با سلام
دوستان چه جوری میشه سرعت دلپیرومو بالا ببرم بدون استفاده کردن از قسمت Edit Playe .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Printable View
با سلام
دوستان چه جوری میشه سرعت دلپیرومو بالا ببرم بدون استفاده کردن از قسمت Edit Playe .
به غیر از ادیت کردن بازیکن طور دیگه ای نمیشه قدرتش رو بد بالا!نقل قول:
با سلام
دوستان چه جوری میشه سرعت دلپیرومو بالا ببرم بدون استفاده کردن از قسمت edit playe .
با سلام
پچ های فیفا رو می خواستم هر چی پچ داره
+ اینکه وقتی تا یک حدی از بازی رو انجام میدی میگه برید پچ رو نصب کنید ؟!؟!؟ سایت بازی رو هم میده که بخری پج رو
این رو هم لینکش رو می خواستم
با تشکر .
پنج شش صفحه قبل لینک هر دو رو گذاشتم جستجو کنیدنقل قول:
دوست عزیز با کریشن مستر میتونی احتمالا" می خوای توی منیجر مود با یونتوس بازی کنی اره ؟نقل قول:
سلام بچه ها
من فیفا رو نصب کردم و چند تا بازی کردم
ولی الان که می خوام بریم بازی کنم و یا تورنومنت رو بزنم ارور زیر میده. ولی تمریناتش رو می تونم انجام بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه؟
سلام.
مشکل شما از کرک بازی هستش که برای رفع مشکل باید کرک زیر که 8 مگ هستش رو دانلود کنی و در جای نصب بازی کپی کنی!
کد:http://www.gigapcgames.com/patch/FIFA09-Crack.zip
با با تو را به خدا يكي پچ ليگ برتر را بزاره
سلام خدمت همگی.
خواهش میکنم به من کمک کنید. من با قسمت گیم پد fifa 09 مشکل دارم. وقتی وارد تنظیمات گیم پد میشم هر کاری میکنم نمیتونم پاس تو عمق رو که معمولا تو بازیهای دیگه با دکمه مثلث انجام میشه تنظیم کنم. یعنی وقتی روی پاس تو عمق کلیک میکنم تا یه دکمه رو بهش اختصاص بدم اصلا هیچ دکمه ای رو قبول نمیکنه و روبروش نوشته empty . همچنین تکل ایستاده و تکل معمولی هم همین وضعیت رو داره.
چند تا game pad دیگه رو هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
ای بابا همین یکی دو صفحه پیش گذاشتن دیگه 3 4 صفحه برگرد عقبنقل قول:
از دوستان کسی میتونه devdata فراسو fgp 521 مدل رو برام بزاره ممنون میشم
عکس گیم پدت رو میذاری من نمیدونم از کدوم مدل من یه فراسو دارم طرح xbox هست واسش devdata هم دارمنقل قول:
اینم عکسشنقل قول:
کد:http://www.rayaneh.com/pic/ProductPic/LargeWL/7217.jpg
ببین دوست عزیز کلا devdata ها برای دسته های مختلف عملکردش تغییر می کنه ولی سعی میکنم یه چند تا بذارم امتحانشون کن بببین نتیجه میگیری یا نهنقل قول:
من با دوستم بازی می کنم وقتی من به بازیکنم که کنار یار اون ایستاده پاس میدم اون سریع با یک دکمه همراه با شوت وسرعت توپ من را میگیره کسی می دونه چه دکمه ای میزنه؟
عالیه اما میتو نی سریال آنلاین اون را به من بدی
سلامنقل قول:
برو به این جا ببین مشکلت حل می شه ؟ :
خدانگهدارکد:forum.p30world.com/showthread.php?t=268756
ضربدر رو میزنه عزیزنقل قول:
با کی هستی؟نقل قول:
ضرتدر را امتحان کردم اما به دقت و سرعتی که اون توپ را میگیره نیست
اون اصلان نمیزاره توپ به من برسه!
دوست عزیز اگه با دسته بازی میکنی با انلوگ راست میتونی اول باید بازیکنی رو با بازیکن صاحب توپ مخاطب یار کنی یعنی دنبالش کنی بعد اگر یه بازیکن خودی جلوی توپ و حریف بود انالوگ راست رو یه سمت بازیکن بگیر بازیکن رو انتخاب میکنه و بازیکنی هم که قبلا" با حریف یار بود خودش اتوماتیک دنبالش میره اینجوری میتونی از دوراه حریف رو سرگردان کنی من در فیفا 08 این کار رو راحت میکردم و حالا یه فایل devdata گرفتم کارم رو درست میکنه ولی این قابلیت رو از دسته ام گرفته ضمنا" باید یه کم هم تمرین کنی تا در این کار حرفه ای بشینقل قول:
هر کاری کردم نشدنقل قول:
این اسم کی پد میتونه کسی برام درست کنه pc twin shock
fifa 09 چرا اینقدر آسونه !!؟
من بار سومی که بازی کردم رفتم روی ورد کلاس !
با بارسلونا 12 تا تو 4 دقیقه ای به والنسیا زدم !
گفتم شاید دروازه بانش ضعیفه. دروازه رو هم پروفشنال کردم بازم رئال رو له کرد.
بازیکنای حریف یار گیری نمیکنن! من به هر کس که بخام پاس میدم!
از همه حالتی هم میشه گل زد!
روی هوش کامپیوتر تو این فیفا کار نشده زیاد !
بعد از دو روز نوشته منو گذاشتن توی صفحه 233 که اصلا هیچ کس بهش نگاهم نکنه.
به هر حال من دوباره مینویسم.
سلام خدمت همگی.
خواهش میکنم به من کمک کنید. من با قسمت گیم پد fifa 09 مشکل دارم. وقتی وارد تنظیمات گیم پد میشم هر کاری میکنم نمیتونم پاس تو عمق رو که معمولا تو بازیهای دیگه با دکمه مثلث انجام میشه تنظیم کنم. یعنی وقتی روی پاس تو عمق کلیک میکنم تا یه دکمه رو بهش اختصاص بدم اصلا هیچ دکمه ای رو قبول نمیکنه و روبروش نوشته empty . همچنین تکل ایستاده و تکل معمولی هم همین وضعیت رو داره.
چند تا game pad دیگه رو هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
سلام این مشکل چند بار مطرح شده.باید devdataجدید رو دانلود کنی و جایگزین devdataتو my documentو فایل data تو فیفا کنی.چند صفحه قبل .یا تو گوگل بنویس حل مشکل گیم پد در فیفا 09نقل قول:
اون تنظیمات دستت که در بازی میخوای بگو تا برات یکی از این devdata برات بسازم ولی باید بعد از دانلود کردن در مسیر x:\FIFA 09\data\input فایلهای داخل پوشه input رو حذف کنی همین پس تنظیمات رو بگو تا برات سفارشی کنم مثلا" دکمه پاس :3 اگه هم یه کم اشتباه تو بود میتونی در بازی خودت ویرایش کنی نیازی به اسم دسته هم نیست مال من هم اصلا" اسم نداره همون دیفاولتهنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
شوت 1
پاس 3
پاس بلند 4
پاس عمق 2
اسپدم شماره 6
بازم ازتون تشکر میکنم
بعد انتشار بازی یک سوم تاپیک پست هاش سوال مشابهی بود که شما تازه الان می پرسید یه ذره جستجو در تاپیک میکردید کل مشکلتون تا الان تموم شده بود دوست خوب و عزیز در هر صورت من یه بار دیگه به مشکل شما اشاره میکنم به هر حال عضو جدید هستید و شاید به جستجو و این جور شگرد ها عادت ندارید ولی برای استفاده بهینه می تونید از این کارا بکنید...نقل قول:
باید بگم که مشکل شما فایل DEVDATA هست فایلی که تعریف کننده گیم پد برای بازی هست که فیفا این چند سال اخیر از این روند استفاده میکنه و کاربرها رو دچار مشکلاتی کرده توی تاپیک گیم پد کمی در موردش بحث شده و بنده چند نوع DEVDATA همراه با طریقه استفاده همونجا گذاشتم فقط می مونه اینکه کدوم DEVDATA به گیم پد شما میخوره که تشخیص اون کار سختی هست شما چند نوع دانلود کن و ازشون استفاده کن ببین کدوم بهتره
اینم لینک تاپیک
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=263977
دوست عزیز میتونی اینو بگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه یه ذره اشکال داشت باید بگم من دستت رو ندیدم و دقیق نمی دونم چندتا دکمه و مثلا" دکمه مثلث شمارش چنده ولی من از استاندارد سونی (دسته سونی) که شمارهاش درسته برات یه فایل درست کردم دانلودش کن و در مسیر زیر کپیش کن
C:\Documents and Settings\mirzaeian\My Documents\FIFA 09\user
ممنون من انرا بلد بودم اما نه پد من آنالگ داره نه از دوستم:41:نقل قول:
دوست عزیز منحدود 2 هفته پیش بازی میکردم(انلاین) با یه کسی بازی میکردم انقدر حرفه ای بود که به زور تونستم با هاش مساوی کنم ولی این گفته شما رو تثبیت میکنم چون اونهم مثل دوست شما خیلی سریع توپ رو میگرفت من که یه کم دقت کردم دیدم اون حرفه ایه . میتونه حرکات مارو تشخیص بده پس وقتی توپ دستم بود اون پست من بود بعد بجای اینکه بیاد توپ رو ازم بگیره یه کم با هام کورس میگرفت بعد با یه حرکت برق اسا توپ رو میگرفت منم چون اول بازی کردنم بود با این جور ادما خیلی سخت بود برام ولی بعد از گذشت چند بازی همون حرکات خودش رو به خودش میزدم حتی در یه موقع دونفر از بازیکنام با دروازبانش تک به تک شد چون
من باهاش فقط 3 دفعه با هاش بازی کرده بودم خوب نمی دونست در حین چنین حمله ای که پاس میدم یا ضربه میزنم خلاصه زود دروازه بان رو انتخاب کرد بعد رو به بازیکنی که فرض کرده بود اس میده رفت منم که صبور بودم دیدم دروازه خالیه بعد گل کردم
در اخر ازش سوال کردم که چرای اینکار رو کرد میگفت من توی چند لیگ بازی کردم اکثر مواقع این کار رو میکردند ولی تو خیلی واردی بیچاره نمی دونست من هم تازه کارم و این گل از روی شانس بود خلاصه بهت بگم باید نوع بازیت رو تغییر بدی یه حداقل در حین بازی هوشمندانه بازی کنی یعنی باید تاکتیک داشته باشی دوستت به روال بازی تو اشناست برای همین راحت میدونه که تو کجای ودر کجا پاس شوت و... انجام میدی
موفق باشی
دوست عزیز میتونی اینو جای دیگه اپلود کنی هرکاری کردم نشد دانلود کنمنقل قول:
برای دکمه ها مربع میشه شماره1
مثلث میشه 2
ضبردز میشه 3
دایره میشه 4
دوستان اون درجه سختی "افسانه ای" چطوری باز میشه؟
[quote=flatrish;3453646]دوستان اون درجه سختی "افسانه ای" چطوری باز میشه
باید تقریبا تمام challeng mod را بازی کنی تا تیک بخوره
دوست عزیز بیا اینم در مگا اپلود
کد:http://www.megaupload.com/?d=32W1TECX
ممنون دوست عزیز مشکل من که حل شدنقل قول:
دوستان عزیز این یه ترینر که کلی کار میکنه ولی خوب نیست برای فوتبال ترینر بکار برد من فقط برای منیجر مود استفادش کردم بدردتون میخوره این لینکشه
کد:http://www.megaupload.com/?d=CTOVI7TU
ممنون. خودم هم که سرچ کردم گفته بودند اگه تمام عنوان های حداقل دو منطقه مثلا اسکاندیناوی و اروپای غربی رو ببریم سطح legendary باز میشه.نقل قول:
باید تقریبا تمام challeng mod را بازی کنی تا تیک بخوره
بله تایید میشه توی دو نسخه قبل هم به همین شکل بود نیاز نیست همه چالش ها رو برنده بشید چالش های مربوط به دو منطقه رو تکمیل برنده بشی باز میشه Legendaryنقل قول:
یادش به خیر فیفا 07 که به ته دیگش رسیده بودم تیم منیجر مودم رو برمیداشتم روی درجه افسانه ای می رفتم دوستانه بازی می کردم
بازیکنایی مثه Christiansen ,Tom Goeke , Drill .Krammer , ... که overall اشون 99 می رسید
سلام دوستان این یه پچه که بکراند بازی رو عوض میکنه
کد:http://www.fifa-evolution.com/2009/01/23/menu-graphic-update-09/
چجوری ضربه چیپ میشه زد ؟
توی حالت ورد کلاس و دروازه بان هم ورد کلاس تک به تک گل زدن راحت ترین روشش چیه ؟
l1 رو میگیری ضربه فنی میزنی با بغل پا l2 رو میگیری چیپ می زنه راحت ترینش شوت از راه دور و ضربه آزاد هستنقل قول: