سلام.نقل قول:
مسئولین(6 ستاره های) انجمن زیاد هستند.
در این صفحه میتونید ببینید:
کد:http://forum.p30world.com/showgroups.php
Printable View
سلام.نقل قول:
مسئولین(6 ستاره های) انجمن زیاد هستند.
در این صفحه میتونید ببینید:
کد:http://forum.p30world.com/showgroups.php
البته فکر نکنید کسانی که به این انجمن ها دسترسی دارند از این انجمن ها استفاده می کنند، یعنی چیز زیادی رو از دست ندادید، چون یک انجمن زمانی ارزش داره که توش فعالیتی صورت بگیره، انجمنی که تاریخ آخرین پستش به 2-3 ماه پیش بر می گرده، وجود یا عدم وجودش تاثیری نداره. جز اینکه دوستانی که این انجمن ها رو می بینند هر روز افسوس می خورند که چرا این انجمن های قوی و با ارزش باید خاک بخورند.
امیدوارم که روزی بشه این انجمن ها رو دوباره فعال کرد. :20:
کلا تقصیر همین سیستم هیلترینگ هست که ما کلی امکان از دست میدیم . مثل قابلیت URL و انجمن دانلود فیلم و کلا انجمن موسیقی .
خب مگه نمیشه یه کاری کرد که فقط کاربرا اون انجمنو یا کلا کل فروم رو ببینین . خب دیگه مشکل چیه . مگه اون دستگاهی که هیلتر میکنه اونقدر پیشرفته هست که بیاد یه یوزر بسازه ؟
دوستان لطفا این بحث رو ادامه ندیم. ادمین ها خودشون قطعا بیشترر از همه میخوان لاین انجمن ها باشن. اما خواسته ها با واقعیت ها جور نیست همیشه. ادامه بحث هم فایده ای نداره. فبلا تمام راه ها برسی شده و در این محدوده راهی وجود نداره. صرفا برای روشن شدن موضوع برای شما حجت گرامی : از کجا مطمئن باشیم که خود شما با 2700 پست جزو تیم هیتلر نیستید؟ این انجمن ها رو برای عده خاص باز کنیم و بعد همون خاص ها بشن گزارش دهنده؟
ممنون از اینکه موضوع رو ادامه نمیدید.
یه سوال:
مسئولیت پیامای داخل پروفایلمون دست ما هست یا دست ارسال کننده؟
اگه مطلبی باشه که نیاز به اخطار داشته باشه . کی اخطار میگیره؟
دست هردو :31:نقل قول:
اون که ارسال کرده 70 درصد مقصره .
اون که برای نمایش عمومی تاییدش کرده 30 درصد
موردی که هشت بهشت گرامی فرمودن تقریبا درسته. پیام مشکل دار رو تایید نکنید و رپرت بدید صرفا. پیام های مسئله دار نباید نمایش داده بشن.نقل قول:
نقل قول:اینارو که خودم میدونستم!نقل قول:
ولی خوب از نظر من باید 100% ارسال کننده مقصر باشه...
ما پیام ها رو میتونیم پاک کنیم چون که بتونیم پروفایلمونو مدیریت کنیم.دیگه مسئول پست اونا که نیستیم...
آقا یک سوال
اینجا هم پارتی بازی دارید
چند نفرو دیدم پست هاشون کمتر از منه فعالن!!!
سلام.
میخواستم بپرسم آیا دسترسی کاربرائی مثل من به بعضی انجمنا ممکن نیست...یعنی بعضی انجمنا هستن که وقتی میخوای واردشون بشی پیغام میده که دسترسی شما مقدور نیست!!!!!!!بعضی جاها هم که اون بالا دوباره رمز عبور وپسورد میخواد!!!!!!!!!!!!!مثلا امروز تو یه تایپک از خبرهایITمیخواستم وارد شم دفعه اول تونستم ...پست هم زدم ولی قبول نکرد...یعنی یه پیغام داد که معنیش این بود که شما امکان فرستادن پست رو ندارین!!!البته انگلیسی بود!!!دفعه دوم که اصلا نزاشت وارد تایپک بشم وبازم همون صفحه که میگه یا ورود به این انجمن مختص مدیریت هست و....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
احتمالا تاپیکی که شما واردش شدین و در اون لحظه حذف شدهنقل قول:
سلامنقل قول:
برای شما حتما داریم.
بعضی انجمن ها شمارش پست ندارن و کسانیکه در اون انجمن ها فعال باشن مکنه با صفر پست فعال باشن.
بازی های آن لاین ، اخبار ، همین انجمن و ...
محتوای مخفی رو چجوری درست میکنند؟
باید بری تو حالت پیشرفته...
اول از همه متنی که میخوای بره تو اسپویلر رو انتخاب مکینی ...بعد روی این کلیک میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
یه متن کوتاه که میخوای بالای اسپویلر نمایش داده بشه رو مینویسی تو اون کادر .....
محتوای مخفی: خیلی راحت!!!
البته ناگفته نماند بازیهای آنلاین پستا توش شمارش میشه ;) فقط یادشون رفته توضیحات انجمنو Edit کنه :دینقل قول:
بازی های آن لاین ، اخبار ، همین انجمن و ...
در مورد محتوای مخفی هم توی حالت پیشرفته از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .
بعد عنوان مطلبو وارد کنید توی اون Text Bar . بعدشم بین دو تا bb code متنی که میخواید مخفی شه و وارد کنید
مثل این :
محتوای مخفی: تست
----------
ظاهرا دوستان زودتر جواب دادند :دی
:31:....اینجا دیگه برچسب اسپمر بهمون نزنن!!!:31:نقل قول:
ظاهرا دوستان زودتر جواب دادند
دوستان تویه این فروم جایی هست بشه به پاک کردن بی دلیل پست ها اعتراض کرد ؟؟
این aQoa روزی ده تا از پست ها منو پاک میکنه به کی باید بگم ؟؟
برای اعتراض میتونید به ادمین ها پی ام بدید.نقل قول:
من پست های حذف شده اخیرتون رو دیدم. فقط نفهمیدم چرا اخطار به شما ندادن.
بحث های سیاسی + قومی به هر شکل (له یا علیه) جایی در پی سی ورد نداره.
دوست عزیز طرف اومده بود تو قسمت هنر هفت درباره اینکه ماست پر چرب خواصش کم تره تاپیک زده بود بعد از گذشت 3 روز بلاخره اون تاپیک حذف شد حالا من هنوز چیزی نگفتم پست هام پاک میشهنقل قول:
آقا بابک لطف میکنین با عدالت تمام پستای پاک شده منو ببینین ...آخه من چه پست نامفید یا اسپمی دادم!!!یارو میاد تو تایپک با تمام اهالی تایپک دعوا داره...میام راهنمائیش میکنم....کلی هم دوستان بعضی مواقع تشکر میزنن...آخه برای چی پاک میشه!!!ای خدا!!!!!!!!!!:41:بعضی پست ها هم که دلیل پاک شدنش واقعا خنده داره!!!!!
نقل قول:
اینه دیگه. حالا بریم تو تاپیک ها تو هر بحثی رسیدیم بگیم "براتون متاسفم واقعا"
عوض اینکه کار اشتباه رو انجام ندیم (بالای انجمن خیلی تابلو مینویسه بحث سیاسی نفرمایید) دنبال یه راهی هستیم تا خودمون رو توجیه کنیم. حالا یکی دیگه که پستش فوری پاک شده میاد میگه چرا پست dj1 سه ساعت بود پست منو فوری پاک کردین بی عدالتیه.
عدالت اینه؟
اینجا چت روم نیست که اتفاقات در لحظه بیوفته. پست ارسال میشه. ممکنه 1 دقیقه بعدش مدیر بخونه. ممکنه 10 روز دیگه. اگر مشکلی نباشه هرگز پاک نمیشه . اگر میخواید پست هاتون بمونن در چارچوب قوانین انجمن فعالیت کنید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
من دو صفحه اخر ارسال هاتون رو دیدم که 2 پستش حذف شده بود از تاپیک قهوه تلخ. بخشی از صحبت ها بود که بی ربط بود به جریان تاپیک و نتیجتا همه اش ( که 2 تاش مال شما بود) پاک شده بودن. و تاپیک به جریان خودش برگشته بود .
دست گلتون درد نکنه...نقل قول:
سلام
من دو صفحه اخر ارسال هاتون رو دیدم که 2 پستش حذف شده بود از تاپیک قهوه تلخ. بخشی از صحبت ها بود که بی ربط بود به جریان تاپیک و نتیجتا همه اش ( که 2 تاش مال شما بود) پاک شده بودن. و تاپیک به جریان خودش برگشته بود .
آقا بابک یه سوال دارم ازتون!
بخش هایی که مدیرش بازنشسته شده آیا هنوز هم تایید یوزرهای تازه وارد با ایشونه یا کس دیگه ای؟
اگه اون بخش مدیری نداشته باشه یا قوانینی رو برای اون بخش وضع نکرده باشه مسوالیت اون بخش با کیه؟
شفاف میگم که متوجه بشین!
تو بخش موضوعات علمی- بخش کشاورزی و باغبانی!! یکی از دوستانم اومده عضو شده بعد از 3 روز تازه یکی از پستهاش تایید شده بنده خدا هم گذاشت رفت!
این تایید کردن پستها رو لاقل بذارین بر عهده ی همه ی مدیران که اگه مدیر اون بخش نبود یکی دیگه بتونه تایید کنه!
به نظرم این مطلب رو در پشینهادات انتقادات مطرح کنید، چون واقعا برای خودم هم سوال پیش آمد هنگامی که چک کردم و دیدم بخش به اون بزرگی فقط یک مدیر داره و خبری از همکار هم نیست!نقل قول:
به نظرم جا داره مدیر بخش و مدیران ارشد فکری برای اون قسمت هم بکنند، البته جریاناتی هم اتفاق افتاد، ولی به هر جهت وجود فقط یک مدیر برای بخشی با اون همه زیر مجموعه کم لطفی هست به کاربران اون بخش.
امیدوارم که سریعتر بررسی بشه.
باز هم شما در پیشنهادات انتقادات مطرح کنید که سریعتر رسیدگی بشه، به این تاپیک ممکن هست اونقدر توجهی نشه.
ممنون از تذکرتون و موفق باشید.
یه سوال:
صفحه ی مدیران برای تایید کردن پست ها چطوریه؟
به صورت پیام براشون میاد؟
در منوی اطلاع رسانی میاد یا که تو تاپیک هست فقط هر وقت مدیرش دید میتونه تایید کنه؟
در منوی اطلاع رسانی میاد
علاوه بر اینکه هر جا در تاپیک ها پست تایید نشده دیده بشه قابل تایید هست.
سلام دوستان عزیز
من به تازگی در این سایت عضو شدم
میخواستم بدونم آهنکها رو کجا قرار میدن؟
ممنونم و قربون همتون
ممنون
یه سوال:
ما یه پستمون که ازش تشکر شده باشه. وقتی که ویرایشش کنیم تشکراش پاک میشه؟
الان تازه این موضوع رو دیدم!البته یه پست قدیمی رو ویرایش کردم.
یه بار ریفرش کنید درست میشه:20:نقل قول:
به دلایل مختلف! انجمن موسیقی از فروم حذف شد( حذف شد تا کل فروم حذف نشود!).نقل قول:
پست های من تو انجمن موضوعات علمی چهار روز شد هنوز تایید نشده :41:
من کاربر جدیدم کار با این سایت را بلد نیستم سوال دارم از کدام قسمت وارد شم
جان؟!نقل قول:
وارد چی شی؟
خوب الان که اومدی ماشالله پستم دادی.
مشکلتون کجاس؟
شاید منظور این دوستمون این بود که پست میزنن نمایش داده نمیشه....(شاید!!!:20:)نقل قول:
اگه اینطوریه که فعلا تو دوره آزمایشی هستی دوست عزیز(10تا پست بزن...اون وقت دیگه پستات احتیاج با تائید ندارن)...اگه منظورت این نبود که همین الان چه طوری پست دادی...وارد سایت شدی دیگه!!!
سلام
وقتی می خوام توی پروفایل یکی تصویر بفرستم میگه
BB code url is not allowed
چطور میشه فعالش کرد ؟
سلام. آدرس دقیق بدین تا به karin (مدیر انجمن موضوعات علمی) تو گروه اجتماعی مربوطه که توش عضو هستم بگم که بیاد فعالشون کنه.نقل قول:
نقل قول:سلام ممنون قسمت ادبیات من زیاد شعر عاشقانه میزارم :40:
کد:http://forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=325
دوستان چرا بعضی جا ها مثل انجمن اخبار ورزشی پست ها شمارش نمیشه ؟؟
مگه کسایی که اونجا فعالیت میکنند ادم نیستند
نقل قول:سلام دوســت عزیز این چـه حرفیـــه ! :41:
اینجــای که شمـا پست دادیــن شمارش نشــده یعنی شمـا آدم نیستیــد ؟
به علــتی که حجم ارسالی پست های پشت سرهـم زیــاده و بحث زیـاد میشـه !
تیـم مدیریــت صلاح دونسته شمـارش پست رو خاموش کنــه :46:
موفق باشید!:40:
اخه اینم شد دلیل رفیق اگه اینجوری هست تو قسمت هنر هفتم هم حجم ارسال ها زیاد چرا اونجا پست ها شمارش میشه ؟؟نقل قول: