نقل قول:کد:http://packages.debian.org/stable/nmap
البته جاش اینجانبودکد:http://packages.debian.org/unstable/nmap
Printable View
نقل قول:کد:http://packages.debian.org/stable/nmap
البته جاش اینجانبودکد:http://packages.debian.org/unstable/nmap
سلام.من يه هارد ديگه به سيستمم اضافه كردم و الان مي خوام كه نصف فضاي هارد اولي كه اختصاص به ويندوز داشت رو بذارم واسه لينوكس.ويندوز هم مي خوام روي هارد دومي نصب كنم.يعني آبونتو رو يه هارد و ويندوز روي هارد ديگه.راهنمايي كنيد كه چيكار بايد بكنم كه گراب به هم نريزه.
ممنون
مراحل نصب رو مانند حالت عادی برید جلو، هیچ فرقی نمی کنه، اول ویندوز و سپس لینوکس.نقل قول:
بعد اگر خود گراب نتونست تنظیمات رو انجام بده، اون موقع هست که باید به صورت دستی فایل menu.lst رو ادیت کنید و گراب رو دوباره نصب کنید.
یه سوال
وقتی اوبونتو رو نصب میکنیم گراب روی mbr نصب میشه ؟
منظورم اینه که سیستم عاملی که میخواد بوت بشه ( مثل ویندوز ) باید روی پارتیشن Primary نصب بشه ولی وقتی اوبونتو رو روی درایوهای Logical نصب میکنیم بالا میاد !
یعنی اینطوری دوباره باید لینوکس نصب کنم؟نقل قول:
من می خوام که۱- این لینوکسی که دارم بمونه ۲-ویندوز قدیمیه رو پاک کنم و اگه بشه فضاش رو بذارم واسه لینوکس ۳-روی هارد جدیده یه ویندوز جدید نصب کنم ۴-دوباره گراب رو تنظیم کنم
اگه الان روی هارد جدیده ویندوز نصب کنم بعدش میشه گراب رو دوباره برگردوند؟(منظورم با سی دی لایوه)
فکر کنم اگه ۲ تا ویندوز نصب شده باشه رو سیستمم بشه بعدا menu.lst رو ویرایش کرد و قسمتهای مروط به ویندوز قدیمیه رو پاک کرد.درسته؟
بایدی برای این منظور نیست، مهم این هست که سکتوری که مربوط به بوت سیستم میشه روی هاردی که مستر هست نصب بشه، هر هارد فقط یک سکتور بوت داره، و این ربطی به پارتیشن ها نداره، اگر دو هارد داشته باشید سیستم به صورت خودکار سکتور هادر مستر رو در نظر می گیره، و اینجا سیستم عامل به صورت خودکار خودش سکتور مربوطه رو پیدا می کنه.نقل قول:
مثلا می شه آدرس بوت رو جوری تنظیم کرد که به پارتیشن ۷م هارد رجوع کنه.
بله، مشکلی نیست، همون فایل گراب رو دوباره تنظیم کنید و مثلا اگر ویندوز در پارتیشن ۱ هارد ۱ بوده و الان به پارتیشن ۱ هارد دوم منتقل شده آدرسش رو به صورت مثلانقل قول:
root (hd0,0)
به
root (hd1,0)
تغییر می کنه.
من ویندوز رو تو هارد دومی نصب کردم و گراب رو دوباره برگردوندم.توی لینوکس میره ولی ویندوز کار نمی کنه.از توی menu.lst هم قبلش(hd0,4) این بود که کردمش (hd1,4) اما باز هم بالا نمیاد.(hd1,0)رو هم امتحان کردم باز هم ویندوز بالا نمیاد.هر کدوم هم پیغام خاص خودش رو میده.اولی error 12 : invalid device requested و دومی هم NTLDR is missing رو نشون مدیه.دیگه چیکار میشه کرد؟نقل قول:
درود بر دوستان
مي بخشيد اگه سوالم تكراري به نظر مي رسه ولي اگه جواب بدين ممنون مي شم
من تازه اوبونتو رو نصب كردم مي خوام كاره اي معمولي خودمو تو لينوكس انجام بدم كه يمي از مهمترين هاش مالتي مديا و اينترنت هستش.ميخوام كمكم كنيد تا بتونم كدك هاي اين توزيع رو نصب كنم ولي اينترنت پر سرعت ندارم اگه ميشه يه لينك بزارين تا بتونم اونا رو انلود كنم بعد نصب كنم و در مورد اينترنت به نظر شما من چه مودمي بگيرم تا تمام لينوكس ها پشتيبانيش كنن
ممنون
خوب اگر ارور NTLDR بهتون می ده این راهی که می گم رو اول امتحان کنید:نقل قول:
فایل menu.lst خودتون رو باز کنید و قسمت ویندوز رو به این شکل تغییر بدید.
title Windows NT/2000/XP
rootnoverify (hd1,0)توجه هم کنید که در قسمت قرمز با استفاده از دستور fdisk -l مطمئن شید که کدام پارتیشن و در کدام هارد دقیقا مربوط به ویندوز هست.
map (hd0) (hd1)
map (hd1) (hd0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
اونجایی رو هم که سبز کردم می تونید از root استفاده کنید ولی ابتدا به همین شکل امتحان کنید.
در قسمت Map هم که دیگه واضح هست برای فریب ویندوز هست که همیشه دوست داره روی هارد مستر باشه!
خوب تیکش رو برداشتی مگه درست نشد؟ :31:نقل قول:
شاید مشکل از خود KDE باشه، شاید بد آپدیت کردی، یا از درایور نامناسبی استفاده می کنی، درایور رو از سایت خودش گرفتی؟
خواهش می کنم، تکراری که چه عرض کنم، در همین صفحه ی پیش هم سوال شده بود :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات مودم هم در تاپیک خودش.
دستور fdisk -l رو زدم و نتیجه اش هم شد این:41:نقل قول:
ali-zi-zeperto@mY-Pc:~$ fdisk -l
ali-zi-zeperto@mY-Pc:~$
باید با دسترسی رووت اجرا کنید یعنی با sudo
taia جان یک دنیا ممنون.راه افتاد.از صبح تا حالا لنگ این بودم.یا ویندوز بالا نمی اومد یا لینوکس.یا هارد اولیه کار نمی کرد یا دومی.خدا رو شکر الان دیگه همه راه افتاد.اون دستور بالایی ها هم داده بودی لازم نشد.رفتم تو menu.lst یه خورده به مخم فشار آوردم:9: و هی عددا رو عوض کردم با ده پونزده بار ری استارت تا بالاخره راه افتاد.فقط موندم من چرا اینقدر نابغه ام:blink:.هر چی عدد بود عوض کرده بودم جز اونی که باید می کردم.
توی این قسمت
# This entry automatically added by the Debian installer for a non-linux OSاون پر رنگه sda1 بود که با خروجی که fdisk داده بود کردمش sdb1 و راه افتاد.
# on /dev/sdb1
title Microsoft Windows XP Professional
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
بازم خیلی خیلی ممنون.حالا دیگه می تونم با خیال راحت می تونم برم تو رختخواب و بخوابم.
دوستان من آخرین نسخه اوبونتو را از سایت دانلود کردم و از توی ویندوز نصب کردم. الان هم ویندوز و هم اوبونتو نصب هستند. آپدیت هم کردم. (حدود 256 مگ آپدیت داشت). 2 تا سوال دارم:
اول- سرعت اوبونتو آنچنان که انتظار داشتم بالا نیست و بخصوص وقتی در فایرفاکس صفحه های دارای تبلیغات مثل سایت تابناک را باز میکنم، سی پی یو 100% اشغال میشه و به زحمت صفحه ها بالا میاد. من اینترنت 256 دارم و سرعت فایرفاکس در ویندوز خیلی بهتره.
دوم- کارت تی وی را نصب کردم و برنامه مشاهده تلویزیون را هم نصب کردم. کانال ها تصویر داره، اما صدا نداره.
نقل قول:
کارت گرافیکتون رو نصب کردید ؟
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
https://wiki.ubuntu.com/BinaryDriverHowto/ATI
وقتی کار نصب اوبونتو تمام شد، خودش گفت که 2 تا درایور nvdia هست و یکی هم recommended کرده بود. من همان را انتخاب کردم و خودش دانلود و نصب کرد.نقل قول:
بسته ی flashplugin-nonfree رو نصب کردید یا نه ؟نقل قول:
مدل دقیق کارت گرافیکتون چیه ؟
دستور زیر رو اجرا کنید و محتویات فایل باز شده رو اینجا بگذارید:
کد:sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
نقل قول:
flashplugin-nonfree نصب شده.
نوع کارت گرافیک (آن-بورد) NVIDIA GeForce 6150
توضیح: من درایور باینری nvidia را طبق این آدرسنصب کردم. و نه بصورت Manual که شما لینک داده بودید. به نظرت دستی نصب کنم بهتره؟کد:https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/Nvidia#seealso
Section "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSection
Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
Option "AddARGBGLXVisuals" "True"
DefaultDepth 24
EndSection
Section "Module"
Load "glx"
EndSection
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Driver "nvidia"
Option "NoLogo" "True"
EndSection
چندتا سوال1-چه فرقی بین sda و hda هست ؟
2- من میخوام backtrack رو به منوی گراب اضافه کنم لیست پارتیشن هام به شکل زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
menu.lst رو اینجوری ویرایش کردم ولی ارور شماره ی 15 رو میده
نقل قول:
title BackTrack
rootnoverify (hd0,2)
kernel /boot/vmlinuz vga=791 root=/dev/sda3 ro
boot
sda1 پارتیشن ویندوز xp و sda2 هم که swap و sda3 پارتیشن Backtrack و sda6 پارتیشن ubuntu هستش
اینم خورجی دستور fdisk -l
نقل قول:
Disk /dev/sda: 81.9 GB, 81964302336 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 9964 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0x48017772
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 1 1218 9783553+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sda2 1219 1350 1060290 82 Linux swap / Solaris
/dev/sda3 1351 2629 10273567+ 83 Linux
/dev/sda4 2630 9964 58918387+ f W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5 3974 7848 31125906 7 HPFS/NTFS
/dev/sda6 2630 3973 10795617 83 Linux
/dev/sda7 7849 9964 16996738+ 7 HPFS/NTFS
Partition table entries are not in disk order
Disk /dev/sdb: 40.9 GB, 40982151168 bytes
16 heads, 63 sectors/track, 79408 cylinders
Units = cylinders of 1008 * 512 = 516096 bytes
Disk identifier: 0x0d6a9846
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sdb1 17078 79405 31413312 f W95 Ext'd (LBA)
/dev/sdb2 1 17077 8606776+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sdb5 17078 29267 6143728+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sdb6 29268 60189 15584656+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sdb7 60190 79405 9684832+ 7 HPFS/NTFS
Partition table entries are not in disk order
چند وقت پیش یکی از دوستان هم مشکلی مشابه مشکل شما رو با کارت گرافیک geforce 6100 nforce 405 داشتند. مشکل اینجاست که به خاطر وجود یک باگ در درایور کد بسته ی Nvidia , این درایور با کارت های گرافیک geforce 6100 و GeForce 6150 مشکل داره و باعث کندی در محیط دسکتاپ و فریز شدن سیستم در بعضی از مواقع میشه. تنها راه حلی هم که ممکنه تاثیر گذار باشه آپدیت بایوس مادربورد هست. اگر مشکل حل نشد باید کارت گرافیکتون رو عوض کنید یا صبر کنید که در نسخه های آینده درایور Nvidia این مشکلات برطرف بشه !نقل قول:
البته مشکل این دوستمون با آپدیت بایوس حل شد ولی اگر هم خواستید کارت گرافیک جدید بخرید , به شما پیشنهاد می کنم حتما سری Geforce 9 به بالا رو تهیه کنید مانند Geforce 9400 یا 9500 , 9600 یا 9800 ... اگر geforce 9600 یا 9800 رو تهیه کنید خیلی قوی تر از دو مدل قبلی هستند.
برای آپدیت بایوس مادربورد در گوگل عبارت " آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربرد ها " رو جستجو کنید و اولین گزینه رو ببینید.
سلام
از کجا می تونم بفهمم که اوبونتویی که روی سیستم نصب هست 32bit یا 64bit هست؟
ممنون
دستور uname -m رو در ترمینال اجرا کنید. اگر خروجی i686 بود یعنی سیستم عامل شما ۳۲ بیتیه و اگر x86_64 بود یعنی توزیع شما ۶۴ بیتی هست.نقل قول:
سلام
من قصد دارم کارت گرافیک رو نصب کنم و در سایت nvidia درایور زیر رو برای سیستمم پیدا کردم:
NVIDIA-Linux-x86-180.29.pkg1.run
و می خواهم طبق آموزشی که در ویکی انجمن اوبونتو ایران هست نصبش کنم(آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia) به نظر که نباید مشکلی پیش بیاد؟!!!
لینک آموزشی مورد نظر:
ممنونکد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
سلام
من بعدازيه مدت كه ubuntu رواز روي دي وي دي اجرا كردم خواستم نصبش كنم اما موقع نصب (تقريبا اول مراحل نصب) يه كادر اومد كه 7 تا صفحه داشت تو صفحه ي چهارم راجع به پارتيشنبندي هارد سوال ميپرسيد من گزينه ي اول رو انتخاب كردم ولي ارور زيرو داد:
منم مجبور شدم به طور دستي پارتيشنبندي روانجام بدمنقل قول:
An erroraccurred while writing the change to the storage devices
the resize operation has been aborted
ext2 3gige home
ext3 4gige usr
ext3 5gige root
swap 2gige
حالا چند تا سوال دارم
اگه ميشه يه كم در مورد پارتيشن بندي اوبنتو توضيح بدين
چه طوري اوبنتو روuninstal كنم تا دوباره نصب كنم؟
يه فضاي 14gigeروچه طوري پارتيشن بندي كنم؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
راهنمای پارتیشن بندی مناسب برای نصب توزیع اوبونتو:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/Installation/Partitioning
سلام.
لپ تاپ من ۴ گیگ رم داره ولی الان روش ۳۲ بیت نصبه در نتیجه ۱ گیگ رم بی استفاده شده. فضای سی پی یو بماند!
الان همه چیز به خوبی کار میکنه مثل سخت افزار ها و ...
میخوام ببینم نسخه ۶۴ بیتی هم همینطور کار میکنه؟ مشکلی با شناختن سخت افزار ها نداره؟ اگر نرم افزاری نسخه ۶۴ بیت نداشت میشه نسخه ۳۲ بیت رو روی ۶۴ بیتی نصب کرد؟
نمی دونم روی نسخه ی ۶۴ بیتی چقدار رم شناسایی میشه ! بهتره امتحان کنید و نتیجه رو به ما هم بگید. از نظر نرم افزار هم مشکلی در نسخه ی ۶۴ بیت وجود نداره و میتونید در نهایت نسخه ی ۳۲ بیت یک نرم افزار رو نصب کنید.نقل قول:
راه حلی که برای شناسایی تمام 4 گیگ رم در نسخه ی ۳۲ بیت اوبونتو وجود داره اینه که هسته ی نسخه ی server اوبونتو رو نصب کنید و با اون سیستم رو بوت کنید. برای نصب هسته ی نسخه ی server دستور زیر رو اجرا کنید:
کد:sudo apt-get install linux-server linux-headers-server
اگر کارت گرافیکتون رو نصب کردید , شاید مجبور بشید که بعد از نصب این هسته مجددا اون رو نصب کنید.
سلام
من قصد دارم طبق آموزشی که در ویکی انجمن اوبونتو به نشانی :
http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
با نام "آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia" هست، کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8600 GT رو نصب کنم. ولی وقتی به قسمت زیر رسیدم مراحل کار فرق کرد:
موقع پیکربندی محیط X ، در برنامه ایی که باز شد خبری از لیست برای انتخاب اسم درایور nvidiaنقل قول:
بعد از نصب باید محیط ایکس را پیکر بندی کنیم
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorgبرنامه ایی باز می شود که در لیست اول باید اسم درایور رو انتخاب کنیم
nvidia
نبود!!! و پنجره هایی با مضامین زیر نمایش داده شد که بیشتر در مورد کیبورد و طرح بندی آن بود:
بعد از زدن <Yes> یا <No>به صفحه بعد می رم:کد:Configuring xserver-xorg
Rather than communicating directly with the video hardware, the X server may be configured to perform some operation, such as video mode switching, via the kernel's framebuffer driver.
In theory, either approach should work, but in practice, sometimes one does and the other does not. Enabling this option is the safe bet, but feel free to turn it off if it appears to cause problems.
Use kernel framebuffer divce interface?
<Yes> <No>
اینجا گزینه No زدم.کد:Configuring xserver-xorg
The default keyboard layout selection for the xorg server will be based on a combination of the language and the keyboard layout selected in the installer.
Choose this option if you want the keyboard layout to be redetected. Do not choose it if you want to keep your current layout.
Autodetect keyboard layout?
<Yes> <No>
اینجا Ok زدم.کد:Configuring xserver-xorg
For the X server to handle the keyboard correctly, a keyboard layout must be entered. Availble layouts depend on which XKB rule set and keyboard model ware previously selected.
Experienced users can use any layout supported by the selected XKB rule set. If the xkb-data package has been unpacked, see the /usr/share/X11/xkb/rules directory for available rule sets.
Users of U.S. English keyboards should enter "us". Usres of keyboards localized for other countries should generally enter their ISO 3166 country code. E.g., france uses "fr", and germany uses "de".
Kryboard layout:
us_ _ _ _ _
<Ok>
اینجا Ok زدم.کد:Configuring xserver-xorg
For the X server to handle the keyboard correctlly, an XKB rule set must keyboards should enter "xorg". Experienced users can use any defined XKB rule set. If the xkb- data package has been unpacked, see the /usr/share/X11/xkb/rules directory for available rule sets.
When in doubt, this value should be set to "xorg".
XKB rule set to use:
xorg _ _ _ _ _
<Ok>
در نهایت به چند گزینه ی پیش فرض در مورد کیبورد رسیدم و ناچار همه رو ok زدم و دوباره به محیط متنی سابق رسیدم! و هیچ لیست و گزینه ای در مورد nvidia ندیدم.کد:Configuring xserver-xorg
For the X server to handle the keyboard correctlly, a keyboard model must be entered. Available models depend on which XKB rule set is in use.
With the "xorg" rule set:
_ pc101: traditional IBM PC/AT style keyboard with 101 key, common in the united stated. Has no "logo"or"menu" key;
_ pc104: …
_ pc102: …
_ pc105: …
<ok>
در ضمن من از درایور NVIDIA-Linux-x86-180.29.pkg1.run استفاده می کنم.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
متشکرم
این مرحله رو که شرح دادید , نمی خواهد انجام بدید. به جای اون اوبونتو رو در حالت عادی بوت کنید و دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید:
کد:sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
ذر قسمت Section "Device خط مربوط به Driver رو پیدا کنید و به صورت زیر تغییر بدید:
قسمت Section "Device باید مشابه زیر باشه ! فقط اسم مدل کارت گرافیکتون فرق می کنه.کد:Driver "nvidia"
در قسمت Section "Module اگر خط زیر وجود داره اون رو حذف کنید:کد:Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
BoardName "GeForce 9400 GT"
Option "RenderAccel" "true"
Option "DamageEvents" "true"
EndSection
و به جاش خط زیر رو اضافه کنید:کد:Load "dri"
این قسمت باید به این شکل باشه:کد:Load "glx"
در نهایت فایل رو ذخیره کنید و سیستم رو ریست کنید.کد:Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "type1"
Load "freetype"
Load "glx"
EndSection
برای تنظیم رزولوشون و دیگر تنظیمات دستور nvidia-settings رو در ترمینال اجرا کنید.
سلام
ظاهراً کارت گرافیکم نصب شد اما به نظرم اومد چندتا نکته رو چک کنم.
در قسمت Section "Module ظاهراً همه چیز درسته!
اما در قسمت Driver کمی تفاوت وجود داره! خواستم بپرسم این موارد عادیه؟کد:Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "type1"
Load "freetype"
Load "glx"
EndSection
اما یک مشکل تازه مثل این که سیستم هنوز مانیتور رو شناسایی نکرده، با اینکه وارد NVIDIA-setting می شم در اونجا اسم مانیتور اومده اما در مسیر :کد:Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
EndSection
ظاهراً شناسایی نشده؟!!کد:sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
میشه در این مورد هم کمی توضیح بدید.کد:Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Unknown"
ModelName "Unknown"
HorizSync 28.0 - 33.0
VertRefresh 43.0 - 72.0
Option "DPMS"
EndSection
ممنون
در مورد قسمت قسمت Section "Device مورد غیر عادی دیده نمیشه ! فقط اون دو آپشن اضافه باعث افزایش سرعت و بازدهی کارت گرافیک میشه.
در مورد مانیتور هم مورد غیر عادی دیده نمیشه و اگر مشکل خاصی در تصویر مانتیور ندارید میتونید مطمئن باشید که مانیتورتون شناسایی شده و خوب کار می کنه.
میتونستید قبل و بعد از نصب کارت گرافیک دستور glxgears رو در ترمینال اجرا کنید تا سرعت گرافیکی رو بر حسب FPS بسنجید و تفاوت رو ببینید.
چطوری میشه گراب رو پاک کرد؟
ممنون
در ایام عید جستجو فراموش نشه :46:نقل قول:
سی دی ویندوز رو بوت کنید و در قسمتی که از شما جهت تصمیم در رابطه با عملیات نصب و یا تعمیر سوال میشه با فشار دکمه ی R به بخش recovery برید در اونجا بعد از انتخاب صحیح سیستم عاملتون دستور fixmbr رو بزنید و مراحل رو جلو برید.
:11: :11: :11:نقل قول:
در ایام عید جستجو فراموش نشه
دوستان با این ارور باید چه کار کرد هیچ سیستم عاملی بالا نمی یاد:
GRUB Loading Stage 1.5
GRUB loading, please wait.
Error 15
از طریق LiveCd اوبونتو, گراب رو مجددا نصب کنید. برای مشاهده ی راهنمای نصب گراب به فهرست ابتدای تاپیک مراجعه کنید یا در انجمن جستجو کنید.نقل قول:
کلا بوت نمی شه این ارور می یادش:نقل قول:
GRUB Loading stage2......Read Error_
ویندوز XP و Vista هم نصبه
شما گراب رو مجددا نصب کردید از طریق سی دی زنده ی توزیع؟نقل قول:
اعصاب خوردکن تر از این ارور وجود نداه :2:نقل قول:
سلام
دلیل اینکه در انواع توزیع های لینوکس ری استارت امکان پذیر نیست چیه؟بایوس را هم آپدیت کردم