نقل قول:
متاسفانه کار نکرد :41:
برنامه دیگه ای سراغ دارید؟
Printable View
نقل قول:
متاسفانه کار نکرد :41:
برنامه دیگه ای سراغ دارید؟
دوستان کد لایسنس Xilisoft DVD to MP4 Converter 6 می خواستم کسی داره؟؟
نقل قول:سلام
اینجا مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
یافتم ! گفتم شاید مشکل یه سری دیگه هم باشه . میزارم اینجا :نقل قول:
برنامه HJSplit برای کنار هم قرار دادن قسمت های مختلف یه فایل ویدئویی تکه تکه شده :
کد:http://www.upload.ee/files/1005254/hjsplit.rar.html
تبديل فايل هاي avi و mkv به dvd
سلام دوستان عزيز
ايا برنامه ايي هست كه بشه باهاش فايل هاي هاي avi و mkv به dvd تيديل كرد؟
من با چند تا برنامه كردم اما راضي نبودم
يه برنامه كه سريع باشه
2: فرمت دي وي دي كه تبديل ميكنه استاندارد باشه
احتمالا برنامه ی معروف Nero Vision به دردتون بخوره. سرعت که بالا هستش و فرمت هم استاندارده. یه دونه هم هست به اسم Ashampoo Burning Studio که این چیزا رو توش بررسی نکردم ولی به نظر برنامه ی خوبی هست. اون رو هم سرچ کنید اگه نرو جواب نده اون فکر کنم رتبه دوم باشه.:11:نقل قول:
میشه لینک هم بذارین/
سلام دوستان
من بعد از امتحان کردن کانورتر های فراوان Movavi Video Converter رو به علت سرعت بالاتر، پشتیبانی از NVidia Cuda و CPUهای چند هسته ای و همچنین چند کارت گرافیک+فرمت های خروجی متنوع انتحاب کردم
این برنامه یه پلاگین داره که سرعت رو افزایش میده به نام Turbo Plugin که متاسفانه رایگان نیست
اگر کسی میتونه لینک این پلاگین رو واسم پیدا کنه--با تشکر :11:
کد:http://www.movavi.com/plugins.html
میخواستم توی صفحه اول درخواست بدم گفتم اول اینجا پست بدم
دومی :نقل قول:
میشه لینک هم بذارین/
Ashampoo Burning Studio 6.77
کد:http://tinyurl.com/33vpszb
سوالات و مشکلاتم در باره کانورتور ها رو کجا بپرسم؟
من با نرم افزار convert x to dvd تونستم به دی وی دی تبدیل کنم اما نمیتونم زیر نویس و بهش بچسبونم
اگه نرم افزار دیگه ایی هست که بشه راحت تر این کار و کرد با یه اموزش مختصر میذارین برام؟
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
ببخشید سوالات و مشکلاتم درباره نرم افزار nero رو کجا بپرسم؟
نرم افزار خوب و قوی واسه تبدیل فایل های RMVB به AVI میخوام
من تست کردم این Covert X to DVD مشکل داره انگار. یه فیلم mkv که زیرنویس رو توش انداخته بودم رو تبدیل کردم ولی زیرنویس رو نچسبونده !!!! البته یک نکته این که من زیرنویس رو تو فایل MKV به اصطلاح Merge کردم و همین موضوع ممکنه باعث ایجاد مشکلات شده باشه.نقل قول:
من فعلا برنامه ای که دارم و میتونه زیرنویس رو بچسبونه دو مورده. یکیش Staxrip و اون یکی xvid4psp هستش. دومی که گفتم به mpeg2 هم تبدیل میکنه ولی خب مستقیما دی وی دی نیستش ولی راحت میشه با Nero به شکلی که رو دی وی دی پلیرها اجرا بشه رایتش کرد.
چه جورAVI ؟؟؟ تو این کانتینر که میتونی Xvid و Divx و X264 و .... بریزی. کدومش آخه ؟ ولی کلا نرم افزار راحت واسه این کارا Xlisoft video convertor 6 هستش.:11:نقل قول:
سلام من کرک یا سریا نامبر برنامه ImTOO.HD.Video.Converter.v.6.0.14.1126 رو میخوام خیلی واجبه لطفا کمکم کنید
سلام
دوستان یه نرم افزار میخواستم که بتونه همه ی فرمت های فیلمو کانورت کنه و حتما این قابلیتو داشته باشه که زیر نویس فیلمو که کنارش گذاشتم و بعد از تبدیل زیر نویس به فیلم وصل شه و همچنین این برام مهمه که سرعت بالایی داشته باشه و خروجی فرمت vob برای زدن به دی وی دی و اجرا در پلیر های خانگی رو هم داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانورتر جت ایدیو قابلیت چسباندن زیر نویس بعد از تبدیل رو داره اما خروجی vob نداره متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.:20:
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید دیگه !!! واجبه . لازم دارم:41:نقل قول:
من به DIVX 40 AVI با نرم افزار TOTAL VIDEO CONVERTER 3.71 تبدیل کردم اما توی دستگاهم که سامسونگه بعضی جاهاش 2 ثانیه 2 ثانیه جلو میره.نقل قول:
به چی باید تبدیل کرد تا توی دستگاه بدون مشکل نشون بده؟(به غیر از DVD)
سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم با برنامه GOM Player که اعصابمو خراب کرده یک سیستم جدید بستم که مادربرد msi وجدیدترین مادربرد هست
این برنامه نمیتونه فایلهای mpg4که حجم و کیفیت بالایی دارن رو پخش کنه کدک های لازم رو زدم و حتی اخرین ورژن هست 2.1.28
عکسی که میگذارم زمان اجرا کردن فایلها میاد حالا اجرا میشن اما صدا ندارن و این پیغامو میده
من از طریق خود نرم افزار فایندکدک رو اپدت کردم اما بی فاده بود
اما جالبه همین فایلهای mpag4 با همین برنامه تو سیستم دومم که مادربرد asusهست دارن با بهترین کیفیت پخش میشن
چکار میتونم بکنم کمکم کنید ضمنا با دیگر برنامه ها مشکلی ندارم
اما من میخواهم با این برنامه استفاده کنم
سلام
من از این انتنهای 14 شبکه استفاده میکنم و برای دیدن شبکه ها از نرم افزار TotalMedia 3.5 استفاده میکنم ولی یه مشکلی باهاش دارم ، فیلمهایی که با این نرم افزار از تلویزیون ضبط میکنم با اینکه پسوندشون mpg هست فقط با این نرم افزار اجرا میشه و با هیچ کانورتوری نمیشه ان رو تبدیل کرد ، ارور میده ، لطفا یکی راهنمایی کنه :41:
این هم یه نمونه 5 ثانیه ای با حجم تقریبا 2 مگ
کد:http://dehkadess.persiangig.com/video/JAAMEJAM%201_12_30_2010_23_25_04.rar
الان همین برنامه که گفتین رو نگاه کردم. کدکی که استفاده کرده mpeg4 هست. به نظرم این سبک تر از Divx و Xvid هست. این که دستگاه میتونه پخش کنه ولی اینجوری میشه ممکنه به علت ضعف دستگاه باشه. یعنی پردازنده ی مناسبی برای دیکد این ویدئو نداره. شما یه تست کنی راحت متوجه میشی مشکل همینه یا نه.نقل قول:
یه فیلم تبدیل کن و رزولوشن رو بزار 320 در 240. این طوری بار پردازشی کم میشه و نباید از این حرکات انجام بده.
اگه مشکل پردازنده ی ضعیف نباشه باید کدک های دیگه رو تست کنید. مثلا بزارین رو h.263 و یا ms mpeg4 v1 و v2.
xvid هم بد نیست فقط فکر کنم سنگین تر باشه.:11::11:
سلام اگر کسی متخصص کانورت هست لطفا راهنمایی کنه
این فیلم های MKV جدید که حدودا 300 مگابایت حجم دارن و کیفیت عالی دارن که اکثر سایتهای دانلود فیلم برای دانلود میزارن با چه برنامه یا سخت افزاری کانورت شدن؟
اگه من نمیتونیم فیلم هام رو اینطوری کانورت کنم چه فرمتی نزدیک به این کیفیت وحجم هست که بتونم فیلم هام رو تبدیل کنم؟
اگر نرم افزاری رو واقعا تست کردید معرفی کنید
شاید کدک پک تو اون یکی نصب کردی. من کدک پک نصب نمیکنم چون یه سری مشکلات خاصی پیش میاره. بدون کدک اضافی gom وkmplayer و media player classic و jetaudio و Divx Hd media player و pot player و Shoot player و windows media player و Nero Media Hub که بازش نمیکنن. VLC و SMplayer هم الان دارن فنت میریزن تو کش و کلی طول میکشه بالا بیان. اما میدونم که VLC با احتمال بسیرا بالایی میتونه بازشون کنه.نقل قول:
فعلا چیزی که جواب داده Splash Pro هستش.
من خودم دی وی بی گرفتم چند وقت پیش. فقط با VLC باز میشدن. الان متوجه شدم Splash هم میتونه باز کنه.
کلا VLC مهارت بسیار بالایی تو باز کردن استریم های کج و کوله داره. مثلا نصفه دانلود شده یا همین فیلمهای کپچر شده.:31::11::11:
با اینکدر معروف x264 تبدیل میکنن. واقعا کیفیتش قابل مقایسه با هیچ کدک تجاری هم نیست. شما یه خورده صبر کنی TMPGEnc که یه نرم افزار خوب و تجاریه میاد و کار باهاش راحته. این کمپانی تازه امتیاز x264 رو خریده که استفاده تجاری بکنه.نقل قول:
تا به حال بهترین برنامه واسه استفاده از این اینکدر دو مورده:
Staxrip و xvid4psp که هردوش رایگانه و یه سرچ بزنی تو وب راحت پیدا میکنی.
GUI های دیگه واسه استفاده از این اینکدر که مثل اون دو تایی که گفتم خوب نیستند هم اینان:
HDconvert to x
Megui که خوبه ولی کار باهاش سخته
Fairuse Wizard واسه ریپ دی وی دی عالی ولی دیر به دیر آپدیت میکردنش و من یه چند وقته بی خیالش شدم
Auto x264 که خیلی وقته آپدیت نشده
gardon knot قدیم با xvid خوب باهش فیلم های ریپ شده 700 مگی میذاشتن تو وب ولی دیگه x264 زده xvid رو نابود کرده:31: الان هم دیر به دیر آپ میشه
Super یه چیز خوب و ساده ولی من نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد. رایگان هم هست مشاالله
DVD fab این ورژن 4اش رو تست کردم واسه تبدیل آپشنای خوبی نداره ولی خیلی ساده و کیلوییه
aviDemux خوب و ساده و راحت فقط دو تا اشکل. اول اینکه بهترین کدک صدا رو نداره. یعنی Nero AAC HEv2 و WMA 10 pro که واسه همین علی رقم داشتن امکانات خوب بی خیالش شدم
Media Coder این هم ساده هستش ولی ناسازگاری کدکها و پلاگین ها توش زیاد به چشم میخوره و من معمولا آخرش باهاش درگیر میشم
Handbrake این یکی دیر دیر آپدیت میشه ولی خیلی ساده و خوبه
ripbot264 هم تا چند ماه پیش خوب بود ولی الان خیلی وقته آپدیت نشده
این قصه ی آپدیت اینه که x264 چون رایگانه واسه همین کدنویسهای خفنی روش کار کردن و میکنن. هر از گاهی بهینه سازیهای خوبی روش میشه و امکانات جالبی اضافه میشه.
چند برنامه ی دیگه هم تست کرده بودم ولی چون خیلی بیخود بودند پاکشون کردم و الان اسامیشون رو هم یادم نیست که معرفی کنم.:11::11::11:
همون جت آودیو خوبه. شما بزار رو MPG و بعد آپشناش رو نگاه کن DVD هم داره. در واقع توی شرف vob معمولا mpeg2 ریخته میشه. بعد امتحان کن ببین با نرو قبول میکنه که بدون تبدیل trannscoding رایتش کنه یا باز گیر میده.نقل قول:
اگه گیر داد شما با جت آودیو خروجی کیفیت بالا و حجیم بگیر و بعد بده نرو هم تبدیل کنه و هم رایت کنه. فقط کیفیت رو باید بهش بگی که مثلا به اندازه ی 1.5 ساعت تو یه دونه دی وی دی بریزه یا مثلا 2 ساعت. راه ساده تری بلد نیستم. پریروز با VSO Convert to X که تست کردم نمیدونم واسه چی زیرنویس رو نچسبوند. دوستان گفته بادند میچسبونه.:11::11:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
با هر برنامه ای که تصورش رو بکنی بدون کدک فایلها باز میشه اینgomلعنتی نمتونه بازشون کنه و بدون صدا هستن :13:
هر راهی که فکر کنید رو رفتم اما نشد که نشد فقط یکسری کدک جدید تازه گرفتم که الان نصب میکنم خبر میدم
نشد که نشد :41:از چی میتونه باشه ویندوز هر دو PCیکی هست نرم افزارهای هر دو یکی هست پس چه عیبی داره که بازشون نمیکنه :9::blink:
اونور بحث باز کردنش بود حالا تبدیلش. سر این تبدیل میترسم کدک های اذیت کنن.نقل قول:
به هر حال ...
تنها برنامه ای که تا به حال تست کردم و واسه من جواب داد TMPGEnc 4 هستش. کرک کردنش دقت میخواد .. .حجم هم حدود 33 مگ باید باشه. تو سایتای فراسی سرچ کنی پیدا میکنی. فقط و فقط همین یه دونه درست جواب داده :41::41:
خب این نشون میده که مستقل از نوع پلیر هستش. در واقع شما کدک نصب کردین و اون دراه تو هر پلیری که تست میکنید عمل میکنه. فقط GOM داره از کدک های اینترنال خودش استفاده میکنه. خب ....نقل قول:
میگم یه کاری کنید gom هم مثل بقیه از دیکدر اکسترنال استفاده کنه ؟؟؟ خوبه ؟؟؟ من الان نگاه کردم این GOM اصلا استریم صدا رو درست درک نمیکنه !!! میدونی چی کار میکنه ؟؟؟
ورمیداره با دیکدر mp3 صدا رو دیکد میکنه. آخه این فایلهای --- شبکه های فارسی صداشون AAC هست نه MP3 که !!!!
واسه همینه صدا نمیاد.
شما برو تو آپشناش. یعنی در واقع f5 رو بزن. تب filter رو باز کن. بعد روی بخش mpeg transport stream و اون کرکره ای رو بزار روی حالت use external source filter شاید مشکل حل شد.:41: مطمئن هم نیستم ... گفتم شاید:41::41:
:11::11::11:
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
نه یه فرقی باید داشته باشند. شما وقتی داری رو پی سی اول بازش میکنی و تماشا میکنی ctrl رو نگه دار و f1 رو بزن که مشخصات دیکدرهای در حال استفاده رو بیاره. اونجا معلوم میشه داره با چی دیکد میکنه.:31:نقل قول:
ممنون ولی با اینکارها درست نمیشه چراکه من دو تا نرم افزار رو در دو دسکتاپ باز کردم طبق اون برنامه ای که بدون مشکل کار میکنه تنظیمات رو انجام دادم اما بازم نشد :18:کم کم دارم دلسرد میشم 600هزار هزینه کردم که سیستم توپ ببندم برای ادیت ورندرفیلمهام این شد عاقبتم یکی میگه گرافیکت مشکل داره 120هزار گرافیکم قیمتشه جدیدترن گرافیک 1گیگ DDR3اونوقت اون سیستم پکیده با گرافیک 64 قدیمی که فقط مادربرد و رم و سی پی یو قوی داره مثل بلبل داره کار میکنهنقل قول:
طبق گفته شماctrl+f1
فایل اجرا شده یکی میباشد در دو سیستم و هر دو از یک مدل مانیتور استفاده شده
عکس اول که قشنگ داره نشون میده با قدرت صدای بالا
اینهم عکس دوم که مشکل صدا و پیغام باز شدن تصویرروکدک رو میده
دوست عزیز من میخام بزنم به دی وی دی شما میگی mpg کن ؟!:13:نقل قول:
نمیشه نرو میگه باید vob باشه !!! تو این همه نرم افزار یه نرم افزار نمیشناسید که خروجی vob داشته باشه ؟! زیر نویس هم نتونست بچسبونه ایراد نداره !:13:
برام جالبه آخه من هم ffshow ریختم ولی gom نفهمیده که میتونه مثلا با ffshow هم دیکد کنه. خیلی جالب شده !!!نقل قول:
مال من تازه هیچ یک از این دو نبوده. گفتم که mp3 دیکدر استفاده کرده و نتونسته بازش کنه. !!!!
در واقع شما الان الکی سر این ایراد کوچیک داری عیب رو سیستم میذاری ها !!!:31: بابا برنامه ها حتما یه فرقایی دارند. شما یک کدکی چیزی قبلا نصب کردی. اصلا میدونی چیه ... اگه دو تاشون رو بزاری کنار هم و شروع به نصب برنامه ها کنی و دقیقا یه مسیر رو بری صد در صد میگم امکان نداره همچین حالتی پیش بیاد. میگم صد در صد ها !!!!
آخه اگه برنامه ی مورد استفاده مثلا shoot player بود میگفتم خب داره از آخرین توانایی کارتگرافیک و مخصوصا پیکسل شیدر 3 استفاده میکنه و کارت گرافیک ساپورت نکرده و مشکل پیش اومده. ولی GOM دیکدر سخت افزاری قوی مثل shootplayer نداره. بنابراین حتما کدکهای داخلی و خارجی سیستم ها فرق دارند. شما یه زحمت بکش ببین رو سیستمی که درست کار میکنه چه کدک های نصب کردی. من هم الان میرم شروع میکنم و ور میرم ببینم میتونه یا ffshow مثل بچه ی آدم فایل باز کنه یا نه.
:11::11:
ببخشید من منظورم رو درست نگفتم. ببینید نرو یه بخشی به نام nero vision واسه ادیت فیلم داره. شما اونجا میتونی ورودی هر چی بدی و خروجی رو خودش درست میکنه. در واقع شما تو صفحه اول میگی میخوام دی وی دی درست کنم. بعد صفحه ی بعدی میتونی ویدئو با فرمتای مختلف حتی Divx , Mpeg4 و ..... وارد کنی. بعد هم که دیگه معلومه.نقل قول:
شما نمیدونم دقیق کدوم بخش رو رفتی ولی ورژنهای 8 و 9 و 10 نرو همشون همین قابلیت رو تو بخش نرو ویژن دارند.
این که گفتم با جت آودیو خروجی mpg بگیری برای این بود که کیفیت و سرعت بالا باشه.:11::11:
سلام برنامه HipHop eJay ورژن 6 یا بالاتر رو میخوام
از هر لینکی باشه موردی نداره چه رپیدشر یا هات فایل فقط این برنامه رو زود میخوام
لطفا ورژن کاملش باشه
با تشکر
منظورتان این گزینه کدک هست یا من درست متوجه نشدم باید چکار کنم با این حال عکس تنظیمات رو میگذارمنقل قول:
حالا نمیشه بیخیال نرو شید ؟:31:من از نسخه ی سبک و پرتابل نرو 8 استفاده میکنم که برنامه های اضافش همراش نیست ! و علاقه ای هم نسخهی کامل و جدیدش ندارم :2:نقل قول:
اگه میشه یه کانورتر معرفی کنید که خروجی vob داشته باشه و اگه زیر نویسو هم بتونه به فایل خروجی اضافه کنه که دیگه عالی میشه !
یه نرم افزار خیلی خوب میخوام مثل ulead video studio
حرفه ای باشه
کم حجم
راحت بشه کار کرد
کلا مثل ulead باشه
خب من بهترین رو میخواستم بگم. البته از نظر خودم ...نقل قول:
الان نگاه کردم Xilisoft video convertor 6 وقتی روی DVD تنظیم میشه خروجی همون VOB بهتون خواهد داد. ولی ....
حالا تست کن برنامش 30 مگ هست و خیلی سبکه ولی میدونم یه گیرهایی داره .... ان شاء الله که مشکلی پیش نیاد.
:11::11::11::11:
من به kmplayer گفتم صدای AAC رو برو با دیکدر اکسترنال FFshow Audio Decoder باز کن ولی گوش نداد و نتونست باز کنه. در واقع مشکلش اینه که اصلا نمیفهمه این استریمی که میخواد پخش بشه AAC است نه چیز دیگه!!نقل قول:
این عکسی که گذاشتید درسته در واقع من منظورم این بود که تو این بخش تیک همه رو وردارین که GOM هیچ کدوم از این فرمتها رو با دیکدرهای اینترنال خودش باز نکنه و همه رو با بیرونی ها باز کنه. البته این بخش کدک هستش...
یه چیز دیگه هم همون طور که گفتم باید تنظیم بشه که GOM بفهمه صدا از نوع AAC هستش نه مثلا MP3. اون بخش میشه تب اول و آخر همین قسمتی که توش هستید. من الان هر چی ور رفتم صدا نیومد.
اینش جالبه که رفتم دیکدرها رو دقیقا مثل مال شما تنظیم کردم و برنامه هم داره درست همه رو استفاده میکنه اما مساله اینه که استریم ها رو داره با دیکدر Mpeg2 یا Mpeg1 باز میکنه. حتی پسوند فایل رو عوض کردم که مجبورش کنم استریم ها رو با mp4 باز کنه ولی باز هم همون mpeg2 رو استفاده میکرد که منطقی هم هستش.
کلا من که ناایمد شدم. الان میرم ورژن آخر GOM رو هم پیدا میکنم نصب کنم ببینم شاید فرق داشته باشه.:41:
دوستان هیچ کس نمتونه راهی برای این gomپیدا کنه کلافم کرده هر کاری بگید کردم نشد