حالا Low رو خوب اجرا ميكنه؟؟؟؟:31:نقل قول:
Printable View
حالا Low رو خوب اجرا ميكنه؟؟؟؟:31:نقل قول:
و این احتیاج به پچ داشتن برای بهبود اسامی یا هر چیز دیگه به نظر شما یه نقص نیستش؟!نقل قول:
من کلاً با این نوع امتیاز دهی مشکل دارم. بید امتیاز بدنی رو درجه بندی کنن و به ماهیت و کلیت بازی بالاترین نمره رو بدن و ظاهر و امکانات جانبی رو کمتر. الان PES از نظر گیم پلی، ادیت (از نظر دیتا بیسی، که میشه یه جورایی اونو عملاً اوپن سورس محسوب کرد) واقعاً عالی هستش که فیفا حالا حالاها حتی به گرد پاشم نمیرسه. الان توی PES دست هکر واسه ادیت دیتا بیس خیلی بیشتر از فیفا بازه. اما واسه ظاهرش و لوگوها و اسما باید بگم وقتی همه میدونن که با یه پچ حل میشه، مشکلی نداره. پس باید این بازی حداقل از 10 نمره 9 رو بگره.
ولی اینبار هم Pro Evolution Soccer 2009 در زمینه امتیاز گرفتن از سایت ها نا امید کننده بوده و سایت Videogamer نمره 7 رو بهش داده و از جملاتی چون : ساکر به عقب بر گشته و چطور میشه با فیفا اون رو مقایسه کرد---گیم پلی بازی شبیه به سال قبل نا امید کننده هستش برای این بازی استفاده کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این انمره مربوط به نسخه کنسولی هستش و نسخه PC رو این سایت نقد نکرده!
سلام کدوم فروشگاه اینترنتی بازی رو بدون مشکل عرضه کرده؟
همون مشکلی که مد become a legend رو بیشتر از 1 فصل نمیشه رفت.
اره عزیز خیالت جمع :31:نقل قول:
دوستان با اين سيستم ميشه pes 2009 بازي كرد؟يا بهتر بگم اصلا اجرا ميشه ؟
cpu : intel p4 3.00 ghz
ram: 768
graphic : 7300gt 512mb
نه خير جوابگو نيست !نقل قول:
ای خدا این مافیای قدرتمند فیفا دست بردار نیستنقل قول:
اینها دیگه دارن با شعور مردم بازی میکنند
اصلا ما فرض میگیریم فیفا صد برابر PES
ولی دیگه اصلا قبول نداریم که به عقب بر گشته
و اینکه اخه نامردها:19:مگه وجدان ندارید شما ها
اخه یعنی چه گیم پلی اش تغییر نکرده
این کونامی دیگه باید گیم پلی اش را چه کار میکرد تا شما ها همچین حرف نزنید
من از حالا اعلام میکنم سایت Videogamer را تحریم میکنم
شما ها مقایسه نکنید بهترهنقل قول:
چطور میشه با فیفا اون رو مقایسه کرد
شما ها برید میزان فروش بازی ها را بررسی کنید
عزیز من مثل اینکه شما هنوز نمیدونید ea به تمامی سایت های معتبر که به بازی ها نمره میدن پول میده و اون امتیازات رو میخره.و به نفع خودش همه چیز رو به پایان میرسونه. این رو دیگه همه میدونن.:27:نقل قول:
ea گردن کلفتیه که سر و ته نداره.:5:
یه رم 1 گیگ دیگه بگیری رو های میتونی بازی کنی سیستمتون مثل مال منه فقط رم من 2 گیگه من پارسل 2008 رو رو های بازی میکردم ...نقل قول:
ای خدا فردا میتونم بازی رو بگیرم زودتر وقتو بگزرون برمن...
مجتبی جان از قدیم گفتن تو این دنیا بره موفقیت ppp باشی...
این ea دقیقا همین جوریه این سه تا چیزو داره پول ، پارتی ، پررویی...
کسی نیست جواب ما رو بده؟:20:نقل قول:
اين بازي (2009) بهترين بازي از اين سري فوتبال كونامي بوده مگر اينكه تا سال آينده يه ابر فوتبال ساخته بشه. تا قبل از اين به شخصه فكر كنم pes 4 در زمان خودش بهترين بود چرا چون يه سري ابتكاراتي در آن بكار رفت كه بعد از آن در 5 و 6 و 2008 ديده نشد ولي در اين سري به نمايش درامد. بطور مثال در شماره 4 بازيكناني كه در موقعيت بهتري بودن دست بلند ميكردند كه تو اين سري به خوبي نمايش داده شد.
فوتبال كونامي بر خلاف فوتبال ديگر شركتها يه سبك حرفه اي تر و آينده نگر داره. همانطور كه از اسمش پيداست (( Pro Evolution Soccer)) به معناي سير تكاملي حرفه اي فوتبال كه واقعا كونامي چه در شعار دادن و چه در عمل كردن به بهترين شكل به فعاليت ميپردازه بطوري كه هر سال الگوها و چيزهاي جديدي ما ازش ميبينيم هر سال توقع ما از ازش بيشتر ميشه و هر سال انتقادات زيادتري ازش ميكنيم و اين نشان ميده كه آنها بهترين هستن و بلاخره اين همه سر و صدا درست كردن ها نشون ميده كه ساكر يك حرفه اي ست و همواره حرفه اي ها و سوپراستارها در اطرافشان حاشيه زياد و زيادتر ميشه. :20:
من الان چندساله هر دوبازی رو می خرم ونظر خودم وبچه محل ها ودوروبریها اینه که فیفا به pesنمیرسه
اصلا امکان نداره که برسه چون اصلا فوتبال رو نمیمونه
یسری بچه ها میگن ما فن بوی بازیه فیفا هستیم من اصلا بازیه فیفا رو در اون حد نمیبینم که فن بوی داشته باشه
امتیاز 5 هم لایقش نیست
آقایون این دیگه بی انصافیه اگر بگیم توی کنسولها ساکر از فیفا برتره
توی پی سی مسلمه که ساکر قویتره ولی مثلا توی ایکس باکس 360 مسلما فیفا برتره
من خودم طرفدار مسلم ساکر در پی سی هستم و کنسول هم ندارم ولی وقتی پای کنسول میاد وسط انصافا فیفا از همه نظر برتره
چیزی که تو بازی(become a legend)خیلی چسبید این بود که در دقایق اخر بازی که با اختلاف یک گل تیمت جلو هست کار تیمت میشه وقت تلف کردن و بردن توپ به گوشه و بر عکس کار تیم حریف میشه فرستادن توپ از هرنقطه ی از زمین به محوطه تیم شما !
وقتی ستاره ی تیمت هستی در اخرین دقایق که تیمت با اختلاف پیش هست مربی شما را میکشه بیرون تا مبادا مصدوم بشی:5:
نقد این سایتها را هم بندازید دور...
اینها برای خودشون یک چیزی میگند در pc بازی pes کاملا سر هست.
و من لذتی که از بازی کردن در pes می برم هیچوقت حتی نصف اون لذت را با فیفا نبردم.
من تا یک سال پیش هم pes 2004 را بازی میکردم.نقل قول:
pes 4 در زمان خودش بهترين بود چرا چون يه سري ابتكاراتي در آن بكار رفت كه بعد از آن در 5 و 6 و 2008 ديده نشد ولي در اين سري به نمايش درامد.
بر خلاف فیفا که بعد از یک ماه خسته میشدم هیچوقت از این بازی خسته نشدم.
ta hala too became a legend be team meli ham davat shodi?
من تیم ملیم را ایتالیا زدم چون بدبختانه تیم ملی خودمون اصلا وضعش جالب نیست.نقل قول:
من هنوز فصل اول را هم تموم نکردم و فعلا به تیم ملی دعوت نشدم. اما تیم ملی ایتالیا داره بازیهای مقدماتی جامجهانی را انجام میده و احتمالش هست دعوت بشم.
یک خوبی این become a legend اینه که دیگه دغدغه رده ی تیمت را نداری تو مستر لیگ من همیشه تحت هر شرایط حتی شده با تکرار کردن بازیها باید قهرمان میشدم که همین لذت بازی را کم می کرد اما در این مد become a legend چون شما فقط یکی از بازیکنان تیم هستید دیگه اصلا از شکست خوردن تیمتون ناراحت نمیشید! مگر زمانی که خودتون هم بد بازی کرده باشید و عامل شکست تیمتون باشید.
الان تیم من بولونیا هست که داره برای بقاء در لیگ میجنگه تجربه ی جالبی هست.
یکی از هیجان انگیز ترین قسمت های این بازی مخصوصا در مود Become A Legend نبردهای هوایی میباشد یعنی شما با توجه به نقطه فرود توپ باید در آن مکان حاضر شوید و ضربه سر بزنید
من اين بازي را دانلود كردم با نصب هيچ مشكلي نداشتم
در قسمت Become a legend بعد از يك فصل بازي مياد بيرون شنيدم يك فايل يك گيگ بايد وجود داشته باشه در داخل dvd بازي اگر همچين فايلي هست لطفا لينكش بزاريد اگر مشكل چيز ديگري است راهنماييم كنيد با سپاس:41:
دوستان لطفا کمک کنین من بازی رو در دو dvd از et game گرفتم اما در becam a legend بعد چند بازی میپره بیرون لطفا راهنماییم کنین.
کسی می تونه تمام تکنیکها و فوت و فنهای بازی رو با ذکر نام دکمها بنویسه.
چون من شنیدم توی pes 4 و 5 آموزش جالبی داشته ولی از سال 2008 به بعد این آموزشش رو برداشتند و برای کسی مثل من که تازه از امسال به جمع pes بازها اضافه شده سخته بازی کردن بدون دونستن تکنیکها.
فکر کنم مشکل کرک داشته باشی تا حالا هم کسی لینک دانلود کرک سالم بازی رو نگذاشتهنقل قول:
من اين بازي را دانلود كردم با نصب هيچ مشكلي نداشتم
در قسمت Become a legend بعد از يك فصل بازي مياد بيرون شنيدم يك فايل يك گيگ بايد وجود داشته باشه در داخل dvd بازي اگر همچين فايلي هست لطفا لينكش بزاريد اگر مشكل چيز ديگري است راهنماييم كنيد با سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این بازی با کارت گرافیک 8500GT 512MB geforce مناسبه براش تا بتونیم روی hight بازی کنیم یا خیر؟
سیستم من هم دقیقا همینه و 2008 رو تونستم رو های بازی کنم.البته موقع صحنه آهسته کمی و فقط کمی گیر میکرد.ولی همونطور که میگن 2009 سیستمش بهتر از 2008 شده.یعنی گرافیک بالایی نمیخواد تا همه بتونن بازی کنن.به همین خاطر 100% میاد:46:همون 8500 بگیر قیمتش هم مناسبه:10:نقل قول:
البته سیتم من این نیست:دی
به خاطر این بازی میخوام سیستمم را ارتقا بدم:دی
توBecome a legend بعد از اولین بازی تیم کالیاری من رو خرید . ولی الان اصلا تو خود مسابقه نمیره و فقط یه گزینه هست به نام to next match که اونجا هم دوتا گزینه هست .1-training match , و 2-skip match . اولی که تمرین هست و تو تیم ذخیره ها هستم مثل اینکه . دومی هم میزنم اون مسابقه تموم میشه بدونه اینکه وارد بازی بشه .
اصلا تا حالا من نتونستم برم تو بازی همه چیز تو منو هست .
باید چیکار کنم ؟
دوست عزيز بايد تو تمرينات حاضر بشي تا مربي تيم اجازيه بازي در مسابقات را به شما بدهد
سلام
دوستان شرمنده این سوال تکراری رو میکنم ولی خواهشا جواب بدین:
cpu 3.2 (فول نیست)
ram:1gig
vga:nvidia geforce 5200
سیستم من اینه و میخوام بازی رو در حالت نرمال بازی کنم؟میشه؟
چون تنها بازی که با کامپیوتر انجام میدم همینه، نمیخوام کارت گرافیک بالا بخرم چقدر باید گرافیک رو ارتقا بدم؟
یعنی من باید training match رو برم دیگه ؟نقل قول:
این جوری که همه بازی ها تموم شد .....
[FONT='Tahoma','sans-serif']آقا[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']به[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']خاطر[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']گذاشتن[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']عکس[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']از[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']بازی[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']واقعاً[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']دستت[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']درد[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']نکنه[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']عکسها که نشون میده شاهکاره مخصوصاً اون لیگ قهرمانان که ترکونده.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']ما که توی رامسر هستیم هنوز بازی نیومده امروز برم سئوال کنم ببینم بازی رو آورده.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']فعالاً دارم با همون عکس ها بازی می کنم!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']در ضمن فایل [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Settings[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] بازی رو دانلود کردم . همه چیز روی [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Good [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] بود.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']اینم سیستمم:[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']Nvidia 8600GT 512[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']CPU: Intel Pentium 4 3.00GHz[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']RAM: 2GB[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']یه چیزی یادم رفت:[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']بازی فقط [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']PPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS SSSS[/FONT]
دوستان این نکته رو بگم که زیاد به این specifacitons خود بازی توجه نکنید
چون فقط به اعداد توجه میکنه مثلا اگه گرافیک رمش 512 باشه اصلا به ddr2 یا ddr3 بودنش توجه نمیکنه
فقط همون عدد (چون براش اینجوری تعریف شده)
پس زیاد ناراحت یا دلخوش اون good یا ok نباشید
براتون یه مثال از سیستم خونه و شرکت رو میزارم
این وضعیت سیستم خونه هستش که فقط cpu رو OK زده یعنی قابل قبوله بقیه حله
در صورتی که در بالاترین تنظیمات به خوبی بازی اجرا میشه
این هم سیستم شرکت هستش که در ظاهر قوی تر هستش
specifacitons بازی همه گزینه ها رو good یعنی خوب (بهتر از ok که قابل قبول حساب میشه)
در این سیستم بازی روی همون تنظیمات با افت زیادی اجرا میشه
چون که این کارت گرافیکش 8400gs با رم 512 ddr هستش و میدونید که سری gs اصلا برای بازی خوب نیست و کم میاره
ولی گرافیک سیستم خونه 7300gt با رم 256 ddr2 که میدونید دیگه با اینکه سری 7 هستش ولی قوی تر از سری 8
و رم های سیستم شرکت kingston دوئل چنل نیست و باسشون 667 که زیاد بالا نیست
رم های سیستم خونه دوئل چنل باس 800 و از سری gold ocz که خیلی کارش درسته
از این چند مثلا دیگه بقیه قطعه ها رو هم فکر کنم متوجه شدید منظورم رو
تمام قطعات اعم از هارد و مادربرد روی اجرای بازی تاثیر داره فقط این 4 مورد نیست که اشاره شده
پس تا خودتون بازی رو تست نکردید نمینونید حقیقت رو متوجه بشد
البته فراموش نشه که حتما آخرین درایور گرافیک و آخرین ورژن directx رو نصب کنید که خیلی تاثیر داره
دوستان باز هم سوال میکنم شما وقتی اون آپشن فایل آخری که در این تاپیک معرفی شده که کلی فایل داخلشه
وقتی شما اونو کپی میکنید save data setting یا هر جایی دیگه که ازتون سیو میخواد سرعت سیو شدن پایین نمیاد ؟
من چک کردم دیدم بعد از کپی آپشن فایل سنگین به بازی روی سرعت سیو خیلی تاثیر بدی میزاره
مجلات معتبرتر از این سایت بمراتب نمرات بالاتری به این ورژن دادن و اکثرا به گیم پلی نمره 9 دادن .نقل قول:
یکی به من بگه اگه فیفا بهتر از pes هستش پس چرا در تمام مسابقات رسمی و مهم برای مسابقات از pes استفاده میشه ؟ به نظر شما این مساله جالب نیست؟
سلام.
من از Pes 6 تا حالا با شما بودم. ولی امروز تونستم عضویتمو فعال کنم.خیلی خوشحالم.
سلام. من از Pes 6 تا حالا با شماهستم ولی اموز تونستم عضویتمو فعال کنم. خیلی خوشحالم.
سلام دوستان. چطورید؟
من همه صفحه های این تاپیکو خوندم. لی تا حالا جواب ندادم و بیشتر استفاده کردم. از طرفدارای تیر سری PES هم هستم. 2009 رو هم بازی کردم، خیلی لذت بردم. مخصوصا مد become a legend
فقط تنها مشکلی که دارم لایسنس تیماس. هنوز پچی نیومده که کامل باشه؟ من اون پچ کرسپو رو از سایت gamingaccess گرفتم ولی خب... زیاد حال نکردم باهاش. چیز رسمی تری نیست؟
مرسی
سلام من تازه واردم .ما چند نفریم می خواهیم به صورت lan این بازی رو انجام بدیم .
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
مهدی جان اگه میخوای سیستمو ارتقاع بدی یه 8600gt ddr3 بگیر روی ddr3 تاکید میکنم که واقعا چند برابر 8500 قدرت داره پشیمون نمیشی اگه 8500 بخری دوباره سال دیگه کم میاره در ضمن اختلاف قیمت کمی هم دارن میتونی تو بخش سخت افزار مشاوره بگیری تا به حرف من برسی .:10:نقل قول:
اقا این بازی با کارت گرافیک 8500GT 512MB geforce مناسبه براش تا بتونیم روی hight بازی کنیم یا خیر؟
اینم kitserver 8.0.4
مواردی که توی این کیت تصحیح شده ایناست:
- تمام لوگو ها و اسم تیمها
- اسمهای واقعی استادیومها لیگها و کاپها
- نقل و انتقالات لیگ برتر انگلیس بطور کامل.
- بوندسلیگا در other teams B
- اسم تمام بازیکنان تیمهای ملی بغیر از تیمهای آسیایی (البته اینم بروز خواهد شد که اگه بروز شد حتما میزارم)
- و یکی دو تا تغییر جزئی دیگه
]کد:http://rs439.rapidshare.com/files/154949678/BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.15.rar
دوستان این صفحه قبل یک عکس از هوای بارانی گذاشته بودند نمیدونم کی بود خیلی ردیف بود ممکن چندتا دیگه از هوای بارانی بگذارید؟؟؟
این پچو هم بگیرین چیز جالبیه :نقل قول:
[html]http://rapidshare.com/files/155094188/GamingaccessCPbuild01Beta.exe[/html]
خصوصیاتشو هم میگم البته حجمش حدود 11 مگ میشه.
سلام
جریان این کرک چیه ؟
من چیزی رو ندیدم .
دی وی دی یک رو گذاشتم و نصب کردم و بعد دی وی دی 2 درخواست شد که اونم رو گذاشتم و نصب تموم شد و بازی اجرا شد . میشه بگید کرک کجا بید ؟
از سرزمین گرفتم