سلام من میخواستم انتقالی بگیرم می خواستم بدونم چه شرایطی می خواد؟
لطفا راهنمایی کنید.
:20:
Printable View
سلام من میخواستم انتقالی بگیرم می خواستم بدونم چه شرایطی می خواد؟
لطفا راهنمایی کنید.
:20:
نقل قول:
این دختر ها با این جمعیت از کجا میخواهن شوهر بیارن؟
مشکلی نداره به هر 4 تاشون یکی میرسه:27:
2 نفرو میشناسم تو همین فروم که معادل سازی کردن.نقل قول:
یه سوال اگه من یه ترم بیام پیام نور بخونم...ترم بعدی که جوابه سراسریم اومد برم سراسری هیچ درسی رو از اینا که توی پیام نور خوندم نمی تونم معادل سازی کنم؟
فقط نمرات بالای 14 معادل سازی میشه البته:دی
کلا 1 فارسی عمومی هست که اونم مشترکه دیگه:دینقل قول:
کتاب فارسیه شما هم درس 1 با شعر شاهنامه شروع شده ؟
:29:نقل قول:
مشکلی نداره به هر 4 تاشون یکی میرسه
:2:
آخه کتابی که به من دادن خیلی داغون هست ، خواستم ببینم کتاب فارسیه شما هم درس اولش شاهنامه هست . :20:نقل قول:
کلا 1 فارسی عمومی هست که اونم مشترکه دیگه
آره شاهنامست:دینقل قول:
خواستم ببینم کتاب فارسیه شما هم درس اولش شاهنامه هست
نقل قول:خب مثلا تو امسال رشته حسابداری داری میخونی.. بعد سال دیگه مهندسی قبول میشی..
اینا تخصصی هاش ربطی به هم ندارن که معادل سازی بشن :31:
ولی عمومی ها تو اکثر رشته ها مشترکه و از نظر تعداد واحد هم مشابه هستن و کمترین مشکل رو برای تطبیق دادن و معادل سازی دارن. حالا پاسخ دقیق به همه سوالات خودم و شما رو بعد از جواب دوستم ، میگم :46:
در مورد تطبیق واحد تو سنجش یه تیکت زدم جواب بده مشکل همه حله:دی
سلام.من هم درگیر همین مشکلم.خیلی هامیگن نمیشه.ازآموزش اون دانشگاهی که میخواستم برم پرسیدم گفت به هیچ وجه نمیشه .حالا خوبه که همون رشته هم میخواستم برم(بدون تغییررشته)لطفا"اطلاعاتی که دراین مورد به دست میارین در تاپیک هم ارایه بدین:11:نقل قول:
من رشته ام هنره...2 مرحله کنکور داریم...اولیشو دادم...دومی توی آبان ماهه...می خواستم بدونم الان برم سر کلاس ها واسم فایده ای هم داره یا نه...چون می تونم نرم و مرخصی بگیرم تا جوابه سراسریم بیاد.نقل قول:
خب مثلا تو امسال رشته حسابداری داری میخونی.. بعد سال دیگه مهندسی قبول میشی..
اینا تخصصی هاش ربطی به هم ندارن که معادل سازی بشن
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
fateme_rauf شما رشته ات چیه که بهت گفتن نمیشه؟
مترجمی زبان.:20:نقل قول:
در مورد انتقال و تطبیق از سنجش سوال پرسیدم . جواب داده به نظام وظیفه مراجعه کنید:دی واقعا مملکته داریم؟!!
پس خارجکی هم بلدی:31:نقل قول:
مترجمی زبان.
اما اخه چطور اینو بهت گفتن وقتی رشته هم نمی خوای عوض کنی:13:
من تازه می خوام یه ترم صنایع دستی توی پیام نور بخونم اما سراسری گرافیک یا نقاشی می خوام برم بعد اگه بشه معادل سازی کنم
واقعا خاک وچوکه این سنجش.. واسه تطبیق و انتقال باید رفت نظام وظیفه؟ :18:
مضحک ها اصلا نخوندن نامه تو فکر کنم..
من شنبه بهم خبر میدن... اینجا به همه میگم :46:
دستورالعمل های تطبیق واحد ( مطالعه فرمائید )
موفق باشیدکد:http://www.pnu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=3b6227c7-4469-45e1-a09d-ae231968b4e9
چه میشه کرددیگه:41:وقتی به مسوولش گفتم انگار برق گرفتش :27:ولی بازپیگیری میکنم:46:نقل قول:
اقا امروز جشن ورود نوگلان علم و دانش به دانشگاه بود:دی مثلا واسه ورودی های جدید بودا ولی همه سال بالاییا رفته بودن:دی ما هم که کلاس داشتیم.
نامردا نکردن حداقل اون پوشه یادگاری با محتویات داخلش و میوه و آبمیوه و گل رو برامون بیارن:20:
کوفتشون بشه سال بالاییا. راضی نیستم :دی
اقا مهدی ممنون. ولی این از بقیه جاها به پیامه از پیام به بقیه جاها رو میخوایم:دینقل قول:
دستورالعمل های تطبیق واحد ( مطالعه فرمائید )
دوستان عزیز برای گرفتن کارت دانشجویی موقت چه مدارکی رو باید دانشگاه ببریم؟
اقا امروز دانشگاه به ما کوبیده داد سفید بود:13: قیمتشم 100 تومن کم کردن با کارت 200 تومنه:دی
راستی این قصیه کافور چیه که میریزن تو غذا:دی؟
از خانوم هایی که این پست را می خونند معذرت میخوام .نقل قول:
اما خوب بچمون یه خورده کنجکاو هست و باید جوابش را داد :31:
توی دانشگاه ها برای اینکه بتونند غریــزه جنــسی پسر ها را تا حدی کنترل کنند یا اونا تعدیل بدن میان و توی غذا ها کافور می ریزند .
این کار باعث افت غریــزه جنـسی میشه و باعث میشه تا شما کمتر به فکر دختر و این جور چیزا باشید :31:
موفق باشید :)
نقل قول:
این کار باعث افت غریــزه جنـسی میشه و باعث میشه تا شما کمتر به فکر دختر و این جور چیزا باشید
رو خانوما چه تاثیری داره:دی؟(اخه به تو چه حمید:دی)
البته تو نت زده مقدار کمش تاثیر برعکس داره:27: ولی زیادش سمیه شاید کم کردن چیز که هیچی کلا خودمونو بخوابونه:دی البته تو قبر.
البته واسه ما که فعلا تاثیر نداشته بچه ها تمام کاراشونو تو سلف میکنن:دی مرکز دوست یابیه سلف:11:
چرا این شیوه آموزش محور فقط شامل حال کسایی میشه که سربازی رفتن؟
دانشگاه ما امروز اطلاعیه داده که میشه درس ها رو خودخوان برداشت..
برم فرمشو تکمیل کنم خیالم راحت شه.. :5:
یعنی هیچ کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
دوستان عزیز برای گرفتن کارت دانشجویی موقت چه مدارکی رو باید دانشگاه ببریم؟
نقل قول:
پرینت انتخاب واحد....
کارت دانشجویی موقت به چه درد میخوره حالا؟
اصلیشو کی میدن.
این کتاب چه جوریاست کسی خونده؟
انگلیسی عمومی (پیام نور) گاج
کد:http://shop.gaj.ir/?page=shop/flypage&product_id=615&category_id=a39604091772c0ac0df929d76b4201f6&
من خوندمش.. بد نیست.. ولی اگر برای دانشگاه میخوای بیا با هم بخونیم.. کمتر از 17-18 نمیگیری اگر بد صحیح نکنن :31:
راستی..
درباره اون تطبیق نمرات..
دوستم پرسید... از طرف واحد آموزش بهش گفتن که دروس عمومی رو مشکلی نداره اونچنان ، ولی نمره باید بالا باشه ( هرچی سوال کرده بهش نگفتن نمره بالا یعنی چی :31: ) .. و از طرفی یه مقدار نامه بازی هم داره..
در کل سخته ولی ممکنه :31:
ما دیگه خیالمون راحت شد :5:
کی خوندیش شیطون:دی؟نقل قول:
من خوندمش.. بد نیست..
آره واسه یونی میخوام.نقل قول:
ولی اگر برای دانشگاه میخوای
چه جوری آخه:دینقل قول:
بیا با هم بخونیم..
ببخشید من شنیدم امسال دانشگاه پیام نور به صورت فراگیر در بهمن ماه آزمون داره.درسته؟آخه هر سال دفترچه تویه آذر ماه میومد و تو خردادماه سال بعد آزمون فراگیر برگزار می شد.کسی در این مورد خبری نداره؟
متشکر
بچه ها من چیکار کنم ؟ دانشگاه میگه حتما حتما ترم یکیا باید 14 واحد بگیرن من 18 واحد گرفتم ،، از بچه های ترم یکی دانشگاه خودمون خیلیا رو دیدم که 18 واحد گرفته بودن ،، الانم که حذف و اضافه هست آقا مهدی گفتن سایت خودبخود حذفش میکنه ولی حذف نشده .
بچه های ترم 1 اینجا چند واحد گرفتید ؟ ( فک کنم یه بار گفتید ولی یادم رفته ببخشید )
سلام.من20واحدگرفتم.توحذف واضافه هم تغییری نکرده.ازآموزش دانشگاهمون پرسیدم که اگه بیشترازتعدادواحدهای پیشنهادیتون واحدبگیریم مشکلی پیش نمیاد،گفتن که ایرادی نداره.:20:نقل قول:
حمید میتونیم بریم کتابخونه خب :31: .. من از یک شنبه هفته دیگه دارم میرم.. البته تمرکزم اول روی درسهای کنکوری هست.
ولی دیگه از اواخر آذر یه مقدار جدی روی درس های دانشگاه کار میکنم...:20:
........
من خودم برای ترم اول 10 واحد برداشتم.. اندیشه و زبان و اخلاق کاربردی ( اسمو نیگا :31: ) و فارسی..
البته برای فرم خودخوان هم درخواست دادم.. اینترنتی ایمیل کردم.امیدوارم گیر ندن :5:
من هنوز پامو تو دانشگاه هم نذاشتم و جز پرینت انتخاب واحد چیزی ندارم .. مشکلی پیش نمیاد که؟ :8:
عجب دانشگاهی داریدا:دینقل قول:
بچه ها من چیکار کنم ؟ دانشگاه میگه حتما حتما ترم یکیا باید 14 واحد بگیرن من 18 واحد گرفتم ،، از بچه های ترم یکی دانشگاه خودمون خیلیا رو دیدم که 18 واحد گرفته بودن ،، الانم که حذف و اضافه هست آقا مهدی گفتن سایت خودبخود حذفش میکنه ولی حذف نشده .
بچه های ترم 1 اینجا چند واحد گرفتید ؟ ( فک کنم یه بار گفتید ولی یادم رفته ببخشید )
من 18 واحد برداشتم خیلی هم خوشحالم همه چی هم خوبه:دی
خصوصی شد دیگه:دینقل قول:
حمید میتونیم بریم کتابخونه خب
ببین من شنیدم از 12 واحد کمتر واسه معافیت تحصیلی مشکل پیش میادا . دانشگاه برو یه سر بزن مطمئن شو.نقل قول:
من خودم برای ترم اول 10 واحد برداشتم..
فرم خود خوان چیه؟نقل قول:
البته برای فرم خودخوان هم درخواست دادم
=====================================
راستی بکس ورودی جدید استان تهران .
لازمه تو سایت
1- فایل پرینت انتخاب واحد(از گزارشتون عکس بگیرید)
reg.tpnu.ac.ir
2- اسکن فیش واریزی
رو قرار بدید. اجباری هم هست.
===============================
یه کتاب راهنمای دانشجویان هم هست رایگانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورودی های جدید و قدیم بی خبر از قوانین دانشگاه گیر بیارید بخونید خوبه.
اقا من
ریاضی1
فیزیک1
مبانی
فارسی
زبان
اندیشه1
رو برداشتم الان به نظرتون 2 تا از
تربیت بدنی 1
آز کامپیوتر
آز فیزیک 1
رو هم بردارم ؟
یکی از رفقام گفت برندار ترمای دیگه واسه مشروط نشدن لازمه:دی.
سلامنقل قول:
من نگفتم سایت حذف میکنه .
گفتم موقع حذف و اضافه سایت اعلام میکنه چند واحد باید بردارید .
اگه سایت بازم میگه باید 20 تا بردارید شما 20 واحد بردارید . چون ملاک اصلی همون چیزی هست که سایت میگه .
من دوستم موقع انتخاب واحد سایت گفته بود 20 تا میتونید بردارید اما الان توی حذف و اضافه زده که فقط 12 تا می تونید بردارید .
پس ملاک اصلی همون سایت هستش . اگه توی سایت زده 20 واحد پس شما میتونید 20 واحد بگیرید .
موفق باشید :)
تبریک میگم ؛:20: شما درسای دبیرستانم میخونید الان ؟نقل قول:
من 18 واحد برداشتم خیلی هم خوشحالم همه چی هم خوبه
بله الانم سایت نوشته 20 واحد میتونم بردارم ، همون 18 واحد و فعلا" میزارم .نقل قول:
گفتم موقع حذف و اضافه سایت اعلام میکنه چند واحد باید بردارید .
اگه سایت بازم میگه باید 20 تا بردارید شما 20 واحد بردارید . چون ملاک اصلی همون چیزی هست که سایت میگه .
راستی خوده دانشگاه ( مسئولای آموزش) میتونن بعد از امتحانات درسی رو حذف کنن ؟ مثلا" نمرشو واسمون در نظر نگیرن . :13:
حذف و اضافه تا جمعه هست ؟
من رشته IT پيام نور يه شهر ديگه قبول شدم و تو انتخاباي بعديم (4 انتخاب بعد اين IT) رشته حسابداري پيام نور شهر خودم هم بعد اينكه كارنامه نهايي اومد فهميدم كه قبول شدم ! حالا ميخواستم بدونم ميشه كه برم همون حسابداري شهر خودم ؟ اگه آره چجوري ؟ يعني دقيقا من بايد چه كاري انجام بدم ؟!!
واسه چی درسی را حذف کنن ؟؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه که بدون این که شما متوجه بشید این کار را بکنند . باید بگم نخیر همچین حقی را ندارند .
ای بابا.. اینام این ثبت نامشون هی قر و اطوار جدید داره ها..
این قضیه 12 واحد رو مطمئنی؟ ... یعنی برم یه دو واحد دیگه اضافه کنم؟
کسی هست بدونه واسه معافیت تحصیلی برداشتن 10 واحد تو ترم اول مشکلی داره یا نه؟ :20:
درود دوستان
یه راهنمایی می خواستم
من از طریق کنکور سراسری پیام نور قبول شدم و ورودی 88 هستم و 2 ترم اول را مرخصی گرفتم
و الان انتخاب واحد کردم ولی نمی خوام بخونم
می خواستم ببینم اگر این ترم اصلا سر جلسه ی امتحان نرم و غیبت بخورم و مشروط بشم می تونم ترم بعد را مرخصی بگیرم ؟؟
اگر نرم سر جلسه خوب یا برم نمره پایین بگیرم ؟؟؟
اگر این ترم نرم سر جلسه و مشروط بشم از دانشگاه اخراج نمی شم ؟؟
ربطی به سنوات که نداره ؟؟
آخه دارم برای کنکور 90 می خونم نمی خوام وقتم راهدر کنم
ممنون از راهنماییتون
سلام
ببخشید بی ادبانه حرف میزنم
ولی
دانشگاه پیام نور لا-ی ترین دانشگاه جهانه الکی وقته خودتون رو تلف نکنید،از من که دایال آپیم بشنوید!!!
شما اصلا میدونید دانشگاه واقعی چیه تا حالا رنگشو دیدین، اصلا میدونید برای چی باید بریم دانشگاه، ها...؟!
میدونید اگه تو این دانشگاهی که شما میرین وشاید تنها دلیلش کار باشه اگه نتیجش نشه کار اونوقت... خدایی ناکرده دیگه من شماهارو از دست میدمو ندارمتون و باید گریه کنم...؟!!!:10::19::18::41::11::40::2::37:
خوش بذگره...
:2: