نظرتون درباره ی sony cr 490 ndb چیه؟
نظرتون درباره ی sony cr 490 ndb چیه؟
نقل قول:
در کل اگه می خوای زیر 2.000000 خرج کنی سونی نگیر چون با کانفیگ پایین تر , قیمت بالاتری داره . جالبه هاااا:8:
موفق
نقل قول:
تائید میشه :8: .
6880 3.1 کیلو 6870
2860 2.5 کیلو 2855
موفق
دوستان اگه از سایت ایران اچ پی اینترنتی خرید کنم مشکلی نداره اخه برا کرمونشاه می خوام و برای شهرستان باید اول پولو بریزی به حساب بعد می فرستن یه وقت کلا ملا نره سرمون
بعدم برا تستش چه کار کنم؟
ایا میشه به لپ تاپ های هیوندای M-life اعتماد کرد یا نه چون یه لپ تاپ ازش دیدم به شرح زیر
2.2 core 2 due
2gb ram
320 gb hdd
8700 u vga
17" lcd
نکته قابل توجه اینکه همه جای ان به جز پردازنده قابل تغییر می باشد و رم فکر کنم 4 گیگ و جالبه گرافیک را میشه در آینده ارتقا داد و یک جای رم هم خالی برای اینده گذاشتن و جالبه تحقیق کردم گرافیک 8700u برای لپ تاپ برابر با 8800 در ضمن حافظه گرافیک فکر کنم یا 1 گیگ باشه در ضمن 3مگ کش
نقل قول:
1. تا اونجایی که من شنیدم سایت قابل اعتمادی هست.
2. برای اطمینان بیشتر به جای استفاده از اینترنت , ثبت سفارش رو تلفنی انجام بده .
موفق
آقایون من تا 1.6 نهایتا یه چیکه بیشتر میتونم بدم.موندم که dell xps 1530 بگیرم یاhp dv 6880 یا یه مدل دیگه اگه میشه بگید چون میخوام این نوت بوک برای چند سال کار کنه این نوت بوک رو هم برای یکی میخوام که خیلی دوسش دارم.ممنونتون میشم کمکم کنین.
xps 1530 با کانفیگ زیر بدون گارانتی :نقل قول:
cpu : 2.5 6meg cache
ram : 3 gig
vga : geforce 8600
lcd : 15.4
weight : 2.8 kg
1.650000
vga : geforce 8400
lcd : 15.4
weight : 3.1 kg
1.600000
موفق
سیوال من جواب بدین ممنون میشم بین 2 تا دستگاه فوق کئوم پیشتهاد میدید و چرا؟
1) Dell 1420 دارم با مشخصات Cpu 1.83 Core 2 Duo , Ram 2 Gb , Hard 160 , Lcd 14.1 Vga 890 Mg Geforce 8400 ,
2) HP Pavilion dv2855ee ,cpu 2.102.10 GHz Intel Core 2 Duo processor T8100,memory 2048 (2 x 1024 MB), vgaNVIDI GeForce 8400M GS
سلام آخرین قیمت hp dv-6880 رو میشه بگین آخه هرجا یه چیز میگه .اگه میشه یه جای مطمن برای خرید بگین( بهم پ.خ بزنین یه جایی که ارزون ولی مطمن باشه)
asus eee pc 900 رو از کجا میتونم بخرم؟
ویستا پخش بزرگ ترین پخش کننده محصولات اسوس می باشد می توانید از نمایندگی های آن سفارش خرید را بدهید البته فکر کنم سازگار ارقام هم پخش کنه(فقط eee pc)نقل قول:
میشه کسی در مورد کیفیت لپ تاپ های هیوندای مطلبی ارائه بده ؟
بسیار بده و به خاطر اینکه در ایران به هیچ طریقی پشتیبانی ندارد اصلا توصیه نمی شه.نقل قول:
موفق
اگه ممکنه آدرس یا شماره تلفنشو بدیدنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان پروفشنال اميدوارم روزگار بر وفق مراد باشه.راستش منم بين Hp Dv-6880 و Dell Xps M1530 كه تقريبا امكاناتشون يكيه و جفتشون هم خوشكلن موندم كه كدومو بخرم.از بر و بچ حرفه اي مي خوام ما رو براهنمايين.مرسي
نقل قول:
سلام مجدد از اساتید کسی نبود جواب ما رو بده این نازلی خانم کار ما رو خراب کرد !! صد بار به خودم گفتم سوالاتو با اسم دختر بپرس 1 ساعت بعد جواب بگیر اما چه کار کنم که اسم خودمو دوست دارم !!ممنون می شم راهنمایی کنید !!
Hp dv 2690 یا dv2899 چه برتری نسبت به vostro با همون کانفیگ داره که گرون تره؟
منم بین اینا موندم ولی میخوام hp رو بگیرم به نظرم بیتره.:10:نقل قول:
1- اگر بعد اخطار کلی من بوده بزارید لینکشو ببینیم ؟؟؟ با مدرک حرف بزنیدنقل قول:
2- سایت ایرانی توی بخش نوت بوک ممنوعه ... چه .com داشته باشه چه نداشته باشه ... اسم گارانتی (نه فروشگاه) آوردن مشکلی نیست ... مشکل از شما است که هیچ پستهای اخطار رو نمیخونید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2294236&postcount=1
3- قوانین اینطورهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2294411&postcount=3
4- اخطار رو دادم که متوجه باشی ... برداشت شخصی ات اصلا اهمیتی نداره
یاحق
اسامی گارانتی ها معتبر در صفحه اول ذکر شده ... سعی کنید از این فروشگاه ها خرید کنیدنقل قول:
برای تست هم صفحه اول تاپیک رو ببینید ...
هیچ مطالعه ای نمی کنید متاسفانه قبل از پست دادن
انتخابی که کردی خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط hamedheidary مشاهده تاپيک
دوستان تا 1300 بهترین گزینه با صفحه 15 اینچ و کیفیت صفحه خوب وکارایی عالی چیه؟
البته ترجیحا دل یا اچ پی باشه ممنون میشم
البته خودم نظرم رو Hp dv6870ee هست ولی اگه تو این رنج قیمت گزینه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه اقای رجیستر یوزر هم یه نظری بدن لطف کردن
ضمنا این سایت Iran hp برا خرید مناسبه؟
ایران اچ پی گارانتی خوبیه ... فروشش رو نمیدونم
راستی آقای register عزیز گفتید در دوبی سری special اومده. نمی دونی اینجا چطور؟ اگر بیاد حدود قیمتش چنده؟ به نظرت ارزش داره تا صبر کنم بیاد؟
اینجا نیست نمیدونم چرانقل قول:
قیمتش بین 100 تا 250 با توجه به سری تولیدی و امکانات اضافه اش تفاوت داره
ارزش صبر نداره
سلام REGISTERED USER عزیزممنون میشم سوالم رو پاسخ دهید : بین 2 مدل موندم HP DV 6870 و HP DV 6855 به نظر اساتید کدام برای کار من بهتره ؟ از دبی بگیرم بهتره یا از همین جا ؟ من کارم مهندسی عمران هست و فیلم هم با لپ تاب می خوام نگاه کنم و می خوام به عنوان کامپیوتر خانگی هم ازش استفاده کنم ) قیمت حدودا 1200000 تومان هست در تهران مرسی از راهنماییتانیک سوال دیگه چرا مدل Vostro با کانفیگ Cpu intel 2.5 , ... که در بازار ایران فراوونه در دبی گیر نمی آید آدم مشکوک می شه به این Dell های ایرانی !!
نقل قول:
.................................................. ................
چرا کسی جواب نداد ؟ لااقل بگید تو نوت بوک چرا کسی به مادربرد توجه نمی کبه؟
من کارم برنامه نویسی های بلند مدت و سنگینه و گاهی هم سرور هستم و یه نوت بوک با این مشخصات میخوام :
قیمت : 1200 تا 1300
پردازنده : 2.4 یا 2.5
مونیتور :14"
یه لطفی کنید پیشنهاد بدید!
در ضمن نه برند مهمه برام نه نوع Cpu و نه ظاهر نوت بوک ! فقط کارایی.
با سلام به نظرم با توجه به كاربرد برنامه نويسي شما بايد يه مدل بگيريد كه cache بالايي داشته باشه كه مدل هاي اچ پي 6870-2855-2860-6899 با توجه با اين قيمت كار شما رو كاملا را ميندازن.ضمنا نوت بوك هاي اچ پي هم ظاهر زيبايي دارن هم كارايي بالا.ضمنا اگه يه كم ديگه پول بزاريد مي تونيد 6880 رو بگيريد كه يه سر و گردن بالاتره.موفق باشيد.نقل قول:
خوب سری جدید نوت بوک های HP (کانفیگ های پرفورمنس ) با قیمت 1600 تا 2000 دلار هم اومده توی بازار (البته آمریکا و اروپا نه ایران) ... اگر کسی قصد خریر داده تا 2 میلیون فقط روی این برند قدرتمند فکر کنه :
HP Pavilion dv5t
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Notebook: HP Pavilion dv5t
Processor: Intel Core 2 Duo T9400
Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 9600M GS
Display: 15.4 inch, 16:10, 1680x1050 pixels
Weight: 3kg
همانطوری که میبینید قویترین گرافیک رو از سری M جیفورس داره که به نظرم PC هم به پاش نمیرسه ... و پروسسرو بسیار قوی T9400 اینتل با فناوری 45 نانومتری
یک review خوب :
کد:http://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-dv5t.9704.0.html
نقل قول:
سی پی یویی که انتخاب کردید و همچنین رنج قیمتی که دارید با هم سازگار نیست ... برای تهیه 2.4 یا 2.5 چه در برندهای سونی و اچ پی 14.1 اینچی باید حداقل 1.500.000 داشته باشید
میتونید این انتخاب رو داشته باشید و بسیار عالی است :
HP pavilion
DV 2899
2.5 GHZ core2 dou 45nm
6MB cache L2
2GB ram
250 GB HDD
DVD RW
14.1 WXGA
895 Geforce 8400M GS
Vista-H
2.5
CHINA
BT/WebCam/Remote
14,800,000 ریال با گارانتی یکساله متفرقه
چون همه مادربرد ها ساخت شرکت فونیکس هستند phoniexنقل قول:
لپ تاپ مثل PC نیست بتونی تک تکش رو کانفیگ کنی :31:
نقل قول:
به نظر بنده DV 6870 مناسبتره :
1- حرارت کمتری داره
2- فناوری 45نانومتری اینتل رو داره و سریعتر و کم مصرفت تر و پربازده تر هست
به نظرم برای کار شما اینتل مناسبتره ... AMD مشتری های کلاس خودش رو داره برای آماتورها اینتل بهتره
دل از دبی وارد نمیشه زیاد ... سوریس ترکیه و بازارهای غربی یا سمت چابهار هست
در ضمن بازار تهران همیشه از دبی عقبتره ... اونجا کانفیگ ها و سری های جدید داره میاد
فکر نکنید اینجا یک فروم و تالار تخصصی هست نه جایی که ملت بخوان خودشون رو نشون بدننقل قول:
ناامیدم کردید :41:
هر کسی پستش ارزش جواب دادن داشته باشه حتما میگیره ... احتمال هم داره از قلم بیفته که شما باید لینک پست رو بدید و راهنمایی مون کنید
ولی نکته مهم تر : وظیفه هیچ کسی نیست که حتما پاسخ بده ... چه کاربران چه مدیران
خیلی برتری ها :نقل قول:
1- صفحه نمایش عالی
2- طراحی بسیار زیبا و البته گران
3- اسکنر اثر انگشت
4- DVD درایو با قابلیت light scribe
5- جمع و جورتز و شیک تر با مانیتور 14.1 اینچی
6- فناوری جدیدتر
آره الان دبی وارد شده ... کیفیتش هم قابل قبولهنقل قول:
دقیقا همین مدلرو چند فروشگاه توی دبی دارند : 650 هزار تومان :5:کد:http://www.shopacer.co.uk/pp/Acer_Aspire_Laptops/Acer_Aspire_5920_Series/Acer_Aspire_5920G_Gemstone.html
بیاد ایران بالای 900 هزار تومن میدنش !!! :31:
دوست من یک Vostro 1500 از ایران گرفته بود اومد دبی هاردش مشکل پیدا کرد اونم فکر کرده بود گارانتی اینترنشناله! رفته بود مرکز Dell گفته بودند اصلا این کانفیگ مال Middle East نیست و مال USA هست اصلا شما اینجا از کجا خریدید؟؟ طفلی هول کرد گفت از شرکت نخریده. Dell از دبی نمیاد همونطور که REGISTERED USER عزیز اشاره کردند.نقل قول:
سلام اگر باطري به همراه شارژر در خانه به برق باشه مشكل نوسان پيش نمياد براي دستگاه چون طرفاي مازياد برق ميره.2.كدام لپ تاب مي تواند با سيستم xp--dos--98--linux ;كاركند وتمام درايورهاش موجود باشد براي اين 4 سيستم عامل
دوستان میشه بگین گرافیک 8400 چه رنج از بازی هایی را اجرا میکنه ؟
نقل قول:
REGISTERED USERمن بی دلیل حرف نمی زنم . اشتباه که می کنی قبول کن داداش ..
دیدی که , اینم سند که می گفتی ارائه کن . پس حالا >>>>>>>>>>>>>>>> ( برو حالشو ببر ):8: