اول باید بگی پیشت بمونهنقل قول:
بعد حلقه بدی
و بعد یا باید بری پارک و یا یک وسیله هست به شکلنصف بیضی اونو بخری
و سیمز ها رو ببری زیرش و ...
Printable View
اول باید بگی پیشت بمونهنقل قول:
بعد حلقه بدی
و بعد یا باید بری پارک و یا یک وسیله هست به شکلنصف بیضی اونو بخری
و سیمز ها رو ببری زیرش و ...
البته ميشه توي خونه مهموني بگيري ( عروسي ) بعدش وقتي اومد زير اون وسيله ازدواج ميكنن البته اگه صندلي جلوي اون ستون بزاري مهمونها ميشينن و مراسم رو تماشا ميكنن:10:نقل قول:
بله کاملآ درستهنقل قول:
البته میشه خیلی زیباتر هم برگزار بشه
من ویندوز ویستا دارم و sims2روش نصب کردم و همین الان آپدیتهاشو از سایتش(maxis)دانلود و نصب کردم و درست هم کار میکنه.اما وقتی میخوام universityیا هر مکمل و expansionدیگه ای نصب کنم آخر نصب که100%میشه نصب بازی میگه:the installation must sure that your product is up to dateیا یک همچین چیزی بعد ازم dvdاصلیsims2رو میخواد بعد شروع میکنه به یک چیزایی نصب کردن آخرش هم میگه:error during updateو بعد هم از نصب خارج میشه و نصب هم نمیشه.توxpیک همچین اتفاقی میفتاد ولی آخرش ارور نمیداد و میگفت:update succesful و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشد
حالا کسی میتونه کمکم کنه؟
برو توي محلي كه سيمز 2 رو نصب كردي توي فايل CSBin دو تا فايل پكيج مانند هست اونا رو بعد از اين كه فعالشون كردي ازشون خارج شو بعدش نصب كن درست ميشهنقل قول:
براي منم هميشه اين مشكل پيش مياد ربطي هم به ويندوز نداره:10:
کسی می تونه بگه فرق پچ و اضافات سیمز و بسته الحاقی چیه؟
Patch - وصلهنقل قول:
پچ به وصله های نرم افزاری گفته میشود که ایرادات و مشکلات بازی در اجرای حالت تکنفره, چند نفره, گرافیک, صدا و تعادل بازی ... برطرف میکند و مزیتهای جدیدی را اضافه میکند.
Core Game - نسخه اصلی
این مورد احتیاج به توضیح ندارد چون کاملا واضح هست.
The Sims 2 - منتشره درSeptember, 2004
The Sims 2: Special DVD Edition - منتشره در September, 2004
The Sims 2: Holiday Edition - منتشره در November, 2005 - شامل The Sims 2 و Sims 2: Holiday Party Pack
The Sims 2: Holiday Edition - منتشره در November, 2006 - شامل The Sims 2 و Sims 2: Happy Holiday Stuff
The Sims 2: Deluxe - منتشره در May, 2007 - شامل The Sims 2 و The Sims 2: Nightlife و Bonus DVD
The Sims 2: Double Deluxe - منتشره در April, 2008 - شامل The Sims 2: Deluxe و The Sims 2: Celebration Stuff
- Expansion Packs نسخه های تکمیلی
نسخه های تکمیلی به بازیهای گفته میشود که بازی اصلی رو تکمیل میکند, روند بازی رو تغییر میدهد و مزیتهای جدیدی رو شامل میشود.
University - منتشره در March, 2005- شامل دوره زندگی دانشگاهی - مدت عمر - شوخیها و ...
Nightlife - منتشره در September, 2005 - شامل آرزوها و خواسته ها - علم شیمی - وسایل نقلیه و ...
Open for Business - منتشره در March, 2006 - شامل داد و ستد - تجارت - آسانسور ها - ربات ها و ...
Pets - منتشره در October, 2006 - شامل سگها - گربه ها - پرندگان و ...
Seasons - منتشره در March, 2007 - شامل سیستم آب و هوا - فصلها - ماهیگیری و باغبانی و ...
Bon Voyage - منتشره در September, 2007 - شامل هتلها - تعصیلات و ...
FreeTime - منتشره در February, 2008 - شامل سرگرمیها - ورزشها - بالت - سفالگری - تعمیر ماشینها و ...
Stuff Packs - نسخه های کالایی (جنس)
نسخه های کالایی (جنس) به بازیهایی گفته میشود که فقط اجناس و اشیای جدید رو وارد بازی میکند.
Holiday Party Pack - منتشره در November, 2005
Family Fun Stuff - منتشره در April, 2006
Glamour Life Stuff - منتشره در August, 2006
Happy Holiday Stuff - منتشره در November, 2006
Celebration! Stuff - منتشره در April, 2007
H&M Fashion Stuff - منتشره در June, 2007
Teen Style Stuff - منتشره در November, 2007
Kitchen & Bath Interior Design Stuff - منتشره در April, 2008
Bebakhshid ke nemitoonam farsi benevisam akhe taze windows vista ultimate nast kardam va balad
nistam chejoory mishe farsi nevesht age mishe komakam konid
khob hala berim sar asl matlab ba tamam amozesh hayi ke dadin bebakhshid vali man baz ham nafahmidam ke chejoory mishe ezdevaj kard
bad agar mishe yek sity baray kharid expansion haye sims2 bedahid ya masalan yek link downloady ya updaty va baghye chon man faghat oon akhari ro daram FREETIME:13:
در مورد ویندوز میگم که موقع نصبش باید پرشین رو برمیداشتی تا فارسی بشهنقل قول:
در مورد لینک هم صفحات قبل رو نگاه کن
میشه کسی بگه که نسخه های کالاییبازی سیمز رو از کدام شرکت تهیه کرد ؟لطفا سایتشو بگه
اول بهتون خوش آمد میگمنقل قول:
نسخه ی کامل بازی رو اگه میخواهید بگیرید تویه google سرچ کنید چون نمیتونم بگم و به نوعی تبلیغه
اگه میخواهید دانلود کنید
باید اول سیمز 2 رو دانلود کنید و بعد بسته های الحاقی رو به صورت تک به تک
که لینکش تویه صفحات قبل هست
موفق باشید
از جوابتون ممنون
من نسخه ی free time رو دارم ولی توی سایتی رفتم که نوشته بود برای اینکه این نسخه نصب بشه باید قبلا نسخه های قبلی رو روی کامپیوتر داشت
لطفا توضیح بدید
بازم ممنون
خیلی کامل بود ممنوننقل قول:
سلام
تاپیک قدیمی سیمز به انجمن بازگردونده شد و با تاپیک جدید ادغام شد.
موفق باشید...
سم عزیزنقل قول:
خیلی ممنون
خیلی خبر خوبی بود
خوب بالاخره بايد سيمز 2 رو نصب كنيد چون Free Time يك پك هست و بايد روي نسخه ي اصلي نصب بشه:10:نقل قول:
با سلام
من sims2 رو نصب کردم با چهار تا سی دی اما اجرا نمی شه.
یه پیغام خطا می ده با این مضمون که درایو سی دی اضافی در سیستم داری یا همچین چیزی.
در حالی که من فقط یک رایتر دارم و بس و از همون هم سی دی هامو اجرا می کنم.
برنامه درایو مجازی هم دارم اما غیر فعالش می کنم باز هم پیغام میاد.
کی می دونه مال چیه و چیکار باید کنم؟
عزیزمنقل قول:
شما باید کرک کپی کنی
شما بايد كركش رو توي فايل SCbin ( به احتمال خيلي زياد همين بود! :دي) كپي كني اونوقت درست ميشه:10:نقل قول:
منم میدونم باید The sims 2 رو نصب کنم بعد پکهاش رو ولی مثل اینکه به سوال من دقت نکردید من گفتم:نقل قول:
نسخه های
و منظورم دانشگاه ، حیوانات و...بقیه هست نه نسخه ی اصلی
اون گفته كه مثلا براي نصب اين پك بايد تمام پك هاي قبلي رو داشته باشي تا اينم اجرا بشه:10:نقل قول:
کاری که گفتید کردم،درست نشد.نقل قول:
یکیش که body shopبود یکی دیگش رو هم اجرا کردم ولی تغییری حاصل نشد.چی کار کنم؟خواهشا یه فکری به حالم بکنید من خیلی این بازی رو دوست دارم :( ):
-----------------------------------------
من اینها رو میخوام:
از کجا گیر بیارم؟هیچ جا گیر نمیاد!فروشگاه اینترنتی چیزی سراغ ندارین؟نقل قول:
تا اونجا که من میدونم لازم نیستنقل قول:
اول سیمز2 رو نصب کن و بعد هر کدوم از بسته های الحاقی رو که خواستی نصب کن
دوباره اجراشون كنيد چون بايد درست بشه منم همين مشكل رو داشتمنقل قول:
-----------------------------------------
بايد از اينترنت دانلود كنيد :10:
3 بار این کار رو کردم درست نشد،نقل قول:
خود sims2اجرا هم میشه حتی ولی بقیه ش نصب نمیشه
کیست مرا یاری کند؟
بابا یه چیزی بگو که در باور بگنجه!شما خودت بودی این همه رو دانلود میکردی؟:41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
ببخشید منظورتون کدوم کرک هست؟
exe هست یا مربوط به رجیستری یا DLL یا چیز دیگه؟
چه فایلی و با چه اسمی؟ من که پیداش نمی کنم!
ممنون می شم توضیح بدین.
در سی دی یا دی وی دیه سیمز یه پوشه با نام crack هستنقل قول:
تویه اون یه فایل هست به شکل آیکن بازی سیمز
اون رو کپی کن اون جایی که بازی رو نصب کردی درون پوشه ای که مگی گفته
سلام.
می خواستم بدونم این بازی خیلی صحنه داره یا نه
چه صحنه اینقل قول:
چرا ما ایرانیا فقط به صحنه و ....فکر میکنیم
از شما بعیده
کسی نیست منو کمک کنه؟
maggyشما چرا چیزی نمیگی؟
آپديت رو بريزيد روي هارد بعد از روي هاردتون اجراش كنيد اگر باز هم اجرا نشد بايد سيمز رو پاك كنيد دوباره نصب كنيدنقل قول:
در ضمن من تقريبا همه ي نسخه هاي سيمز رو دانلود كردم زياد هم زمان بر نيست:10:
با لینک مستقیم دانلود کردین یا با فایل تورنت؟میشه آدرساش رو به منهم بدین؟
بابک جاننقل قول:
اگه از اینترنت دایل آپ استفاده میکنی بی خیال شو ولی اگه پر یرعت استفاده میکنی تویه صفحات قبل هست
اينم از آدرس:نقل قول:
فقط اينا لينك مستقيم نيستن:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=148413&page=7
سلام به دوستان من محمد هستم و یکی از دوستداران بازیهای سیمز
من الان دارم sims2 castaway رو بازی میکنم میخواستم بدونم ایا پک الحاقی واسه این بازی اومده یا نه چون این بازی تقریبا جدیده
ممنونم ازتون
اين بازي خودش يك جور پك براي سيمز 2 به حساب مياد:10:نقل قول:
سلام
اینم چند تا سایت برای خرید پکهای سیمز 2:
کد:www.takincdcovers.com
کد:www.--------.ir
کد:www.thesims.ir
تشکرنقل قول:
واقعآ لازم بود
ممنون. خیلی کار آمد بود:40:نقل قول:
سلام..چی شد انقد پستهای تاپیک زیاد شد؟