به نظرم آپدیت کن میگن مشکل بلوتوث هم حل میشه :20:نقل قول:
Printable View
به نظرم آپدیت کن میگن مشکل بلوتوث هم حل میشه :20:نقل قول:
حامد جان منظورم اینه که هنگام آپدیت ویندوز شما هم از نو ریخته میشه ؟ یعنی اون 150 مگابایت همش حاوی فایلهای مخصوص آپدیت هست یا حاوی ویندوز هم هست ؟نقل قول:
ببخشید من اطلاع ندارم.دوستانی که میدونم حتما جواب شما رو میدن.
فکر نمیکنم.اما اگر اپدیت باشه از نو ریخته نمیشه.مگه شما ویندوز کامپیوترو اپ دیت میکنید از اول میریزه...؟نقل قول:
ولی ویندوز 6.5 که رسمآ معرفی نشده.حتمآ کلی مشکل داره...ویندوز فابریک گوشیو عوض نکن..
منم میذارم کامل شارج بشه . Wifi هم خاموشه . اعصابمو خورد کرده همش تو شارجه
من هنوز x1 رو نگرفتم :46: ولی اگر بگیرم قبل از هر چیز آپدیتش میکنم چون ورژن اول به آپدیت خیلی نیاز داره .نقل قول:
این مختص xperia نیست همه گوشیهای SE لیتیوم پلیمرن و البته ولتاژشون 3.6 برعکس همه که 3.7 هستن. که مسلمآ همین 0.1 ولتاژ هم روی عمر بیشتر باتری تاثیر میگذاره، مثلا باتری k750 هم li-polymer هست، کلا یه چیزی که جالبه من کلآ 4 نوع باتری بیشتر رو گوشیهای SE نمیبینم. که فقط تو سایز فرق دارن و آمپر.نقل قول:
دوستان توجه کردید باتری اکسپریا از نوع لیتیوم پلیمر هست؟من رو هیچ گوشی ندیدم...فقط رو لپ تاپ دیدم که لیتیوم پلیمر هست...و این نوع بالتری ها ارزون نیستن.و بهترین نوع باتری هستند.موافق هستید؟
ممنون
توی این ویدئو که گذاشتم لینکش رو ویندوز موبایل 6.5 روی HTC HD اجرا میشه.پس باید روی X1 هم بشه.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=RAq5lFQFyMI&eurl=http://i.gizmodo.com/5153771/windows-mobile-65-previewed-on-an-htc-touch-hd&feature=player_embedded
من بيشتر واسه يادگيري زبان پاكت رو لازم دارم يعني اولويت اول واسم نرم افزار هايي مثل ديكشنري و فلش كارته.. وديگه اينكه سال 4 مهندسيم و خوره كامپيوتر هم هستم. ويرايش آفيس و كد هم تا حدي لازمم ميشه. عشق فيلم و موسيقيم هستم. يه سري نرم افزار كاربردي مثل ماشين حساب و ......... هم كه لازممه.تا حدي هم اينترنت ولي نه زياد در حد مسنجر و گاهي سايت باز كردن ولي خوب اينترنت هم مهمه. پي دي اف هم گاهي اوقات مجبورم رو پاكت باز كنم. به نظر شما امنيا واسم بهتره يا اكسپريا.. من واقعا خودم نميدونم:11:
این چیزی که نوشتم مقایسه نیست یه جور راهنمایی یه به دوستانی که بین این دو گوشی گیر کردن تا با توجه به نیاز هاشون یکی از این دو تا رو انتخواب کنننقل قول:
فقط کاستی ها و برتریهای هر کدوم نسبت به اون یکی رو نوشتم و نگفتم کدوم بهتره
این لینک پایین رو مهران جان زحمت کشیدن و به من دادن که wm 6.5 beta2 رو برای X1 داره و تصاویری از این نسخه که بر روی X1 نصب شده , اگه اشتباه نکنم این دومین رام Wm6.5 برای X1 هست و با تحقیقاتی که تا حالا کردم احتمال اومدش به صورت رسمی برای X1 بالای 80 درصد هست !!!نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475541
بهتر بود امنیا رو با دایاموند مقایسه بکنی چون امنیا و HD فقط دوربینشون به هم شبیه هستند و در رزولیشن , سایز صفحه , میزان رم و رام و ...و...و...و... با هم فرق دارن و تمام سایت های خارجی از جمله GSM Arena امنیا رو با دایاموند مقایسه کرده !!!نقل قول:
بله گفته این دوستمون کاملا درسته , اگر شما امکانات Multimedia برات مهم تره قطعا امنیا انتخاب اول شماست و اگر به داشتن یک PPC قوی فکر می کنی و امکانات Multimedia برای در درجه دومه قطعا انتخاب اولت X1 هست !!! این دو با هم قابل مقایسه نیستن چون کارایی های متفاوت دارن !!!
فکر نمیکنم اکسپریا تو مولتی مدیا از امنیا ضعیفتر باشه ( اون پنل مولتی مدیا به اون خوشگلی رو در نظر بگیر)نقل قول:
از لحاظ پخش ودئو که با مانیتوره 800 در 480 و کارت گرافیک 128 همه چی انده شه
موزیکم که همه میگن کیفیت هدفونش عالی یه (فقط اسپیکر ضعیفتره که اونم مهم نیست البته به سلایق اشخاص برمیگرده)
اگرم امنیا رو با اکسپریا مقایسه کردم باسه اینکه تو پستای قبلی راهنمایی بین این دو گوشی رو خواسته بودند
راستی دوستان اندرویید رو دیدین رو x1 نصب کردن
فقط نمی دونم چرا برعکس ران می شه یعنی باید موبایل رو سر و ته بگیری
نمی شه کاری کرد درست ران بشه؟
اين حكايت مقايسه ها و كلاس هاي متفاوتي كه براي گوشي ها قائل ميشيد حكايت خنده داري شد.مثلاً HD و Omnia900 يا مقايسه X1 و Touch Pro. من نميدونم چه گوشي در چه كلاسي هست و نميخوام هيچ گوشي رو با اون يكي مقايسه كنم. من X1 ميخرم. اما به نظر من تنها گوشي كه شايد بهتر از X1 باشه iPhone 3G هست.HD هم كمي پايين تر از X1.
آره دیدم , ولی فکر نمی کنم راه حلی داشته باشه چون اونایی که این اندروید رو روی x1 آوردن هم سر و ته کار می کنن , پس حتما نمی شه!!!نقل قول:
نقل قول:
میتونی بیشتر توضیح بدی که چرا hd رو ازx1 پایین تر میدونی؟
آره من هم میگم فقط x1 چون اگر دنبال خرید ppc باشی فعلا در حال حاظر قویترن و با امکانات ترین و باکیفیت ترین x1 هست !!!نقل قول:
آیفون هم تنها برتریی که نصب به x1 داره lcd اون هست که بخاطر خازنی بودن lcd هست و در حال حاظر هیچ ppc در دنیا وجو نداره که نمایشگر خازنی داشته باشه !!!! البته آیفون مشکلاتی مثل بلوتوس و ... هم داره که اینجا جاش نیست صحبت بشه !!!
الان نشستم پشت کامپیوترمو میخوام اونقدر on بمونم تا seشروع کنه به معرفی کردن گوشی هاش تا ببینم این x1 رفرش چی هست
این رو خودمم قبول دارم ولی منظورم خورجی ویدئو و مموری داخلی بالا و دوربین بود که بنظر من دوربین و خروجی ویدئوش زیاد مهم نیست چون من ppc بودنش برام مهمتره مموری هم که خوب میشه خرید پس هیچی !!! :31:نقل قول:
بنظر شما چرا HD باید بالا تر از X1 باشه ؟؟؟؟نقل قول:
Hd کی برد نداره !!! جوی استیک نداره !!! دوربینش فلاش نداره !!! کیفیت صداش خصوصا توی هندزفری پایین تره !!! کلید های بدرد بخور جلوی X1 رو نداره !!! در منوهای دوربینش امکاناتی کمتر از X1 داره !!! بقیه ی مشخصاتش هم که با هم برابرند ! فقط صفحه ش خیلی بزرگتره که من این حسن نمی دونم چون زیادی بزرگه و از حالت یک گوشی خارج شده و باز هم میگم زیادی بزرگه !!!
درسته...اکسپریا بیت ریتی که پخش میکنه امینا اصلآ پخش میکنه...خودم یه فیلم 007 جدید تبدیل کردم(با کیفیت 30 فریم و 800*480 و 1200 بیتریت)اکسپریا عالی و مثل اب خوردن پخش کرد اما گوشی فامیلمون که امینا بود کار نکرد...حتی یه شو با بیتریت 800 بلوتوس کردم با لگ شدید پخش کرد.امینا بیتریت بیشتر از 700 پخش نمیکنه و این ضعف مولتی مدیا این گوشی.چیز های دیگشو کار ندارم.اکسپریام که با این بیتریت پخش میکنه مدیون چیپ گرافیکی 128 هست.اگر در گفتم شک دارید چیزی که زیاده کانورتوره.تست کنید ببینید حتی با 750 پخش میکنه:20:نقل قول:
نقل قول:
خوب پس چی میگی
میبینی چه طوری اعصاب آدمو خورد می کنن
در ضمن تو علاادین یه یارو اکسپریاشو با کابل tv میفروخت وقتی بهش گفتم x1 خروجی تلوزیون نداره اکسپریای خودشو در آورد با کابله وصل کرد به tv حالا دوستان این رویداد عجیب رو چگونه تفسیر میکنند؟
منم کابل tv نیاز دارم مگه کابلی هست که usb به tv باشه؟:18:نقل قول:
نقل قول:
..............................ok
نقل قول:
بابا غلت کرده هر کی به این اصل مهم شک داشته باشه
نقل قول:
گویا این گونه است می خوای آدرس بدم برو بپرس فقط مشکلی که هست یارو کابلارو با اکسپریا میفروخت یعنی وقتی داشتم قیمت می گرفتم گفت 630 با کابل tv نمی دونم جدا هم بفروشه
حالا چرا داغ می کنی !!! :31: :20: اینو گفتم اونایی که امنیا دارم دلشون نشکنه !!!! :5: شوخی کردما !! بدل نگیرین !نقل قول:
جدن ؟؟؟ خیلی عالیه !!! خب ازش میپرسیدی چطوری ؟؟؟ ببینم می تونی کابلشو ردیف کنی ؟؟؟ کار خودته حمید جان , ببینم چکار می کنی !!! ما همه روی تو حساب می کنیم :10:
من دارم میگم اکسپریا تو پخش ویدیو و مولتی مدیا قویه...بیتریت 1200 پخش میکنه...امینا تا 700....:46:نقل قول:
ظاهرا امنیا تو مولتی مدیا هم قوی نیست !!! حرفمو پس میگیریم !!!! :20: بوت لودرش هم که ... تا اینجا من فقط دوربینشو قبول دارم , مابقیش هیچی !!! دوربینشم که به کار من نمیاد پس چیش خوبه ؟ :31:نقل قول:
اگر خودم x1 داشتم , یک انجمن می زدم فقط برای x1 !!!!! :31:
نقل قول:
بابا اعصابم خورده 1 ماه منتظر بودم 16 فوریه برسه ببینم این se چه کرده حالا که 16 فوریست هیچ خبری نیست باور کنین همه ی سایت های خبر گزاری الان جلومه هر 30 ثانیه یه بار رفرش میکنم ولی هیچ خبری نیست:19:
بابا کی گفت کار منه گفتم تو الاادین (من آخرش نفهمیدم این لفظ عجیب الا ادین چه طوری نوشته میشه)
یه کی اکسپریا می فروخت با کابل tv
آدرسشم طبقه ی اول درب رو به جمهوری سمت چپ راهرو کدوم مغازه بود نمی دونم
به من بگن چی امینا را قبول دارم میگم...سنسور(شتاب سنج)ودوربین...:20:نقل قول:
نقل قول:
آی گفتی:40:
بابا این x1 اونقدر گستردست که یه انجمن هم کمشه
الان که زوده.برو 6-7 ساعت دیگه بیا.هرچند منتظر چیز خاصی نباید بود.نقل قول:
بابا اعصابم خورده 1 ماه منتظر بودم 16 فوریه برسه ببینم این se چه کرده حالا که 16 فوریست هیچ خبری نیست باور کنین همه ی سایت های خبر گزاری الان جلومه هر 30 ثانیه یه بار رفرش میکنم ولی هیچ خبری نیست
بابا کی گفت کار منه گفتم تو الاادین (من آخرش نفهمیدم این لفظ عجیب الا ادین چه طوری نوشته میشه)
یه کی اکسپریا می فروخت با کابل tv
آدرسشم طبقه ی اول درب رو به جمهوری سمت چپ راهرو کدوم مغازه بود نمی دونم
یکی مثل X1 خیلی هم فرق کنه کیبورد نداره و accelerometer داره وخیلی لطف کنن دوربین 5 که باز بعیده.
یعنی برم:41:نقل قول:
6 -7 ساعت دیگه تا اون موقع که من میمیرم:19:
نقل قول:
آخ ببخشید یکی دیگه این حرف رو زده بود الان میرم پست رو اصلاح میکنم شما هم اون نوشته ی مارو درست کن تا بیشتر از این عرق شرم بر پیشانیم ننشسته
حسام جان میگم یه موردی درباره گوشیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Mah12 در مورد گوشی Hesam.K یک مورد عجیب دیگه ای که وجود داره اینه که رزولوشن گوشی ایشون با توجه
به عکس هایی که قبلا اینجا گذاشته شده VGA است و به همین دلیل قسمتی از صفحه در تنظیمات گوشی
خالی مونده.
اما اگر به عکس هایی که من گذاشتم دقت کنید متوجه میشید که رزولوشن کاملا WVGA است و
کل صفحه رو پر کرده.
برای مقایسه بهتر من هر 2 عکس را در کنار هم گذاشتم تا تشخیص بهتری انجام بشه.
نقل قول:
به نظر من هم عجیب می آد بخصوص resolution VGA این گوشی یه مقدار داره تو ذوق می زنه. روی تب Hardware در رزولوشن چه عددی رو نشون می ده؟ 480x640 یا 480x800؟
اکسپریا سری a اصلا" روی باند 900 اگه اشتباه نکنم کار نمی کنه و روی باند 850 کار می کنه. تا جایی که یادم می آد اگه ایران سیستمش را آپگرید نکرده باشه رو باند 900 کار می کنه حالا سوال اینجا پیش می آد که اگه جدا" این گوشی سری a بوده و اینجا رویش ROM سری i کوک کرده اند چطور داره کار می کنه ؟
نقل قول:
دقیقا منم همین نظر رو دارم.
چون شماره IMEI رو نمیشه عوض کرد و این شماره نشون میده که گوشی برای بازار امریکاست. بعد
گوشی رو وارد ایران کردند و دیدند که کار نمیکنه و یا دچار مشکلاتی میشه. بعد اومدن برای اینکه
زرنگ بازی در بیارن و رامش به آمریکا بخوره یکی از رامهای کوک شده را برای X1i به اسم
Generic_US درست کردند. در حالی که Generic_US وجود خارجی نداره..
از طرفی هم رزولوشن گوشی عجیبه... خود گوشی مشکلی از لحاظ رزولوشن WVGA نداره اما
رامی که روش نصب شده VGA است.
اینا رو بخون و اگه نظری داری بگو . البته اگه کاری که تو گزینه 2 گفته رو انجام بده بگو چی نشون میده.نقل قول:
مسئله انقدر پیچیده شده که کوچکترین تغییر آدم رو به شک میندازه.
مسئله رزولوشن رو دوباره رفتم و سری به عکس های قبلی از رام R1A خودم انداختم دیدم که اونم اینطوریه. پس..
1. مسئله رزولوشن منتفی میشه.
2. با آپدیت کردنبه رام R2A رزولوشن Real WVGA به اکسپریا اضافه میشه و اون تکه خالی نمیمونه.
3. با سونی اریکسون تماس گرفتم و قراره به زودی جواب بدن.
ممنون
اینم نگاه کن
نقل قول:
عزیز اون کسی که به ایشون این حرفو زده خواسته طرفو بفرسته دنبال نخود سیاه. یعنی
چی 30 تای اولی اینجوری بوده؟ اصلا این حرف نه منطقیه و نه حرف علمی است. اگر قرار
باشه رامی با مشخصات Generic_UK تولید بشه میلونها نسخه ازش در بازار وجود داره. و اگر شما
در اینترنت جستجسجو کنید تمام مشخصات Generic_UK را میتونید بدست بیارید. ولی وقتی در
مورد Generic_US در گوگل سرچ بشه برای من این صفحه میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی حرف s را در US به K تغییر بدیم نتیجه واقعی بدست میاد.
دوست عزیز wvga هست.اون عکسی که کنار مال من هست زبونش فرق میکنه...ربطی نداره.رزولوشن گوشی هم 480x80 هست.vga نیست.در مورد او گزینه 2 هم بگم اپدیت نکردم...اگه اپدیت کردم حتمآ عکس میزارم.رو جعبه و پشت گوشی هم که برچسب داره زده x1i...
اینم مشخصات رزولوشن...من خودم انقدری که شما دنبال این هستید نیستم.اخه با گوشی دوستم هیچ فرقی نمیکنه
راستی به نظرتون این گوشی جدید Se کی میاد؟
ممکنه Xperia باشه؟ یا اصلآ هوشمند هست؟