به تاپیک زیر مراجعه کن:10:....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231665
Printable View
به تاپیک زیر مراجعه کن:10:....نقل قول:
نقل قول:برو پیش این خدمات موبایلیها و گوشیت رو بده بهشون بگو تا واست فلشش کنه با دستگاه مخصوصی به نام باکس که البته هزینش هم چیزی حدوده 3-4 تومنه:5:نقل قول:
شما این کار رو بکن که مثله فلشه؟؟؟؟؟نقل قول:
با کد #7370#*می تونی گوشیت رو فرمت بکنی که مموری خود گوشی رو فرمت می کنه و انگار روز اوله که گوشیت رو گرفتی.
یادت باشه قبل از این کار از اطلاغات مهم گوشیت یک پشتیبان تهیه کنی به همین راحتی
اینکارو کردم فایده نداشت مینویسه باید highscore بازیهای دیگرو پاک کنم تمام بازی هارو هم remove کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همون آشو همون کاسه.:41: لطفا اگه راه دیگه ای هست راهنماییم کنید ممنوننقل قول:
غير ممكنه مطمئني درست انجام دادي:18::19::18:نقل قول:
آره کد #7370#* رو زدم ازم یه سوالی کرد منم yes زدم گوشی ریست شد وقتی بالا اومد ساعت و تاریخ خواست برنامه ها و بازی ها هم اجرا نمی شدن منم همه رو remove کردم دوباره نصب کردم ولی هنوزم بازی ها save نمیشن:41: :19:لطفا کمکم کنید :11: ممنون
سلام
میشه دوربین N90 رو با N73 مقایسه کنید(هم عکاسی و هم فیلم برداری)
کدوم بهتره؟؟؟؟
(من N90 دارم و میخوام با N73me عوضش کنم دوربین واسم خیلی مهمه)
ممنون میشم
سلام به اساتید ان 73
شنیدم که یه برنامه هست که روی گوشی نصب میشه و با اون میشه جای اف ام پلیر از گوشی استفاده کرد اگه همچین چیزی صحت داره یه خورده راهنماییم کنید یا اینکه لینکه برنامشو برام بفرستید ممنوون میشم از لطفتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب با اين اوصاف بهتره يا بري گوشيتو فلش كني يا ا ينكه آپديت كني من كه خودم آپديت رو ترجيح مي دم ....نقل قول:
براي آپديت به تاپيك زير برو...
از همه لحاظ n73 بهترينه با مراجعه به تاپيك زير مي توني عكسهايي رو كه با دوربينش گرفتن ببيني.....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219406
دوست عزيز همچين چيزي صحت نداره و شايعه هست چون براي اين كار شما به يك قطعه سخت افزاري احتياج داريد كه n73 اونو نداره.....:18:نقل قول:
سلام
ممنونم از راهنماییتون
یک سوال دیگه: به نظرتون مناسب ترین گوشی بین260000 تومن تا 300000 تومن چیه؟ ( دوربینش بیشترمهمه)
بازم متشکرم
تو نوکیا بهترین 3 مگاپیکسل از n73 داره البته با این قیمت میتونی n78 هم بگیری امکاناتش بیشتر از n73 هست ولی عکاسیش به n73 نمیرسه ولی فیلم برداریش بهتره gps wifi هم داره صداش مناسبه ولی به n73 بازم نمیرسه ال سی دی هردوشن 2.4 هست قیمتش هم 280 تومان هست گزینه مناسبیه با توجه به قیمتش
در ضمن بهتر بود داخل مشاوره خرید مطرح میکردی
اضافه میکنم ان78 برخلاف ان73 اینفرارد هم نداره...
رفقا اگه من آپدیت کنم سرعت گوشی بیشتر میشه ؟
مال من ورژن 3 هست .
با سلام
من گوشیم n73 me هست یه مدتی که نمی دونم چیو دست کاری کردم دیگه چراغ جلوش روشن نمیشه:
1- چراغ جلوش چه زمانی روشن میشه
2- آیا برای روشن یا خاموش شدن چراغ جلوی گوشی تنظیم خای داره.
3-من حدوداً 2 هفته که گوشیمو خریدم و چند روز اول چراغ می زد.
4- فکر کنم تنظیماتشو بهم زدم
سلام
گوشي من sms نميفرسته عيب از چيه ؟
مركز پيامش هم كدش رو عوض كردم فايده اي نداشت گوشي رو ريست هم كردم ولي بدون فايده بود.يكي ميتونه به من كمك كنه؟
سلام دوست جوننقل قول:
دستت درد نکنه
ولی یه برنامه شنیدم که اینکارو میکنه اسمش Wi-Fi هست دنبالشم اگه تونستم پیدا کنم و نتیجه هم گرفتم براتون آپ میکنم میذارم تو سایت قراره که به دستم برسه جوابشو حتما بهتون میدم
سلام دوست عزیزنقل قول:
مشکلی نداره
آره دستکاری شده
menu>Tools>settings>phone>Display>sleep mode
برو به این منو احتمالا اونو از حالت On به حالت Off تغییر دادی
اگه از ورژن3 بخوای به ورژن جدید اپدیت بکنی طبیعتا اره...به طور محسوسی زیاد میشهنقل قول:
مثلآ چي ميشه faield ميشه defered ميشه....?????نقل قول:
حتمآ اين كارو بكن خيلي ورژنت قديميه.........:8::20::31:نقل قول:
سلام خدمت تمامی دوستان یک مدتی k800 داشتم واقعا گوشی خوبی بود حرف نداشت به خصوص عکاسی ولی باز زدم تو خط n73 چون سیمبین n-gage2 ال سی دی بزرگتر رو بیشتر میپسندم هرچند دوربین k800 بهتر و حرفه ای تر هست ولی ارزش داشت
----------------نقل قول:
سلام
خیلی مممممممممممنونمممممممممم
سلام
خیلی ممنون مشکل چراغش حل شد اما یک سئوال دیگه هم داشتم:
گوشی N73 دوربینش 3.2 هستش اما در بهترین وضعیت عکس برداری حجم عکسی که میگیره بین 400 تا 600 کیلوبایت هستش این در حالیه که گوشی یکی از دوستان که P990 سونی اریکسون هست با دوربین 2 مگاپیکسل حجمش بین 500 تا 700 و در مواقعی هم بیشتره.
یک نکته جالب که متوجه شدم وقتی با بهترین شرایط از یک نقطه خاص عکس می گیرم مثلاً حجمش میشه 500 کیلوبایت. اما وقتی با همین شرایط و تنظیمات , حالت چند عکس پیاپی (Sequnce Mode) رو انتخاب می کنم حجم همین عکس بین 700 تا 900 کیلوبایت میشه و من با همین ترفند تونستم اون دوستم رو ضایع کنم.
میخواستم بدونم دلیلش چیه شما خودتون هم میتونین امتحان کنین. مگه فرق این حالت با حالت تک عکس چیه چون وقتی این حالت رو انتخاب می کنه تنظیماتش تغییر نمیکنه.
آیا برنامه ای هست که با تنضیمات حرفه ای بشه عکس گرفت و عکس با کیفیت تر و پرحجم تر بشه.
این که اینقدر روی حجم عکس تاکید دارم بخاطر اینه که اون دوستم میگه حجم بالاتر = کیفیت دوربین بهتر و بالا بودن گوشی های سونی اریکسون. میگه 2 مگاپیکسل سونی اریکسون از 3.2 نوکیا قویتره. برای خودم هم جالبه مگه میشه 2 مگاپیکسل بتونه 3.2 گوشی N73 رو بگیره حالا هرچی P990 گوشی خوب و حرفه ای باشه بازم دلیل نمیشه.
الان دنبال یه برنامه هستم تا حجمش بالا برده.
با تشکر
کار خوبی کردی...نقل قول:
پشیمون نمیشی:17::15:
یک نکته رو من میدونم اونم اینه که حجم عکس به نوع عکس و تعداد رنگ های عکس هم بستگی داره...نقل قول:
مثلا اگه بابهترین تنظیمات در شب از یک محیط سیاه عکس گرفته بشه حجمش خیلی خیلی کمتر از عکس از یک محیط رنگارنگه
برای مقایسه حجم باید از یک تصویر عکس گرفته بشه..
به نمایش درنیامدن عکس ها در گالری
سلام.فکر میکنم خیلیا این روشو بلد باشن ولی خب من خودم تازه یاد گرفتم و شاید یه سری مثل من بلد نباشن.
برای اینکه یه سری از عکسهایی که توی گوشی دارید توی گالری به نمایش درنیاد باید به tools و بعد file manager برید.
به تب دوم برید و فولدر جدیدی با این اسم ایجاد بکنید:palbtn_
بعد عکسهایی را که مایل نیستید در گالری به نمایش دربیان از فولدر image توی همون تب منتقل کنید به فولدر تازه ساخته شده.
بعد عکس منتقل شده دیگه توی گالری به نمایش درنمیاد ولی توی فولدر جدید در دسترس خواهد بود.
روش خوبی هستش برای نگهداشتن یه سری عکسایی که مایل نیستید بقیه توی گالری ببیننش.
البته باید حواستون باشه کسی توی این فولدرا نره.:دی
اگر تکراری بود شرمنده.
faield ميشه!!!نقل قول:
مثلآ چي ميشه faield ميشه defered ميشه....?????
بله همين طوره منم موقع سيزده بدر پارسال با تنظيمات auto كه عكس مي گرفتم حجم عكسم مي رفت تا 1.8 و حتي تا 2.3 مگابايت هم رفت و واقعآ كيفيت عكسها داشت ديوونم مي كرد ولي بعد از اون موقع ديگه هيچ وقت عكسام به اون حجم نرسيد......(البته به خاطر رنگارنگ بودن محيط حجم عكسها اونقدر رفت بالا)نقل قول:
اگر پيدا كردي واسه ما هم بزار:10:
يك سيم كارت ديگه رو امتحان كن ....ترجيحآ اگر همراه اول داري با ايرانسل امتحان كن و نتيجه رو بگو:20:نقل قول:
با سلام.من خودم 5700 دارم و میدونید مینی یو اس بی هست و راحت به کامپیوتر وصل میشه ولی ان 73 یک از دوستام نمیدونم یو اس بی نیستش فک کنم میگند سریال خلاصه نمیدونم چه طوری وصل کنم هر کاری کردم کامپیوتر گوشی را نشناخت لطفا اگه کار خاصی یا اصلا مراحل نصبش را بگویید ممنون میشم
والا من مشکلی ندارم ویندوز چیه؟ mrt نیست؟ شاید مشکل از ویندوز باشه
ممنون از كمكت ...هم با ايرانسل و هم با همراه اول امتحان كردم فايده اي نداشتنقل قول:
يك سيم كارت ديگه رو امتحان كن ....ترجيحآ اگر همراه اول داري با ايرانسل امتحان كن و نتيجه رو بگو
ناچارآ بايد با كد #7370#*فرمتش كني(از اطلاعات گوشي پشتيبان بگر مموري رو هم همينطور):5:نقل قول:
كابلش رو چك كن ...جاي فيشش رو با دستمال تميز كن .....اگر نشد روي يك كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين چي ميشه.....:5:نقل قول:
من سرعتشو ورژن جدید با n95 کلاسیک مقایسه کردم فرقی با هم نداشتن یکمی n95 در اجراع و باز کردن نرم افزار 1 یا 2 ثانیه زودتر باز میکرد البته نرم افزار سنگین مثلا n-gage ولی در بقیه مساوی بودن نوکیا دمش گرمه فکر کنم یک بار دیگه واسش فریمور بده بیرون سرعتشو میترکنه
یک سوال قبالا پرسیدم چک کیند ببیند شاید n73 بتونه 8'گیگ بکشه ؟ تا 4گیگ من تست کردم عالی کار میکنه ممنون میشم چک کنید
فک نکنم عیب از کابل و اینها باشه من میخام بدونم دقیقا بعد از وصل کردن کابل باید چکار کنم یا اصلا کاری نمیخاد بکنم و خودش گوشی را میشناسهنقل قول:
وقتی کابل رو وصل کنید در خود گوشی از شما حهت انتخاب نوع ارتباط سوال می کنه که اگر شما PC Suite دارید اون رو انتخاب کنید اگر ندارید Mass Storage رو انتخاب کنید که مموری گوشی رو در اختیار شما می گذارهنقل قول:
هیچ تنظیم دیگه ای هم نمی خواد!
کابل وصل میکنه روی صفحه چند حالت میاد مثلا حالت pcsute یا Mass Storage و... باید انتخاب کنیدنقل قول: