انجام وظیفه بود ...:27::27:نقل قول:
رئال که امسال قهرمانه توی لالیگا..
ولی باید بریم دنبال بازیکن های خوب تا بتونیم سال دیگه توی چمپیونز لیگ هم قهرمان بشیم خیلی وقته رئال نرفته
بالا...
انجام وظیفه بود ...:27::27:نقل قول:
رئال که امسال قهرمانه توی لالیگا..
ولی باید بریم دنبال بازیکن های خوب تا بتونیم سال دیگه توی چمپیونز لیگ هم قهرمان بشیم خیلی وقته رئال نرفته
بالا...
بیا یه ادم حسابی داشتیم تو مدیریت که اونم داره کم کم تحت تاثیر بقیه قرار میگیره ....
اخه کسی نیس به این مردک بگه اگه بارسا قهرمان بشه اونوقته که دیگه محاله بازیکنهای خوب رو به تو بدن بد بخت همه میرن بارسا خوب والا من که سر از کار اینا در نمیارم میشه یه توضیح بدید ؟
راستی رئال واس چی رفته سراغ گتوزو کهنسال ؟
باور کنید که هاتینگا از گتوزو بهتره؟
شايد چون ميدونه گتوزو محاله ممكن هست كه بياد!!! :31:نقل قول:
من ازش اما خوشم مياد! به قول خودمون: با غيرت بازي مي كنه j-:
نه بابا همین کانوارو خودمون جان من بازیش تو یووه رو دیده بودی یا تو اینتر چطوری بازی میکرد ده تا گتوزو رو میخوردش ولی حالا چی ؟اگه تو خط دفاعیمون نباشه مث بازی قبل اصلآ گل نمیخوریم اخه هرچه پنالتی است رو اون میده....
حرف دلمو زدی در مورد کانناوارو ....نقل قول:
نه بابا همین کانوارو خودمون جان من بازیش تو یووه رو دیده بودی یا تو اینتر چطوری بازی میکرد ده تا گتوزو رو میخوردش ولی حالا چی ؟اگه تو خط دفاعیمون نباشه مث بازی قبل اصلآ گل نمیخوریم اخه هرچه پنالتی است رو اون میده....
ما امسال قهرمانيم عشق است رئال
بخونید..
اعتراف رسمي اتوئو
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اعتراف رسمي اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامههاي صبح اسپانيا داشته است.
وي گفت: بهتر بود در رئال مادريد ميماندم. در آنصورت به افتخارات بيشتر و ثروت قابل توجهي دست پيدا ميكردم و تا اين حد به خاطر رنگ پوست و ناكاميهاي ملي مورد تمسخر قرار نميگرفتم.
اتوئو ادامه داد: ماندن در پايتخت به نفع من و خانوادهام بود. من مرتكب اين اشتباه بزرگ شدم.
بعد از يك شروع نا اميد كننده ، باپتيسا توانست جايگاهش را در تيم اصلي براي مدت كوتاهي بدست آورد .اما در بازگشت گوتي و اشنايدر به روز هاي خوبشان ، در زير سايه آنها قرار گرفت.
روزنامه آ.س گفت : باپتيستا در برنامه شوستر براي فصل آينده جايي ندارد و كالدرون نيز به مياتوويچ اجازه داده تا او را به فروش برساند. باشگاه هايي مانند يونتوس، فنرباخچه و تاتنهام ممكن است تا علاقمند به جذب او در نقل و انتقالات تابستاني باشند. يك گزينه ديگر اين است كه رئال باپتيستا را به همراه مبلغي با دني آلوز از سويا مبادله كند .
مطابق گزارش دلا اسپورت ، رئال آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن ابراهيموويچ است. مدت زمان زيادي است كه رئال مايل به جذب اين بازيكن است و گزارش ها حاكي از اين است كه يوونتوس اين پيشنهاد را در فصل اول بازي اين سوئدي در فصل 2004-2005 از طرف مادريدي ها رد كرده است.
اين روزنامه ميگويد: مادريد به دنبال يك مهاجم مياني ،با كلاس جهاني براي فصل آينده مي باشد و آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي به اينتر است . آنها همچنين آماده افزايش دستمزد سالانه ابراهيموويچ به 12 ميليون پوند هستند.
با فروش كرسپو ، سائوزو و احتمالآ آدريانو به نظر نميرسد كه پيشنهاد مادريد موفقيت آميز باشد. هرچند فرم بد بازي ابراهيموويچ در نيمه دوم فصل ممكن است اينتري ها را بر سر ميزه مذاكره بنشاند. ابراهيموويچ 26 ساله داراي آسيب ديدگي زانو ميباشد كه ممكن است اين آسيب ديدگي هيچوقت خوب نشود.
دروگبا در رئال مادريد!!!
«ديديه دروگبا» مهاجم ساحل عاج چلسي به احتمال زياد تابستان سال جاري راهي رئال مادريد خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «پدراگ مياتوويچ» مدير ورزشي رئال هفتهي گذشته در لندن حضور يافت تا مقدمهي اين انتقال را فراهم آورد
آرسنال به جمع هواداران کاسیرس پیوست
آرسنال نیز به دنبال جذب ستاره جوان خط دفاعی ویارئال است.کاسیرس امسال به طور قرضی در ویا رئال بازی کرد و فصل بسیار خوبی را پشت سر گذاشت.به همین خاطر باشگاه های چلسی و رئال مادرید در یک رقابت برای جذب این بازیکن هستند.تیم چلسی با پیشنهادی ۸ میلیون یورویی و رئال با پیشنهادی ۱۲ میلیونی پیش آمده است.آرسن ونگر نیز اعلام کرده است می خواهد این جوان با استعداد را به تیم جوانش اضافه کند.
گوتی در بازی با ریسینگ نخواهد بود
گوتی هافبک خلاق رئال مادرید در مقابل مورسیا و به علت تمارض یک کارت زرد گرفت و بازی بعدی تیمش در مقابل ریسینگ را از دست داد.این در حالی است که رئال مادرید به فدراسیون اعلام کرد که روی گوتی واقعا خطا شده است ولی کمیته داوری اسپانیا این حرف را قبول ندارد و در خواست فرجام خواهی این باشگاه را رد کرد.
میگل تورس،ماتوزالم از ساراگوسا و دیه گو لوپز از ویا رئال نیز به خاطر گرفتن کارت قرمز بازی های این هفته را از دست خواهند داد.
محرومان این هفته لالیگا:
سیلوا از والنسیا،پابلو از لاکرونیا،مونریال از اوساسونا،پولی از هوئلوا،پاوونی از بتیس،کلوو از وایادولید،گویتوم از مورسیا و کرسات از آلمریا
کریزرو:آگرو فروشی نیست.
رئیس باشگاه آتلتیکو مادرید اعلام کرد که هیچ مبلغی نمی تواند ستاره جدید آتلتیکو را از این تیم جدا کند.به نظر میرسد هم کالدرون و هم آبراموویچ این بازیکن را به لیست خود اضافه کرده اند.مدیر باشگاه بعد از از دست دادن اسطوره تیمش تورس در فصل قبل اجازه خروج آگرو را در آستانه حضور در چمپیونز لیگ،نمی دهد.
او می گوید:ما آگرو را نمی فروشیم،نه به رئال و نه به هیچ باشگاه دیگر.
پس از حضور نه چندان قدرتمند ریس در آتلتیکو،شایعاتی مبنی بر فروش او به باشگاه های دیگر بود ولی کریزرو اعلام کرد:ما هنوز روی او حساب می کنیم.
همین که خبرگزاری مارکا و اونم تو این موقع از فصل این خبر رو منتشر کرده گواه بر همه چیز هست.نقل قول:
مارکا همه جای دنیا به عنوان دروغ گو ترین خبرگزاری شهره است.
شهره نیست شکیلا هه ...نقل قول:
همین که خبرگزاری مارکا و اونم تو این موقع از فصل این خبر رو منتشر کرده گواه بر همه چیز هست.
مارکا همه جای دنیا به عنوان دروغ گو ترین خبرگزاری شهره است.
درست بخون بعدا حرف بزن...نقل قول:
اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامههاي صبح اسپانيا داشته است.
خوشمزه هم که هستی!نقل قول:
من این خبر رو صبح کاملش رو خوندم دوست عزیز و شما هم هر چی روزنامه ها مینویسن رو باور نکن.
قهرمانی رئال رو پیشاپیش تبریک میگم...:26:
اینم یه عکس از ستاره تیممون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم اين خبرگزاري ماركا و آس ، سايتشون بخش اينگليسي نداره؟ فقط اسپانيايي هست؟!!
قابل توجه او دوستمون كه گفت ماركا دروغ ميگه! خبرگزاري فارس هم بدون ذكر منبع اين خبررو درج كرده! يعني اونا از ماركا خبررو نگرفتن، مستقيم از تلويزيون گرفتن!
اتوئو: بهتر بود در مادريد ميماندم
خبرگزاري فارس: كامروني گلزن كاتالونيا در پي ناكامي براي دومين سال پياپي در لاليگا، گفت: كاش هرگز از آكادمي رئال مادريد نميرفتم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اعتراف رسمي اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامههاي صبح اسپانيا داشته است.
وي گفت: بهتر بود در رئال مادريد ميماندم. در آنصورت به افتخارات بيشتر و ثروت قابل توجهي دست پيدا ميكردم و تا اين حد به خاطر رنگ پوست و ناكاميهاي ملي مورد تمسخر قرار نميگرفتم.
اتوئو ادامه داد: ماندن در پايتخت به نفع من و خانوادهام بود. من مرتكب اين اشتباه بزرگ شدم.
لينك خبر:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8701280124
كوئيرز: 96 ميليون پوند براي رونالدو كم است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس گفت: اختصاص حتي 96 ميليون پوند براي جذب بازيكني نظير كريستانو رونالدو كم است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميرر، كارلوس كوئيرز گفت: حتي اگر رئال مادريدي ها بخواهند براي رونالدو رقمي بالغ بر 96 ميليون پوند بپردازند، اين رقم براي او بازهم كم است و ارزش اين بازيكن بيشتر از اين هاست.
كوئيرز كه براي مدت يك سال هدايت تيم رئال مادريد را برعهده داشت و اينك دستيار اول فرگوسن در تيم منچستريونايتد محسوب مي شود، اظهارداشت: خصوصيات و قابليت هاي رونالدو بسيار است. براي هر تيمي مي تواند بسيار ارزشمند باشد. از اين رو اين بازيكن با كمتر از 96 ميليون پوند به فروش نخواهد رفت.
اين مربي ادامه داد: مي توانيد به همه دنيا قيمت بدهيد. ولي وقتي قيمتي كه پيشنهاد مي دهيد كمتر از حدي است كه كالايتان ارزش دارد، هيچگاه نمي توانيد آنرا خريداري كنيد.
كريستانو رونالدو 23 ساله از سال 2003 در خدمت تيم منچستريونايتد است.
وي قبل از اين كه راهي اولدترافورد شود، در تيم اسپورتينگ ليسبون در قالب يك پديده 16 ساله مطرح شد و توانست با ورود به منچستر راه پيشرفت و ترقي را در پيش بگيرد.
باشگاه متمول رئال مادريد در پي آن است تا اين بازيكن شاخص را در تابستان سال جاري بخدمت گيرد.
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در تلاش هستند تا بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد را بخدمت بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانههاي كافي در دست دارد.
مسئولين مادريد ميكوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بوميها موفق ظاهر شدهاند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركانقل قول:
این چیه اون موقع؟
خبرگزاری فارس همیشه 1 پای ثابت نقل کننده خبرهای مارکا هست.
اول که سلام دوم اینکه مگه الوز با بارسا قرارداد نبسته بود که این خبرا اینطور پخشه؟نقل قول:
اخیش خدا کنه که این انجام بشه همون چیزی که من ارزوشو داشتم امیدورام که اونو دروگبا و دیگو بیان دیگه ارزوی ندارم....نقل قول:
اول اینکه ممد جان چون دیدم هستی گفتم سلام گفته باشم و دوم اینکه خیلی بابت خبرا ممنون و اینو باید بگم که نه مارکا گفته و نه اس بلکه دیلی اینو گفته بود که رونالدو بعد دریافت مقام سومی بهترین سال قبل گفته بوده که من اون وقت بود که ارزش پیرهن مقدس رئال روفهمیدم و اینو فهمیدم که هر کی این پیرهن رو پوشیده و رفته اون تیم بلافاصله همون سال بهترین جهان شده مث:رونالدو (2002)-زیزو(2001)-فیگو(فک کنم2000)-کانوارو(2006)بسه یا بازم بگم...؟
1 خبر جالب..
رئال مادریرید می خواهد سویا رو بخره ..دی:
افبك سويا مورد توجه رئال مادرید و بارسا
بازي هاي درخشان سيدو كيتا هافبك تيم سويا باعث شده كه سران تيم هاي بارسلونا و رئال مادريد خواهان جذب وي شوند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري آلمان، سيدو كيتا هافبك دفاعي تيم سويا كه از ابتداي سال جاري ميلادي درخشش زيادي را داشته است توانسته نظر تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا را به سوي خود جلب كرده است.
بنابراين گزارش، تيم هاي يوونتوس و ليورپول نيز از مشتريان اروپايي وي هستند.
يادآور مي شود، كيتا هافبك 28 ساله سويا تا سال 2011 با تيمش تحت قرار داد دارد.
مصاحبه گوتی با سایت رسمی رئال مادرید
"ما هنوز قهرمان نشدیم ولی هر تیمی دوست دارد به جای ما باشد."
گوتی،کاپیتان دوم رئال اهمیت کسب تمامی امتیازات را می داند ولی به ویا رئال و بارسلونا اعتقادی ندارد.
چه اتفاقی ممکنه جلوی قهرمانی شما را بگیره؟
ما همه بازی ها را ببازیم و حریفان ما همه تیم ها را ببرند.ولی ما الان در شرایط خوبی هستیم،قهرمان نیستیم ولی هر تیمی دوست داره به جای ما باشه.ما باید سعی کنیم تمام امتیازات را بگیریم و باید بدونیم که دو تیم خطرناک دیگر پشت سر ما هستند.
در مورد قرارداد مادام العمر خودت بگو!
رئیس همه ی کارها را انجام داده ولی الان این تنها چیزی نیست که مهمه.مهم اینه که تیم قهرمان شود.
کالدرون گفته دوست داره بارسا قهرمان اروپا شود،نظرت در این مورد چیه؟
من نمیدونم ...دوست دارم بارسا قهرمان بشه چون که اونها یک تیم اسپانیایی هستند.
رئیس گفته که دوست داره رئال توسط بارسا تشویق بشه...
کار سختیه ما باید همه ی بازی هامون رو ببریم.اگر این اتفاق بیفته طبیعتا اونه باید این کار رو بکنن.
دوست داری این اتفاق بیفته...
بله،ولی نه به خاطر این که اونها مجبورن بلکه بخاطر اینکه ما قهرمان شدیم..
یک شبکه خبری اعلام کرد که تو هفتمین بازیکن محبوب اسپانیا هستی..
این باعث افتخاره که مردم به سبک بازی من علاقه دارن این واقعل منو خوشحال می کنه.
داور بازی قبلی یک پنالتی روی تو نگرفت تاره بهت هم یه کارت زرد داد،به نظرت باشگاه می تونه محرومیتت رو کم کنه....
امیدوارم،من اونجا واقعا تعادلم رو از دست دادم.این برای من خیلی سخته که بازی بعدی رو از دست بدم.
دوست داری کدوم تیم جام حذفی رو بگیره،ختافه یا والنسیا؟
این سوال خیای سختیه.شما منو تو یه موقعیت خیلی سخت قراردادین ختافه تیم شهر منه ولی من با کانیزارس،هلگرا و مورینتس دوست هستم.امکانش نیست که دو تیم قهرمان بشن...
نظرت در مورد بازی بعدی چیه؟
ریسینگ تیم خوبیه و مربی خوبی داره که از هر بازیکن تمامی استفاده را می کنه.اونها برای چمپیونز لیگ می جنگن ولی من فکر می کنم ما شانس برد رو داریم.
آیا فکر می کنی در این فصل به اندازه کافی جدی نبودین؟
من فکر می کنم فتح دو کاپ خیلی سخته ولی ما الان به لالیگا خیلی نزدیکیم.طرفداران هم انتظار قهرمانی دارن.
تصميمگيري براي روبينهو تا ماه آينده
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال تكليف روبينهو در ماه آينده روشن خواهد شد. آ.س. اسپانيا نوشت: مدير برنامههاي روبينهو در پي اين است كه قراردادي جديد براي اين بازيكن ببندد.
مدير عامل رئال مادريد هم علاقه خود را نسبت به تمديد قرارداد روبينهو نشان داده است ولي به نظر ميرسد مياتووچ فعلا در مورد تمديد دو به شك است. مدير برنامههاي روبينهو گفت:
روبينهو در اين جا بسيار خوشحال و شاداب است و من به هواداران اين بازيكن و تيم رئال مادريد وعده ميدهم كه مديران اين تيم را مبني بر تمديد قرارداد راضي كنم. قابل ذكر است قرارداد روبينهو تا سال ۲۰۱۰ است.
دنيل آلوز: دوست دارم در بارسا بازي كنم
به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال دنيل آلوز بازيكن تيم سويا به مدير عامل اين باشگاه گفته است دوست ندارم در تابستان به تيم ديگهاي بروم.
دني آلوز افشا كرد كه باشگاه مي خواهد كه من از اين تيم بروم. آلوز در مورد تيم آينده خودش گفت: من حضور در رئال مادريد و بارسا را دوست دارم ولي حضور در بارسا افتخاري ديگر است. او در مورد حضور در ايتاليا و انگليس (آ.ث. ميلان و چلسي) گفت: من دوست دارم در اين باشگاهها بازي كنم ولي رفتن به كشوري ديگر يعني شروع از صفر!!!
به هر حال اگر بخواهم ميان دو تيم رئال مادريد و بارسلونا يكي را انتخاب كنم حتما بارسا گزينه اصلي است.
رئال مادرید به دنبال هافبک بلژیکی
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از تریبال فوتبال،پدراگ میاتوویچ یک شنبه در بلژیک بوده و با نایب رئیس باشگاه استاندار لیگ ملاقاتی داشته است.
در این ملاقات میاتوویچ از علاقه رئال به جذب فلیانی هافبک وسط این تیم صحبت کرده است.
به نظر می رسد این دو نفر در مورد آینده جوانان رئال با هم صحبت کردند و تصمیم گرفتند که تیم استاندار لیگ بازیکنان جوان رئال را به طور قرضی و برای کسب تجربه به بلژیک بیاورد.
کاناوارو،درنت را به یووه پیشنهاد کرد
مدافع رئال مادرید فابیو کاناوارو،رویستن درنت را به آلسیو سکو پیشنهاد کرد.
کاناوارو که ۲ بار با یووه قهرمان سری آ شده است،دیروز،با سکو ناهار خورد.
او به سکو پیشنهاد داد تا مدافع چپ رئال یعنی درنت را به خدمت بگیرد.درنت معمولا به عنوان بازیکن ذخیره بازی کرد ولی قابلیت بازی در تمامی پست های سمت چپ رمین را داراست.به نظر می رسد او از ذخیره ی مارسلو و هاینزه خسته شده و قصد ترک برنابئو را دارد.
ساویولا به ترکیب برمی گردد
به نظر می رسد پس از عملکرد خوب ساویولا و رهایی او از مصدومیت،در بازی با ریسینگ او به جای روبینیو بازی کند.روبینیو بعد از مصدومیتی که داشت نتوانسته است انتظارات شوستر را برآورده کند،اگر ساویولا در ترکیب اصلب بازی کند این اولین بازی است که به طور ثابت در لالیگا بازی می کند.
به علت محرومیت گوتی،احتمالا دیارا یا خولیو باپتیستا به میدان خواهند رفت که احتمال حضور دیارا بیشتر است.رئال مادرید در ۶ هفته به پایان با ریسینگ بازی خواهد کرد این در حالی است که اگر رئال این بازی را ببرد تقریبا شانس بارسلونا برای متوقف کردن رئال از بین خواهد رفت.
کريس رونالدو
به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانههاي كافي در دست دارد.
مسئولين مادريد ميكوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بوميها موفق ظاهر شدهاند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند
اقا نزنین این حرفارو زشته..
فقط به خاطر تو...نقل قول:
گوتي از اين كه كارت زردش در مقابل مايوركا بخشيده نشده بسيار متعجب و از اينكه نميتواند در مقابل ريسينگ بازي كند بسيار ناراحت است .اين بازيساز 31 ساله در بازي يكشنبه مقابل مايوركا كارت زرد گرفت و با توجه به كارت هاي قبلي از بازي مقابل ريسينگ محروم شد . مادريد درخواستي را براي تجديد نظر در كارت داده شده و بخشش گوتي داد اما پس از بررسي آنها اين درخواست بخشش را رد كردند .
گوتي سپس به اظهار نظر نسبت به افرادي پرداخت ،كه معتقدند يك دشمني نسبت به او وجود دارد و به خاطر آن است كه كارت زرد وي بخشيده نشده است .
بازي نكردن در روز يكشنبه خيلي سخت است زيرا من دوست داشتم تا در اين روز بازي و به تيمم كمك كنم .من نميفهمم كه چرا مردم مي گويند اين يك جريمه براي من است زيرا زماني كه داور كارت ميداد مطمئنآ صحنه را نديده بود . من اميد داشتم تا كميته انظباطي با مشاهده فيلم بازي به اشتباه داور پي ببرد اما آنها اين محروميت و كارت را تاييد كردند. قطعآ من باور نميكنم كه چنين مبارزه اي عليه من باشد ، آنها فقط اين تصميم را گرفتند كه دادن كارت درست بوده است.
پیشنهاد میکنم از این به بعد هر موقع خواستید پست بنده را بخوانید یک لیوان آب سرد هم کنارتان باشد.نقل قول:
خیلی زورت زیاده ها که بلدی چپ و راست فحش بدی.
سلام به همگی:
1:لطفآ دوستان شان و قدر و منزلت این تاپیک را حفظ کنید.....
2:از انجام بحثهای بی مورد و بی منطق جدآ خودداری کنید تا نه شما بن شید و نه تاپیک...
3:کاسیاس جون و اقای کور (اگه واقعآ طرفدار رئال هستی )همدیگه رو ببخشین و دیگه بحث بی بحث و اینکه گور پدر اتوئو کرده که تو رئال میموند یا میرفت بارسا مهم اینه که الان میخواد با این حرفا خودشو به ما قالب کنه که یه چیزی خودشه...
4:خلاصه قصدم فقط اروم کردن شما دوستان و تاپیک بود و امیدوارم که منو ببخشید و یه وقت منو نزنید لت و پار کنید (کاسیاس جون رو کتکاش رو من خوردم یه کوتک بدیه که نگو و نپرس...)و....خلاصه اگه رئالی هستید به خاطر رئال بگید ....viva real madrid
دوست عزیز من طرفدار بارسلونا هستم.نقل قول:
در مورد پست هایی هم که ارسال کردم بنده هیچگونه بی احترامی به ایشان نکردم اما ایشان در 3 پست خود از الفاظ نامناسبی استفاده کردند که باز بنده پاسخ زشتی به ایشان ندادم.
با همه این حرف ها اگر باعث آزار طرفداران رئال در این تاپیک شده ام از تمامی طرفداران این تیم عذرخواهی می کنم و هیچ موقع هم به خودم اجازه نمیدم به خاطر تیم مورد علاقم به فرد دیگری فحش و ناسزا بدهم برعکس کاری که اون دوست عزیز انجام دادند.
اون دوست عزیز هم اگر از بنده ناراحت هستند در پیغام خصوصی جوابگوی ایشان خواهم بود.
موفق باشید.
به به. صد در صد موافقم.نقل قول:
الحق منشتم مثل رئوله
متین و ساکت و بی حاشیه