دوست عزیز شما برو به این لینک . این کار رو انجام بده بعد جوابشو بگو . که دوستان نیز حرف منو باور کنن و اینقد نگن این روش به درد نمی خوره . ممنون :40:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4952475&postcount=2253
Printable View
دوست عزیز شما برو به این لینک . این کار رو انجام بده بعد جوابشو بگو . که دوستان نیز حرف منو باور کنن و اینقد نگن این روش به درد نمی خوره . ممنون :40:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4952475&postcount=2253
ممنون. رفتم . اون گزینه ای که شما گفتید رو چک کردم غیر فعال بود . ولی باز هم یاهو باز نمیشه !!!!!!!!!
نقل قول:
موقعی که داشتید چک می کردید روی کانکشن کلیک کنید بعد lan settings رو بزنید .
چون شما می گی وقتی فی-لت-ر-شک-ن رو استفاده می کنید هیچ مشکلی نداره و احتمال 99% مشکلیه که فی-لت-ر-شک-ن به وجود آورده . شما prefences خود مسنجر رو هم ببین . ببین هیچ پروک-سی انتخاب نشه باشه .
اگه نشد یه بار مسنجر رو جذف و بعد نصب کن .
:23:
na nabaste faghat 1 ki 2 roz ghat shode bod
یکی از معایب این سایت اینه که وقتی بصورت invisible وارد بشن بصورت افلاین نشون میده سایت دیگه ای سراغ ندارین که این مشکل رو نداشته باشهنقل قول:
نقل قول:
تا چند ماه پیش همچین سایتی بود..حتی بهتون یه آیدی روبات می داد که اگه طرف انویز بالا بیاد بهتون
پی ام بده ؛ ولی سرور سایت انگار دچار مشکل شده..!
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
دوست من نقل قول کنین..!نقل قول:
ببخشيد يه مدته نميره تو ياهو اين پيغام را ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چند حالت داره دوست من یا دارین از ------ استفاده می کنین..
یا اشتباه میدین یوسر و پسوردتون رو و یا این که سرعت به شدت پایین اومده..
یه بار مسنجر رو حذف و نصب کنین..!
دوستان من اسم پروفایلمم عوض کردم ولی کماکان هنگام چت با مسنجر نام قبلی رو نشون میده چی کار باید کرد؟
نقل قول:
در قسمت هاي firest name & laste name اسمهاي دلخواه خود را قرار دهيد .
اين تنها نام كاربري ياهو شما را عوض ميكنه نه آدرس اصلي را
مثلاً نام ياهو آيدي من :
r_a_h_m_a_n_051
هست ولي در موقع چت و ... نوشته
اين به خاطر همون است كه گفتم تغيير دهيد
آقا سلام خسته نباشید
من پسورد آیدی مو گم کردم حالا میخوام پسوردمو گیر بیارم باید چیکار کنم.
آقا سلام خسته نباشید
من پسورد آیدی مو گم کردم حالا میخوام پسوردمو گیر بیارم باید چیکار کنم.
نقل قول:
سوال های امنیتی که موقع درست کردن میل از شما پرسیده بود رو جوابش رو بلد هستین..؟
اگه بلدین می تونین پسور خودتون ر یکاوری کنین.. اگه نه که باید فکر یه میل جدید باشین..!
دوست عزیزم من مای اکانت اینفو رو تو یاهو مسنجر میزنم بعد صفحه ی Profile Information گزینه ی ادیت رو میزنمنقل قول:
اسم رو هم عوض میکنم ولی بازم در مسنجر موقع چت اسم قبلی که قبلا بود نمایش داده میشه:41:
نقل قول:
باید از edit خود میل تنظیم کنی.. البته درست یادم نیست.. ولی از اونجا هم تست کنین.. mail option یاهو..
واسه اینکه بفهمیم یه id خاص تو کدوم روم چت میکنه راهی است ؟
این go to user chat مسنجر کار نمیکنه؟
با تشکر
نقل قول:
در ورژنهای قبلی یاهو مسنجر امکانی وجود داشت که با استفاده از آن
میتوانستید بفمهمید که دوست شما در کدام یک از چت روم های یاهو حاضر است.
این قابلیت در ورژنهای بعدی از یاهو مسنجر حذف شد. همینک قصد داریم یک
ترفند جدید را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید به سادگی
پی ببرید که ID مورد نظر شما در سایت یاهو در کدام روم مشغول چت کردن است.
بدین منظور:
وارد یاهو مسنجر شوید و به آیدی خودتان لوگین کنید.
سپس از منوی بالا وارد Messenger شده و از قسمت Yahoo Chat بر روی Join a Room کلیک کنید.
اکنون به انتخاب خودتون به یکی از روم های یاهو وارد شوید. هر کدام که دوست داشتید.
پس از ورود به روم انتخابی کافی است دستور زیر را در قسمت Type Massage وارد کنید:
goto ID/
در دستور فوق به جای عبارت ID باید آیدی مورد نظرتان را بنویسید.
اکنون Enter بزنید.
حالا منتظر بمانید تا به طور اتوماتیک به رومی که دوستتان درش هست وارد شوید.
به عنوان مثال ما قصد داریم بفهمیم دوستمان که آیدی او pccity است در کدام یک از روم های مشغول چت کردن است.
برای این کار پس از وارد شدن به یکی از روم های یاهو دستور زیر را وارد کرده و Enter میزنیم:
goto pccity/
اکنون به طور اتوماتیک وارد رومی میشویم که pccity در آن حاضر است.
به این نکته نیز دقت کنید که ممکن است پس از وارد نمودن دستور مورد نظر با پیغام خطای !User Is Not Singed in Chat روبرو شویم ؛
این پیغام بدین معنا است که:
آیدی که وارد کرده اید اصلا در هیچ یک از چت روم ها حاضر نیست!
یا
آیدی مورد نظر شما در چت رومی هست که ظرفیت آن تکمیل است و امکان ورود شما وجود ندارد ، بهتر است مجدد سعی کنید
سلام دوست عزیز من وقتی می خوام وبکم کسی را ببینم ارور میده به نام internet explorer script error بعدش دیگه کانکت نمیشه از چی هست ممنونم
نقل قول:
مراحل زیر را انجام دهید:
نیازی ندیدم فارسی بگم که منوی tools برگه advansed
- Open Internet Explorer
- Open the <Tools> menu
- Select the Internet Options> menu item
- Open the <Advanced> tab
- Check the box next to "Disable script debugging
- Remove the check next to "Display a notification about every script error"
- Click the <OK> button
گزینه Disable script debugging رو تیکش رو بزارید و Display a notification about every script error
تیکش رو بردارید.
خیلی ممنون از لطفتون واقعا ممنون که به این سرعت جواب دادین:20:نقل قول:
با عرض سلام.من بعد sign out شدن با ارور close مواجه میشم.و باعث میشه که یاهو مسنجر کلا بسته شه.و واسه وارد شدن دوباره به id باید دوباره رو آیکون یاهو مسنجر کلیک کنم و دوباره یاهو مسنجر باز بشه و id خودم را وارد کنم که وارد مسنجر شم.در ضمن نصب مجدد مسنجر و البته نسخه های متفاوت کمکی نکرد.حتی نصب مجدد ویندوز.در ضمن از adsl استفاده می کنم.لطف کنید راهنمایی کنید.مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1024x768 و حجم آن 48 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا همین مشکل niceboy25 را دارم .
سلام
من یه مشکلی دارم
وقتی می خوام تو مسنجر از voice استفاده کنم
ارور می ده که :
This Computer does not support the required audio compression format
میشه بگین چی کار کنم ؟
من هم ویندوز عوض کردم.هم نسخه های مختلف یاهو مسنجر استفاده کردم.آنتی ویروسم هم به روزه.نمیدونم چه کار کنم.شما هم adsl استفاده میکنی؟شاید مشکل از اونه.بیشتر راجع به مشکلت صحبت کن.مرسی آقا یا خانم هشت بهشت؟کدوم؟نقل قول:
سلام عزیز منم همین مشکل رو داشتم با ورژن 10 چند بار هم آنیستال کردم ودوباره نصب کردم و درست نشد..ولی الان مدتیهنقل قول:
با عرض سلام.من بعد sign out شدن با ارور close مواجه میشم.و باعث میشه که یاهو مسنجر کلا بسته شه.و واسه وارد شدن دوباره به id باید دوباره رو آیکون یاهو مسنجر کلیک کنم و دوباره یاهو مسنجر باز بشه و id خودم را وارد کنم که وارد مسنجر شم.در ضمن نصب مجدد مسنجر و البته نسخه های متفاوت کمکی نکرد.
بعد از نصب دوباره مسنجر دیگه این مشکل رو ندارم ولی متاسفانه خودمم نمیدونم چجوری درست شد.:31:.شاید مشکل از
سرعت اینترنت تون باشه.. البته من تنها تغیری که تو سیستم ایجاد کردم on کردن آپدیت ویندوز بود خیلی از برنامه ها آپدیت شدن
حالا نمیدونم ربط داشته یا نه ولی خب از بعد از آپدیت ها دیگه مشکلی نداشتم :20:
دوستان راهی هست که با داشتن ای پی یه شخص و دونستن ایدی طرف در یاهو ایدیهای دیگه ای رو که که داره فهمید
ببین از adsl استفاده میکنی یا dial up?t فکر نمیکنم از on کردن update باشه.یه راه دیگه بگونقل قول:
سلام
من از Adsl استفاده میکنم...
راستش من خودمم نفهمیدم چجوری درس شد تنها کاری که یادم میاد انجام دادم همین on کردم Update بود یکی دیگه هم
آنیستال کردن کامل مسنجرم بود و کلا از program files هم یاهو رو پاک کردم بعد یه ورژن پایین مثل 8 رو نصب کردم یه مدت با اون
کار کردم بعدا دوباره این ورژن رو آنیستال کردم و ورژن 10 رو نصب کردم دیگه مشکلی نداشت ...
:11:موفق باشی
سلام.همه این کارا رو انجام دادم شاید از همون onکردن update باشد. به هر حال مرسی.نقل قول:
يه سوالي دارم ميشه بدون اجازه وبكم(webcam) كسي رو ديد؟اگه ميشه راهنمايي كنيد:21:
سوال اندر سوال : آقا وبکم من در یاهوو مسنجرر کار نمیکنه دوباره نصبش کردم ولی باز هم اینطوریه باید چه کار کنم؟نقل قول:
نقل قول:
اگه ارور خاصی میده لطفا بگین...
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
نقل قول:
خیر دوست من امکانش نیست..
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
نقل قول:
خیر دوست من این امکان وجود نداره..!
یه مشکل عجیب با یاهو پیدا کردم .
با هیج آیدی نمیتونم با کسی که تو اد لیستم نیست چت کنم.
ممنون میشم یکی کمک کنه.
نقل قول:
فقط با یک آیدی مشکل دارین..؟ یک بار حذف کنین مسنجر رو و دوباره نصب کنین..
سلام .
استفاده از مسنجر چقدر ترافیک adsl را کم میکنه ؟
وبکم چطور ؟
و voice call ؟
نقل قول:
بسیار کم دوست من...
حتی کمتر از این که شما آنلاین بازی کنی و تیری شلیک کنی..
دوستان مگه یاهو مسنجر شــیلتره ؟ ؟ برا من کانکت نمیشه فقط با چیز پی ان وصل میشه !
سلام هشت بهشت مشکلت حل شد.واسه تو پیام گذاشته بودما
سلام
دوستان وقتی میخوام بازیهای یاهو مسنجر رو انجام بدم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی؟ چیکار باید بکنم؟ از دوستان هر وارده لطفا کمک کنه.
ممنون :11:
نقل قول:
دوست من تیک ------ خودن رو تو ie تست کن... اگه باز نتیجه نداد یه بار حذف و نصب کن..