من میخواستم بگیرمنقل قول:
از هرکی پرسیدم گفت خوب نیست!
Printable View
من میخواستم بگیرمنقل قول:
از هرکی پرسیدم گفت خوب نیست!
آهان فهمیدم یه مثلث کنار دریای مازندران بود روش زدم خودش از باکو گرفت
تست از باکو که بدتر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که سرعتمون بالاتره ناراضی هستیمنقل قول:
شما چطور میگی خیلی خیلی خوب!!!!
نسبت به سرویسی که دارن خوبه هرچقدر پول بدی اش میخوری
پیشگامان گواهی نمیخواد شما از کجا گرفتید؟ از ساختمان رنگارنگ تو طیب؟
اینم یه تست جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدنم چرا بچه هایی که جدیدا از پیشگامان گرفتند سرعتشون پایین هست...
مال من الان حداقلش اینه
راستی سرویسم 128 هست
نقل قول:
من تست قبلیم رو اگه ببینی میگی خیلییی بهتر شده --جوابگو هم که نیستند --شما اصلا یه بار زنگ بزنید الکی بگید سرعتم کمه اگه به حرفاشون نخندیدید یا درست جواب دادند بیاید هر چی میخواید به من بگید
مثلا یکی از جواباشون اینه که شما به دلیل سرعت بالایی که دارید متاسفانه سایت ها هیچ کدوم نمیتونند تا این سرعت رو به شما بدند و این مشکل از آپلودسنترهاییه که شما ازشون دانلود میکنید--بعدم که بهشون میگی یعنی تمامی سایت ها مشکل دارند میگه آره
آخه منی که اکانت راپیدشیر دارم و ..... راپید نمیتونه 40 کیلوبایت به من بده ؟اکانت هم که نداشته باشی 100 تا میده اصلا راپید پهنایی که داره کله ایرانی ها با هم ندارند اون وقت این میگه قادر نیست 40 تا به شما بده--آخه من باید بگم درسته باید بخندم باید جواب بدم ؟وقتی هم جوابشو میدی یارو فاطی میکنه یا میگه بهتون تماس میگریم هیچ وقتم ندیدیدم تماس بگیرند
وگرنه 256 قانونی باید 32 بده هرچند بقیه isp ها روزا روی 1 مگ میبندند
همیطور که بقیه گفتند ساعاتش عوض شده. از 1 تا 7.نقل قول:
من سرویس 1 مگ دارم .هر شب حداقل 2گیگ رو دانلود دارم.بیشتر مواقع هم 2.3 .
شما خونگي 1mb داريد؟!!نقل قول:
من هنوز این یونیت رو نفهمیدم چقدره میشه یکی بگه این 3,071.50 UNITS یعنی چند مگ؟حدودا مال پیشگامانه
نقل قول:
دیگه واحدش یونیت نیست --این یونیتم اشتباه نوشته این یعنی مگابایت
یعنی شما الان 3 گیگو 71 مگابایت داری دقیقا
شما واسه 1 مگ از کدوم نمایندگی گرفتی که داد ؟هیچ مدرکی ندادی ؟نگفتم بعد بیار ؟
بعد واسه 1 ماهه چه قدر باد بدم که 1 مگش کنند ؟الان 256 دارم --شما چه سرویسی داشتی چه قدر دادی چه جوری ؟
این حرف را من 2روز پیش زدمنقل قول:
من ندا گستر (یا همون صبانت) را پیشنهاد میکنم
من خیابان جی هستم
128 ندا گرفتم
سرعت دانلودم تو روز 160
ولی تو شب سرعت را روی 50بستند
البته من 5تا فایل میذارم
برای اینکه تفاوت سرعت را بدونی:
شاتل از 1شب تا 7صبحه
نداگستر از 3شب تا 7صبح
دوستان من که شاتل دارند شبی 1.2گیگ بیشتر دانلود نمیکنند
ولی من میانگین شبی 1.5گیگه
الان سرعتم شده 18کیلو بایت
(فکر کنم صبانت 1جاسوس تو سایت داره)
خلاصه اعصابم داغونه!!!!!!!!؟!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟
درست زدی تو خالنقل قول:
آقا جابر شما گوشیت n96 نیست؟ پارسالم کسالتی پیش اومد بیمارستان بستری بودید ؟
از کجا فهمیدی؟!!؟!؟!!؟!؟1؟؟
(موبایلستان؟؟؟؟)
یا...............
نقل قول:
هاااااااااااا من جاسوس بیدم
آخه جاسوس بود از کجا میفهمید الان تو کی هستیو از کجا داری پست میدی که برند سرعتتو کم کنند ؟تازه اونا خوشون میدونند شما سرعتت چند هست
دیگه چی کار کنیم آماره همه رو داریم n96 رو نفروختی ؟یادته بعد که از بیمارستان اومدی بت پیغام خصوصی دادم که توو فلان تاپیک یکی به n96 توهین کرده بدو برس به حسابش ؟
بگو بنازم هوشتو
ویرایش : میبینم آیفون خریدی ---پس مبارک----
بچه ها کشف جدید قبل از اینکه سرویست تموم بشه همه ظرفیت دانلودتو تموم کن بعد برو دفتر مرکزیش تو خیابون طیب با یه قبض واریز که مال یه مگ با 3 گیگ برا یه ماه میشه 23.900 تومن بعد برات یه ماه شارژ میکنه بعد میری خونه میبینی سرعتت زیاد شده ولی سه گیگ شارژ نداری نهصد مگ داری و سرویس جدید برات نساختن یعنی همون ماه قبلیه است حالا این نهصد مگو استفاده کن و صبر کن یه ماهت تموم بشه حالا زنگ بزن پشتیبانی بگو ارور میده برا کانکت شدن میگه کی سرویسو گرفتین میگی چند روز پیش مثلا بعد میگه الان درست میشه و بهت سه گیگ با یه ماه شارژ میده به همین راحتی کلی سود میکنی:21::21:نقل قول:
خوب این جوری که ترافیکتو که تموم کردی که باید میکردی و سودی نبردی پولم که میدی واسه 1 ماه باید 3 گیگ شارژ کنه پولشو دادی پس بازم سودی نبردی --سود توی این 900 مگه ؟فایده ندارهنقل قول:
بله.چطور؟!نقل قول:
من 1سال پیش گرفتم(با گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویی)
اون موقع هم خیلی به گواهی گیر نمیدادند.1 هفته بعد اینکه سرویس من فعال شد براشون بردم که البته فکر کنم طرف انداختش رفت!
زیاد گیر نمیدند.
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
بله سود توی همون 900 مگه!نقل قول:
همون خودش 4000 تومنه برای اصفهانی جماعت!
سود تو یه چیز دیگه هم هست چند روز بیشتر سرویس یه مگ دارید که معادل با پنچ شش گیگ دانلود شبانه بیشتر شایدم بیشتر:46:
نقل قول:
آهان یه تیکه ارزش داشت اما با اون 900 مگ حال نکردم
البته این شما 5-6 گیگه واسه من 1-2 گیگه--بازم خوبه میگند مو از خرس کندن غنیمته 1 مگم بتونیم بگیریم خودش 1 مگه:27::27::27::31:
میگم خیلی باحال هست آخه روزی که بنده رفتم سرویس از این شرکت دزد بگیرم (نداگستر دزد) دقت کنید دقیقا همون روز گفت بخش نامه کردن که دیگه به خونگی بالای 128 ندن!!!!!! :19: :19:نقل قول:
اینم از شانس ماست! :13:
حالا یه سرویس 128 میدن با 5 گیگ دانلود یا حالا 9 گیگ با هزار تا قانون و هزار تا محدودیت این ور اون ور و منت هم سرمون میذار که دارن بهمون اینترنت پر سرعت میدن !! :13:
من نمیدونم کجای دنیا به اینترنتی که سرعتش ۲برار دیال آپ هست میگن پر سرعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :19: :13:
واقعا باعث تاسفه!
دوستان یک نفر با من کمک کنه.ما منطقمون روی مخابرات استقلال هست به شرکتها زنگ میزنم میگن میشه به مخابرات زنگ میزنم میگه dlc .کسی تا حالا از پیش شماره 778 adsl گرفته؟:19:
خط شما رو فقط خود مخابرات بهش Adsl میده که میتونید توی اینجا :نقل قول:
سرویس و مراکز تحت پوشش رو ببینیدکد:http://311.ir/Site/Home.aspx
سلام.. چرا قیمت مودم های شاتل گرونه؟ حتما باید از خود شاتل مودم بگیریم ؟ اگه از جای دیگه بگیریم گیر نمیدن؟
نه اصلا از خودشون نگیر خیلیییی گرون میده البته مودم های خوبی میده و مودم وایرلس هاش بهترین برد رو توی تمام مودم ها داره و حتی asus ها از لحاظ برد وایرلسی به هیچ عنوان بهش نمیرسندنقل قول:
نه هیچ گونه گیری نمیدند شما هر مودمی بگیری رو تمامی سرویس دهنده ها جواب میده آشغال ترین مودم ها هم جوابگوی سرعت 1 مگ یاا 2 مگ هستند چون اینا 54 مگ ساپورتند
فقط یه نکته اینجا هست اونم اینکه شاتل یکی آب بخوره بهش گیگ رایگان میدند مثلا به مناسبت تولدت هفته دیگه به مناسبت ماه رمضان و اعیاد --حالا فرقش تو اینه که اگه مودمو از خوده شاتل خریده باشی بت 3 گیگ میده (مطمین نیستم شایدم 2 گیگ) اما منی که مودم از خودشون نگرفته بودم 1 گیگ میداد
در ضمن من مودمو از خودشون نگرفته بودم با همون هزینه رانژه که داده بودم هم قراردادو با پیک فرستادند امضا کنم هم به محض رانژه فرستادند که بیاد مودمم رو رایگان وصل کنه هیچ پولیم از این بابت نگرفتند با این که مودم از خودشون نبود(حتی نگفتم مودم رو از قبل داشتم گفتم میخوام برم بخرم گفت خوب وقتی خریدی بگو تا بیایم وصل کنیم)
سلام دوستان.
من با توجه به گفته های دوستان در این فروم پیشگامان را انتخاب کردم چون دوستان می گفتند سرعت روزانه وشبانه اون یکییه و ثابته ولی حالا که گرفتم سرعت روزانه من خوبه و 50 است ولی شبانه بین 12 تا 15 !!!! اگه میشه راهنمای کنید از من به این مقداره یا از همه فرق میکنه؟؟
نقل قول:نقل قول:
نه والا ما هم مشکله تورو داریم دیشبم 200 مگ بیشتر نداد---چرا دروغ پریشب 750 تا تا حتی 900 هم داده اما اکثرا اذیت میکنه
شما کدوم مرکزی ؟
ولی نترس بعضی شبا یه حالی میده
من که نمیدونم چی دانلود کنم شما ها چی میخواید بگیرید که اینقدر سرعت میخواید؟
به منم بگید:8:
نقل قول:
وایییی من اگه شببی 100 گیگم بهم بدند کمه---این همه چیز-من الان دانلود منیجیرمو تا 20 شب دیگه پر کردم
آپدیت نرم افزاری--نقشه های gps تمام شهر ها --فیلم --بازی های کامپیوتر گوشی---آهنگ صوتی تصویری ---مقاله---نرم افزار های موبایل --دانلود مکینتاش ویندوز 7 وویندوز xp آخرین نسخه هاش-آپدیت هر کدوم--گالری عکس خوانندگان و......
این قدر هست که تا 100 سال دیگه هم دانلود کنی تموم نمیشه
حالا اگه سرعت خوب نیستو به درد نمیخوره خودت چرا رفتی 1 مگ گرفتی خوب 128 هم کافی بود
اینا که گفتی با به درد من نمبخوره با دارمشون فقط میمونه سریال و ویدیو های hd این چیزا که شبی یه گیگ نمیشه ساعتی یه فیلم که نمیسازنش!!! تازه هیچکس ویندوز و اینچیزایی که حجمش خیلی بالاس دانلود نمیکنه میخره چون این اعصاب خوردی پیش نمیاد
اتفاقا من زیاد با فیلم جور نیستم و اگه چیزی دیگه واسه دانلود نموند میزنم تو کاره فیلم که یاد ندارم به عمرم با adsl فیلم گرفته باشم چون خیلی چیزای دیگه بودهنقل قول:
اما اگه کسی به فیلمو اینا علاقه داره چرا که نه--میلیون ها فیلم داریم پس میتونی میلیون ها شب دانلود کنی
ویندوز من رفتم گرفتم الکی روش نوشته بود آلتیمتیت اما آزمایشی بود یه ویندوز آدم دانلود میکنه همین دیروز منتشر شده آپدیت هاشم میگیری که میشه به روزه به روز ----کاری که من یک هفته کردم و اگه سرعتم مثله شما بود توی 2 شب تموم بود
یا من علاقه شدید به گوشی دارم جابر رو هم از تو موبایلستان شناختم چون همیشه سر میزنم روزی 10-20 بار--من تمامی فیلم های گوشی ها ریویوهاشون رو دارم-امسال هنوز موفق نشدم زیاد چیزی بگیرم
نقشه های gps که هیچ وقت تو هیج cd نیست و موبیلستان فکر کنم 5-10 تومن میفروشه تازه باید درخواست بدیو کی بیارندو بعدم دوباره روز به روز آپدیت میشه
اگه سرعت توپ باشه مثله شبی 2-3 گیگ توی 2 شب میتونی جدیدترین بازی ها رو دانلود کنی و یک هفته بازی کنی 5-6 هزار تومنم ندادی
خیلییی چیزای دیگه هست که من باید تایپ کنم دیگه خسته میشم
از من میشنوی استفاده کن این همه پول میدی که استفاده کنی --بعدم قرار نیست که بیل بزنی دکمه استارت دانلود منیجرو بزنو تخت بخواب صبح 100 مگ که شده خودش 100 مگه البته من که بیدار میمونم چون هم بازی میکنم هم هی قطع میشه باید مودمو خاموش روشن کنم اگه نکنم صبح که بیدار میشم میبینم 50 مگم دانلود نکرده--ازین کلاها زیاد سرم رفته:31:
خوب شد گفتی بازی اصلا حواسم نبود
ولی اسپم رو حال میکنی؟هیچ ربطی به تاپیک نداشت
تا باز داشت نشدیم بسه:31:
اقا چرا تست سرعت من با speedtest دانلود روی 138 هست اما دانلود با دانلود منیجر روی حدود 70 ؟!
تعداد کانکشن ها را توی دانلود منیجر روی 16 هست؟نقل قول:
نقل قول:
شاید speedtest اشتباه کرده بعضی موقا کمو زیاد میزنه یه بار دیگه تست کن اگه همون بود
سروری که ازش دانلود میکنیو عوض کن ببین بازم همینه-کانکشن ها رو هم رو 8 یا 16 بزار --سعی هم بکن چندتا فایلو با هم دانلود کنی اون وقت میتونی حداکثر استفاده رو بکنی
ویرایش:دانلود منیجر رو هم حتما idm و بعد از اون orbit انتخاب کن
سلام اقا امروز دانلود شبانه سرعتش خیلی پایین بود بقیه هم همینطور بودن؟
من که بیشتر 400 مگ نتونستم دانلود کنم:41:
مال منم زیاد خوب نبود.حدود 1.5 گیگ دانلود داشتم.البته بیشتر به خاطر این بود که سرور چندتا از لینک هام شیلتر شده بود.
این خیلی مهمه که از چه سروری دانلود میکنی.اگر اکانت داری که هیچ.وگر نه باید سرور رو پیدا کنی که توی شب با هجوم ایرانی که نترکه!
نقل قول:ممنون دوستان .نقل قول:
از idm استفاده می کنم تعداد کانکشن هم 8 بود که کردم 16 اما فرقی نکرد . همین امروزم باز تست کردم speedtest 138 دانلود منیجر حدود 70 از چندتا سرور ..
نه لینک ها همه مستقیم بودن و با سرعت بالانقل قول:
سلام
بچه ها سرعت دانلود مخابرات یکم کم نشده امروز؟
یه تستس بکنید خبرش رو بدید
ممنون
سلام به همگی.
میخواستم ازتون بپرسم سرعت این سرویس FP10-4X2 از پارس آنلاین در چه حدوده؟!
من الان eco-512 از شاتل دارم.سرعتش کمه.
ممنون.:11:
دوستان میخواستم adsl بگیرم اما موندم کدوم شرکت بهتره
شهرک منتظری میشینیم پایین تر از خانه اصفهان -- تو راه شاهیین شهر -- پیش شماره 380
فقط اینو بگم بیشتر واسه دانلود شبانه میخوام...نظر شما چیه؟
1. ...
2....
3....
دوستان سلام !
سرعت دانلود من بعد از حدود دو هفته برگشت یه همون سرعت معمول و همیشگیش . (از 50-60 به 234/ صبانت)