يه ماهه رو نمي دونم اما من يك مگ سه ماهه با ترافيك 10 گيگ گرفتم 69 خورده اينقل قول:
Printable View
يه ماهه رو نمي دونم اما من يك مگ سه ماهه با ترافيك 10 گيگ گرفتم 69 خورده اينقل قول:
براي من مهم ترين مشخصه هزينه و سرعت دانلود هست....با توجه به اين مشخصه كدام سرويس دهنده رو پيشنهاد ميكنيد؟
من حدود 1 ساله مشترک همارا هستم ولی کم کم داره شورشو در می اره
تا به حال 3 بار تمدید کردم ولی این بار آخری کفرمو در آوردم با کلی رفت آمد درستش کردم .
اگر به غیر از همارا شرکت خوب دیگری در سطح تبریز است دوستان لطف کنند معرفی فرمایند.
از همارا بهتر شاتل هست .نقل قول:
در ضمن میشه توضیح بدید که همارا برای شما چه مشکلی پیش اورده ؟؟ چون میخوام خودم همارا بگیرم.به همین دلیل می پرسم.
نقل قول:
كسي نيست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟
اگه سرعت بالا با هزینه کمی زیاد نسبت به شرکت های دیگه می خواهید شاتل خوبه.نقل قول:
اگه سرعت نسبتا کم رو میخواهید با هزینه کم همارا سیستم خوبه.:40:
با سلام من مي خوام adslبخرم.لطفا مرا راهنمايي كنيد.ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
عزيزم اگر سرعت واقعي مي خواهي پارس بگير نه سرعت واقعي نمي خواهي قيمت براي شما مهم هست شاتل بگير چون چند وقتي هست ماكس نت هم خراب شده است
در ضمن مي تواني بفرمائيد مشكل شما با همارا چي بوده است
ممنون
دوست عزيز شما چطور چيزي كه براي خود نمي خواهي براي ديگران پيشنهاد مي دهينقل قول:
ببخشيد كجا سرعت شاتل خوب است با اين سرعت و خدماتنقل قول:
دوستان اين سرعت و قيمتها را كه مي بينيد يا واقعي نيستن يا اينكه يك جاي كار مي لنگد
نمونه بارز اين مسله ماكس نت هست يا I net يا حتي خود شاتل كه مشكلات مختلفي دارند
اگر دوست داشتين تست كنيد تا به حرف من برسيد
سلام به همگی.....
اوووووووووووووووووووووه
چه خبر شده اینجا.......
همه خوبند...؟
چه خبرا....؟
مثل قبل من میگم کمترین هزینه و بیشترین سرعت فقط همارا....
هر ماه 10 تومن + سرعت 512 = هماراسیستم :31:
راستی!
اگه گفتید وقت چیه......؟؟؟؟
درسته!
تست سرعت:
سرویس +128 همارا سیستم.
چهارشنبه 23 بهمن 1387
ساعت 6:44 AM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
توحید خان اگه میشه یه تست هم ار آنکارا بذار .:10:
به به....نقل قول:
سلام.
چشم.
بفرمایید:
تو این مدتی که نبودم واقعا سرعت آپلود رفته بالا.....
تقریبا دو برابر شده....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک سوالی از کسانی که از همارا 128++ استفاده می کنند داشتم :
من از سرویس ماهانه استفاده می کنم / ولی روی قبض در قسمت اینترنت هم 8800 و خورده ای آمده است ( یعنی اگر حساب کنیم به جای 13500 می شود 18000 تومان برای 1 ماه )
ایا برای شما هم اینگونه است؟ / یعنی روی قبض در قسمت اینترنت هزینه ای می آید؟
و یک سوال دیگر:
آیا امکان دارد وقتی از ADSL استفاده می کنیم در قبض هم بابت استفاده از اینترنت هزینه ای بیاید؟ ( البته این نکته را توجه داشته باشید که به هیچ وجه از DIal up استفاده نشده است. ( چه کارت چه هوشمند ) )
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، در همین تاپیک یک بار به این سوال پاسخ داده شده.
دقیقا قبل از زمانی که من به خدمت مقدس سربازی مشرف نشده بودم.
قضیه از این قراره که هزینه ی اینترنت با تاخیر محاسبه میشه.
به طور مثال زمانی که تاریخ صورتحساب رو در قبض از 1387/8/1 تا 1387/10/1 میزنه، صورتحساب اینترنت مربوط به دوره ی قبل هست. یعنی صورتحساب مصرف دایال آپ از 1387/6/1 تا 1387/8/1 میباشد که در قبض دوره ی بعدی حساب میشه.
در ضمن، این تاخیر فقط و فقط مربوط به استفاده از اینترنت هوشمند هست.
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
خیر، در پست قبل هم عرض کردم مربوط به هوشمند نیست / 3 -4 ماه است که از هوشمند یا dial-up استفاده نکرده ایم.
سلام و به اين سايت و تاپيك خوش آمديدنقل قول:
فكر كنم اگه صفحات اين تاپيك رو مطالعه كنيد بهتر به نتيجه مي رسيد ولي خوب اگه بازم موردي بود من يا ديگر دوستان در خدمتيم
دركل ميشه گفت تقريبا همه شركتها معايب و محاسن خودشون رو دارن و شما بايد با توجه به شرايط خودتون يكي رو انتخاب كنيد
من خودم از همارا يك مگ استفاده ميكنم و نميگم بهترينه اما با نيازها و شرايط من مطابقت داره و ازش راضيم و مشكل خاصي نداشتم
موفق باشيد:11:
سلامنقل قول:
تابحال كه من همچين موردي نداشتم و كاملا غيرمنطقيه كه وقتي شما از اي دي اس ال استفاده مي كنيد هزينه اينترنت تلفن هم براتون بياد من فكر ميكم مورد ديگه اي هست و اونا اينجوري مي نويسن حتما به مخابرات مراجعه كنيد تا علت رو بدونيد من برام قبض موبايل اومده با 80 هزار تومن بين شهري!! در صورتيكه من هيچ وقت تماس بين شهري نداشتم وقتي به مخابرات مراجعه كردم گفتن ما صحبت با ايرانسل رو بين شهري حساب ميكنيم!!!! :18:
احتمالا در مورد شما هم يه همچين چيزائي هستش :41:
موفق باشيد:11:
من کی برای خود نخواستم من فقط گفتم محدودیت حجمیش کمه.نقل قول:
نقل قول:
شما چند بار از شاتل استفاده کردید که میگید این حرف رو شاتل بهترین سرعت و بهترین کیفیت رو داره.
اینم یه تست سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
eco 512
یک مگ رو چند گرفتید؟نقل قول:
محدوده یا نامحدود؟
چند ماهه است؟
برای خونه است یا سرویس شرکتیه؟
من شنيدم سرعت دانلود سرويس 64 نامحدود ماكس نت 60-70 كيلوبايت در ثانيه است درسته ؟؟؟
دو صفحه قبل عرض كرده بودم:نقل قول:
اسما همون 128 هستش اما براي بعضي مراكز مخابراتي بجاي 512 يك مگ هستشنقل قول:
یکی لطفا ادرس اینترنتی شرکت پارس رو بده
نقل قول:کد:http://www.parsonline.com/fa
اگه ميشه يه sprrdtest از 64 ماكس نت و يكي هم از 64 همارا برام بذاريد.......اگه لطف كنيد دستتون سهله پاتون رو هم ميبوسم....
بابا adsl 64 تست میخواد چی کار ؟؟
8 کیلو دانلود میده 4 کیلو اپلود پینگش ه تو نزدیکترین مکان 200 - 150 هستش.
ماکس سرعت دانلود قابل قبولی داره پینگش هم عالیه ولی همارا فقت سرعت داره و پینگش افتضاحه : البته نامحدود هاشو میگم
نقل قول:
یا شاسین برو بچ تبریزی
خداییش آخر فروم بازین:10:
عرض سلام و ارادت خدمت DSL دوستان عزیز ! :40:
خبر هایی از شرکت ها ی DSL : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
** از وقتی شرکت رسانه دفترش رو از ساختمان اسکان به SMP انتقال داده حرف های زیادی برای گفتن داره !!:27:
جالبه که مسول جدید فروشش ( با یک منشی ناوارد :18: ) همچنان با ادعا داره جلو میره :
نقل قول:
اینترنت 512 بانک کشاورزی + اینترنت 1 مگ مترو رو ما راه اندازی کردیم
کیفیت سرویس های ما فوق العادس باور ندارید اسم پارس آنلاین رو از دوستان تهرانی بپرسید
بازم باور نداریرد بفرمایید امتحان کنید
. . . .
( این صحبتها رو برای یکی از دوستان که جهت خرید سرویس رفته بوودن ایراد کردند ! )
با وجود اینکه همچنان قیمتهای این شرکت بالاست ( یکمی پایینتر از نجومی ) ولی بی انصافیه اگر نگیم که برای دهه ی فجر تخفیف ها ی مناسبی برای سرویس هاشون داشتند :5:
** iNet هم با وجود کم تجربه بودن بخش پشتیبانیش هم چنان در حال جذب مشتریه و تا بحال خوب پیش میره
این شرکت تا میتونه داره رو سیاست کاهش قیمت مانور میده ( سیاستی که میشه گفت در تبریز جواب میده در کوتاه مدت )
مثل اینکه این شرکت حالا حالا قصد نداره سرویس های نا محدود رو به زیر مجموعه ی خدماتش اضافه کنه :27:
این شرکت قشر خاصی رو می خواد مورد هدف تبلیغاتش قرار بده !:21:
** ماکس نت نسبت به سابق وضعیتش یکمی تثبیت شده
و همچنان ادعای share 1/4 رو در سرویس های تجاریش داره :20:
** شاتل داره خط سابقش رو ادامه میده و زیاد وارد حاشیه نشده
هر از گاهی به تبلیغ کوچکی در نیازمندی های استانی اکتفا میکنه :27:
** صبانت هم بعد از ماجرای کم و زیاد شدن سرعتش سعی در ثبات سرویس هاش داشته
جالبه که این شرکت هم چون گذشته داره روز به روز یوزر های dsl اش رو زیاد میکنه و سرویس هاش طرفدارای خاص خودشو داره :31:
** یکی دو ماهی میشه که همارا سیستم داره ضعیف عمل میکنه و منحنی کیفیتش رو به پایین میره !! :41:
حتی اگه این عملکرد ضعیفش رو به پای درگیری -یه - پروژه ی WiMax بزارریم باز هم توجیه قابل قبولی نیست
** فناوا هم بمدتی میشه که به این نتیجه رسیده که سیاست قیمت گذاری سرویس هاش غلط بوده و سرویس هاش رو دو دسته کرده
یک یا دو ماهی میشه که دیگه شرکت ها برای هم شاخ و شونه نمیکشند و ارامش قبل از طوفان حکمفرماست :21:
قبلا به راحتی میشد در مورد شرکت ها نظر داد ولی الان این طور نیست
بهتره به دوستانی که می خوان جدیدا به جمع DSL داران بیان بگیم که وقتشو شرکتها ی جدید رو امتحان کنید
دیگه مثل قبل نباید تعصب خاصی روی شاتل یا ارزان بودن همارا و یا اسم و رسم ماکس نت داشت
** خیلی وقته از شرکت ارس گستر خبری نیست
جسارت مسئول این شرکت در مورد ارائه ی سرویس 2 مگ زمانی که فقط صبانت سرعت شبانه ی 512 داشت ستودنیه ( اینطور نیست ؟ )
قبلنا خبر سرویس 1مگ همارا خیلی از دوستان رو شگفت زده کرده بوود
ولی بهتره یک حساب سر انگشتی در موردش داشته باشیم :
صبانت :: سرعت 1 مگ روزانه و شبانه ( اسمی ) // هزینه ی 30 هزار تو مان برای 3ماه // ترافیک 5 گیگ برای همین مدت
همارا :: سرعت روزانه و شبانه 1 مگ ( اسمی ) // هزینه ی 50 هزار تومان برای 3 ماه // ترافیک 5 گیگ برای 3 ماه
صبانت :: سرعت 1 مگ روزانه و شبانه ( اسمی ) // هزینه ی 46 هزار تومان برای 3 ماه // ترافیک 10 گیگ برای همین مدت
همارا :: سرعت 512 روزانه و شبانه ( اسمی ) // هزینه ی 30 هزار تومان برای 3 ماه // ترافیک 5 گیگ برای 3 ماه
نتیجه گیری با خودتون
سلام خدمت مسعود جان؛
به شدت موافقم.نقل قول:
دقیقا؛ بازم درسته....نقل قول:
ما که هنوز به اونجا ها نرسیدیم.نقل قول:
همون 512 رو گرفتیم و با 60 میدانلودیم :13: در حالی که در بعضی مراکز 1 مگ استفاده میشه.
سلام دوستان میخواستم از دوستان صبانتی بپرسم وضعیت صبانت الان چطوره؟ من تابستون اشتراک 128 گرفته بودم که خوب بود شبانه که 1024 رو میداد روزانش هم متغیر بود ولی اون آخرا 1024 رو کامل می داد . الان وضعیت چه طور؟ واسه مرکز ولیعصر پورت خالی دارن یا نه از قیمت ها چه خبر ؟قرار بود کمتر بشه . هزینه راه اندازی اولیه رو هم وردارن خبری شده یا نه؟ از بقیه شرکتها چه خبر الان کدومش کیفیت سرویس مناسبی داره؟
سلامنقل قول:
مشکلاتی که همارا ایجاد کرد :
1) برای راه اندازی اولیه 4 روز لفتش دادند.
2)خط adsl را همارا وصل کرده بود ولی مخابرات(شهید باکری) وصل نکرده بود و هرکدام همدیگر را مقصر می دانستند .
3)رمز قبلیم را در مودم ذخیره کرده بودند در حالی که رمز را خودم تغییر داده بودم و در برگه ثبت نام نوشته بودم.
4) 2 بار مودم را برای تنظیم به شرکت بردم در حالی که اصلا ریست نکرده بودم .
5) اما با همه این مشکلات،پشتیبانی بسیار خوبی نسبت به سایر شرکتها دارند و از این بابت راضیم .
دوست عزیز خوبی های شاتل نسبت به همارا چیه ؟
سرعت بالا نسبت به همارا و کیفیت خوب سرویس های شاتل.و پشتیبانی خیلی قوی.نقل قول:
سلام مسعود جاننقل قول:
من که متوجه نشدم !
همارا کجا سرویس یک مگ سه ماهه با ترافیک 5 گیگ میده 30 تومن ؟؟؟
( مرکز ستارخان )
نقل قول:
معمولا میشه مقداری از این کارها رو از طریق تلفن با شرکت هماهنگ کرد و اونا دستور کار رو میدن
ولی در کل حق با شماست :27:
نقل قول:
سلام :40:
ممنون از توجهت اصلاحش کردم :46:
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور شده؟ از دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا ممنوننقل قول:
الان صبانت در منطقه ولیعصر ( از دیگر مناطق خبر ندارم ) روزانه سرعتش مابین 80 تا 100 متغیر می باشد و سرعت شبانه خیلی متغیر است مثلا بعضی دقایق 30 و بعضی دقایق 90 و بعضی دقایق 120 ولی به روی هم می شود از 1300 تا 1600 مگا از ساعت 3 تا 45 : 7 دانلود کرد
در مورد پورت خالی زنگ بزن به شماره 3377337 ( نماینده گی اصلی صبانت یعنی نماینده نماینده نمیباشد lol )
قیمت ها اصلا فرقی نکرده همون قیمت های قدیمی
در مورد کدوم شرکت خوبه به نظرم از میان صبانت و همارا یکی را انتخاب کن
در ضمن به این مقایسه مسعود جونم توجه کن
که فکر کنم صبانت بهتر باشهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3498539&postcount=2350
نظر شما چیه از کدوم نمایندگی بخرم ؟
این خوبه ؟
کد:http://www.fanavaransaba.com/
خیلی ممنون پس این قیمت هایی که تو سایتش زده پس چی؟نقل قول:
منظورم نمایندگی نبود منظورم اینه که الان کدوم شرکت بهتره؟ بازم ممنون.در ضمن از تاپیک صبانت چه خبر چرا نیستش؟ بسته شده؟نقل قول: