من مشهد هستم و نمیدونم که اینجا j3 هست یا نه؟
Printable View
من مشهد هستم و نمیدونم که اینجا j3 هست یا نه؟
شما از این آقا بپرس ایشون نماینده شرکت امرتات هستند:نقل قول:
اگه J3 گرفتی حتما پلیرت رو آپدیت کن.کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=145100
سلام
من میخوام یه رکوردر عالی برای ضبط صدای استاد بخرم که از فاصله 4 یا 5 متری صدا رو با کیفیت ضبط کنه و یه پلیر خوب برای فایلای ضبط شده باشه،
تا سقف 100 تومان.
از تهران میخوام بخرم احتمالا پایتخت .
دنبال این نیستم که فرمتای زیادی رو پشتیبانی کنه فقط کیفیت صدا برام مهمه و این که تا حدودی جمع و جور باشه. خودم بعد کلی سرچ به مدل SONY ICD-PX820 رسیدم به نظرم خوب میاد ولی چون هنوز دودلم ازتون میخوام منو راهنمایی کنید این مدل واسه ضبط صدا و گوش دادن بهشون با همون دستگاه چطوره؟ کسی قبلا از این مدل استفاده کرده؟
100 تومن میخوای بدی این رو بخری؟!
100 تومن بده یه سونی سری UX با حجم 2 گیگ بخر بگردی با این قیمت میتونی پیدا کنی.
معلومه که نمیخوام 100 تومان بدم به این مدل قیمت این مدل رو تو فروشگاه های اینترنتی تو رنج 85 تا 90 تومان زده من گفتم سقف مدلی که پیشنهاد میکنید 100 تومان باشه. این مدلی که شما گفتید تنها برتری که داره رادیوشه که من نیازی به رادیو نمیبینم قیمتشم معمولا 50 نومان بیشتره، البته با توجه به مشخصاتی که تو اینترنت دیدم، اگه مزیت خاصی داشته باشه حتما میرم سراغ این یکی ، به نظر میاد کیفیت ضبط هر دو یکی باشه. میشه با توضیحات بیشتر بگید چرا سری یو را ترجیح میدید؟ مدل بهتر و به صرفه تر هم سراغ داری؟
سلام
من یک recrder گرفتم کیفیت ضبط و پخش خوبی هم داره خدا را شک راضی ام ؟
leono 2GB
v-8
digital voice recorder
operation manual
من گرفتم 64000 تومان
برتری اصلیش ضبط به صورت استریو هستش
دوست عزیز نمیخوام کاست بدم بیرون، فقط برای ضبط صدای استادام میخوام کیفیت ضبط خوب باشه، همین واسم کافیه...
من موندم چی انتخاب کنم زیبایی مدبای آی ریور و فیلیپس وسوسم میکنم در عین ظاهر زیبا و امکانات بالاتر قیمت پایین تری دارن به جز سونی مدل دیگه ای که کیفیت ضبط صداش خوب باشه سراغ ندارید ؟ زیر 100 تومان!
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
درواقع میخوام بدونم کدومو پیشنهاد میکنی؟
یه دستگاه پخش با قابلیت ضبط صدا یا یه دستگاه ضبط با قابلیت پخش؟
نه همون ریکردر بگیر و همین 100 تومنی رو بگیر یه بار خرج کن به شکلی که دوباره به خرج نیفتی.
نه این ریکردر حرفه ایی نیست خوبش به راحتی 350-650 تومن میرسه وقتی استریو ضبط کنه با منبع صدا فاصله بالای 3-4 متری داشته باشی صدا واضح تر ضبط میشه و رغبت بیشتر پیدا میکنی تا از آرشیوت استفاده کنی حالا اصلا کاری ندارم که بردش بیشتر هست یا نه.
باید فرقش رو دیده باشی تا منظورم رو بفهمی.
اکی همین SONY ICD-UX200 رو میگیرم، فقط حجم پایین مموریش رو اعصابه و این که کارت حافضه نمیخوره :(
ممنونم از راهنماییت :40:
راستی نظرتون در مورد مدلای المپوس چیه ؟ یه مدل تو رنج همین قیمت سراغ ندارید؟
به نظر میاد کیفیت ضبطش بهتر از سونی باشه!
المپیوس تخصصی تر از سونی هست ولی متاسفانه تو ایران کمی مدل های هم تراز مدل های مشابه سونی گرونتر به فروش میره .
سلام
من از سالها قبل یه دونه پلیر Creative Muvo داشتم که عیدی تو مسافرت گم شد. حالا می خوام یه MP3 Player خوب بخرم تا حدود 100 تومن (نهایت نهایتش!). چون بیشتر توی کوهنوردی و ورزش ازش استفاده می کنم برای من عمر باطری، استحکام و کیفیت بالا و اندازه کوچک مهمه. MP4 هم به کارم نمیاد. خودم با سرچی که کردم Creative Zen Mozaic رو در نظر گرفتم تا حالا که گویا MP4 هم هست.
از پیشنهادات دوستان استقبال میشه.
ارادتمند.
درجه اول:
برای استحکام و کوهنوردی:
کیفیت بالای صدا و اندازه کوچک:کد:http://www.buzzillions.com/reviews/sony-walkman-2gb-mp3-player-black-reviews
+ sansa clip
دیگه هر کدوم دوست داری.
ممنوننقل قول:
اما گویا سانسا کلیپ باتریش زیاد نیست. من مثلا بعضی موقع ها 6 روز جایی می رم که نمیشه شارژش کرد چون برق نیست! Iriver e30 چطوره؟ زمان باتریش بالاست.
دنبال باطری میگردی cowon X7 حدود103 ساعت شارژ نگه میداره
این مدلی که گفتی خوبه
اگه میتونی بودجت رو تا 130-140 تومن برسونی
یا iriver s100 یا سری E سونی بگیر.
منم چون دنبال دردسر نیستم همون سری یو سونی رو میخرم.نقل قول:
مرسی خیلی لطف کردی وقت گذاشتی و جواب سوالامو دادی.:11:
برای باتری بالا فقط این دو مدل زیر قیمت 200 بکارت میادنقل قول:
ارزون آیریور e30
گرون سونی nwz-e454 یا 453
ممنوننقل قول:
کیفیت صدای iriver e30 چطوره؟ اگه باطری اینو کنار کیفیتش بگذاریم این بهتره یا Zen mozaic؟
خیلی خوب اما اختلاف کیفیتش رو با سونی حس میکنی اما با کریتیو نمیدونم احتمال میدم یه مقدار کریتیو بهتره.نقل قول:
اگه کسی کریتیو کار کرده بهتر میتونه بگه.
ارزش آیریور بالاتره.
سلام دوستان،
من میخوام یه پلیر با کیفیت صدای عالی و شارژ مناسب بخرم. تصویری هم نمیخوام باشه ولی اگه LCD داشته باشه بهتره.
بیشتر میخوام جوری باشه که بذارم جیبم و راحت بدون نگرانی از آسیب دیدنش به آهنگام گوش بدم.
ولی اگه LCD داشته باشه و راحت بتونم ترکم رو انتخاب کنم بهتره.
کار باهاش راحت باشه و برنامه واسه ریختن آهنگ و تغییر فرمت نداشته باشه. بین آهنگ ها هم راحت بشه جابجا شد و ترک رو عقب و جلو برد.
حافظه ـش هم زیاد باشه یا بشه کارت انداخت توش. در حد 16 یا 32 گیگ.
قیمتش هم حقیقتش چون اصلا قیمت ندارم نمیدونم چطوریه. همه جورش رو پیشنهاد بدین ممنون میشم (با حدود قیمت)
با تشکر :11:
سلام
من مي خوام يه ام پي 3 پلير خوب بخرم . ازتون راهنمايي مي خواستم ، ام پي 3 پليري كه زير 100 تومن باشه و حجم ذخيره سازي بالايي داشته باشه ، حداقل 10 گيگ . چي بگيرم خوبه ؟ ممنون ميشم
من رفتم امروز یه iriver e30 چهار گیگابایت خریدم 74 تومن. اول می خواستم 8 گیگ بخرم اما 109 تومن بود که 4 گیگ بیشتر 35 تومن نمی ارزید. کیفیت صداش خوب به خیلی خوبه (واسه آهنگ راک) ( 7.5 از 10) که یرای من خوبه.
creative ZEN Style 300 هم بود که 8 گیگش رو 90 می داد. اما من واسه باطریش iriver گرفتم. البته خود فروشنده گفت که کیفیت صدای creative یه خورده بهتره که بعید هم نیست چون کار کریتیو صوته.
یه شارژر Creative هم گرفتم 14 تومن.
ممنون از راهنمایی دوستان.
iPod Classic الان قیمتش چند هست دوستان؟ 160 گیگ
سلام دوستان اين clip + فقط اين يه مدل رو داره؟
ويرايشکد:http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/sandisk-sansa-clip-mp3-players
خودم پيدا كردم.. :دي
سلام
دنبال یه MP3 Player میگردم که کارم باهاش رادیو FM هست. و بتونه از رادیو خیلی خوب ضبط کنه.
اگر باتری نیم قلمی هم میخوره اصلا مهم نیست.
فقط یه چیز خر کار ! :دی
چنین چیزی زیر 40 -50 تومن تو بازار هست؟
بچه ها يه سوال من از كجا بگيرم clip + رو ؟ كسي جايي سراغ داره ؟وليعصر جايي ؟
بعدش همون هدفون خودش خوبه يا يه هدفونم بايد بگيرم ؟اگه اره يدونه خوبشو ميگيد ؟ من بيشتر trance گوش ميدم..
ممنون
سلام
مدل SONY ICD-PX820 با توجه به قیمتش که فکر میکنم حدود 100 تومن باشه ارزش خرید داره ؟
با سپاس
سری UX به حجم 2 گیگ 100 تومن می ارزهنقل قول:
نقل قول:PM کردمنقل قول:
سلام خوبی یادش ما ها رو تبعید کردند دیگه شما بزرگوار ها رو نمیبینیم:31:نقل قول:
گفتند این بچه مچه ها رو از این بزرگتر ها جدا کنیم.:19:
گیرنده رادیو music player ها از موبایل ها محسوس ضعیف تر هست بی ربط ترین جواب ممکن رو میخوام بده اگه یک در هزار خواستی یه گوشی ارزون بخری من توصیه میکنم یه نوکیا 5030 Xpress radio بخری
بی زحمت راهنمایی کنید فردا پس فردا برم بخرم.نقل قول:
به نظر من +clip بگیر.
قیمت ها جدید نیست ولی این ها یه سری مدل های موجود هست.
لیست قیمت شرکت های مختلف:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429155
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5963574&postcount=2315
سلام ممنون براي ادرسنقل قول:
بعد اين هدفونشو نگفتي..برا خودش خوبه ؟تا 20-30 تومن ميتونم برا هدفونم بزارم
میخوای بگیر استفاده کن اگه حال نکردی یه هدفون هم بخر من خودم از هدفونش زیاد استفاده میکنم ولی خوب هدفون های 20-30 تومنی چند مدل هست.
EP630 محبوبترینشون هست. قیمت 18 تومن
عهنقل قول:
آخه من قبلا یه mp3 پلیر داشتم سونی بود کیفیت رادیوش محشر بود. یعنی با مبایل فرقی نداشت. اگه اینجوریه که باید بی خیال بشم دیگه نه؟
راستی 100 متری خونمون یه آنتن رادیویی هست :21:
نه انقدر بد ولی من خودم چند مدل تجربه کردم به اندازه موبایل سیگنال نمیگرفت منظورم این هست که اگه فقط دنبال رادیو هستی چرا از همون موبایلت استفاده نمیکنی؟!
من متاسفانه مدلی که رادیو تحت هر شرایطی خوب بگیره شخصا نداشتم حتی پلیر های با قیمت بالا. شاید دوستان مدل خوبی مد نظر داشته باشند پیشنهاد بدهند.
مدل yp - vp1 سامسونگ چطور؟؟ 4گیگش. رنج قیمت 150 تومن ؟؟ مدل خوبی محسوب میشه؟نقل قول:
سری UX به حجم 2 گیگ 100 تومن می ارزه
من سامسونگ ها رو استفاده کردم اصلا در حد مدل های سونی مشابه نیست همین سری که گفتم 4 گیگ 120 تومنش هست.
يكي هم يه mp3 به من معرفي كنه ! :19:نقل قول:
زیر 100 تومن پلیر خوب با حجم بالا نداریم.یا مبلغ رو بالا ببر یا اینها رو بگیر:نقل قول:
Sony nwz-b153f 4gig
iRIVER t8 4gig
iRIVER e30 8GIG
Creative zen mozaic ez300 8gig
sandisk clip plus 4gig
سلام
یه سوال داشتم
sansa fuze حافظه میکرو sd کلاس 4 به حجم 32 gb رو به خوبی سابورت میکنه؟
یا برای اطمینان 16 gb کلاس 2 بگیرم
البته برای فایل flac حافظه ی 16 gb دیگه خیلی کمه , ولی میخوام مطمئن باشم که 32 کلاس4 رو خوب سابورت کنه