شما اگه تو همین تاپیکم نگاه کنین اکثریت عربی به زبان ساده رو پیشنهاد میکنننقل قول:
من از صد نفر پرسیدم
بعدشم کتاب یه چیز سلیقه ایه شما با فوت و فن حال میکنی فوت و فن میخونی ما هم با عربی به زبان ساده حال میکنیم اونو
میخونیم...دعوا که نداریم..
شما اگه تو همین تاپیکم نگاه کنین اکثریت عربی به زبان ساده رو پیشنهاد میکنننقل قول:
من از صد نفر پرسیدم
بعدشم کتاب یه چیز سلیقه ایه شما با فوت و فن حال میکنی فوت و فن میخونی ما هم با عربی به زبان ساده حال میکنیم اونو
میخونیم...دعوا که نداریم..
سلام
دیدم بحث عربیه گفتم یه چیزی بگم:
توی این عربیایی که من خوندم برای انتخاب کتاب خوب (گاج - الگوی توسعه - مبتکران - کتاب سبز) بدترینشون به نظرم همین کتاب سبزه. یارو هیچی حالیش نبوده کتاب نوشته یعنی نه اینکه عربیش خوب نباشه هاا اصلا کتاب نوشتن و درس دادن بلد نبوده. خیلی مطالبو پرت و پلا و بدون دسته بندی گفته من فصل یکش رو خوندم. خیلی خرتو خره ماضی مضارع فلان همه رو با اینکه دسته بندی کرده بود ولی بازم قاطی گفته بود بهدشم اینکه خارح از مطالب رشتهریاضی و تجربی هم زیاد داره که اصلا خوب جدا نکرده. فقط تستاش خوبه که اونم توی همه کتابی پیدا میشه.
من خودم گاج سبز و نشر الگوی نوشته خاکبازن(فقط تست) رو باهم خوندم کاملا هم راضی بودم
یه پیشنهاد:
اونایی که هنوز فیزیک پیش نگرفتن به کتاب انتشارات فار یه نگاهی بندازن در کل خیلی عالیه یکی از دوستم گرفته بود دیدم مولفاشم همونای اندیشه سازانن!
در ضمن فیزیک اندیشه سازان هنوزم نظیر نداره یکی از ذوستام که فارغ التحصیلم بود به کمک اینا 88 رو زده 85 درصد.
یه سوال من این قرابت معنایی سبطی رو میخونم عالیه. اونوقت این کتاب املاشم به همین سبک و سیاقه؟ کتاب خوبیه؟ چیا توشه؟
سلام
واسه آموزش هندسه پایه و گسسته چه کتابایی رو پیشنهاد می کنید؟
به نظرتون تستای نوبل واسه گسسته خوبه ؟
اقا این فیزیک اندیشه سازان مگه میشه پیدا کرد؟!نقل قول:
من عربی 80% زدم البته سال 87 وقتی دوستم کتاب سبز بهم نشون داد موندم طرف با این همه ادعا این کتابو داده بیرون نمی دونم خودش می خونه چیزی می فهمه.:2:نقل قول:
آقای پیروز تو سایتش گفته انتشاراتی پیدا نمی شه همه کتاباش خوب باشه ولی من نمی دونم این اندیشه سازان چه مدیره قوی داشته که هیچ کتاب بدی توش پیدا نمی شه.حیف که تعطیل کرد.:41:
در مورد املاش میتونی بری تو سایت انتشارات دریافت نمونه شو دانلود کنی واقعا اونم حرف نداره.
فیزیکم سجاد فولادی قلعه این کتاب فارو معرفی کرده بود من ندیدم برای رمزینه رو دیدم خوب بود برای اینم اگه نویسنده های اندیشه سازان نوشته باشن حرف نداره.
هندسه پایهنقل قول:
کتابهای سابق اندیشهسازان (مبتکران) که مولفش مهندس ابوالقاسمی بود را تهیه کنید. هم آموزش و هم تست داره.
گسسته هم خوشخوان.
نوبلم ندیدم.
من تا حالا کتاب انرژی اتمی و ندیدم تست سنگین بین انرژی اتمی و خوشخوان کدوم به نظرتون بهتره؟
بستگی به درس داره ولی خوب خوشخوان سطحش بالاتره ( البته این نظر من )نقل قول:
اینو گفتی یاد مقدمه هاش افتاد که مقدمه ای مینوشت من که هر کتابی میگرفتم مقدمه ناشر حتما میخوندم چون خیلی جالب بود اسم مدیرش فکر کنم فرهاد میثمی بود درسته؟ الان کجاست؟ آخرین مقدمش این بود که مثل یه کرمی که پیله میبنده میخوابیم و بعد از مدت ها مثل یک پروانه بیرون میاد(منظورش انتشارات اندیشه سازان بود) حالا کسی خبری از انتشارات جدید نداره؟؟؟نقل قول:
ولی من نمی دونم این اندیشه سازان چه مدیره قوی داشته که هیچ کتاب بدی توش پیدا نمی شه.حیف که تعطیل کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل کادر دبیران مدرسه ما مولفان نوبل بودن و کتاب های نوبل به ما میدادن اخر سرم مدرسمون تو کنکور گند زد بهترین رتبمون 1000 بود :27: این گسسته اش هم کتاب بسیار گندی هست سراغش نرونقل قول:
ادبیاتتون محمد زاده بود ؟نقل قول:
دوستان یه سری اینجا بزنید در مورد اندیشه سازان
کد:http://drdehghani.blogspot.com/2008/09/blog-post.html
دوست عزیز منم با شما دعوا ندارم فقط گفتم معروف تره اگه دقت کرده باشی تعریف شو ندادم.شما هم هر چی میخوای بگیرنقل قول:
نقل قول:
انرژِی اتمی شک نکن بهترین و سخت ترین تست ها رو داره .
نه دیگه منظورم اختصاصی ها بود :31: ولی خداییش این نوبل یه سری کتاب داره برای دوره ی جمع بندی نمیدونم اسمش چی بود 30 ازمون ریاضی 40 ازمون فیزیک..... خیلی ردیف اونم بخش بندی کردن مثلا فصل 1 هندسه تحلیلی یه ازمون سوا داره.... حالا خوبی که میگم به این دلیل که سوالاتش قاطی هست و ترتیبی نرفته جلو و تالیفی هم هست و یه جورایی کل فصل پوشش میده با 30 تا سوالنقل قول:
سلام
من دنبال جزوات كارشناسي ارشد مديريت دولتي ام
جزوات پارسه يا ماهان يا غيره
كسي ميتونه كمكم كنه :11:
دوستان یه چندتایی باز سوال برام پیش اومده! ممنون میشم جواب بدین:
1. امروز داشتم با دبیر دیفرانسیلمون بحث میکردم، میگفت رمزینه وقتت رو میگیره. میخواستم بدونم اونایی که ازش استفاده کردن، وقت کم اوردن؟ من چند صفحه ای ازش خوندم و دیدم واقعا خوب توضیح داده. دلم نمیاد منصرفش بشم! درضمن دیگه چیا واسه دیفرانسیل خوبن؟
2. و اینکه من میخوام کنکور زبان تخصصی انگلیسی هم بدم. همینجا سرچ کردم و دیدم دوستان گفتن کتاب مبتکران خوبه. دیگه نظری ندارین؟
کتاب زبان کیاسالار واسه شبقره خوبه
البته بانک تست زبان انگلیسی هم همین کیاسالار تو اندیشه فائق هست
بعد کتاب عباس فرزاممممم عالیه واسه زبان
همه چی گفته
من خودم از اون میخونم
مبتکران که مولفش دکتر اناری هست اونم خوبه
در کل این 3 تا کتاب واسه زبان کنکور و دانشگاه خیلی خوبن :)
خوش خوان سصحش بالاتره .شک نکن:5:نقل قول:
دوستان برای مثلثات چه کتابی خوبه . من فقط ابی مثلثات شنیدم البته خوشم نمیاد ازش ممکنه یک کتاب مثلثات خوب معرفی کنید؟؟
کتاب مثلثات انتشارات مدرسهنقل قول:
دوستان برای مثلثات چه کتابی خوبه . من فقط ابی مثلثات شنیدم البته خوشم نمیاد ازش ممکنه یک کتاب مثلثات خوب معرفی کنید؟؟
جلد دوم کتاب دبفرانسیل خوشخوان
سلام.به نظر من اصلا وابدا از کتاب رمزینه فاصله نگیر ،همینطور که الان بهش علاقه مند شدی بعد 1 مدت بشدت عاشقش :10: میشی و فقط دوست داری دیفرانسیل بخونی.البته یکم کتابش زیاده ولی لازمه.کتاب خوب دیگه هم انتشارات کوله پشتی تالیف مهندس مهربان خیلی خوبه.(ولی از من میشنوی همین رمزینه رو ول نکن :10:)نقل قول:
برای زبان هم توضیحات شکوفه جان کامل و شامل بود.
منم هم نظر با معلمتون هستم البته بستگی به شخص داره یه مثال میزنم مثلا فصل 1 دیفرانسیل ازش 1 تست میاد که امسال یعنی کنکور 88 هیچی ازش تست نیومد حالا اگه بخوای این فصل از رمزینه بخونی خودت حساب کن چقدر طول میکشه :13: حالا همین فصل میتونی از مثلا ابی قلمچی بخونی و به این توانایی هم برسی که تستی که ازش میاد جواب بدی من که پارسال تو ازمون های کانون فقط با اتکا به همین درس نامه های ابی قلمچی سوال های این بخش جواب میدادمنقل قول:
حالا یه موقع هم هست که میبینی یه بخشی مشکل داری چیزی متوجه نمیشی اون موقع می ارزه که بری سراغ رمزینه مثلا بزار دیفرانسیل 2 بیاد اون موقع کتاب باید بخوری
در کل این نظر شخصی من بود فقط در مورد رمزینه هم نیست کلا اعتقادم بر این توی هر درسی مثلا فصل 1 فیزیک پیش هیچ وقت نمیام وقت بزارم از روی جزوه کتاب کمکی کلی وقت بزارم بخونم چون به جرات میتونم بگم هیچ فایده ای نداره و فقط توی این فصل باید تست زد و نوع های مختلف مسائلش دید یه جایی هم هست که اصلا تست نمیزنم و همین به خوندن کتاب های اموزشی اکتفا میکنم مثل شیمی
خیلی زیاد حرف زدم شرمنده :11:
دین و زندگی انرژی اتمی و مهر و ماه خیلی بهتر از کتاب دین و زندگی کتاب خیلی سبز هستن.نقل قول:
وقتی من رفتم کتاب فیزیک بگیرم فروشنده بهم گفت کتاب فیزیک اندیشه سازان قدیم حتی از انتشارات فار هم بهتره .بهم گفت با این که مولفان فیزیک فار همون مولفان اندیشه سازان قدیم هستند اما فیزیک اندیشه سازان قدیم جواب های مفهومی تری داره.فکر کنم مدیر اندیشه سازان قدیم دکتر فرهاد میثمی بود که مولف کتاب های زیست اندیشه سازان بود.واقعآ کارش درست بود.نقل قول:
در مورد کتاب های دکتر سبطی هم شک نکنید که عالی هستند.
مدیر اندیشه سازان دکتر فرهاد میثمی بود که مولف کتاب های زیست اندیشه سازان بود واقعآ کارش درست بود.اندیشه سازان مثل بیشتر انتشارات امروزی فقط به خاطر یک کتاب معروف نبود بلکه همه ی کتاب هاش عالی بود و مطالب کتاب های اندیشه سازان قدیم حتی از زمان کنکور های زمان خودش جلوتر بود.من وقتی رفتم کتاب فیزیک بگیرم فروشنده به من گفت که فیزیک اندیشه سازان قدیم حتی از فیزیک فار هم مفهومی تره.نقل قول:
در مورد کتاب های دکتر سبطی هم شک نکنید که عالی اند.
اگه میشه نام کتاب ها و مولف های کتاب های فیزیک اندیشه سازان که همه میگن خوبه رو بگین :20:
آخه هریکی مولفشو یه چیزی میگه :9:
فیزیک 1 و 2 پایه مولفان(یک جلد): احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نزاد-حسن حمدالله پورنقل قول:
فیزیک 3 : دکتر فرین کمانگر- مهندس آرش زاهدی
فیزیک پیش اطلاعی ندارم ولی رمزینه هم تو فیزیک پیش خیلی خوب کار کرده مولف: محمدرضا ونکاله
من برای زبان فارسی موندم چی بگیرم؟
یعنی منتظرم کتاب دکتر سبطی(انتشارات دریافت) بیاد اونو بگیرم ولی تا آخر مهر میاد
راستی رفتم کتابفروشی از همین دکتر سبطی اندیشه سازان داشت برای زبان فارسی اینو بگیرم بهتره یا وایسم انتشارات دریافتش بیاد؟میترسم اندیشه سازانه مطالبش قدیمی باشه
تو رمزینه هم شک دارم بگیرم
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
هندسه تحلیلی چی خوبه؟
یه کتاب کلاس رمزینه دارم که جلدش آبیه و قدیمیه و زیاد با مطالبش حال نمیکنم ولی کتابای کلاس جدیده رمزینه رو که میگرم(جلدشون سفید) خیلی خوبن
میارزه برم یه جلد سفیدش رو بگیرم برای هندسه تحلیلی یا به همین آبیه سر کنم
سلامنقل قول:
نوبل زیاد تعریفی نداره
هندسه پایه: گاج هندسه 1 عالی ترین کتاب هندسه ی یکیه که مندیدم (ازبین اندیشه سازان و انرژی اتمی و گاج و خوشخوان)
هندسه 2 برعکس اگه نظر منو بخواین میگم گاج آشغاله (خیلی خارج کتاب داره یا مطالب بدرد نخور) و اندیشه سازان عالیه + انرژی اتمی من فصل اندیشه سازان 2 رو خوندم الانم دارم نشر الگو میزنم!
گسسته هم جدیدا کتاب خوب زیاد شده: گاج سفید من خوشم اومده آموزشش حرف نداره به نظرم رمزینه هم عالیه و خوشخوانم تستای توپی داره که شرط لازمه برای گسسته اما نه کافی (پاسخ تشریحی و آموزش درست حسابی نداره)
دوست عزیز میشه یکم در مورد کتاب کلاس خودت که داری بگی ؟ چون منم همین مشکل دارم اینی که من دارم چاپ 86 یا 85 (تاریخ چاپ نداره) و 398 صفحست پشت جلدش کلا آبیه میشه بگی مال تو چند صفحه است و و تو چه سالی چاپ شده؟ حالا این جدیده چند صفحه است که میگی خوبه؟نقل قول:
یه کتاب کلاس رمزینه دارم که جلدش آبیه و قدیمیه و زیاد با مطالبش حال نمیکنم ولی کتابای کلاس جدیده رمزینه رو که میگرم(جلدشون سفید) خیلی خوبن
میارزه برم یه جلد سفیدش رو بگیرم برای هندسه تحلیلی یا به همین آبیه سر کنم
كتاب آيات و نكات گاج بهتره يا انرژي اتمي؟
این سریش ویرایش قبلیه و ماله منم همینی هست که شما میگی و تاریخ چاپ نداره ولی تو مقدمه مولفش آخر کار نوشته عنایت الله کشاورزی آذر 84 و 398 صفحه هست و پشت جلدشم کاملا آبیهنقل قول:
دوست عزیز میشه یکم در مورد کتاب کلاس خودت که داری بگی ؟ چون منم همین مشکل دارم اینی که من دارم چاپ 86 یا 85 (تاریخ چاپ نداره) و 398 صفحست پشت جلدش کلا آبیه میشه بگی مال تو چند صفحه است و و تو چه سالی چاپ شده؟ حالا این جدیده چند صفحه است که میگی خوبه؟
این جدیده رو هنوز ندیدم ولی شنیدم:
کم حجم تر شده و مطالب اضافی توش کم شده
نحوه تدریس فرق میکنه :
مثلا تو این کتاب آبیه هر درس رو تو دو تا نگاه درس میده نگاه اول دانش آموزا فقط سوال میپرسن و مولف جواب میده و نگاه دوم مولف میاد یه سری مطالب رو همین جوری فرمول وار و گاهی اوقات با اثبات میگه که من اصلا حال نمیکنم و چیزی حالیم نمیشه
ولی تو کتاب جدیده این دو تا نگاه با هم ترکیب شدن و درس رو یه بار بیشتر لازم نیست بخونی:
یعنی مولف درس میده و سر یه مطلب پیچیده ای یا یه مطلبی که ممکنه برات سوال پیش بیاد دانش آموزا سوال میپرسن و مولف توضیح میده
و موارد دیگه......
ویرایش جدیده کتابا سفید رنگن(هر دو ور) و رو جلدشون عکس یه دانش آموزیه
در کل من ویرایش جدیده بیشتر کتاب کلاسای رمزینه رو خوندم خیلی خوشم اومد ولی نمیدونم چرا با این هندسه تحلیله ویرایش جدیدش حال نمیکنم(فکر کنم ویرایش جدید رو بگیرم مشکل برطرف شه)
منم اول مهر ماه کتابا رو گرفتم اون موقع هنوز ویرایش جدیده تحلیلی نیومده بود ولی الان شنیدم اومده
باز میرم کتاب فروشی یه نگاهی بهش میندازم اگه خوب بود و انقدر فرق داشت و ارزش داشت ویرایش جدید رو بگیری میام اینجا میگم
سلام دوستان! می شه برای درس های تخصصی رشته ی ریاضی (دیفرانسیل، گسسته، حسابان، ریاضی پایه، هندسه ی تحلیلی، هندسه ی پایه، فیزیک، شیمی) کتاب های جامع و کامل آموزشی معرفی کنید؟ اگر تست هم داشته باشه بهتر...
سلام دوستان
من میخوام فیزیک رو تو کنکور 90 بزنم.برای تست چه کتابهایی معرفی می کنید؟مخصوصا فیزیک پیش و سوم
به نظرم الان روی قرابت معنایی و املا و واژگان دکتر سبطی و ارایه های ادبی تب کنکور کلک معلم کار کن بعدآ که کتاب زبان فارسی دکتر سبطی نشر دریافت چاپ شد اون رو بخر.شک نکن کتاب زبان فارسی نشر دریافت از مبتکران که دو جلدیه بهتره با این که مولف هر دو کتاب دکتر سبطی هستش.نقل قول:
به نظر من که گاج بهتره :5:نقل قول:
نقل قول:
دیف رمزینه یا کوله پشتی ( تست هم داره به اندازه کافی ) ولی رمزینه بهتره اما تستاش کمه
گسسته رمزینه یا گاج سفید هردو خوبن تستم دارن سطح بالاتر خوشخوان
حسابانم که کلا با دیف مشترکه جز تابع که اونم آموزشی عباس امید وار مبتکران تست رمزینه
تحلیلی همه میگن رمزینه من ندیدم سبز کانون خوندم خوب بود تست کم داشت که کتاب تستم فراوونه مثل مبتکران
پایه هندسه 1 گاج و هندسه 2 مبتکران
فیزیک : اندیشه سازان کامله
شیمی هم مبتکران بازرگانی
چرا گاج بهتره ؟:20:نقل قول:
در قسمت فايل هاي مرتبط با كنكور اقا مهدي براي دين و زندگي كتاب كم حجم خيلي سبز را معرفي كردند و گفتن كه مفهوميه بچه ها لطفا براي زيست بگيد چه كتابي خوبه ؟
دین و زندگی مهرو ماه و انرژی اتمی برای دینی خیلی عالی هستند.دین و زندگی کم حجم خیلی سبز برای جمع بندی خوبه.برای زیست کتاب خیلی سبز حرف نداره البته در کنار زیست سال سوم کتاب خیلی سبز سعی کن کتاب زیست همگامان رو هم بخونی.نقل قول: