arocs $ actros slt
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
arocs $ actros slt
سلام دوستان گرامي، مدتي فرصت اومدن به اينجا رو نداشتم و فقط گاهي يه نگاه كوچك مينداختم و ميرفتم!
توي نمايشگاه اتومبيل و قطعات يدكي اهواز هيچ اثري از كاميونهاي آمريكايي نبود( برعكس تصور من كه فكر ميكردم كم كم پيداشون ميشه) و فقط دو تا يدك كش ساخت سايپا ديده ميشه كه كپي از هوو و همين نمونه هاي چيني بود كه همتون خوب ميشناسيد...
حالا اين هديه رو داشته باشيد تا ببينيم چي ميشه...
بار فوق سنگين كه ميگن اينه!!
فكر كنم موتور كشتي باشه.
ماک تیتان مدل 2008
کشنده ماک تیتان جزء بزرگ ترین خودروهای سنگینی است که توسط کمپانی ماک در سال 2008 به بازار عرضه شد. این کشنده مجهز به موتور پرقدرت 6 سیلندر MP10 با قابلیت تولید 605 اسب بخار نیرو جهت عملیات سنگین میدانی ساخته شده است. تیتان در حقیقت یکی از قابل اعتمادترین کشنده هایی است که با داشتن یک طراحی قوی و منحصر به فرد توانسته جایگاه خود را در میان خودروهای سنگین با قابلیت کاربرد در عملیات عمرانی سخت باز کند. به لطف ماهیت همه کاره بودن کشنده تیتان، این خودرو برای باربری، صنایع نفت، حمل تجهیزات سنگین، و ترانزیت های سخت و طاقت فرسا بسیار پرکاربرد است. قیمت پایه این کشنده چیزی در حدود 147,000 دلار و در سه مدل مختلف شامل Pedigree ،Champion، و Rawhide موجود است.
با یک بررسی از شکل ظاهری این کشنده می توان به خوبی دریافت که چقدر به جزئیات طراحی آن توجه شده است. به عنوان مثال می توان به فیلتر ذرات دیزل پوشیده شده توسط یک کاور استیل یا سایه بان فلزی بالای شیشه جلو اشاره کرد که فقط در مدل Rawhide قابل سفارش می باشد. محفظه آلومینیومی پولیش شده پکیج باتری و مخزن سوخت، از دیگر موارد ظریفی است که در این کشنده به چشم می خورد.
ماک تیتان بدون اغراق از جمله کشنده هایی است که در زمینه عملیات عمرانی جزء بهترین ها است و ایستادگی و ابهت را به خوبی می توان در چهره این خودروی سنگین و جلوپنجره خشن کرومی آن دید. قاب کرومی اطراف جلوپنجره نیز به شدت خشم این کشنده افزوده و طراحی آن را فریبنده تر کرده است. گذشته از این، چراغ های مستطیل شکل جلو هستند که با کاور LEXAN مقاوم نسبت به برخورد پوشانده شده اند.
، ملاحظه می کنید که اعداد و اطلاعات روی آن و هم چنین صفحه نمایشی که در مرکز واقع شده است، فونت درشت و خوانایی دارند و از این نظر نیز راننده مشکلی نخواهد داشت و در یک نگاه، اطلاعات مورد نیاز خود را به ویژه در مورد موتور بدست خواهد آورد. صفحه نمایش مذکور به سادگی توسط یک اهرم کناری چهار دکمه قابل کنترل است و می تواند اطلاعاتی اعم از میزان مصرف سوخت، وضعیت تعمیر و نگهداری خودرو، خطاهای فنی، و هشدارهای ارسالی از حس گرها را در اختیار راننده قرار دهد. هم چنین، در حین خرید کشنده تیتان می توان آپشن سیستم Lectronix T7000 را نیز سفارش داد که می تواند رادیو، سیستم مسیریاب ماهواره ای، سیستم هشدار نقاط کور، و سیستم کنترل فشار تایر را یکجا در برای راننده فراهم کند.
کشنده ماک تیتان با داشتن موتور 16 لیتری MP10 که یکی از پرقدرت ترین موتورهای خودروی سنگین است، می تواند چیزی در حدود 605 اسب بخار نیرو و 2,800 نیوتن متر گشتاور در دور موتور 1,200 دور بر دقیقه تولید کند. به لطف داشتن چنین قدرت موتور حیرت آوری، ماک تیتان می تواند در عملیات سنگین عمرانی به راحتی از پس کارهای سخت میدانی برآید.
این موتور در مدل های Maxidyne و Maxi Cruise بر روی کشنده ماک قابل عرضه است و هر دو از سیستم پیشرفته احتراق، سیستم هوشمند سوخت رسانی انژکتور، و سیستم مدیریت مکش هوا بهره می برند که در نتیجه آن ها، مصرف سوخت بهینه می شود. موتور این کشنده به گونه ای طراحی شده است که حداقل میزان صدا و لرزش در حین انجام عملیات سنگین عمرانی ایجاد شود و در نتیجه، سواری آن نیز بسیار نرم و راحت و آرام می شود.
لازم به ذکر است، کمپانی ماک تنها خودروسازی است که تولید انحصاری موتور، گیربکس، و شاسی این کشنده را خودش بر عهده دارد. بنابراین، موتورهای MP10 ماک را می توان بر روی گیربکس های Maxitorque ES Shift یا Eaton Fuller سوار کرد. گیربکس Maxitorque ماک یکی از بهترین هایی است که در بازار وجود دارد و با صنعت خودروهای سنگین انطباق و سازگاری کامل دارد.
یه مطلبی قبلا خونده بودم که در حالت عادی تعداد محورهای کشنده و تریلر مجموعا باید 5 تا باشه
اگه کشنده جفت باشه ، تریلر باید دو محور داشته باشه
و اگه کشنده تک محوره ، تریلر سه محور چرخ داره
پس این چرا شده 6 تا کلا؟ :n13:
قاونی مبنی بر تعدادمحور ها هست
تا اونجا که ن میدونم وقتی تعداد محور ها زیاد میشه باید مقدار تناژ رو در کارت عوض کنن
سلام بچه ها
خبرایی رسیده انگار ولوو باز دوباره همکاریش رو با سایپا دیزل شروع کرده
سایپا دیزلم داره ثبت نام میکنه انگاری سر و کله اف هاش مدل جدید داره پیدا میشه!
اره نمایندگی میگفت برای بعد از عید تحویل فوری ولو 480 داره.
هنوز اصالت طراحی داخل کابین رو حفظ کرده،تمامی نشان دهنده ها همون سبک کلاسیک رو دارن،ترمزدستی ها همون سبک قدیمی.نقل قول:
اکثر برند های امریکایی سنت رو حفظ کردن و هنوزم با همون سبک های سنتیشون یه سرو گردن بالاترن از اروپایی ها.
ولو شعبه امریکایی هم طراحی های جالبی داشته و نشون داده از برادر اروپاییش بهتره
کلا امریکایی ها خیلی بهتر بودن حیف که نمیتونیم از این ماشین ها در اسیا بهره مند باشیم
480 شاید بده ولی تو اخبار خود سایپا دیزل زده میخواد فیس لیفت جدید ولوو بیاره شنیدم پای fmx و اف هاش جدید در میون هست!نقل قول:
سلام
اخبار رو بیخیال شین یه سر برین نمایندگی جریان رو میفهمین
قراره تا 500 بیارن ولی هر نمایندگی بالای 120 نفر اسم نوشته سوند هم گفته این تعدادرو نمیتونه بده
قیمتش هم بالای 550 درمیاد!!!!!!
شایعه در این زمانه زیاد مطح شده هر روز یه چیزی میگن باید صبر کرد و دید اینده چی میشه و قراره چیکار کنن
امیدواریم که بتونیم در اینده ای نزدیک ماشین های روز دنیا رو در جاده های غیر استانداردمون ببینیم
گازئیل قرار چقدر گرون بش :n04:
تو این مملکت چه خبر یه بنز تک مدل 60 شد 100 تومان :n21:
قیمت ماشین ها کلا گرون شده؟
چند وقته از بازار خبر ندارم
فعلا که سهمیه ها رو کم کردن گرونن بکنن چه شود با این کرایه های پایین
در قالب عوارض و ماليات قراره 5 درصد قيمت سوخت افزايش پيدا كنه كه گازوئيل سهميه اي 157.5 و آزاد هم 367.5 بشه!
ولي اگه بره تو فاز دوم هدفمندي يارانه ها ديگه خدا ميدونه تا كجا پيش خواهد رفت كه براي بنزين قيمت هاي 1800 و 1100 توماني پيشنهاد شده!
تقريبا 2.5 برابري قيمت بنزين اگر حساب كتاب رو روي گازوئيل هم پياده كنند تقريبا گازوئيل سهميه اي به 375 ميرسه!
يه گازوئييل ارزون بود كه اونم داره افزايش پيدا ميكنه!اف هاش 500 ميليوني و بنزين گران چه شود......
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوالی داشتم
راننده های اتوبوس های بین شهری درامدشون در ماه چقدره ؟ ( با فرض اینکه ماشین مال خودشون نیست )
این درامدشون به ازای هر سرویس رفت و برگشت حساب میشه ؟
کلا ممنون میشم یه توضیح در این مورد بدین که ببینم ایا ارزش داره وارد این حرفه شد یا نه
زیرمایلر چیه؟
اتوبوس های بین شهری قوانین خاص خودش رو داره خصوصا از وقتی که قوانین سخت تری برای گرفتن مدارک لازم گذاشتننقل قول:
راننده های اتوبوس های بین شهری به دو صورت کار میکنن یا سرویسی و یا به صورت شوفری اونایی که سروریسی هستن به ازای هر سرویس مقداری پول دریافت میکنن و اونایی که شوفری هستن حقوق مشخصی دارن
درکل به شما توصیه میکنم دنبال شغل رانندگی نری در ازای خطرات و کاری که انجام میدن اصلا پول خوبی نداره.
عکس بالا مشخصات موتور مایلر هستش
و عکس پایین موتور بنز های معمولی 1924 و 2624
مایلر ها بنز هایی هستن که با یک همکاری شرکتی به نام ماهلر ساخته شده و در زبان عامیانه ایرانی ها میگن مایلر.این سری از بنز ها شتاب و قدرت بیشتری نسبت به بنز های 1924 و 2624 دارن دیفرانسیل های متفاوتی هم دارن
و تا اونجا که من اطلاع دارم موتور های 1924 و 2624 رو با دیفرانسیل های مایلر میگن زیر مایلر
سلام دوستان.برای خرید کشنده کارکرده با سرمایه 150 چی معرفی میکنید که خرج زیادی نداشته باشه ؟
اینو هم ذکر کنم که دایی هام تو کار سنگین هستند، ولی گفتم قبلش با شما اساتید محترم مشورت کنم)
شما با این سرمایه بهتر کشنده نخری:n22:نقل قول:
سلام دوستان.برای خرید کشنده کارکرده با سرمایه 150 چی معرفی میکنید که خرج زیادی نداشته باشه ؟
اینو هم ذکر کنم که دایی هام تو کار سنگین هستند، ولی گفتم قبلش با شما اساتید محترم مشورت کنم)
اما می تونی هوو بخری 120تا 130 بدی برای خودش مابقی رو هم گاری :n17:
ممنون، با 200 تومن چطور؟ میشه اسکانیا 113 گرفت و گاریش هم اجاره کرد؟نقل قول:
راستی از هوو هم میشه مثلا مثل همین اسکانیا113 کار گرفت"با در نظر گرفتن استهلاک و مخارجش و خرابی"؟
والا در مورد اسکانیا 113 اطلاعات ندارم اما با 200 تومان شما می تونی فراز بگیری اما از نظر گیربکس مشکل دارندنقل قول:
ممنون، با 200 تومن چطور؟ میشه اسکانیا 113 گرفت و گاریش هم اجاره کرد؟
راستی از هوو هم میشه مثلا مثل همین اسکانیا113 کار گرفت"با در نظر گرفتن استهلاک و مخارجش و خرابی"؟
دیگه کشند A7 هست که درباره اونم اطلاعاتی ندارم
ولی به نظر من ماشین نو بگیری بهتره :n27:
با 200 فكر كنم اف12 مدل پايين يا h113 تر تميز بتوني بگيري!نقل قول:
پول به هوو نده يه سر بري تو جاده 200 كيلومتر راه بري با ماشين بيشتر از انگشتاي دستت هوو و دانگ فنگ خراب كنار جاده ميبني!
احتمالا دنده ها رو سبک و سنگین میکنه
سلام، قوی ترین کشنده سنگین (نه فوق سنگین) استاندارد موجود تو ایران چیه؟ ماک r600 یا iveco 330 یا iveco440 یا کشنده های دیگه؟ متشکر.
درسته اویکو کشنده قوی هست ولی در قویترین ها فکر نمیکنم جایی داشته باشه
الان کشنده های ماک و fh16 رو کشنده های قوی ایارن میشه نام برد
البته بحث بوژی کش ها جداست
ممنون. البته که FH16 بسیار قوی هست. اما منظور من کشنده های سنگین بود (تا 96 تن با 11 محور کمرکشن) نه فوق سنگین بوژی کش مثل Fh16 یا z4053 تیتان.
الان قیمت صفر fh12 چقدره؟
fh480 فکر کنم 510 تومان ناقابل
fh12 صفر كه نيست!نقل قول:
fh13 480 ishift قيمتش 560 هستش!
گازوئيل هم كه به حول و قوه الهي گرون شد كه يه تيشه ديگه به ريشه راننده ها زده باشه!!
سلام
سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
حدود 150 میلیون دارم می خوام سرمایه گذاری کنم. به نظرتون می تونم یه ماشین سنگین، اتوبوس و یا مینی بوس بگیرم و بدم دست راننده روش کار کنه و درامد خوبی داشته باشه یا این فکر کلا اشتباهه؟ ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید و بگید اگه بخوام تو این کار بیام و خودم هم رانندگی نکنم ایا صرفه اقتصادی برام داره یا نه؟
با سلام
من نیاز به یکسری اطلاعات داشتم:
1- کشنده آمیکو کارایی خوبی داره؟
2- اگه بخوای تو خط بندرعباس تهران کار کنی و پشت سر هم بر ی ، درآمدش صافی ماهی چقدره حدودا؟:n13:
1- کلا امیکو بهتر ماشین چینی موجود بازار ایرانهنقل قول:
با سلام
من نیاز به یکسری اطلاعات داشتم:
1- کشنده آمیکو کارایی خوبی داره؟
2- اگه بخوای تو خط بندرعباس تهران کار کنی و پشت سر هم بر ی ، درآمدش صافی ماهی چقدره حدودا؟:n13:
2- نمیدون
يه چيزي شنيدم كه قطع به يقين درسته!
اف هاش 480 مدل 92 خشك تو نمايشگاه 712 ميليون معامله شده!
اين طرف انگار خودش اونجا بوده!
نقل قول:
سلام
به نظر من اشتباه تر از اين كار نميشه!
طرف خودش رو ماشين كار ميكنه و كلي مراعات ميكنه ماشين كلي خرج ميتراشه!چه برسه بديد به راننده اون كه ديگه سر 5 سالماشين ميشه اوراقي كلي از بغلش دزدي و ......
..........
یا الله- 700 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینجوری میشه که فقیر، فقیر تر میشه و پولدار ، پولدارتر..
خدا رحم کنه با این طرز مملکت داری.......