مهدی جان من می خواهم فایل اکسل up load کنم حالا چکار کنم
فردان
ردیفهای خود اکسل بهم خورده اینطوری که شما گفتید فقط شماره ردیفهایی که خودمان در یک ستون ایجاد کرده باشیم درست می شود ولی من شماره ردیفهای خود برنامه اکسل بهم خورده متشکرم
Printable View
مهدی جان من می خواهم فایل اکسل up load کنم حالا چکار کنم
فردان
ردیفهای خود اکسل بهم خورده اینطوری که شما گفتید فقط شماره ردیفهایی که خودمان در یک ستون ایجاد کرده باشیم درست می شود ولی من شماره ردیفهای خود برنامه اکسل بهم خورده متشکرم
سلام
من یه فانکشنی تو اکسل 2007 دارم که یه فرمول هست برای ایجاد لیست واریزی به حساب بانکی صادرات.
اون رو توی اکسل 2003 راحت میشه اجرا کرد ولی توی 2007 هر کاری می کنم اجرا نمیشه.
آپلودش کردم شاید به کار شما هم بیاد و خواهشا بگید مشکل از کجاست که در اکسل 2007 اجرا نمیشه.
یه خواهش دیگه که داشتم حتما خودتون دانلودش کنید بعد import کنید توی ویژوال اکسل خودتون بعد از اطمینان از اجرا راه حلش رو به ماهم بدین.
با تشکرکد:http://www.4shared.com/file/RLbOXt11/Sheet2.html
سلام
من میخوام بدونم میشه ردیف متناظر در پایوت تیبل ها رو در لیست اصلی پیدا کرد ؟ :11:
فايل Persian Function For EXCEL_V2_1 را ميخواستم
فایلتون رو تو سایتی که دوستمون گفتند Browse و آپلود کنید.نقل قول:
همینکار را کردم ولی گفت فایل با پسوند xls غیر مجاز است حالا میگی چیکار کنم :19::19::19:نقل قول:
فایلتون رو Zip یا Rar کنید بعد آپلود کنید.نقل قول:
ببخشیدا آخه من اصلا تا حالا فایلی را upload نکردم برای همین سئوالهام اینقدر ناشیانه است :31::31::31::31:
من فایل اکسلم را rar کردم و بوسیله این سایت up load شد حالا نمی دانم چکار کنم
چطور بیارمش در این سایت
جدولي از اكسل دارم كه پر شده است ولي آنكس كه اطلاعات را وارد كرده قبل از كليه اعداد علامت كاما را وارد كرده كه به صورت تكس باشد.
حالا وقتي مي خوام از فرمول مثلا جمع در پايين آن ستون استفاده كنم عمل نمي كند.
حتي سلولها را انتخاب و فرمت آنها را به عدد تغيير داده ام ولي باز هم عمل جمع بر روي آنها اعمال نمي شود.
و مشكل هم همان علامت كاماي قبل از اعداد است. متاسفانه امكان جايگزيني هم در فايند و ريپليس وجود ندارد. در صورت امكان راهنمايي بفرماييد.
سلام دوستان]میشه پست منو در مورد رسم نمودار ببینیدو راه حلشو بگید،ممنون .
وقتی آپلود کردین یک آدرسی به شما میده ، اون آدرس رو اینجا کپی کنید.نقل قول:
با سلام
مشكل: بنده مي خوام يك ماكرو كه در اكسل 2003 ايجاد شده را در اكسل 2007 اجرا كنم اما وقتي Alt+F8 رو مي زنم نمي تونم اون ماكرو را ببينم حتي فايل ايجاد شده با 2003 رو هم باز مي كنم و تنظيمات اكسل macro in را روي all open workbook مي زارم باز هم نتيجه نمي گيرم ظاهرا كاربر گرامي RG_mahdi نيز در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين مشكل رو شرح دادن لذا از دوستان تقاضاي راه حل داريم خواهشمند است تجربه موثرتون را به ما منتقل نماييد.
با سپاس
سلامنقل قول:
من امروز به یک سری نتایجی رسیدم که اونها رو در اختیار شما هم می ذارم:
1-با تبدیل فایل از آفیس 2003 به 2007 ظاهرا هیچ راهی برای اجرای کدها در اون فایل وجود ندارد
2-خود فایلهای 2003 با باز شدن در آفیس 2007 بصورت Compatibility mode باز میشن که باز هم امکان اجرای کدها در اون وجود نداره
3-برای اجرای یک کد در فایلی که در آفیس 2007 درست شده شما باید اون را از نوع Macro Enabled از منوی فایل و قسمت Save as دوباره ذخیره کنید که پسوند فایل شما هم XLSM می شود.
لازم به تذکر است که این مطالبی که عنوان شد همگی بر اساس تجربه بدست اومد و من تقریبا سعی کردم همه راه ها رو تست کنم
حالا شما هم اگر به نتیجه دیگه ای رسیدی اینجا بذار تا بقیه استفاده کنند
موفق باشید:11::11::11::11::11:
اصلا بی خیال شدم هرچه اسم فایل rar را عوض می کنم باز هم می گوید نام از قبل موجود استنقل قول:
سلام ميخواستم بدونم محتويات يك سلول و كه وسطش مثلا با يك خط تيره مشخصه چه جوري ميشه به دو يا چند سلول تبديل كرد؟
مثال سلول a1 باشه 1-2-33 بعد b1 بشه 1 و c1 بشه 2 و d1 بشه 33 ؟؟؟؟ البته لطف كنين تو اكسل 2007 يا 2010 توضيح بدين!
این کار شدنیه و به نظر من با استفاده از فرمول نویسی و کاربرد دستور If میتونین به هدفتون برسن که یه مقدار سخته.نقل قول:
اگه لازمه بیشتر راهنمایی کنم؟
سلام
من میخوام دستور Rows("1:1").Select و همچین دستور Range("A30:R30").Select رو توی یه حلقه بندازم و هر بار یکی زیاد کنم تقریبا یه همچین چیزی:
کد:
کد:Do
i = i + 1
Rows("i:i").Select
Selection.Copy
حالا چطوری باید این کار رو بکنم؟ اینجوری ارور میداد من میخوام دفعه اول خط 1 مرتبه بعدی خط 2 والی اخر(البته توی رنجی که برای i تعریف کردم) رو اجرا کنه باید چیکار کنم؟هم برای Rows بگید و هم برای Range
برا Range من میخوام به این شکل بشه Range("Ai:Ri").Select که i همون متغییر من هست
بعد برا یه رنجی که کپی کردم(یه یه سلول خاص) میتونم نوع Paste رو هم مشخص کنم؟مثلا Paste معمولی باشه یا فقط تکست اون سلول رو Paste کنه یا فرمول و ....
راستی یه مورد دیگه من نیاز هست متغیر i رو تعریف کنم یا نه؟اگه اره چطوری و از چه نوعی؟
با تشکر
نقل قول:
سلام دوستان
من منتظر راهنمایی هستم مرسی
با سلام
من یه فایل اکسل دارم که حدود 4000 سطر و 40 تا ستون داره. مثلا ستون اول اسم شهر میاد.
چطوری میشه بدون اینکه از فیلتر استفاده بشه (منظورم با برنامه نویسی vba) بشه یه شهرو انتخاب کرد و کل سطرهایی که زیرش میاد مربوط به همون شهر باشه؟
امیدوارم منظورمو به اساتید محترم رسونده باشم. ممنون میشم اگه بهم کمک کنید
پیشنهاد من :نقل قول:
1- استفاده از فیلتر کردن
2- استفاده از Pivot Table
سلام.
یه مشکلی داریم با Pivot Table توی آفیس 2007 و 2010
جریان از این قراره کهمیخوام همچین جدولی توی Pivot Table درست کنم:
من مثلا 10 تا ستون دارم، اسم نمایندگیهام، کدشون و محصولاتی که بهشون میدم.
توی ستونهام هم اسم نمایندگیهام رو وارد میکنم با کدشون طبعا.
خب اما حتی اجازه ایجاد این Table رو هم بهم نمیده. چه برسه که بخام توی هر خونه مقدار محصولاتی که دادم رو وارد کنم!
کلا مقاله ای چیزی سراغ دارین که کامل طرز کار با این Pivot Table رو توضیح داده باشه؟
ممنون :11:
اگه میشه اون فایلتون رو آپ کنید ، پیام خصوصی بزنید لینکش رو بدید حتما نگاه میکنم.:11:نقل قول:
سلام
من تو برنامه نويسي vba اكسل برنامه اي نوشتم كه وقتي چندتا تيك چك باكس (chek box)انتخاب ميشه به ازاي همون تيك ها چندتا ستون به يه شيت ديگه كپي ميشه.
حالا مشكل من اينجاست كه اگه تيك هاي وسط نخوره، ستونهاي وسط گزارشم خالي مي مونه. چيكار كنم كه اين اتفاق نيوفته و ستونهايي كه تيك اونها زده شده پشت هم بيوفتن؟
با تشكر
نقل قول:
سلام مجدد
من اين مشكلو حل كردم. اگه ميشه فقط بهم بگيد چطوري ميشه پروسه ي انجام كارو مخفي كرد. يعني نشون نده داره چيكار ميكنه
ممنون ميشم
شما بايد اول يك شيت معمولي بسازي و سر ستون آن را نام محصول و ستون بعدي را اسم نمايندگي قرار بدهي. و اطلاعات آن را تكميل كني.نقل قول:
بعد اين اطلاعات را انتخاب مي كني بعد pivot table را مي زني بعد از اين كه پيش فرضها را قبول كردي در نهايت جدول pivot table ظاهر مي شود در كنار صفحه ليست سرستونهاي شما نشان داده مي شود. بايد اسم نمايندگي را بكشي و روي قسمت drop column field بيندازي و بعد نام محصول را بكشي و روي drop row بيندازي و...
موفق باشيد
درود بر شمانقل قول:
بنده چون چندتا ماكرو خفن توي 2003 داشتم و ساختشون هم وقت گير بود مي خواستم دوباره آنها را ايجاد نكنم از دوستان اگه كسي راه حلي داره خواهشم اينه كه توضيح بده؟
اما در مورد 2007 صحبت شما كاملا صحيح است بايد اونو با فرمت Macro Enabled ذخيره كنيم تا بتونيم از ماكروهاي قبلي ايجاد شده در 2007 بتونيم در خود آن فايل و يا فايل جاري استفاده كنيم .
باز هم سپاس:20:
سلام
چطوری میشه سطح زیر نموداری که با اکسل رسم کردی رو محاسبه کرد؟
فکر کنم دنبال این داری میگردی: Application.ScreenUpdating = False ، که در پایان باید مقدارش true بشه.نقل قول:
آقا من متوجه نشدم. اینجوری که شما میگی یعنی ما باید 2 تا ستون داشته باشیم، یکی اسم نماینگی و یکی اسم محصول. خب اون وقت این که هر کدوم از نمایندگیها چند تا از هر کدوم از محصولات رو فروخته کجا باید وارد کنیم؟نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-
بعد یه سوال دیگه:
یادم رفته چجوری میشه توی 2007 اطلاعات یک سطر رو به صورت ستونی کرد...
یعنی یک ستون رو یک سطر یا یک سطر رو یک ستون کنیم
نقل قول:
روشی من ندیدم که اینطوری بشه انجام داد ولی میشه با تغییر min و max نمودار یه کاری انجام داد که تا حدودی جوابگو باشه
یک فایل طراحی کردم پیوست میکنم به همین پست ببینید چطوره:
سلامنقل قول:
تعداد سلولهای اون سطر یا ستون را که داده توشون هست را انتخاب کن و سپس راست کلیک کن و گزینه copy را انتخاب کن .
تعداد سلولهایی که سطر یا ستونی که میخوای مقادیر اونجا قرار بگیرن را انتخاب و راست کلیک کن و گزینه Paste special را بزن و از صفحه باز شده تیک گزینه Transpose را بزن و صفحه را Ok کن
موفق باشی
همینک نیازمند یاری سبز شما هستیم:11::27::41:نقل قول:
فکر نکنم بشه. یعنی من تا حالا جایی ندیدم و نشنیدم که با اکسل بشه انتگرال گرفت. برای این کار باید انتگرال گیری معین رو به کار برد که مطمئنا اکسل از پسش بر نمیآد.نقل قول:
موفق باشین.
89/9/24
دوستان من منتظر جواب هستما. چکار کنیم با این Pivot Table؟نقل قول:
محتوای مخفی: سوال اصلی
کپی کن. بعد بزن paste special و به صورت transpose پیستش کن.:11:نقل قول:
انتگرال گیری عددی بین داده ها میشه انجام داد ولی خب فرمول نوشتن لازم داره. البته بی نمودار میگم.نقل قول:
اگه نمودار داری یه خط بهش فیت کن با Trendline و معادله ی اون رو بگیر. حالا منحنی درجه n یا توانی یا هی چی بهش نزدیکه. فرمولش رو هم میشه دید و با داشتن فرمولش میشه انتگرال گرفت. تو اکسل یادم نیست تابع انتگرال داره یا نه ولی بدی متلب و میپل سه سوت برات حساب میکنن.:31::11:
من 2010 دارم یه کم قیافش با 2007 فرق داره ولی اساس کار یکیه.نقل قول:
ببین سه تا ستون بزن. اطلاعات رو کیلویی وارد کن که تست کنی. بعد انتخابشون کن.
یه Pivot table از منوی insert بزار. مکانش رو هم که مشخص کن تو کجای صفحه باشه. الان تو 2010 من این کار کردم و میرم اون بقل رو اسم محصول و نمایندگی کلیک میکنم بهم میگه چه نمایندگیهایی محصول الف رو دارن و کدوما ب رو دارن.
رو اسم محصول و تعداد کلیک میکنم میگه از هر محصول تو کل نمایندگی ها چند تا داریم.
رو نمایندگی و محصول تیک میذارم هم میگه که هر نمایندگی چند تا کالا توش هست.
یه ستون قیمت هم گذاشتم که اگه رو اون و محصول تیک بزنم بهم میگه جمع قیمت تو نمایندگی های محتلف چند میشه. میشه به جای Sum بگم Average حساب کنه و در نتیجه بهم میگه میانگین قیمت محصول ایکس تو نمایندگیهایی که این رو میفروشن چند میشه.
امیدوارم تو 2007 هم زیاد فرق نداشته باشه و کمکی کرده باشم.:11::11::11:
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
دو سلول داریم بدین صورت:
سلول اول متغیر است و توسط کاربر هر بار عددی ثبت میشود (همان سلول معمولی است بدون هیچ فرمول)
اما درسلول دوم، با هر بار ثبت عدد در سلول اول جمع آن در سلول دوم ذخیره شود
بعنوان مثال :
در سلول اول ابتدا عدد 2 ثبت شد سلول دوم نیز 2 باشد. در دفعه دوم اگر سلول عدد 3 ثبت شد جمع آن یعنی 5 را در سلول دوم ثبت کند در دفعه بعدی با ثبت عدد 4 جمع آن یعنی 9 در این سلول ذخیره شود و ....
اون ستوني كه تعداد محصولات است را هم مي كشي و روي قسمت drop data item مي اندازي و اگر روي اين قسمت كليك راست كني و field setting را انتخاب كني مي تواني count يا sum يا ماگزيموم و مي نيمم و ساير موارد را انتخاب كني.نقل قول:
دوست عزیز ممنون از پاسخگوییت و نیت خیرت.نقل قول:
اما خداییش شما پست من رو خوندی؟ این جوابها چه ربطی به سوال فعلی من داره؟