کسی میتونه کمکم کنه؟نقل قول:
Printable View
کسی میتونه کمکم کنه؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
1- گزینه Find all words form در واقع مخالف دو گزینه Match case و Find whole words only است. اگر دقت کرده باشید هنگام انتخابش, دو گزینه فوق غیر فعال میشن. اگر این گزینه رو انتخاب کرده باشید, در هنگام جستجو هر شکلی از عبارت مورد نظر که در متن وجود داشته باشد, پیدا می شود. یعنی حتی اگر حروفش با عبارتی که شما جستجو کردید از نظر بزرگ و کوچکی یکی نباشه و حتی اگر یک کلمه کاملا جدا نباشه. یعنی عبارت شمارو در میان کلمه ای بزرگتر پیدا می کند. البته قابلیت این گزینه بیشتر از موارد فوق هست و حالت های دیگری از عبارت سرچ شده رو هم پیدا میکنه.
2- وقتی شما متنی رو شماره بندی کرده باشید یا Bullet بندی. در حالت پیش فرض اگر Enter بزنید به سطر بعد می روید و شماره هم اضافه شده و مورد جدیدی را برای شما باز می کند. اما اگر Shift رو بگیرید و Enter بزنید Word می فهمد که شما نمی خواهید شماره جدیدی تعریف کنید و فعلا قصدتون ادامه مطلب فعلیه.
...
اگر دوست دارید همه جنبه های Word رو یاد بگیرید بهتره کتاب آموزشی یا E Book اش رو تهیه کنید تا تمامی مباحثش رو یاد بگیرید. اون وقت اگر مشکل یا استثنایی بود, مطرح کنید.
موفق باشید.
نقل قول:نقل قول:
سلام به هردوي دوستان
پاسخ داده شده به سوال مطرح شده اشتباه هست
در مورد شماره يك پاسخ حالت طبيعي كادر جستجو در ورد همون كاري كه اشاره شده رو هم در زبان فارسي و هم در زبان انگليسي انجام ميده و نيازي نيست كه شما گزينه Find all word forms رو انتخاب كنيد.
درصورتيكه اين گزينه همون طوري هم كه اشاره شده براي زبان انگليسي هست فقط و به نظر مياد كار ديگه اي رو انجام ميده كه ميشه با بررسي بيشتر در ورد و نيز جستجو در اينترنت پيداش كرد و پاسخ داد
در مورد پاسخ شماره دو هم بايد بگم كه كار شيفت اينتر قطع پاراگراف فعلي و رفتن به خط بعدي بدون ايجاد پاراگراف جديد هست كه ميشه براي اون كاري كه دوستمون گفت هم مورد استفاده قرار بگيره يعني وارد نشدن شماره يا نشانه بعدي در حالت فهرست بندي مطالب (Bullet and numbering) نه اينكه فقط كارش اين باشه كه اشاره شده
دوستان در پاسخ دقيق دادن دقت كنن
با تشكر
:11:
موفق باشيد
نقل قول:همونجوری که گفته شد کاربرد Find all word forms فراتر از حروف کوچک و بزرگ و عبارت کل بودن است.نقل قول:
برای انگلیسی کاربرد داره و همه اشکال عبارت مورد نظر رو می تونه براتون پیدا کنه. مثلا حالت گذشته فعل حالی رو که برای جستجو دادید هم پیدا میکنه.
مثال:
عبارت sit رو سرچ کنید. اگر Find all word forms رو تیک زده باشید حتی حالت دیگر این فعل یعنی sat هم پیدا خواهد شد.
احتمالا این تکنیک قابلیت هایی بیشتر از موارد فوق مثل تغییر زمان فعل, هم داره.
بروی چشم.نقل قول:
شما هم موفق باشید.
سلام باعرض خسته نباشی میخواستم بگم که تو ورد میشه با صحبت کردن به صورت انگلیسی تایپ کرد ولی
امکانش هست که اینو به صورت فارسی برنامه ریزی کرد؟
سلامنقل قول:
مگه اينكه برنامه جانبي براي اينكار وجود داشته باشه
اگر نه خود ورد و قابليتهاي پيش فرضش اينكارو نميتونه بكنه
سلام دوستان عزیز
من یک پاکت نامه دارم که می خوام پشتش متنی رو چاپ کنم
پرینتر قابلیت چاپ پاکت نامه رو داره.ورد من هم 2003 هست
پاکت نامه من این شکلی هست تقریبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوری که حتما باید به صورت عمودی وارد پرینتر کنم
وقتی اینکار رو میکنم پشت پاکت نامه به صورت عمودی چاپ میشه
اما من می خوام به صورت افقی چاپ بشه
ولی پاکت نامه طولش زیاده و وارد پرینتر نمیشه
راهی هست اینطوری چاپ کنم؟
سلام
این ارور برنامه ورد من برای چیه ؟ ممنون میشم علتش رو بهم بگید
ممنونکد:http://www.picbaran.com/files/19ylj2dvp7wc1xdu9qlo.jpg
سلامنقل قول:
دوست عزيز اينقدر عمودي و افقي گفتي كه من قاطي كردم
بتوني واضح تر سوال رو مطرح كني ممكنه بتونم كمكت كنم
موفق باشي
سلامنقل قول:
شما وقتي Retry ميزني چيكار ميكنه و چي نشونت ميده
و اگه اون دو گزينه ديگه رو بزني چي ؟
abourt که بزنم که کلا خارج میشه بدون هیچ چیزینقل قول:
ولی اون دو تای دیگه این ارور رو نشون میده
:11::11::11:کد:http://www.picbaran.com/files/rc1ckeh2dqvgimuwp6hi.jpg
دوستان خط کشم توی ورد Auto Hide شده ؟ نمی دونم چه جوری برش دارم که به حالت ثابت باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما همین پاکت نامه رو در نظر بگیر
خب؟
همین طوری که نوشته Adress منم می خوام بنویسم و چاپ کنم
چی کار باید بکنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من میخواستم که در محیط ورد منوی آبشاری درست کنم
درست مثل این ثبت نام های اینترنتی که مثلا در منوی آبشاری اول نام استان رو انتخاب می کنند و بعدش در منوی آبشاری دیگری شهرهای آن استان قرار می گیرد.
اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون میشم
به نظر مياد چاره اي جز نصب مجدد آفيس نباشهنقل قول:
عزيزجان شما براحتي كافيه فقط تيك Ruler رو از منوي View بذاري هميننقل قول:
كاغذ شما به همين تريتيبي كه الان نشون داده شده هست و از بالاي عكس داخل پرينتر ميره يا از سمت چپ عكسنقل قول:
اينكارا را بايد در اكسس كردنقل قول:
در ورد اينكارا بسيار سخت تر از حد تصور هست و نياز به برنامه نويسي VBA داره
كه اصلا هم به صرفه نيست كه براش وقت بذاري
همین طوری که نشون دادم جا نمیشه بره داخل پرینترنقل قول:
مجبورم ار سمت چپ وارد کنم.
یعنی چی که پاکت نامه توو پرینتر جا نمیشه
اسم پرینترتون چیه
اندازه کاعذت رو از Page setup دقیقا هم اندازه پاکت نامه تنظیم کردی؟
حتما میشه ، قبلا اینکارو کردم
از این پاکت نامه های درازه!
Hp
به این پاکت نامه های دراز میگن ملخی
هیچ فرقی نداره
پاکت نامه رو اندازه بگیر بعد توو Page setup از منوی File وارد سربرگ Paper size بشید و اندازه طول و عرض رو وارد کنید
بعد توو این صفحه تایپ کنید و بعدش هم پرینت بر روی پاکت نامه
یعنی پاکت نامه رو از عرض بزارم یا طول؟
از طول جا نمیشه
ار عرض هم که میزارم برخلاف اون عکسی که گذاشتم چاپ می کنه
واضح تر میگید؟
سلامنقل قول:
اگه فقط نياز به وارد كردن آدرس هست شما ميتوني آدرس هر شخص رو بجاي وارد كردن به حالت معمولي كه اونطوري كه ميخواي چاپ نميشه بصورت عمودي بنويسي تا اوجوري كه ميخواي چاپ بشه
نوشتن بصورت عمودي از پايين به بالا هم در خانه هاي جدول و نيز با استفاده از Word Art امكان پذير هست
از عرض، یعنی به این شکلی که پائین کشیدم نگاه کن ، فکر کن اون خط عمودی که پائین خط چین هاست دست شماست که پاکت رو به همون شکل وارد چاپگر می کنی ، در پاکت نامه هم زیر باشهنقل قول:
-----------------
| |
سلام دوستان
من با ورد 2007 کار میکنم همینطور دوستانم ولی مشکلی که من دارم اینه که در قسمت PAGE LAYOUT در SIZE که آیتمهای مختلف است مثل LETTER , LEGAL ,EXECTIVE مال دوستانم A3,A5,B4 و . . . را دارد ولی مال من ندارد فقط A4 دارد مشکل کجاست ؟؟؟؟
مریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزمنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
اين مشكل به احتمال زياد برميگرده به زمان نصب آفيس روي سيستم شما و اينكه شما چه تنظيماتي رو در كنترل پانل و قسمت تنظيمات منطقه اي اون داشته ايد
در هرصورت نبود اين گزينهها مشكلي ايجاد نميكنه
شما ميتونيد براحتي و از قسمت More page sizes گزينههاي دلخواه رو بصورت دستي تعيين كنيد
حالا اگه مشكل ديگه اي هست بگيد
موفق باشيد
من هم با این مشکل توو آفیس 2003 مواجه شدم البته A4 داشت A3 نداشت
با سلامی دوباره خدومت دوست بسیار گل و با سوادم وردیست مهربون و با شخصیت
توی پاراگراف گزینه outline level برای چیه؟
توی بولت و نامبرینگ گزینه Number position چی رو تراز میکنه؟
یعنی چی..؟
من وقتی Right o left رو میزنم چی از چی تراز میشه..یعنی نسبت به چی تراز میشه..ممنون
توی ورد 2007 چه جوری میشه شماره صفحه رو فارسی نوشت؟
توی ورد 2003 با Hedear o footer چه جوری میشه وقتی دکمه شماره صفحه رو میزنی از روی نوار ابزارش فارسی نوشته شن شماره صفحه؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما لطف دارين نسبت به من
در صورتيكه در متن از Bullet and numbering اونم در حالت سطح بندي استفاده بكني اين مورد ميتونه تعيين بكنه كه اين پاراگراف الان در كدوم سطح فهرست نويسي شما قرار دارهنقل قول:
توی پاراگراف گزینه outline level برای چیه؟
اون عددي كه وارد ميكني به عنوان فاصله اعداد شما از محدوده متن نويسي شما رو تعيين ميكنهنقل قول:
توی بولت و نامبرینگ گزینه Number position چی رو تراز میکنه؟
یعنی چی..؟
من وقتی Right o left رو میزنم چی از چی تراز میشه..یعنی نسبت به چی تراز میشه..ممنون
و بسته به اينكه در چه پاراگرافي با چه ترازي داري استفاده ميكني ميتونه چپ ، وسط يا راست باشه (متناسب با نوع ترازبندي پاراگراف)
در 2007 وقتي ميخواي شماره صفحه در مثلا پاصفحه وارد كني كافيه قبل از ورود اون متن رو Right to left كني تا وقتي شماره رو وارد ميكني با تشخيص حالت فارسي نويسي خودش عدد فارسي بنويسهنقل قول:
توی ورد 2007 چه جوری میشه شماره صفحه رو فارسی نوشت؟
اينكار بايد بصورت دستي انجام بشه و متن نوشته بشه و بعد شماره صفحه بعد از اون وارد بشهنقل قول:
توی ورد 2003 با Hedear o footer چه جوری میشه وقتی دکمه شماره صفحه رو میزنی از روی نوار ابزارش فارسی نوشته شن شماره صفحه؟
خواهش :31:نقل قول:
ممنون
من هم همین مشکل و دارم ولی فکر می کنم چون چاپگری که استفاده میکنیم قابلیت چاپ A3 رو نداره انجا هم سایز مورد نظر رو نمی یاره ولی میشه از طریق تنظیمات سایز مورد نظر ره انتخاب کرد ولی فایده ای نداره چون قسمت هایی از متن رو پرینت نمیکنه اگه میخوای A3 رو پرینت کنی باید پرینتر a3 داشته باشینقل قول:
توی هیدرو فوتر واسه درج شماره کل صفحه فارسی نمیشه..اونو بایدچیکار کنم؟نقل قول:
در مورد hyphense چه جوری میشه ما اینو ببینیم
هر کارمیکنیم دیده نمیشه واسه من؟
دقیقا منم به این موضوع فکر کردم اما نکته اینجاست که بعضی از سیستم ها که چاپگر ندارن A3 رو میشناسن ، اما بعضی ها نهنقل قول:
من چطور این مشکل رو در آفیس 2007 رفع کنم؟
به فرض میخام بنویسم :
عدم وجود هر گونه Bug و ایراد
اما اینطوری میشه
شما بايد ابتدا جهت متن نويسي (Right to left Or Left to right) رو تعيين كني بعد متن رو بنويسينقل قول:
يعني اول كنترل و شيفت راست رو بزن تا از راست به چپ بشه و بعد هم CTRL+R رو بزن تا متن راست چين بشه و ادامه بده
سلام من پنجره ی خود ورد 2007 رو که با می کنم این ارور می یاد چند برا باید کلیک کم تا بسته بشه باید چه کار کنم این درجه ی امنیتی رو در بخشی که ذکر شد من ندیدم که کمش کنم لطفا راهنمایی کنید
عکس ارورکد:This error usually occurs because of macro security settings. If you know that the macro comes from a source that you trust, you can change your macro security settings to allow you to enable the macro. The way that you change your macro security settings depends on the Microsoft Office System program that you are using.
Microsoft Office Access, Microsoft Office Excel, Microsoft Office PowerPoint, or Microsoft Office Word --
To check your macro security settings, click the Microsoft Office Button, click <program name> Options, click Trust Center, and then click Trust Center Settings.
If macro security is set to Disable all macros without notification, all macros are automatically disabled. Use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Macro Settings, and then click Disable all macros with notification.
Click OK in the Trust Center dialog box to apply the new setting. Click OK to close the program options dialog box.
Close the file and the Microsoft Office program that you are using.
Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Disable all macros without notification.
If macro security is set to Disable all macros with notification, but you selected Disable when prompted by the macro warning dialog when you opened the file, use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box.
Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run.
If macro security is set to Disable all macros except digitally signed macros, the macro may not have been digitally signed. Verify that you can trust the macro before using the following procedure to allow it to run.
In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box.
Microsoft Office Outlook, Microsoft Office Visio, or Microsoft Office Publisher --
To check your macro security settings, on the Tools menu, click Trust Center, and then click Macro Security.
If macro security is set to No warnings and disable all macros, all macros are automatically disabled. Use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Warnings for signed macros; all unsigned macros are disabled, and then click OK.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run. If you are using Visio, the Enable Content button appears as part of a Security Alert in the Document Information Bar. If you are not prompted to enable the macro, or if you receive this error again, the macro may not be digitally signed. Verify that you can trust the macro. If you are certain that you can trust the macro, use the next procedure below to enable the macro.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to No warnings and disable all macros.
If macro security is set to Warnings for signed macros; all unsigned macros are disabled, the macro may not be digitally signed. If you are certain that you can trust the macro, use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Warnings for all macros, and then click OK.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run. If you are using Visio, the Enable Content button appears as part of a Security Alert in the Document Information Bar.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Warnings for signed macros; all unsigned macros are disabled.
Microsoft Office Project --
To check your macro security settings, on the Tools menu, click Macro, and then click Security.
If macro security is set to Very High, use the following procedure to enable the macro.
In the Security dialog box, click High, and then click OK.
Close the file and Microsoft Office Project.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run. If you are not prompted to enable the macro, or if you receive this error message again, the macro may not be digitally signed. Verify that you can trust the macro. If you are certain that you can trust the macro, use the next procedure below to enable the macro.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Very High.
If the macro security setting is set to High, the macro may not be digitally signed. If you are certain that you can trust the macro, use the following procedure to enable the macro.
In the Security dialog box, click Medium, and then click OK.
Close the file and Microsoft Office Project.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to High.
This error may also occur for the following reasons:
The certificate of trust that is attached to the macro is invalid. Unless you are certain that the macro is safe, it is recommended that you not trust or run the macro.
The certificate is no longer trusted, was revoked by the issuing authority, or is damaged. Unless you are certain that the macro is safe, it is recommended that you not trust or run the macro.
Visual Basic for Applications (VBA) is not installed on your computer. In this case, no VBA macro can be run, regardless of whether the macro has a valid certificate of trust. You or your administrator may have chosen not to install VBA, or the version of Microsoft Office that you are using may not install VBA by default. If your version of Microsoft Office does not provide VBA as an installable feature, you can upgrade to a version that provides VBA support.
If you are unable to change the security settings, it is possible that another program has locked the security settings. Close all Microsoft Office System programs, then restart your program and change the security settings.
سلامنقل قول:
خب دوست عزيز اين مسيري كه خود كادر توضيحات داره بهش اشاره ميكنه مشكلش چي هست كه شما نميري از همونجا اون گزينه رو فعال كني !!!؟؟؟؟
سلام می رم قسمتی که گفته و گزینه رو انتخاب می کنم ولی فرقی نمی کنه.نقل قول:
يعني دقيقا همون پيغام مياد؟؟؟نقل قول:
دوست داشتي فايل رو آپ كن يه چك بكنم
هرچند ميتونه هيچ ربطي به فايل نداشته باشه
سلام جناب وردیست خود نرم افزار ورد رو که باز می کنم این پیغام می یاد و همین طور در اسنادباز شدهنقل قول: