سلام خسته نباشید توی دسکتاب 2 آیکن است یکی میاد یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می ده کدام یک بازی اصلیست؟ (Call of Duty - Modern Warfare 2 Multi Player یا Call of Duty - Modern Warfare 2 Single Player )
Printable View
سلام خسته نباشید توی دسکتاب 2 آیکن است یکی میاد یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می ده کدام یک بازی اصلیست؟ (Call of Duty - Modern Warfare 2 Multi Player یا Call of Duty - Modern Warfare 2 Single Player )
ببخشید نمیتونم این همه صفحه رو بگردم سرچ هم کردم پیدا نکردم . یه ترینر خوب واسه این بازی هست ؟
اگه میخواین تک نفره بازی کنی(آفلاین)>>>Single playerنقل قول:
اگه میخواین شبکه ای بازی کنی(آنلاین )>>>Multi player
:40:
سلام.آقا راهی نیست چند نفر بتونن هر کدوم بازی رو خودش انجام بده؟؟؟یعنی هر کی سیو هی خودشو داشته باشه.و مجبور نشه ادامه بازی نفر قبل رو بره
بزار بمونه نمی خواد حذف کنی.نقل قول:
برای اینکار باید چند پروفایل بسازیدنقل قول:
سلام و خسته نباشید.
میشه لطفا بگید چه طور میشه وقتی اون سپرهای ضد گلوله رو دستمون میگیریم،تیر اندازی هم بکنیم؟هر کاری کردم نشد!در حالی که طرف مقابل میتونه اینکارو بکنه.
دوست عزیز شما باید یه اسلحه برداری و به جایه اون یکی اسلحت هم سپر و ورداری و وقتی هم میخوای شلیک کنی باید اسلحتو عوض کنی.(من که هرکاری کردم نتونستم جز این راه طوره دیگه ای شلیک نکم)...نقل قول:
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه
در پایان mw1 وقتی ما مجروج شدیم و کاپیتان پرایس به ما اسلحه داد اسم شخصیتی که ما روش بودیم چی بود؟؟
soap mac tawish گروهبان
..........
همین کاراکتر رو هم تحت کاپیتان در mw2 کنترل میکنیم
این بازی یکم باگاش زیاده
این عکس رو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
بنده این بازی رو تا الان 4 دور بازی کردم
مثلا اولش آسان بازی کردم و تمومش کردم
سری بعدی یکم سختش کردم و تا آخر بازی کردم و همین طور تا آخر ولی نفهمیدم این قهرمان داستان که اسمش روچ هستش با گوست تو آتیش ژنرال شیپرد سوخت و مرد یا چی شد اصلا
مرحله های بعدش اصلا با قبلی جور در نمیاد
سلام دوست من ...
ژنرال شفرت ghost و roach رو سوزوند و دستگاه DSM رو از ROACH گرفت تا از موقعیت سوء استفاده بکنه و خودش رو یه قهرمان نشون بده و ... هر دوشونم مردن ...
مراحل بعدی رو هم با کاراکتر کاپیتان soap mac tawish بازی میکنیم ...
دوستان با این سیستم میاد بالا ؟
رم 1 گیگ
سی پی یو 3.2
گرافیک 7100
بلینقل قول:
میتونی با کیفیت نسبتا خوبی اجراش کنی
اینم حداقل سیستم مورد نیازش :
Minimum
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB RAM
Video Card: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
HDD: 12GB of free hard drive space
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
این Special OPS چه قدر جالب و باحاله
کلی جذاب و سرگرم کنندست
نکته جالبش وجود محیط های جدید و محیط های بازی COD : Modern Warfare هستش مثل منتطقه چرنوبیل
آدم لذت استفاده از اسلحه ها و همینطور دیدن مراحل از نگاه جدید و به دور از داستان رو پی میبره
سلام
من سیستمم برای اجرای بازی خیلی مناسبه ولی تو مرحله 5 بازی از بازی میپره بیرون. این مشکل رو چند نفر از دوستانمم دارن. فک میکنم از crack بازی باشه چون سی دی که من دارم اصلا احتیاجی به crack نداره...
اگه میشه کمکم کنین
با تشکر...
نقل قول:
نه اینطورام نیست گرافیکش کم میاره چون الان از 7100 بعنوان آنبورد استفاده میشه
هیف این همه وقت که صرف ترجمه از اول تا کنون واسه این انجمن کردم اگه تو BC بودم الان عضو تحریریه بودم و حداقلش احترامت را نگه میداشتن نه اینجا که وقتی یه انتقاد کوچیک
ازشون میکنی میان بنت میکنن واقعا متاسفم واسه این مدیران که وقتی به این مقام رسیدند دست و پای خودشون را گم کردن انگار نه انگار که یه روزی زیر ما بودن...
برای خوندن نقد به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=873762&postcount=662
special ops واقعا خوب طراحی شدهنقل قول:
من به شخصه با این مد بیشتر از قسمت داستانی بازی حال میکنم
مخصوصا اگه روی vatern سه ستاره بازی کنید
آره خداییش من با این قسمت بیشتر حال کردم. و هم را هم با Vatern تموم کردم هر چی ستاره بود گرفتم:دینقل قول:
این Special OPS چيه دوستان ؟
من چند تا سوال دارم
1- آیا تو قسمت تک نفره بازی میشه از حالت سوم شخص استفاده کرد؟
2- با دوتا کامپیوتر میشه قسمت داستانی یا عملیات ویژه رو به صورت دو نفره بازی کرد یا نه؟
3- چه تفاوت جدی بن نسخه کنسول و pc وجود داشته؟
وقتي بازي تموم كني يه بخشي هست به نامSpecial OPS
كه اينجا تنهاي تنها بازي ميكني (وارد بازي كه ميشي روي سمت چپيه كليك كن)
در ضمن برات درجه و زمان در نظر ميگيره
اين قسمت مقداري با مكان هاي بازي فرق داره
:21::21::21::21::21:نقل قول:
ببخشيد آآآآآ تو سايت گيم اسپات بهش 8.5 دادن اين امتياز آي جي ان هست يا نه !!!!!!!!
سلام دوستان لطفا یک بار به سوال من جواب دهید :
من پچ رو از اینترنت گرفتم
توی زون انگلیش ریختم
اونجا یک نشونه زرد رنگ میاد . هرچی روش کلیک می کنم بالا نمیاد .
توی بازی مرحله act 3 اولش توی لودینگ پیغام Disk read error میاد .
روی ویندوز XP هم امتحان کردم ولی درست نشد .
پچ رو به صورت دستی هم ریختم ولی درست نشد .
تموم شد بالاخره دی:
1 خیلی راحت بود حال چندانی نداد دی:
2 خیلی زود تموم شد حال چندانی نداد دی:
3 بعضی جاهاش بسیار پیشرفت کرده بود حال چندانی داد دی:
4 مقایسش با کراسس ها اشتباهه چون برنده نمیشه باید با ریزدنت اویل مقایسه کرد که نسبت به اون حرفی واسه گفتن داره دی:
5 کار شرکتش عالی بود چون در اوج گرافیک کارت گرافیکیم گرم نمی شد (لپتاپ بود) و استفادهی از کارت رو بسیار خوب بسته بودن دی:
6 الان من چی بازی کنم دی:
دوست عزیز....S A A M زحمت کشیدند یه نقد نوشتند از بازی....این نمرات هم خودشون به بازی دادند....دست هیچ سازمانی هم در کار نیست:دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد آآآآآ تو سايت گيم اسپات بهش 8.5 دادن اين امتياز آي جي ان هست يا نه !!!!!!!!
شرمنده ولی فکر کنم Resident Evil سوم شخصه....ولی COD اول شخصه.....نقل قول:
باید با ریزدنت اویل مقایسه کرد که نسبت به اون حرفی واسه گفتن داره دی:
کرایسیس؟؟؟؟؟اون که عددی نیست!!!:46:نقل قول:
مقایسش با کراسس ها اشتباهه چون برنده نمیشه
نه اونم اول شخصهنقل قول:
شما فکر کنم اصلا کراسیس بازی نکردی ها وگرنه می گرفتی چی می گم
کراسیس بعد مکس بین تنا گیمی بود که بهم حال داد
چرا پرنسم حال داده بود ولی سبکاش فرق داره
باز هم بهت توصیه می کنم یه دست کراسیس رو بزنی اونم تو حالت سختش دی:
7 یادم رفته بود: داستانش خیلی خوبه و من که خیلی خوشم اومد
اون اخرشم که طرف رو با چاقو زد (شوتر بود چی بود)تو سری های بعدی با چشم بند برمیگرده پیشمون پس ناراحتش نباشید
هر دو ورژنش رو بازی کردم....تا تهش....ولی بهم حال نداد:دینقل قول:
شما فکر کنم اصلا کراسیس بازی نکردی ها وگرنه می گرفتی چی می گم
کراسیس بعد مکس بین تنا گیمی بود که بهم حال داد
crysis بهت حال نداد؟نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی :41::2:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چی کال بهت حال داده که اون نداده؟
امکانات بیشتر کراسیس
حرفه ای گرایی کراسیس
سخت بودنش
داستان زیباش
گرافیک عالیش
همکاری تو بازیش
چی کم داره؟
بچه ها این ارور برا چیه تو مرحله بعد قایق که دنبال شفرد میریم میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من دوره دوم را هم شروع کردم .
با این حال که تازه بازی را تموم کردم ولی باز لذت بخشه
جاتون خالی 4 بار تموم کردم این بازیو :31:
خیلی قشنگ بووووود.ادم هر چی بازی میکنه سیر نمیشه:40::40::11:
این مشکل واسه دوسته منم رخ داده بود .گویا اشکال از گرافیکش بود:41:نقل قول:
نقل قول:
crysis بهت حال نداد؟
بابا تو دیگه کی هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینطوری نگاه نکنین....میترسم ها..:دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کال بهت حال داده که اون نداده؟
امکانات بیشتر کراسیس
حرفه ای گرایی کراسیس
سخت بودنش
داستان زیباش
گرافیک عالیش
همکاری تو بازیش
چی کم داره؟
بابا خب هرکسی یه سلیقه ای داره...هر کسی یه طرز فکری داره...هر کسی حق انتخاب داره....غیر اینه؟؟
کارت گرافیکتو بروز کن درست میشه فکر کنمنقل قول:
یاشاسین تراختور
اخه ببین ما اینجا یه چیز خوب داریم و یه چیز خوبترنقل قول:
یه چیز با امکانات داریم و یه چیز با امکانات بیشتر :31:
نمی دونم چطوری انتخاب کردی ولی دلیلت شاید تخیولی بودن کراسیس باشه که من گیم رو اصلا تخیلی معنا می کنم
در هر صورت موفق باشی