خوب لینک های جدید اضافه کنین.نقل قول:
خوب لینک های جدید اضافه کنین.نقل قول:
اضافه شد....نقل قول:
سلام به همگی .
بچه ها من گوشیم N85 . روی خودش کلاینت نصبه . نمیدونم چرا وقتی نرم افزار PATCH , UN PACH رو نصب میکنم هیچ تاثیری روی trial برنامه نمیزاره و همه بازیا به همون شکل trial باقی میمونه . کسی هست که بتونه بهم کمک کنه ؟ ممنون
دوست عزيز اون پچ فقط علامت رو از بين ميبره...تاثيري تو فول يا آزمايشي بودن نداره...نقل قول:
نكته بعدي اينكه روي گوشي هاي 9.3 حدود 10 بازي بيشتر فول نيستند...و بقيه تريل اجرا ميشند..:46:
دوستان یه سوال!
بازیهای لایسنس شده با بازی های کرک شده فرقی هم در اجرا یا آنلاین می کنند ؟
نه...هيچ فرقي نداره...جز:نقل قول:
بازي هاي كرك شده روي سيمبين جديد (9.3) جواب نميدند...و بايد منتظر متد جديد از جانب كركر ها باشيم، از طرف ديگه اگه كدخريداري شده استفاده كني رو همه گوشي ها عالي جواب ميده...
ممکن متد جدید از طرف هکر ها واسه 9.3 نیاد؟نقل قول:
خير...يعني خيلي بعيده....چون نسل بعد گوشي ها با اين سيستم عامل وارد بازار ميشند...نقل قول:
منظورت چیه که فقط علامتواز بین میبره ؟ اگه همون علامت تریال اول بازی که اون از بین نرفته
نه اون اخطار رو نميگم...عكس بنفش تريل كه رو آيكون بازي تو كلاينت هست..كلا" 9.3 با اگيج مشكل داره..البته تو ايران و بازي هاي كرك شده..نقل قول:
نمیدونم این گوشی چش شده.دیشب رفتم سر یه بازی ngage که قبلا نصب کرده بودم و بازی هم کرده بودم ولی تا انتخابش کردم نوشت در مموری پیدا نشد.رنگشم حالت مات شد مثل وقتی که نصب نیست و دیگه فقط گزینه delete داشت ..نه اجرا نه نصب.بقیه بازیهام هم همینطور..دوباره بازیو ریختم نصب کردم ..دوباره که اجرا کردم همینطور شد...نمیدونم چه مرگشه..راستی قبلشم این skyfire را ریختم تو کشور ما جواب نمیده پاکش کردم
عزيزم...گلم...ما تاپيك مشكلات داريم..:19: بايد كلاينت رو دوباره نصب كني..نشد مستر ريست..نقل قول:
دوستانی که مشکل منو دارید.فهمیدم چی شده.وقتی داشتم skyfire را برا اولین بار نصب میکردم دیدم Symbian OS PIPS را هم نصب کرد اینو قبلا داشتم توی app manager.ولی وقتی skyfire را پاک کردم اونم پاک شده...شما skyfire را دوباره نصب کن بعدش بازیهای توی n-gage را پاک کن دوباره نصب کن.درست میشه
من با گوشی e65 یک هفته بازی کردم حالا گوشی رو فرمت کردم با *7370#* حالا موقع اجرای بازی ارور میده kern.exec)و بازی اجرا نمی شود چکارش کنم من فقط یه فرمت عادی کردم گوشی رو در حالت حک هم گذاشتم بارم نشد
تاپيك مشكلات داشتيم...ولي ايراد نداره...بعدا" منتقل ميشه..نقل قول:
در حالت هك كه هيچ وقت نبايد اجرا كنيد...شما بايد فايل txt. رو دوباره جاگذاري كنيد...
سلام.
دوستان من میخواهم گوشیم رو که n95 8gb هست تو تاپیکی که دوستمون legend عزیز توضیح داده هک کنم ولی چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
1:وقتی گوشی رو هک میکنیم سرش چه بلایی میاد.این هک کردن فقط تو بازیهای n gage بدرد میخوره یا جاهای دیگه هم لازم میشه.ایا ممکنه گوشی بعد از هک کردن بالا نیاد یعنی خراب بشه؟
2:اگه خواستیم گوشی رو بعد از هک به حالت اولیه خود برگردانیم (یعنی وقتی که هک نشده بود)این امکان وجود داره؟یعنی با فرمت دوباره گوشی به حالت اولیه خود برمیگرده؟
3:برای n95 8gb باید از کدام تاپیک بازیها رو بعد از هک گوشی دانلود و نصب کنم.و طریقه نصب بازیها چجوریه اونم ایا تو جای مخصوصی توضیح داده شده؟
سلامنقل قول:
1-2- گوشي هيچيش نميشه...شما ميتوني به دلخواه بين حالت هك و عادي سوئيچ كني...
3- همه چيز تو تاپيك آموزش براي سيمبين 9.2 هست...
شاد باشي
سلام
روش جدیدی برای هک 9.3 ارایه نشد ؟؟؟؟
اگه بياد بلافاصله قرار داده ميشه.نقل قول:
سلام من می خواستم ببیبنم کسی می تونه منو کمک کنه من گوشیم I8510 هست و فایل Cer و Key رو دریافت کردم وقتی که می خواهم N-Gage روی موبایل نصب کنم فایل رو ساین می کنم اگر کلاینت اصلی نوکیا باشه که خطا می ده گوشی شما نوکیا نیست و برای بازی N-Gage ساخته نشده و وقتی از کلاینت BinPda استفاده می کنم تا نصفه می ره بعد این پیغامو میدهUnable to install a protected application from an untrusted supplier
ممنون می شم یکی کمک کنه
هيچ راهي نداره دوست عزيز...از طرف سازنده منع ميشه..:46:نقل قول:
سلام.
legend جان وقتی میخواهم گوشی رو فرمت کنم گزینه lock kode میاد.مثلا شماره 123 رو میزنم .ولی فکر کنم فرمت نمیشه حتی شماره 6 رقمی هم میزنم .موقع فرمت طول میکشه که گوشی فرمت بشه؟بنظرت چکار باید بکنم؟
lock code نوكيا اگه عوض نكرده باشي 12345 هست...اگه كردي و يادت نيست بايد هارد ريست كني...نقل قول:
سلام.
legend جان این xplore که دانلود کردم مینویسه version expired از کجا ورژن جدید رو میتونم دانلود کنم.
از اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=287222
دوست عزیز موقع نصب این برنامهنقل قول:
certificate eror میده.منظورش چیه؟
برنامه رو ساین کردی ؟؟؟نقل قول:
من وقتی میخواهم این برنامه رو نصب کنم مینویسهcritifate eror contact the application supplier منظورش چیه.نقل قول:
منظورت از ساین کردن چیه؟
اين تاپيك رو مطالعه كني متوجه ميشي...:46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
سلام یونس جان.
1:برای دانلود بازیهای ngageبرای گوشی n95 8gb باید از همون قسمت ارشیو بازیهای که گذاشتی دانلود کنم؟
2:اون بازیهایی که تو 4 یا 5 قسمتی که گذاشتی دانلود میشن مربوط به چی هستن؟بخاطر حجم زیادشون قسمت بندی کردی یا مربوط به مرحله های بازی میشه؟اونی که دوستان گفتند تو سرور سایت ضمیمه میشه اونو از کجا میشه دانلود کرد؟منظورم اینه که کل بازی رو تو یک مرحله دانلود کنم؟
3:یکی هم اینکه تو پست اولی که تو قسمت اموزش توضیح دادی مربوط میشه به کلاینت n-gage2 یا کلاینت n-gage2 رو باید از جای دیگه دانلود کنم؟
سلامنقل قول:
1- هر جاي اين تالار بازي Cracked-BiNPDA ديدي دانلد كن...
2- اون آرشيو هم براي دوستان ديال آپي هست...تك لينك واسه هر بازي تو تاپيكش هست...و اينجا:
3- تو آموزش هر چي هست بايد دانلود و نصب كني...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=288863
سلام من یه سوال داشتم
من بازی های آسفالت 3 و one رو دانلود و نصب کردم
ولی وقتی می خوام برم تو بازی میپره بیرون
واسه بازی های دیگه هم هیچ مشکلی ندارم همشون رو بخوبی اجرا میکنه ولی این دوتا رو که شاخن رو اجرا نمیکنه
گوشیمم N73 ME هستش
سلام
من می خوام لینکهای پست اول رو بگیرم ولی از پارسا اسپیسه و لینکرم که باز می کنم میهر تو صفحه بعدش هیچی نمیشه.
میشه جای دیگه آپ کنید؟!
مرسی
سلامنقل قول:
اینجا تا حدودی مشکلت رو حل میکنه:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3371921&postcount=388[/HTML]
خوش باشی
شما ريست كردي و بلافاصله كلاينت رو اجرا كني؟ تمام برنامه هاي در حال اجرا رو ببند...بالا مياد...نقل قول:
سلام رویه n78 هم بازیایه ngage اجرا میشه؟
دوستان از کجا بفهمم گوشیم آخرین ورژنه؟!
ویرایش: اینو فهمیدم.
---------
یکی دیگه
پست اول گفته فایل هینستال رو به گوشیتون منتقل کنید یعنی چی به کدوم فولدر منتقل کنیم؟!
سلامنقل قول:
بعضي هاش اجرا ميشه...آموزشش هم اينجا نيست بايد به 9.3 بري..
كجاشو ميگي؟ نقل قول كن...نقل قول:
اینجا رو میگمنقل قول:
فايل installserver.exe رو متناسب با گوشي خود دانلود كنيد:
سپس اين فايل رو به گوشي خودتون منتقل كنيد
هر جا دوست داشتی بریز ...... :دینقل قول:
مثلا" توی e یا ......
و بعدش با فایل منیجر به مسیر گفته شده انتقال بده ......