آخرین نسخه رسمی آپدیت چنده؟
Printable View
آخرین نسخه رسمی آپدیت چنده؟
فعلا که 21 اما دوستمون میگه 31 هم اومده :5:نقل قول:
این مشکل برای نرم افزارهای جاوایی اتفاق می افته که رزولوشن پایینتری دارن و به صورت تمام صفحه اجرا نمیشن.نقل قول:
باید به این مسیر بری:
settings>application manager>installed applications
بعد برنامه جاوای مورد نظرو پیدا کنی و از Options گزینه Suite Settings و بعد هم On-Screen Keyboard.
اونجا میتونی Off اش کنی.
البته بعضی از نرم افزارهای جاوا به اون کلیدهای چهار جهته و soft key مجازی احتیاج دارن و نمیشه به صورت لمسی ازشون استفاده کرد؛ یعنی اگه off بزنی ممکنه تمام صفحه بشن (ممکنه هم نشن) ولی نشه به صورت لمسی باهاشون کار کرد.
با سلام
میخواستم بدونم اصل این گوشی ساخت کجاس چون هم چینی داره هم مجاری و فروشنده ها هم میگن که فرقی ندارن و حتی چینی تحت لیسانس نوکیا از مجارش بهتره! نظر شما اساتید چیه؟و اینکه از کجاش بفهمیم که کجاییه و اصله؟
همانطور که از شعری که در عنوان ذکر کردم مشخصه اینجا هیچکس جز خودت به داد خودت نمیرسه مثلاً اسم اینجا رو گذاشتن کلوپ تخصصی 5800 یکی نیست بگه ببخشید متخصصاش کجا هستن ؟نقل قول:
ایرادی نداره من مشکل خودم رو حل کردم گوش کنید یاد بگیرید تا دفعه دیگه اگر کسی پرسید بلد باشید (خیلی جالبه که بعضی ها وقتی میخوان شما رو صدا کنن تو انجمن میگن مهندس یا مثلاً حرفه ای و از این چیز ها یکی نیست بگه بابا با تلفن هم میشه قیمت پرسید تازه اونهایی که تو مغازه ها قیمت ها رو میگن دیپلم هم ندارن!!!:18:)
ابتدا یکبار گوشی رو خاموش و سپس روشن میکنید یا همون reset بعد مموری کارت رو format میکنید سپس بازگشت به تنظیمات کارخانه رو میزنید گوشیتون درست میشه فقط یک مشکل هنوز حل نشده اینه که وقتی در پروفایل میخواید یک پروفایل جدید بسازید هیچی نمیاد (این مشکل رو گفتم برای افرادی که اهل فن هستن نه دلال ها و متصدیان مغازه های موبایل فروشی که در کلوپ تخصصی کار میکنند)
آقایان و خانم ها به خدا زشته که کلوپ تخصصی باشه ولی فقط راجع به این که قیمت چند یا مجار خوبه یا چینی البته چینی چینی حرف بزنیم
من از مدیران این انجمن تقاضا میکنم یکم به علم و فناوری هم اهمیت بدن شاید یکم اوضاع این انجمن بهتر بشه:19:
والا عزیز من تو انجمن I r - t c i که این سئوال رو مطرح کردم ،نقل قول:
خیلی ها میگفتن اصلش مجارستانه .
در مورد کیفیت هم خودت قضاوت کن !
مجارستان اروپایی یا چین آسیایی ؟! :31:
اینم بگم این سری اصلا فنلاند نداره ( کلا 5800 )
ممنون از توضیحتون.نقل قول:
پست شما رو تایید کردم تا پاسختون رو بدم.
اول از همه بگم قرار نیست وقتی سوالی پرسیده میشه 100 درصد بهش پاسخ هم داده بشه.
ممکنه خیلی ها مشکل شما رو نداشته باشن طبعا ممکنه پاسخ رو هم ندونن. و نمیشه مجبورشون هم کرد که بدونن!
کسی هم نگفت اینجا کلوپ تخصصی 5800 ! این برداشت شما بود...ولی خوب ما تو انجمن موبایل بخش های تخصصی هم داریم.و اگه دوستان بخوان میتونن تو همین تاپیک هم بحث های تخصصی بکنن.
بعد بنظرتون این موردی که شما توضیح دادین خیلی تخصصیه؟
و اینکه الان اوضاع انجمن چجوریه که شما میگید بهتر بشه؟
حتی وقتی موزیک پلیرش رو بعد از ریختن آهنگ Refresh میکنی هم آهنگ های جدید رو نشون نمیده؟ فکر کنم بدونی که نوکیا های جدید بعد از هر بار آهنگ ریختن توی کارتش باید موزیک پلیرشو رفرش کرد.نقل قول:
سلام دوستان.
من چطوری از GPRS گوشیم استفاده کنم؟!
ایرانسل که دیگه اس ام اس حاوی تنظیمات GPRS نمیفرسته!!
دستی هم که تنظیم کردم اررور میده!!!
باید چه کرد؟
اصلا کسی تا حالا از GPRS 5800 استفاده کرده؟
مقسی
دوستان من چند نفر رو میشناسم که مجار دارن و مشکل دارننقل قول:
اما برای من چین هستش و هیچ مشکلی نداشته
حتی بعد از آپدیت خیلی بهتر شده
خیلی زیاد بستگی به شانست داره:46:
دوست من برو به این مسیرنقل قول:
menu-->setting-->connectivity-->destinations-->wap services
وقتی میری میگه میخوام اوتوماتیک برات سرچ کنم ؟
yes رو میزنی بعد برات acces point ایرانسل رو پیدا میکنه و ازت یه اسم میخواد
تو هم براش یه اسم انتخاب کن مثلا ایرانسل
بعد که میری توی وب و یه سایت رو وارد میکنی acces point ها میان تو بزن روی ایرانسل
امیدوارم توضیحم کافی باشه:3:
عزیز من
الان که GPRS قطعه ... تنظیمم بکنی هیچ فایده ای نداره ...
دوستان من یه سوال پرسیدم N82بخرم یا 5800 لطفا کمکم کنید
یه سوال دیگهد مشکل lcd 5800حل شده؟
ممنون لطفا جوابم رو اگه میدونید بگین
اولندش ممنون برای پاسخنقل قول:
دومن بله می دونم بای رفرش کنم ولی وقتی این کار رو می کنم پلیر هنگ میکنه (پلیر نه خود گوشی) قبلا هم یکی از دوستا با رم مشکل داشت که تعداد زیادی فایل که نه باز میشد نه پاک مشد و نه حذف تو پلیر میومد که آخر رفت رم رو عوض کرد.
یه بار رم رو فرمت کردم برای چند روز درست شد ولی دیروز پریروز بود که چندتا آهنگ جدید ریختم وقتی خواستم رفرش کنم پلیر هنگ کرد یعنی اونجایی که شروع میکنه به رفرش و میگه 0 مورد جیدید یافت شد (یا یه همچین چیزی) دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و از تو فایل منجر هم که می خوام یه آهنگ باز کنم چون پلیر هنگ کرده آهنگ رو پخش نمیکنه.
این سوال رو دوستان دیگه هم پرسیده بودند.نقل قول:
اگر دوربین و بازی، از تاچ و ال سی دی واید و بزرگتر برای شما مهمتره، N82
اگر تاچ از دوربین و بازی براتون مهمتره، 5800
اگر بابت مشکلات سخت افزاری نگرانید، با گارانتی اصلی بگیرید. احتمال اینکه مشکل پیدا کنه خیلی کم می شه. حداقل برای من که تو این 3 روزی که دارمش هنگ یا مشکل دیگه ای نداشته. حالا در طی زمان مشخص می شه...
حرف شما منطقی اما یکبار دیگه به انجمن دقت کنید جواب دو سوال خودتون رو میگیرید اگر نگرفتید ادامه متن رو بخونید :نقل قول:
این مورد اگر تخصصی نیست چرا هیچ کس نگفت آقا برو بازگشت به تنظیمات کارخونه رو بزن درست میشه یا خلاصه هیچ کس هیچی به مغزش نرسید یعنی هیچ کس یکبار هم منوی گوشی های دارای سیمبین رو ندیده بود؟
تا حالا حدود 200 الی 300 صفحه در این بخش داریم به جز 20 الی 30 صفحه که مال قبل زمان ورود 5800 و همه میگفتن این کاش فلان باشه ای کاش قیمتش اینجوری باشه و ....
بعد از 30 صفحه حدود 20 صفحه تخصصی شده و راجع به فارسی سازی و مشکلات گفته شده
اما در حدود 200 الی 250 صفحه همش این دو سوال پرسیده شده :
1) قیمت گوشی الان چنده؟
2) این گوشی مجارش بهتره یا چینی (یا سوال های مشابه)
بهتره به جای تعصب بیجا با هم به بهتر شدن انجمن و جلوگیری از تکرار سوال ها بی مورد بپردازیم اجازه بدید من شنبه امتحانم رو بدم بعد با ذکر صفحه و موارد نادرستی و سوتی های تنها این بخش از انجمن شما رو با آمار دقیق براتون میگم حیف که سرم شلوغه ان شا الله شنبه به بعد
این رو هم بگم من هدفم اصلاح انجمن نه خدایی نکرده بگم مدیر ها صلاحیت ندارن یا چه میدونم انجمن باید نابود شه خلاصه افراطی نیستم فقط قصدم کمکه:11:
خب p30world چی کار کنه؟ بره متخصص استختدام کنه که 24 ساعت جواب من و شما رو بده؟ خب کسایی که اینجا هستن جواب سوال شما رو نمی دونن. گناه کردن؟
تایید میشه ....نقل قول:
ما همه یه یه سری اطلاعات داریم و در اختیار همه می زاریم ... اطلاعات هیچکس هم کامل کامل نیست ...
اگه واقع قصدتون کمک کردن و قصد تخریب نداریدنقل قول:
این رو هم بگم من هدفم اصلاح انجمن
کمک کنید تا همــین تاپیک (نه کل انجمن) تخصصی تر میشه.ولی اگه انقدر وقت اضافی دارید
و حوصلش رو هم دارید بشینید آمار دربیارید ببینم چقدر این امار میتونه به بهبود انجمن (حرفی
که شما زدید) کمک کنه!!
به انجمن دقت کنم؟!نقل قول:
به انجمن دقت کن
فکر کنم تــمامی این سال ها داشتم همــین کار رو میکردم....اون وقت شما کجا بودین؟
شـــما خیلی تـلاش کردید و رفتید جـــواب ســوال خودتون رو پیدا کردید.حالا ادعا میــکنید این
بخش تخصصی نیست.
دوست عزیز دیدگاهتون رو عوض کنید.
بنظر شما باید 200_300 صفحه کامل بحـــث تخصصی بشه؟میدونید کل انجمن پی سی ورلد
چــقدر زیر مجمـوعه داره؟من چیزی نمیـــگم ولی خودتون فکر کنید اگه قرار باشه همــــه این
زیر مجموعه ها تخصصی باشه (تخــصصی از نظر شما البته!) انوقت چند نفر رو باید استخدام
کنیم تا پاســخ تک تکدوستان رو بدن.
اینجا فروم اشتراکیه یعنی دوستان اطلاعات خودشـون رو به اشتراک میذارن...
کسی مجبور به پاسخ دهی به سوال ها نیست.حالا شما بازم حرف خودتون رو بزنید.
در ضمن لطفا کنید اگه میخواین پیشنهادی بدید تو این تاپـیک مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اجازه بدین این تاپیک مسیر خودش رو بره.
ممنون./
متاسفم که اینقدر با دیکتاتوری با من برخورد شد و حتی اجازه دفاع به من داده نشد بعد هم چند نفری از هم تشکر میکنید واقعاً شما زدید رو دست بعضی ها
امیدوارم بقیه کاربرها رو اینطوری از کمک کردن ناامید نکنید
بدرود
نقل قول:
ببینید. من یه چیزی میگم، میخواین باور کنید میخواین نکنید اما 5800 اصلا و ابدا جنس مجار نداره و همه چینه
اونایی هم که میگن مجاره دورغه و لیبل مجار خورده و باز چینه. من کارم تو خود علاءالدین هستس و کلی از این عمده فروشها رفیقام هستن. انقده پس صحبت مجار و چین دیگه نکنید و مطمئن اشید همه چین هستند.همهههههههه
دوستان قيمت اين گوشي به چه حد رسيده؟
اینجا جالی قیمت گرفتن نیست ... به این تاپیک برو :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=218387
منظور ما این بود بجای ایراد گرفتن از انجمن و تاپیک میتونی به بچه ها کمک کنی ... خب بعضی ها تازه کارن نمیدونن پستا رو کجا بدن کجا ندن ...نقل قول:
خوش اومدی :27:
آخی نیگاه کنید بچه مردمو چطوری فراری دادید! اگه من جای اون بودم همچین رفتاری باهام میکردید دیگه پامو تو انجمن نمیزاشتم! دوست خوبم شما خودتو ناراحت نکن، کلا" اکثر برو بکس پی سی یکم بی حوصله اند. در مورد تخصصی بودن انجمن باید بگم اگه شما میخواید در کل افراد انجمن همشون از موضوعات موجود سر در بیارن باید فروم کلا تعداد 1000 تا 10000 عضو داشته باشه نه این تعدادی که تو پی سی هستند و با توجه به گفته ی مدیر عزیز هیچ کسی مجبور نیست به سوالات پاسخ بده. من خودم بار ها سوالی پرسیدم و جوابشو خودم دادم و حتی خیلی از سوالات من هنوز بی جواب مونده. اگه شما اینجا سوالی پرسیدید دلیل نمیشه حتما" جواب بگیرید.
امیدوارم از دست من و بچه های پی سی دلگیر نشده باشی. موفق باشی دوست من.
حالا که گفتی موزیک پلیر هنگ میکنه متوجه شدم! مشکل از همون رمته. یه سرعت بالاشو بگیری ردیفه.:46:نقل قول:
سلام دوستان
کسی برنامه پپایتون ندرا که روی 5800 جواب بده
اخه من هر چی پایتون نصب میکنم برنامه های تحت پایتون رو اجرا نمیکنه
دیگه نمیدونم چیکار کنم
ممنون
من همون اوایل این رو نصب کردم دیگه مشکلی از بابت برنامه های تحت پایتون مشکلی نداشتم راستش دقت نکردم برنامه ای که نصب میکنم تحت پایتونه یا چیز دیگهنقل قول:
اینم برنامه:
کد:http://www.4shared.com/file/115913421/17eeb634/Python_195_s60v3s60v5.html
یک سوال که البته ربطی نداره
فرق XPRESS MUSIC با MUSIC EXPRESS چیه؟
این Music Express چقدر آشنا هستش ... کجا شینده بودمش ...نقل قول:
رم چه مارکی خوبه ؟نقل قول:
Silicon Power خوبه ؟
خوبه ولی توشیبا بگیری بهتره.نقل قول:
يه سوال ديگه در باره رم:
تا حالا كسي 16 گيگ انداخته؟راحت بوده؟مشكل نداشته؟
اين كلاس رم كه مي گن چي هست؟
توشيبا پر سرعته؟ پر سرعت تر از توشيبا هم هست يا نه؟
سلام دوستان کسی نرم افزاری که امکانات اضافه در رابطه با GPS 5800 در اختیارمون بگذاره سراغ داره ؟ ممنون میشم معرفی کنید ، مثلا Garmin نرم افزاری رو معرفی کرده که روی 5800 کار کنه ؟ یا هر شرکت دیگه ؟
سلامنقل قول:
بخش مخصوص خودش رو داره دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
ببخشید اشتباه شدنقل قول:
فرق xpress music با music edition چیه؟
اكسپرس گوشي هست كه از ابتداي طراحي و ساخت براي موزيك ساخته شده...نقل قول:
اما موزيك اديشن يه مدل جديد از يه گوشي خاص هست كه براي موزيك اصلاح شده..مانند N70 يا N91
شاد باشی:40:
من Silicon Power گرفتم و راضیم.نقل قول:
کلاس رم یعنی سرعت پر شدن و خالی شدن رم ... در کل منظور سرعت رم هست ... سرعت اجرای فایل ها و نصب برنامه ها ...نقل قول:
توشیبا تا اونجایی که من میدونم پرسرعت ترینه ... بعد از اون SAN DISK هم هست ...Silicon Powers هم خوبه ..
دوستان خبری از این فریم ویر 31 نشد ؟