورد خواست اینو بزن:
samsung-stuff.de
این لینک هم هست ولی اولی رو اول دانلود کن ببین چطوره:
کد:http://www.megaupload.com/?d=ZY3PH940
من رو فایل اول EXTRACT زدم بعدش تو یه فولدر extract ش کرد هیچ سوالیم نکرد ولی حجم فایل extract شده فقط 60 مگه یعنی به اندازه همون فایل اول ... فرمتشم 8_7z. هست ... حالا باید چیکار کنم ؟نقل قول:
نقل قول:
مشکلی نداره عزیز برو htc sence رو disable کن. و ویدگت سامسونگ رو دانلود کن:
و enable کن.کد:http://rapidshare.com/files/368817910/Sinan_i8000_Widget.cab
سلام
كسي براي اين گوشي ديكشنري داره
و يه برنامه براي دوربين VGA جلوش براي نشون دادن تصوير
اقا میشه یه کمکی به من بکنید:
قیمت این گوشی الان چنده؟و تو این رنج قیمت گوشی بهتری داریم ؟!
این رام که شما میگید چیه؟همون سیستم عامل گوشیه دیگه؟
اندازه این گوشی ادمو اذیت نمیکنه؟یعنی بزرگ نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سعید جان ببخش انقد مزاحمت میشم عزیز منضورم اینجاست.اینجارو چطوری شیشه ای کنم
بعضي از دوستان گفتند كه اين گوشي مفتش نمي ارزه...
سلام دوست عزیز.نقل قول:
تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که گفته بعضی از این دوستان هست که مفتش نمی ارزه.
تذکر: دوست من بهتره از کسانی درباره این گوشی بپرسی که این گوشی رو داشته باشند و باهاش زندگی کرده باشند چون که نظرشون موجه و مستند هستش و مثل بعضی از همین دوستان الکی روی هوا نظر نمیدن.
به نظر من که یکی از بهترین پاکت پی سی هایی هست که من باهاش کار کردم.
با سپاس.
نقل قول:
سلام.
ممکنه لینک صحبتهای اون دوستان رو هم بزارید ببینیم دلیلشون چیه؟چون حرف بدون مدرک و دلیل مفت نمی ارزه.:11:
دوستان اگه میشه قیمت این گوشی رو بگید
و اینکه خودمون میتونیم سیستم عانلشو اپدیت کنیم ؟ ( از 6.1 به 6.5 )
این دوستان می دونند به چی می گن گوشی؟ و یا گوشی یعنی چی و به چه درد می خوره؟ :31::31::31:نقل قول:
دوستان چگونه میشه sms ها رو از توی کامپیوتر به گوشی انتقال داد؟
من هرکاری میکنم با pc studio نمیتونم انجام بدم؟
دوستان عزیز من دیروز 13 تیرماه رام جدیدی رو که فکر می کنم جدیدترین رام رسمی باشه گرفتم مشخصاتشم اینه حالا می خواستم ببینم این جدیده یا خیر
pda: i8000nxxjd3
csc: i8000 eurjd5
phone: i8000 xxjd1
سلا آقا سعید!!
این منم!!!
می خواستم بپرسم DINIK - Anastasia - Games Icons v1هاچی هستن و چطور میشه ازشون استفاده کرد؟
سلام
من میخوام وقتی گوشیم به کامپیوتر وصل میشه ار اینترنت adsl کامپیوتر توی گوشی استفاده کنم ولی هر کاری می کنم وصل نمیشه!! باید چه چیزی را تنظیمات انجام بدم؟ این تنظیمات خود گوشی توی connections چی باید باشه؟؟
نقل قول:
سلام
به نظرم شما اشتباهی به این انجمن مراجعه کردید
چون اهل مطالعه نیستید در غیر اینصورت زحمت میکشیدید و صفحات 1 تا 230 رو میخوندید نه اینکه بیایید و صفحه 234 مطلب بذارید و معایب و مزایای این گوشی رو میدونستید که البته مزایاش به مراتب بیشتره
واقعا واستون متاسفم که مفتی میخوایید جواب بگیرید
شما همون 1100 نوکیا بگیری بهتره
چون دوستتون راست میگه
نقل قول:
آمورزش آپدیت :
آموزش فلش گوشی امنیا 2:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4731610#post4731610
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
نقل قول:
این یه فایل زیپ شدست که با برنامه وین رر باز میشه و داخلش آیکون های بازی ها است. با پسوند Png که میتونید از این آیکون ها استفاده کنید
سعید جان من این فریمور فارسیو ریختم ... تنها نکته مثبتی که داره تاچشه که به نظرم خیلی بهتر شده
نکات منفیه زیادی داره ... فارسیو تو اپرا 10 برعکس نشون میده که بازم مجبورت میکنه فارسی ساز نصب کنیو حجم مموری اصلی رو به 2 مگ میرسونه ... خودم چندتا فایلو پاک کردم به 20 مگ رسید البته ...
نکته بعدی مشکل با جاواست ... یعنی ارور certificate میده
اپرا مینی 5 مخصوص پاکت پیسی فارسیو برعکس نشون میده ... این هیچ راه حلی نداره ؟
و یه مشکل دیگه که قبلاً داشتم اینه که اپرا مینی جاوا با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه ... این یکی راه حل داره ؟
به نظرت در کل این فریمور بهتره یا همون JE lite ؟
:40::40::11::11:
نتونستم حذف کنم ! شرمنده
فارسیش مشکلی نداره اگه اون 2 تا نرم افزرا که من بارها و بارها گفتم نصب کنید رو به ترتیب نصب کنید مموری اصلی رو نهایت به 60 مگ میرسونه( من نمیدونم چرا مال شما اینجوریه) تعدا تب ها رو کم کنید اپرا مینی برای چیته؟ وقتی اپرا 10 داری؟ برای وصل شدن به وایرلس باید gprs رو پا ک کنید دوست عزیز من این رام رو خیلی وقته استفاده کردم و هیچکدم از این ایرادات رو نداشت و نکات مثبت خیلی زیادی داشت. در هرصورت شما میتونی رام زیر رو نصب کنی:نقل قول:کد:http://rs895.rapidshare.com/files/399645958/GC_JE3_23662_Lite.zip
الان این لایتو ریختم خیلی عالیهنقل قول:
همه مشکلات حل شد فقط اپرا مینی جاوا سرعتش پایینه و اپرا مینی پاکت پی سی هم فارسیو برعکس نشون میده
اپرا موبایل 10 خوبه ولی خب فیلطر شکن نیست :دی
سلام دوستان
یکی از نادر ترین اتفاقا برام افتاد : مموری گوشیم دوباره پرید (2بار در عرض 2ماه)
حالا شرح ماجرا:
حدود یک ماهی میشه که بیخیال گارانتی شدم و رام گوشی رو عوض کردم. چند تاشو امتحان کردم اول JE1 Lite بعد JC1 بعد JE3 و در آخر هم بازگشت به JC1 .
دقیقا اتفاق مشابه دفعه پیش بودکه رام اولیه مایکروتل روش بود ، داشتم آهنگهامو گوش میدادم که یکیشو جای زنگ گوشی بذارم که بعد چند دقیقه دیگه Media Player اجرا نشد. و ناچار ریسیت کردم که مشاهده شد My Storage پریده . اینبار مثل دفعه قبل شوکه نشدم و خودمو گم نکردم. چون می دونستم که با تعوض رام این مشکل حل خواهد شد.
دست به کار شدم و شروع کردم رام JC1 رو دوباره روش ریختن ولی در آخرین مراحل که زبان رو تنظیم می کرد پیش نرفت و 1ساعت در این حالت موند .یه رام دیگه رو امتحان کنم و اون JE3 بود. دوباره همین اتفاق افتاد و گیر کرد. یه لحظه احساس کردم با گوشیم باید خداحافظی کنم، اینبار رفتم سراغ رام JE1 Lite و نصبش کردم . بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا شد و من سرخوش از این پیروزی ،رفتم سراغ مدیریت فایلهام که دیدم ای داد بیداد هنوز My Storage برنگشته . این حالتمو خودتون تصور کنید که چه حالی شدم اونم 3 بعد از نصفه شب.
بعدها فهمیدم که دراین حالت که مموری میپره نمیشه رامهای رسمی روش نصب کرد. این رامها که PDA اونا با پسوند mst هست در آخرین مرحله نصب گیر می کنن و نصب نمیشن ولی در رامهای غیر رسمی PDA پسوندش nb0 هست که بدون مشکل نصب میشن.
سرتونو درد نیارم مونده بودم چیکار کنم ،دل رو زدم به دریا و بردم گارانتی تو شهر خودمون و تا به طرف گفتم مموری دوباره پریده تعجب کرد و گفت که با رامی که گارانتی برای بار دوم روش نصب کرده بود (JA1) امکان نداره مموری بپره. تا ظاهر متفاوت گوشی رو دید گفت خیلی دستکاریش کردی به خاطر اونه. تا دیدم ورژن رام رو نگا نمی کنه گفتم فقط تم نصب کردم که ظاهرش اینجوری شده. گفت از دست ما خارجه و باید بفرستیمش تهران. با خودم گفتم اگه بره تهران متوجه میشن که رام رو خودم عوض کردم و گارانتی بی گارانتی . (به این نکته هم اشاره کنم که دفعه پیش در عرض 1-2 ساعت مموری گوشیم رو خود طرف برگردونده بود)
به هر طریقی بود گردن طرف گذاشتم که روش قبلی رو دوباره امتحان کنه و خودش فلش کنه که خوشبختانه این کارو کرد و رام مایکروتل رو روش ریخت ولی باز هم مموری برنگشت و من خوشحال از این پیروزی بزرگ گفتم که حالا بفرستینش تهران. و قرار شد روز یکشنبه ببرم و بفرستنش پایتخت. میگن این بار مشگل سخت افزاریه و فقط تهران می تونن درستش کنن.
ولی من یه احتمالی میدم که شاید تعویض رام گارانتی رو باطل نکنه چون طرف اصلا ورژن رام رو نگا نکرد یا بلد نبود که اونم فکر نکنم باشه چون اینا دوره مایکروتل دیدن و واردن.
ولی اینو مطمئن شدم که تعویض رام مموری پریده گوشی رو بر نمی گردونه . یا اینکه دو نوع پریدن داریم و در مورد دوم که مشکل من باشه تعویض رام اثری نداره.
حالا هم در خدمت شمام .
ببخشید که متنم طولانی شد. فقط هدفم این بود که تجربیاتم رو با دوستان به اشتراک بذارم.
موفق باشید.
بچه ها ديروز سعيد منو اغفال كرد كه رام گوشيمو عوض كنم :20: يخورده سنگينتر شده و خوشگليش هم از بين رفته ولي يه چيزهاي جديد هم اضافه شده كه در كل راضي ميباشم :31:
حالا ميشه بفرمايين چطور ميشه اين رام رو بيخيال شد و از رام قبلي استفاده كدر ؟ ( در صورت لزوم ! )
در ضمن اگه ميشه رينگتون پيش فرض گوشي رو برام آپلود كنني ( كه يه رينگتون خوشگل با صداي ملايم هست )
میدونم چه کشیدی ...نقل قول:
سلام دوستان
یکی از نادر ترین اتفاقا برام افتاد : مموری گوشیم دوباره پرید (2بار در عرض 2ماه)
حالا شرح ماجرا:
حدود یک ماهی میشه که بیخیال گارانتی شدم و رام گوشی رو عوض کردم. چند تاشو امتحان کردم اول JE1 Lite بعد JC1 بعد JE3 و در آخر هم بازگشت به JC1 .
دقیقا اتفاق مشابه دفعه پیش بودکه رام اولیه مایکروتل روش بود ، داشتم آهنگهامو گوش میدادم که یکیشو جای زنگ گوشی بذارم که بعد چند دقیقه دیگه Media Player اجرا نشد. و ناچار ریسیت کردم که مشاهده شد My Storage پریده . اینبار مثل دفعه قبل شوکه نشدم و خودمو گم نکردم. چون می دونستم که با تعوض رام این مشکل حل خواهد شد.
دست به کار شدم و شروع کردم رام JC1 رو دوباره روش ریختن ولی در آخرین مراحل که زبان رو تنظیم می کرد پیش نرفت و 1ساعت در این حالت موند .یه رام دیگه رو امتحان کنم و اون JE3 بود. دوباره همین اتفاق افتاد و گیر کرد. یه لحظه احساس کردم با گوشیم باید خداحافظی کنم، اینبار رفتم سراغ رام JE1 Lite و نصبش کردم . بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا شد و من سرخوش از این پیروزی ،رفتم سراغ مدیریت فایلهام که دیدم ای داد بیداد هنوز My Storage برنگشته . این حالتمو خودتون تصور کنید که چه حالی شدم اونم 3 بعد از نصفه شب.
بعدها فهمیدم که دراین حالت که مموری میپره نمیشه رامهای رسمی روش نصب کرد. این رامها که PDA اونا با پسوند mst هست در آخرین مرحله نصب گیر می کنن و نصب نمیشن ولی در رامهای غیر رسمی PDA پسوندش nb0 هست که بدون مشکل نصب میشن.
سرتونو درد نیارم مونده بودم چیکار کنم ،دل رو زدم به دریا و بردم گارانتی تو شهر خودمون و تا به طرف گفتم مموری دوباره پریده تعجب کرد و گفت که با رامی که گارانتی برای بار دوم روش نصب کرده بود (JA1) امکان نداره مموری بپره. تا ظاهر متفاوت گوشی رو دید گفت خیلی دستکاریش کردی به خاطر اونه. تا دیدم ورژن رام رو نگا نمی کنه گفتم فقط تم نصب کردم که ظاهرش اینجوری شده. گفت از دست ما خارجه و باید بفرستیمش تهران. با خودم گفتم اگه بره تهران متوجه میشن که رام رو خودم عوض کردم و گارانتی بی گارانتی . (به این نکته هم اشاره کنم که دفعه پیش در عرض 1-2 ساعت مموری گوشیم رو خود طرف برگردونده بود)
به هر طریقی بود گردن طرف گذاشتم که روش قبلی رو دوباره امتحان کنه و خودش فلش کنه که خوشبختانه این کارو کرد و رام مایکروتل رو روش ریخت ولی باز هم مموری برنگشت و من خوشحال از این پیروزی بزرگ گفتم که حالا بفرستینش تهران. و قرار شد روز یکشنبه ببرم و بفرستنش پایتخت. میگن این بار مشگل سخت افزاریه و فقط تهران می تونن درستش کنن.
ولی من یه احتمالی میدم که شاید تعویض رام گارانتی رو باطل نکنه چون طرف اصلا ورژن رام رو نگا نکرد یا بلد نبود که اونم فکر نکنم باشه چون اینا دوره مایکروتل دیدن و واردن.
ولی اینو مطمئن شدم که تعویض رام مموری پریده گوشی رو بر نمی گردونه . یا اینکه دو نوع پریدن داریم و در مورد دوم که مشکل من باشه تعویض رام اثری نداره.
حالا هم در خدمت شمام .
ببخشید که متنم طولانی شد. فقط هدفم این بود که تجربیاتم رو با دوستان به اشتراک بذارم.
موفق باشید.
یعنی برای بار دوم My Storage گوشیت پرید ؟ ... حال ما رو هم گرفتی .. حالا دیگه باید با ترس و لرز با گوشی کار کنیم :دی
بچه ها يه آموزشي بزارين كه بتونم گوشيم رو به رام پيشفرضش برگردونم يا رام لايت رو نصب كنم .
بله متاسفانه، خیلی از دوستان می گفتند که این اشکال از رامی هست که مایکروتل روش نصب کرده ولی برام ثابت شد که اینجوری نیست و بعد از پریدن مموری هم نمیشه روش دوباره رام رسمی ریخت پس تعویض رام هم چاره ساز نیست.نقل قول:
من احساس می کنم یه سری از این گوشیا اینجوری هست که احتمالا سخت افزار خاصی توش استفاده شده.
به هر حال یکشنبه میدم که بفرستن تهران. یه هفته ای طول می کشه بعد میام نتیجه رو بهتون اطلاع میدم.
نقل قول:
میدونم چی کشیدی . خراب شدن گوشی یه طرف . بی خوابی هم یه طرف! ان شالله درست بشه من که سر در نیاوردم مشکل چیه! من هر بلایی که بگید سر گوشی آوردم لا کردار اصلا خراب نمیشه!! حتی یه رام آندروید نصفه کاره روش نصب کردم که تجربه جالبی بود هیچی کار نمیکرد جز ال سی دیش و دوربینش! ولی بازم سالمه! بدشناسی واقعا
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
کدوم رام رو نصب کردی؟ ورژنش رو بگو.نقل قول:
این رام زیر رو نصب کن خیلی خوبه و سبکه:
کد:http://rs895.rapidshare.com/files/399645958/GC_JE3_23662_Lite.zip
سلام
من امروز اینترنت ۱ ماهه ایرانسل رو برای گوشیم فعال کردم الان میخوام گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و با کامپیوتر به اینترنت وصل بشوم ActiveSync را اجرا کردم بعد از منوی File گزینه Connection Settings را انتخاب کن و در این قسمت از منوی This Computer is Connected to گزینه The Internet را انتخاب کن ولی بازهم وصل نشد.
بعد
گوشیتون رو با usb به كامپیوتر وصل کردم در منوی گوشی در internet sharing وقتی connect را فعال میکنم تنها در کامپیوتر یک اکانت ماند همان اینترنت میسازد ولی هیچ سرعتی ندارد و سایتها را باز نمیکند در ضمن IP هم ندارد. لطفا راهنمایی بیشتری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو تو همون عکس اولی که گزاشتی propertis رو بزن بعد تو قسمت internet protocol 4 روش propertis بزن بعد یه صفحه باز میشه بزن obtain an ip adres automatikly پایینیشم همینطور (dns)
احتمالاً درست میشه
دوستانی که از Sense استفاده میکنن پیشنهاد میکنم این رام رو بگیرند که سرعتش واقعا عالی شده ...
[ROM]6.5.x_Sense2.5_lite_English, JF5(6.5.5 23569)
Language:English-only
Added:
+Manila 2016 from latest TouchPro2
Manila Core 20161332
Manila Home 20161714
Manila Document Browser 20143826
Manila Internet 20161412
Manila People 20161612
Manila Photo 20161617
Manila Music 20161326
Manila Settings 20161214
Manila Stock 20161214
Manila Twitter 20161326
Manila Weather 20161214
other HTC programs related
+Backgound for all Manila tabs fix
+Manila clock flipping fix
+Digital Baterry % Display
+Office 2010
+Toggles for WIFI and Blutooth
Others:
* LZX Compression
* 15MB Pagepool
Storage Free: More than 250MB
Program Free: About 65MB
کد:http://rapidshare.com/files/405981503/JF5_23569.rar.html
سلام٬ به صورت پیش فرض تیک آن دو قسمت خوردهنقل قول:
لطفا یکی بیشتر آموزش دهد فکر باید تنظیمات گوشی را عوض کرد
نقل قول:
آقا سعید میشه نظر بدید؟
وقتی امید همشهریم میگه خوبه مطمئنم خوبه :20:نقل قول:
یه بررسی کردم رام خوبیه لینک زیر رو بخونید کمکتون میکنه:
کد:http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/313154/rom-6-5-x-sense2-5-lite-english/
گوشی من هم حافظه اش پرید!!!!!!! حالا چکار کنم؟؟؟؟ گارانتی هم نداره:19:
نقل قول:
نوشته شده توسط saeedm1727
کدوم رام رو نصب کردی؟ ورژنش رو بگو.
این رام زیر رو نصب کن خیلی خوبه و سبکه:
[code
سلام سعید جان من این رام رو دانلود کردم ولی محتویاتش فرق میکنه میشه راهنمایی کنید؟
0PP_patch
12PP_patch
16PP_patch
20PP_patch
GC_JE3_23662_Lite.nb0
jptch.exe
MD5 Checksums.txt
MD5-setup.exe
PagePool How-To.txt
PagePool.bat
README.txt
اینهمه فایل واسه یه رام؟
نقل قول:
فقط این:
GC_JE3_23662_Lite.nb0
فایل readme هم بخون. با اون فایلای دیگه کارت نباشه.
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
گفته یکی از دوستامون چند صفحه قبل رو بخون که رام عوض کرده. شاید کمکت کنه.از رام nb0 استفاده کننقل قول: