آقا من به هیچ ترایبی اینو نمیگم آخه شما یه جوری حرف زدی مثل اینکه انگلیسیت بده منم اینطوری گفتم ولی مثل اینکه خوبه پس خودت هر چی میگی بگو از الان دیپلوناتی میتونی دیلوماسی بفرستی فقط لطفا به من بگو وتی خواستی این کارو بکنینقل قول:
Printable View
آقا من به هیچ ترایبی اینو نمیگم آخه شما یه جوری حرف زدی مثل اینکه انگلیسیت بده منم اینطوری گفتم ولی مثل اینکه خوبه پس خودت هر چی میگی بگو از الان دیپلوناتی میتونی دیلوماسی بفرستی فقط لطفا به من بگو وتی خواستی این کارو بکنینقل قول:
میلاد جون این فک کنم بهتره
do wou want to have an alliance with us ?
ویرایش :
میلاد جون اینا خوبن
.god
آقا اینو بگو :
(یه مقدار چرت و پرت و بعد:)
We are allied if u want
پیغام دادم بهشون بازم بگرد تراب امتیاز پایین پیدا کننقل قول:
با Fao هم دوست شدیمم
Hello my friend
what's your opinion to be allied with us ?
Our Opinion :
We are allied if u want
این فک کنم بهتر باشه
ببین هر چی میگی بگو عزیزم من خودم به 19 تا ترایب حدودا یه چرت و پرتی فرستادم نصفشون اومدن نمیخواد معنی داشته باشه همه میدونن اینجا از هر کشوری آدم پیدا میشه پس اگه مفهموم درست نفهمونی اشکال نداره فقط بفهمون که میخوایم متحد بشیم اینم خوبه همینو بفرست!نقل قول:
الندیل یاهوت انه؟
تو که به god. الان فرستادی بزار توی map دو سه تا ترایب نزدیک برو بچه ها پیدا کنم که یه خورده ببینیم چی میشه
فثط یادت نره! اول پیغام میدی اگه گفتم باشه بعد اددشون میکنی تو دیپلماسی و بعد بهشون میگی ادد کردیم شمام ادد کنیدنقل قول:
این ترایبی که ما توش عضویم یه بخش داره به نام "فروم کشورها" که هر کشوری تاپیک های مخصوص خودش را دارد ! می توانید بیایید و تاپیک خودتون را داشته باشید حتی فارسی حرف بزنید !!!
بولوت بیا اینو ترجمه کن ببین چی میگه.امروز یکی بهم میل زد تو ورلد 11.
adanalısın galiba,bende adanalıyım turgut özaldan..kardeş güzel klan kurmuşsunuz,ben de yeni başladım işlemlere ve beklediğimden daha iyi gidiyor...büyük bi aileyi kuruyorum geçmişten gelen tecrübelerimle,biz birer türk klanıyız ve birbirimizle savaşacak halimiz yok o yüzden gel müttefik yapalım bizimkileri derim...çünkü ilerde çok şey değişiyor bilirsin,,güçlüler bile oyunda kalamıyor ve çok güçlü olmak lazım,sen bi incele benim aile profilini ve düşününce bana bi mail gönder sana zahmet..ayrıca başka türk müttefikim var ve müttefik olmak üzere olan bi çok türk klanı var onlarla da müttefik yaparız sizi ne dersin??
میلاد جون این خارجی ها که بهشون میل دادی برا allies هنوز بهت میل ندادن ؟
آقا من خطای دید داشتم.fao رو Foa دیدم.اونم نه یه بار.بلکه 3 بار.خطا از من بود.شرمنده.رویای شیرینی بود که با یه قدرت هم پیمان شیم نه؟
بله
ولی الان با یه قدرت هم Nap شدیم
بچه از الان با Kok به حالت Nap هستیم دیگه لطفا کاری باهاشون نداشته باشید
آقا یکی به این شاه عباس بگه بیاد توی ترایب.یارو به من پی ام زده اگر این بدون ترایب بمونه میتونه با منابعی که داره راحت به یه فارم برا بقیه تبدیل بشه.یارو دلش بیشتر از ما برا این میسوزه.همونی بود که بهش حمله کرد.من وسطر اه بهش گفتم حمله نکن گف دیگه نمیتونم نیروهامونو برگردونم.آقا با این کوک الینس شید.نظرم عوض شد.این پسره خیلی باحاله.ولی من در هر صورت یه روزی دهن اون بچه عربه رو سرویس میکنم.پسره 13 ساله اومده برا من کری میخونه.
آقا من با این FOA رفتیم تو حالت allies فقط اگه قبول کنن خوب میشه
میلاد جون نمی خوای به بردیا duke رو بدی
من دارم خودمو برای نبرد با تک تک اسرائیلیا از پایین به بالا آماده میکنم.هر کی مردشه بسم الله.
ببین الندیل اولا Foa رو خارج کن گفتم تا جواب ندادن نزن Allies نکن!!!!!!!!!!!!!!!!
اومن باشه دارم باهاش حرف میزنم
میلاد جون کارم گرفت با این ~TBD~ الینس شدیم و اونا هم قبول کردن
حاج بردیا چون امتیازت از همه بالاتره میخوام تو رو دوک(Duke) بزارم قبول میکنی؟نقل قول:
آفرین خوبهنقل قول:
نقل قول:
میلاد جون اشتباه از من بود قبل از اینکه الینس بکنمشون پست های تاپیک رو نخندم و متوجه نشدم که بردیا اشتباه دیده در کل terminate کردمش
آفرین الندیل جان ممنوننقل قول:
20 تا اسکات فرستادم به کسی که پایین ترین امتیازو توی گروهشون داره.البته مطمئنم لو میره.چون 9 ساعت طول میکشه تا برسن.خودمو برا نبرد با این آشغالا آماده کردم.
نقل قول:جواب منو نمیدی؟نقل قول:
كدوم تريپه كدوم ورلد بهش حمله كردينقل قول:
ميگه من تازه شروع كردم عين تو (يعني بهم حمله نكن :27:) در ادامه هم ميگه بيا باهم باشيم :21:يا بيا خودت تريپ ما :21:
بهم اميل بزن مي پزيري يا نه :18:
خب این لقب دوک به چه دردی میخوره پسرای گل؟
ای آقا.جون من یه بار دیگه بگید این ورک شاپ رو چه جوری میشه ساخت؟
Sets status to duke. A duke possesses all tribal privileges, can disband or rename the tribe, set the homepage and chat-channel, administer the tribal forum and name other members dukes.نقل قول:
Village Headquarters (Level10) Smithy (Level10)نقل قول:
والله نمیدونم میلاد جون.خب چرا خودت دوک نمیشی؟چون امتیاز من بالاتره دلیل نمیشه که شایستگیم بیشتر باشه.میدونید که من کلم باد داره ممکنه ترایب رو به باد بدم.
من شاهم عزیزم!
ولی حالا شما Disband Tribe رو نزنی هیچ مشکلی نیست!
از الان دیگه دوک هستی
آقا بهزاد می تونی برای من دعوت نامه اون تریب رو بفرستی که در مورد صحبت کردی
سلام آقا من چرا دیگه تو تریب نیستم؟؟
دعوتم کنید:
rezaguitar
268I402
ای بابا تو هم که رفتینقل قول:
باشه به سلامت
World10؟؟؟نقل قول:
بچه ها هر كدوم از شما بهم نزديكين اعلام كنين
بردیا اگه می خواهی بری جنگ تا فردا صبح صبر کن من 100 شمشیر زن دارم 100 نیزه دار دارم می سازم که بریزیم سرشون خوبه
نقل قول:
برات فرستادم