کلا چیز خاصی نبود فقط گرافیک فوق العاده بالا در هنگام خارج شدن دود از لاستیک ها خیلی جالب بود:46:نقل قول:
اخه جای بازی پیدا نکردم مجبور شدم برم تو پارکینگ:31:
اره داداش داغون شده کیبورد:31:
Printable View
کلا چیز خاصی نبود فقط گرافیک فوق العاده بالا در هنگام خارج شدن دود از لاستیک ها خیلی جالب بود:46:نقل قول:
اخه جای بازی پیدا نکردم مجبور شدم برم تو پارکینگ:31:
اره داداش داغون شده کیبورد:31:
jتوی اون مرحله که با هلیکوپتر باید 3تا قایق رو بزنیم میبازم! یعنی سقوط میکنم همش! چکار کنم؟ رمزی چیزی نداره بزنم همشون بپوکن؟؟
نقل قول:
کاری نداره یکم با هلیکوپتر توی شهر بچرخ و تمرین کن که وارد بشی بعد برو مرحله رو انجام بده
نه همچین رمز هایی نداره بازی
من سر اون مرحله 1 هفته ای درگیر بودم بلاخره ردش کردمنقل قول:
وقتی کشتی بزرگه رو زدی دو سه تا قایق فرار میکنن که نمی خواد بزنی شون فقط دنبالشون کن یه جا میرن تو ساحل پیاده میشن اون جا راحت بزنشون.
باید ایشالا بعد از امتحان اخرم بشینم بازیو تموم کنم :دی
راستی اون یکی پارتش که حمله میکنین به زندان و اون یارو رو خلاص میکنیم وقتی برمیگردیم و میبینیم مقرمون پوکیده دیگه تموم میشه اون پارتش؟؟
نقل قول:
درست یادم نیست ولی فکر میکنم آخرین مرحلش باشه 2 سال پیش بازی رو تموم کردم من:31:
ببینم کسی از زمان ورود GTA V به ایران خبر داره
تریلرش رو دیدم کفم برید گرافیک فوق العاده ی داره. گرافیک GTA IV پیش این هیچه.
خبرش رو بدید که خیلی مهمه
زمان عرضه به صورت مشخص معلوم نیست ولی زمانی که اعلام شده بود ژانویه سال 2012 که احتمال تاخیر خوردنش خیلی زیادهنقل قول:
البته چیز خاصی معلوم نیست چون چند وقت پیش شایعه شد که توی خرداد بازی میاد
الان که 20 ژانویست خبری نشده؟نقل قول:
کی به ایران میرسه؟
نه من حواسم نبود شرمنده زوده زود برای مهر ماه میاد اگه تاخیر نخوره :31::46:
سـلام .
دوسـتان تـوی یـکی از مـراحل [ The Ballad Of Gay Tony ] شـدیدا گـیر کـردم !.
اسـم مـرحله رو تـوجه نـکردم چـی هـست ،ولـی بـاید بـه کـلوب Tony بـرم و بـعد بـا یـک دخـتره بـرقصم :31:!.
ولـی نـمیدونم چـطوری هـست [ هـی دخـتره آخـرش بـهم مـیگه بـرو گـم شـو @#$%^! :31:] !.
+
راسـتی ایـنم آهـنگ مـورد عـلاقه مـن و Yussuf Amir :31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـوفق باشـ:40:ـید!.
دکمه ها رو دقیق می نویسه من روی ایکس باکس تموم کردم دفعه آخر اون موقع که روی PC بازی کردم دقیق یادم نیست کدوم کلیدها بودن باید دقت کنی به اون حلقه ای که پر میشه باید بیاد یه دور پر بشه وقتی می رقصی اون دایره رو نگاه کن مثلا میگه وایسا باید هیچی نزنی بعد میگه بچرخون انالوگ رو تو بچرخون بعد یه لحظه باید زود زود اسلایدر های چپ و راست رو بزنی در کل باید با دستورات هماهنگ کنی خودت رونقل قول:
آهنگ مال eflc هست يادم نمياد اما آهنگ توپيه راستي يه سوال دارم درباره يكي از آهنگهاي سري نيكو بليك روي راديو اف ام ولاديوستك بود همون زنه خيلي قشنگ ميخوند كسي آهنگ رو داره بذارهنقل قول:
والا من با PC پدرم درومد تا این مرحله رو رد کنمنقل قول:
باید دکمه های W / A / S / D و کلیک راست و چپ رو هی بزنی
من که انقدر زدم دستم خسته شد و بلاخره رد کردم
سلم بچه ها.
کسی میدونه با کدوم دکمه ها میشه چراغ راهنما زد؟هم چپ و هم راست؟
ممنون.
آخه این چراغ راهنماش منو کشته!:دی:6:
توی بازی نمیشه راهنما زد
کسی میدونه با چه دکمه ای میشه ماشین هایی که سوییچ دارن رو خاموش یا روشن کرد؟:46:
نقل قول:
ماشین رو نمیشه خاموش روشن کرد
چه بد شد.:13:
آره دیگه این راهنما و استارت هم اگه توی این نسخه بود واقعا بازی رو کامل میکرد ولی حیف که نداره
یه سوال
این بازی توی Liberty City هست دیگه، یعنی Mapش باید شبیه مپ GTA 3 باشه
همینطوره؟
GTA IV با Episodes from Liberty City مپشون یکین یا فرق میکنه؟
GTA IV با Episodes from Liberty City مپشون یکیهنقل قول:
توی Liberty City از اول تمام شهر ها آزاده و چند تا ماشین اضافه شده
نه منظور من اینه که مپ GTA IV باید با GTA 3 تقریبا یکی باشه دیگه، حالا مطمئنا بزرگتره و خیلی فرق داره ولی باید یه سری جاهاش شبیه هم باشه.نقل قول:
من هرچی توش می گردم هیچ جا به نظرم آشنا نیست!
نقل قول:
منم اصلا شباهتی ندیدم توی مپ ها تا جایی که مپ 3 رو یادم میاد اصلا به این شباهت نداره :46:
ببخشید من نفهمیدم منظورتون از جی تی ای 3 چیه؟ سان آندریاس؟ این چه ربطی به آی وی داره؟نقل قول:
نه GTA 3 اینه :نقل قول:
پس سان آندریاس چیه؟
GTA 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
GTA San Andreas : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نسخه های Vice City و Sanandreas یه نسخه های جدا بودن و داستان های جدایی داشتن و اصولا به اسم شهر و کشور هاشون بودن
ولی نسخه های اصلی GTA میشه
GTA 1 /GTA 2 / GTA3 /GTA IV
ببخشید من دارم با لوییس میرم میخواستم ببینم چه جوری میشه با لوییس پول در آورد آیا میشه مثه نسخه سن آندرسن سوار تاکسی شد وا ماسفر کشی کرد؟؟اگه میشه یاد بدید یا چند تا راه بگین که با لوییس پول در بیارم.ممنون.خیلی گیرم هی میخورم به این ماشین ها میمیرم بعدش میرم بیمارستان خیلی پول از من کم میکنه لطفا کمک من بیشتر از 500 دلار توی این بازی چیزی ندارم.
اگه میشه راه های کاسبی رو با لوییس یاد بدین.بازم ممنون.
salamنقل قول:
میتونی چیت بزنی ولی اگه نخواستی میتونی آدم زیر کنی پولاشونو کش بری:31:
این راهی گه امید جان هم گفت میشه
به راهش هم همونطور که بهت گفتم برو جلوی عابر بانک ها مردم که پول میگیرن بکششون پول خوبی دارن اونا رو بردار:31:
نمیشه با تاکسی مسافر کشی کرد تا راحت پول در آورد؟:3:
میدونم با این راها میشه کاسبی کرد ولی همیشه پلیس ها منون میگیرن:41:.نقل قول:
من بد بختی ایم همینه مگر نه این کار رو میکردم.
اگه میشه راه مسافر کشی با تاکسی رو برام بنویسین تا مسافر کشی کنم.ممنون.:37:
نقل قول:
نه توی این نسخه نمیتونی مسافر کشی کنی یا با آمبولانس کار کنی
یه شغل هایی میگین که بدون کشتن مردم پول به دست آورد؟:19:
شَغلی درکار نیستنقل قول:
میتونی ماموریت اصلی بری و بعد از ماموریت بهت پول میدن.
حالا برو خدارو شکر کن داری Gta میزنی اگه red dead میزدی و میدیدی برای هر mission و هر چیزی نزدیک 12 دلار فقط بدست میوردی و آخر بازی میدیدی فقط 12000 تا پول داری قدر این پولاتو تو این بازی میدونستی:20::31:
یه راه دیگه همون ماموریتهای فرعی یعنی gang war که خیلی هم زیادن و همچنین پرش با چتر البته برای اون یکی داستان و همچنین ریس ها هست و سایر ماموریتهای فرعی یه راه دیگه هم هست که پول کمی بدست بیاری و اون زدن دخل کافی نت ها هست البته بعدش سریع باید بری چون پلیسها میان
هر وقت میخام وارد بازی بشم اینو میبینم باس چیکار کنم.
کرک رو می ریزی؟ ممکنه کرک با ورژن بازیت هماهنگ نباشهنقل قول: