چطور باید اینکارو بکنم؟نقل قول:
پس باید بری تو تنظیمات مودمت و username و pass رو بدی توی مودم تا هروقت که مودم رو روشن کردی بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
Printable View
چطور باید اینکارو بکنم؟نقل قول:
پس باید بری تو تنظیمات مودمت و username و pass رو بدی توی مودم تا هروقت که مودم رو روشن کردی بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
شما به تاپیک زیر مراجعه کن و مدل مودم رابنویس و بگو میخواهم تنظبمات کانکشن را داخل کنسول مودم تعریف کن.نقل قول:
به اصطاح به صورت کانکشن به صورت PPPoE باشه.بچه ها آنجا راهنماییت میکنند.
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&page=398
من استریت فایتر 4 را روی pc و تکن را روی ps2 بازی کردم و مورتال کامبت رو هم خیلی وقت پیشا فک کنم رو سگا بازی کردم،به نظر شما کدام یک از بازی های مبارزه ای زیر برای کنسول ps3 بهترند و هیجان زیادی رو القا می کنن و به اصطلاح بیشتر حال میده؟؟
Street Fighter IVSoulcalibur IVTekken 5: Dark ResurrectionDef Jam: IconVirtua Fighter 5Mortal Kombat vs. DC UniverseNaruto: Ultimate Ninja StormDragon Ball Z: Burst Limit
اگه از من میپرسی برای بازی مبارزه ای سراغ غیر نامکو نرو که سخت پشیمون میشی.من از توی این لیست استریت فایتر و مورتال کمبت رو بازی کردم از زندگی سیر شدم.بلیچ هم که همه دوست دارن بازی کردم چنگی نمیزنه...اگه طرفدار بازی های مبارزه ای 3 بعدی هستی (مثل خودم) توصیه میکنم صبر کنی تکن 6 همین الآنا در میاد(ماه 10 میلادی) ولی اگه صبرت تموم شده(بازم مثل خودم!) بین سول کالیبر و تکن یکی رو انتخاب کن برو فازشو ببر.
تكن بازی خوبيه ... خيلی هم عاليه اما به شرط اينكه از فن های خوشگل ضربدر ضربدر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده نشه !!نقل قول:
اين كه شما از استريت فايتر خوشت نيومده به خاطر كمبو زدنش هست ... شايدم به خاطر حال و هواش كه به تكن باز ها اصلا نميسازه !
-------------------------------------------------------------------------------------
ولی در كل تكن هم بازی خوبيه ... به شرط اينكه كمبو های آبكیشو نزنی !! منم ميگم بصبر Tekken 6 بياد اگه خوشت نيومد SF 4 رو هم يه امتحان بكن
چرا هیچ کسی راجع بازی little big planet یه کوچولو توضیحی نمی ده؟؟
توضیح خاصی نمیخواد همه چی عالیه..نقل قول:
چرا هیچ کسی راجع بازی little big planet یه کوچولو توضیحی نمی ده؟؟
معمولا تو این سبک ، بازی های زیادی عرضه نمیشن و هر نسل یکی دوتا بیشتر نیستن که اون ها هم خیلی طرف دارن و مثل بمب صدا میکنن..
از این نوع بازی ها هم که طرفدارهاش تضمین شده هست میشه به SUPER MARIO و SONIK و NEVER HOD اشاره کرد که بازی های وحشتناک جذابی بودن.. LBP هم مثل اونها بازی فوق العاده ای هست که حتما باید بازیش کنید..
بازی از گرافیک خوبی بر خورداره و مراحل جذاب و دیدنی داره که میتونه ساعت ها شما رو مشغول کنه.. شخصیت بازی هم حالت طنز داره و بیشتر ما رو یا NEVER HOD میندازه..
بازی تا حالا امتیاز های خیلی خوبی گرفته و میشه گفت یکی از بهترین بازی های PS3 هست که به نظر هم تو این سبک دیگه چنین بازی نبینیم و باید منتظر نسخه های دیگری از این بازی باشیم..
قسمت آنلاینم فوقالعاده جذاب هست و باید حتما امتحان کنی..
تا حالا آپدیت های زیادی برای بازی اومده و قرار یک DLC دیگرم برای بازی بیاد که قابلیت شنا کردن هم اضافه میکنه..
حالا كه گفتي اين ليتل آنلاينش كجاست ! آخه بازيش منو نداره و از اين تريپاست كه يهو شروع مي شه .......!
منو داره بار دومي كه وارد بشي
گزنيه دومش ميشه
اتفاقا تکن اصلا از اون بازی هایی نیست که بشه ضربدر ضربدر تمومش کرد!باور نمیکنی؟اینو با لیلی امتحان کن:نقل قول:
While Rising T-S,T-S,T-F.S.T,T
C,S,X,C,C,X,C,C,C.X
کاراکترا رو حدس بزن چین دیگه...حالا بگو تکن ضربدر ضربدریه؟:31: البته راه داره با تکن رو اعصاب بری،ولی کسی بخواد با فن مسخره رو اعصاب بره حسابی میشه حالشو ترکوند!
اتفاقا بلیچ که گفتم مال همین حرکتای آبکیش بود که خوشم نیومد.استریت فایتر مشکلش دو بعدی بودنشه که اساسی ضد حاله،وگرنه کمبو که خوراکه!اون سول کالیبر رو بازی نکردم،ولی میگن هم حرکتای سخت داره هم آبکی.
آیا ps3 بازی داره که تو سبک اتومبیلرانی از forza2 ایکسباکس 360 بهتر یا مثل اون باشه؟؟؟
گراند توريسما !نقل قول:
آیا ps3 بازی داره که تو سبک اتومبیلرانی از forza2 ایکسباکس 360 بهتر یا مثل اون باشه؟؟؟
پس چرا من منو نديدم واسه ليتلم ! مطمئنا بيش از يه بارم بازيش كردم !نقل قول:
منو داره بار دومي كه وارد بشي
گزنيه دومش ميشه
چطوری باید شبکه رو به پلی بشسناسونی حتما مودمت باید مستقیم بدون یوزر کانکت شه؟؟
تصحیحچه:گران توریسمو،که هنوز در نیومده،و هنوزم معلوم نیست کی در بیاد.ولی یه نسخه ی پیش مقدمش الآن پیدا میشه.نقل قول:
گراند توريسما !
همون پيش مقدمش دسته كمي از يه بازي كامل نداره !!
پس اونوقت فورزا3 می یاد ، سونی باید یه بازی بده تا آبروداری کنه....
نکته اینه که سونی هیچ وقت به خاطر عجله به کیفیت کار گند نمیزنه.اگه میخواست عجله ای کار کنه پلی 3 یک سال پیر تر و چندین برابر مزخرف تر! میشد.گران توریسمو 5 هم به همین خاطره که دیر کرده.سر چهارشم همین کارو کردن،ولی انصافا بازی به این باحالی کم گیر میاد.تنها بازی که میتونم بگم از نظر گراف و باگ نداشتن با گران توریسمو یکیه همون متال گیر معروف خودمونه.نقل قول:
من فكر كنم چون به نت وصل نيستم ليتلم تو منو هاش فقط گزينه استوري هست !
شما مودم رو مستقيم وصل كن به دستگاه از تو تنظيمات اينترنتش برو يوزر و پسورد بده !! كانكت شو حالشو ببر ....نقل قول:
-میانگین قیمت بازی های PS3 چقدره؟
- از کجا میشه این بازی ها رو تهیه کرد؟
- آیا میشه این بازی ها رو اجاره کرد؟ از چه جاهایی؟
- قیمت کنسول PS3 چقدره؟ به نظرتون قیمت مدل Slim هنگام ورود به بازار ایران چقدر خواهد بود؟
از 10تومن برو بالا تا60یا70تومننقل قول:
میانگین قیمت بازی های PS3 چقدره؟
جایی که سی دی بفروشه و کنسولنقل قول:
- از کجا میشه این بازی ها رو تهیه کرد؟
بستگی به مغازه دارهنقل قول:
یا میشه این بازی ها رو اجاره کرد؟ از چه جاهایی؟
نقل قول:
اصلا معلوم نیست
ولی باید از 300 تومن بیشتر نباشه(امیدوارم)
ها!!!خواب دیدی خیر باشه:دی
تو ایران اسلیم رو گرونتر از فت میفروشن ،میگی نه نگا کن...
یه کمی وسواس گرفتم هنگام خرید بازی پی اس تری ف بازی دست دوم قالبم نکنند
آیا روشی برای تشخیص نو یا دست دوم بودن وجود داره؟نقل قول:
بله-جلد نايلوني كه دور جعبه هستش
میگم خوب خودشون نمیتونن از این جلدایه نایلونی بزنن دور جعبه شاید سوالم خنده دار باشه:27: ولی این ایرانیا هنرمندن:31: و هیچ کاری ازشون بعید نیست!!!:21:
فک کنم یه با یه هالوگرامی جعبه رو پلمپ می کنن
آخه چرا مگه بازیهایه دست دوم چهشونه تازه ارزون تر از دست اول هم به فروش میرسن تنها چیزی که بازیهایه دست اول دارن این جلد نایلونیشونه:20: اگرم از لهاظ خراب بودن بازیها یا خش دار بودنشون میگی که باید بگم این سیدیها به همین راحتیها خش نمیفتن مگر اینکه با میخ و چکش بیفتی به جونشون:31:نقل قول:
بازیهای دست دوم قیمتشون چقدره؟نقل قول:
آخه چرا مگه بازیهایه دست دوم چهشونه تازه ارزون تر از دست اول هم به فروش میرسن تنها چیزی که بازیهایه دست اول دارن این جلد نایلونیشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگرم از لهاظ خراب بودن بازیها یا خش دار بودنشون میگی که باید بگم این سیدیها به همین راحتیها خش نمیفتن مگر اینکه با میخ و چکش بیفتی به جونشون
ارزون تر از بازی های نو!
معمولا بازي هاي نو پنج هزارتومن از دست دومشون گرون تره بازي هاي دسته دو هم ميانگين بين 30 تا 40 تومنه بستگي به بازيش و جديد يا قديمي بودن بازي داره !! در ضمن جلد نايلونيشم ايراني ها نمي تونن بزنن يه نخ داره كه روش نوشته پلي استيشن سه هالوگرام و اينا نداره !در كل واقعا فرقي نداره بازي دست دوم با نو البته من خودم بشخصه ترجيح مي دم بازي نو بگيرم جنس دست دوم احساس خوبي به آدم نمي ده ولي وقتي يه بازي مي خواي نوش نيست همون دست دوم مي گيري !!
میشه یه عکس از جلد نایلونیش آپ کنید....
حالا جلد نايلوني از كجا بياريم والا هر چي بازي تا حالا خريديم باز كرديم جلدشم انداختيم دور ! اون نخش شبيه اين نخ مال پلاستيك بيسكويت هاست كه براي راحت تر باز كردنشونه فقط فرقش اينه كه مال نايلون بازي ها روش نوشته پلي استيشن سه ! يكي از دوستام مغازه داره شنبه رفتم مغازش ببينم بازي فابريك داشت واست عكس مي گيرم مي ذارم ...
اتفاقا دست دو فروشی خوبه چون همه چی دارن!از جون مرغ تا شیر آدمیزاد!من یکی سراغ دارم توپخونه تا حالا نشده بهش بگم فلان بازیو داری بگه نه.نقل قول:
ببینم کنسول شما ساخته ژاپنه؟
از کجا میشه فهمید کنسول آکبنده؟؟؟
چون بعضی فروشنده ها کنسول های ارجاعی و دست دوم رو با ترفندهایی جای نو می فروشن......
میشه یه راهی بگین
ازتون ممنونم
موقع باز کردن جعبه درشو اینقدر باز کن که عمودی بشه،بعد ولش کن.اگه قبلا باز شده باشه می افته عقب،ولی اگه باز نشده باشه برمیگرده سر جاش.
سلام دوستان...من ساکن رشت هستم...من میخوام پولامو جمع کنم تا تو یک ماه دیگه یه کنسول بگیرم....نمی دونم ایک باکس بگیرم یا پی اس تری.....من ایکس باکس بازی کردم اما دسته هاش و اینکه زود خراب میشن منو مردد کرده......
انتخاب اولم رو پی اس تری است......واسه منی که مصرف معمولی دارم و خوره نیستم مناسبترین قیمت واسه پی اس تری چنده.......
2-اینکه ایا گرافیک این دو تا کنسول با هم فرق داره؟
اونا هم همه چي ندارن من همه مغازه هاي توپخونه رو مي شناسم ! شما بازي تابلو مي خواين دارن بازي يكم زياد معروف نباشه ندارن !!!! چون اونا هم هر چيزي رو نمي خرن بازي از رده خارج شده باشه عمرا بخرن !!!نقل قول:
اتفاقا دست دو فروشی خوبه چون همه چی دارن!از جون مرغ تا شیر آدمیزاد!من یکی سراغ دارم توپخونه تا حالا نشده بهش بگم فلان بازیو داری بگه نه.
تجربه ثابت كرده كسايي كه زيادي سخت مي گيرن هميشه با مشكل مواجه مي شن بي خيال حالا مال هر جايي باشي تحت نظر سوني ساخته شده و اومده بيرون رو كنسول منم زده ژاپني ولي بعيد مي دونم ژاپني باشه ! شما از جاي معتبر كنسول بخريد كه مطمئن باشيد جنس دست دوم نمي ده مثلا از فروشگاه فتحي نخريد اون خوراكش دست دوم بازيه !!!! براي مطمئن شدن از ژاپني بودن كنسولم مي تونيد شماره سريال پشت كنسول رو با رو جعبش چك كنيد رو جعبه زده ساخت كجاست اگه شماره سريال با پشت كنسول يكي بود يعني جعبه مال خودشه و دستگاه م مطمئنا مال همونجايي كه رو جعبش زده !!نقل قول:
ببینم کنسول شما ساخته ژاپنه؟
از کجا میشه فهمید کنسول آکبنده؟؟؟
چون بعضی فروشنده ها کنسول های ارجاعی و دست دوم رو با ترفندهایی جای نو می فروشن......
میشه یه راهی بگین
ازتون ممنونم