دوستان ميتونيد بگيد مادربورد Asus Maximum Formula نسبت به Asus P5e چه برتري محسوسي داره با توجه به اينكه توي سايت ... 10 تومن گرونتر زده بودش؟
ممنون
Printable View
دوستان ميتونيد بگيد مادربورد Asus Maximum Formula نسبت به Asus P5e چه برتري محسوسي داره با توجه به اينكه توي سايت ... 10 تومن گرونتر زده بودش؟
ممنون
پس P5K-E رو هم شامل میشه و کلا باید اینو بیخیال شمنقل قول:
حالا ما موندیمو سرچ دوباره برای مینبورد:19:
دوستان من این شنبه باید سیستممو جمع کنم ، وقت ندارم:41:
چی بگیرم؟
یه بار یه توضیح مفصل گذاشتم و فقط MICRO SYSTEM عزیز پیشنهاد DFI رو داد
ولی چون کسی اینجا از این مین استفاده نکرده یکم میترسم
ترجیحا میخوام از برندای معروف ASUS & GIGA بگیرم
کابرد = 3D MAX و کار کشیدن از سیستم در حد جام جهانی
بودجه = 170
CPU : Q6600
RAM : 2X2 = 4GIG CORSAIR
ممنون میشم کمکم کنید
اگه منظورت Maximus Formula هست و اگه اهل گیم و OC هستی رو maxi شک نکن چون مخصوص همین کاراست.:5:نقل قول:
مشخصات بیشترو اینجاها ببین:
Maximus Formula:
P5E:کد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1889&modelmenu=1
کد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1873&modelmenu=1
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر نکونم شما از کجا مطمعان هستید؟؟؟؟؟:13:
من از یک نفری که پرسیدم گفت می خوره مشکلی نداره
خواستم کارت گرافیک زیر رو بزارم روش
ASUS - ATI RADEON EAH3870 TOP - 512MB
PCI Express 2.0
:10::11:
كارتهاي گرافيك pci 2.0 اونجوري كه من شنيدم روي mb هاي ورژن 1.0 ميخوره
اهل oc نيستم اما اهل بازي چرا .نقل قول:
اگه منظورت Maximus Formula هست و اگه اهل گیم و OC هستی رو maxi شک نکن چون مخصوص همین کاراست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اونجوري كه من مشخصاتشون رو ديدم تفاوت آنچناني با هم ندارن.
سلام شما میتونی این کارتو استفاده کنی ولی مادربردت pci expres1هستشنقل قول:
[HTML]http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1817[/HTML]
[HTML]http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=2067&mo delmenu=1[/HTML]
به نظر من maximum رو بگیر:31::31:بهتره!نقل قول:
خوب اگه دقت کنی میبینی که سیستم خنک کننده maxi بهتره و قابلیت های دیگه ای مثلExternal LCD Poster و Onboard Switch داره که اوور کردنو دلچسبتر میکنه! و جزو سری ROG هستش که مخصوص گیمراست!نقل قول:
اهل oc نيستم اما اهل بازي چرا .
اما اونجوري كه من مشخصاتشون رو ديدم تفاوت آنچناني با هم ندارن.
البته P5E هم یه سری قابلیت داره که اون یکی نداره در کل جفتشون خوبن بستگی به کاربردت داره
این دو تا مادربورد از نظر فنی و خود برد با هم فرق ندارند . فقط یک سری تجهیزات اضافی در Maximus هست که اگه فقط 10 تومان اختلاف قیمت داشته باشه میرزه .نقل قول:
عکس زیر هم خیلی جالیه :31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه نگفتم كارت گرافيك نميخوره بهشنقل قول:
بهش ميخوره ولي از تمام قابليت هاي كارت گرافيك نميتونه استفاده كنه(منظور كارت گرافيكي كه با PCI Express 2.0 )
سلام دوستاننقل قول:
جواب اصلی رو پیداااا کردم
از دوست خوبم اقا مهدی (همکار انجمن سخت افزار)(و همچنین متخصص)
ایشون اینطور جواب من رو دادن
، تمام مینبورد های PCI-E 1.1 کارت های گرافیک با اینترفیس PCI-2.0 رو هم بدون هیچ مشکلی پشتیبانی میکنند .
یعنی این که بدون هیچ مشکلی پشتبانی می کنند
واقعان از ظهری تا به الان داشتم دیوانه می شودممممم
خدا رو شکرررررررررر:31::10::11:
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
مهدی جان بازم ممنون و انشالله خدا خیریتتتتتتتتت بده ممنون:11:
خب چند صفحه ميامد عقب كامل توضيح داده بودم تفاوت بسيار جزئي هست اونهم تو رزواوشنهاي خيلي بالا كه پهناي باند PCI-E 1.1 مقداري كم ميارهنقل قول:
فقط مقداری:20:نقل قول:
نه ندیدم می شه بگید پست چند به شدت دارم تویه اینترنت دنبال توضیحاتش می گردم
می شه ادرس بدید
--------
دوست من یعنی پهنای باند pci 1.1 چنده است
و ماله pci 2.0 چند است؟
و ایا تویه روز ریشن های مثلان 1500*2000 چقدر کم میاره
:10::11:
اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
من امروز اين قطعات رو خريدم
2*1G ram
Abit An52v
AMD X2 4800
حالا
اولا: سيستمم خوبه؟ فروشنده Abit نداشت اما گفت بهترين مادربورد AMD ساپورت ABIT هست و رفت از همكاراش يكي برام گرفت.
دوما: من يك پاور W 400 - Lecsus دارم ماله 2 سال قبله كه الان رو سيستمم هست. اين پاور جواب اين سيستم جديد رو مي ده يا بايد يكي نو بخرم
فروشنده مي گفت 320W real =26 تومن
450W real =29 تومن
ممنون
دوستان آیا خبری از مادربوردهای سری P5Q از Asus دارید ؟می خوام بدونم که وارد ایران شده یا نه ؟
من که از خود شرکت ویستا پخش رایانه هم نتونستم جواب بگیرم .
بنظر شما مادربورد ASUS P5GZ-MX دسته دوم
با مشخصات زير چند مي ارزه؟
FSB : 533-800 MHZ
MEMORY: Max. 2 GB, DDR2 533/400
VGA ONBoard upto 256MB
Discrete Intel Graphics Media Accelerator 950
Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @75Hz
Max. Vertical Refresh Rate 1920x1440 @85Hz
Lan onboard
Audio: Realtek ALC883, 6 -Channel High-Definition Audio CODEC
2USB connectors support additional 4 USB ports
1 - PCIe x16 @ x4 speed
1 - PCIe x1
2 - PCI 2.2
Intel Socket 775 Core™2 Duo/Pentium® D/Pentium® 4/Celeron Processors
Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors
Intel® Hyper-Threading Technology ready
گارانتي ويستا سه سال - شروع از 2007
------------------------
اطلاعات كامل در سايت asus:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زير 30 تومن چون الان Asrock wolfdale 1333-d667 رو با قيمت 45 تومن و ساپورت و امكانات بسيار بهتري( باس 1333 پردازنده هاي 45 نانومتري - PCIexpress 16x) ميتوني بخري با همون سه سال گارانتي ويستانقل قول:
با سلام
Micro system جان واقعا از راهنمايي هاي سازنده ات ممنونم
مادربوردي كه معرفي كردي ديدم ؛ بسيار شبيه به مادربوردي بود كه من درموردش اطلاعات خواسته بودم ! البته در اكثر موارد پيشرفته تر!
حال كه شما اطلاعات خوبي در مورد انواع برند هاي مادربورد داريد
مادربوردي با مشخصات زير و قيمت مناسب معرفي كنيد (البته مادربوردي كه معرفي كرديد تقريبا از هر نظر مناسب است)
* پردازنده CORE ساپورت !
* آخرين باس ساپورت اينتل (فكر كنم آخريش 1333 باشه)
* آخرين باس ساپورت RAM -ddr2 (فكر كنم آخريش 667 باشه)
*ترجيحا" كارت گرافيكي آنبورد (چيپست خوبي كه خودتون صلاح ميدونيد)
*كارت صداي حداقل 6 كاناله HD
*PCI-EXPRESS 16x ساپورت.
* SATA ساپورت آخرين سرعت ترنسفر (فكر كنم آخريش 3.0 GB/S باشه)
همون كه بالا گفتم انتخاب خوبيه شخصا با اين مادبرد كار گردم حتي با اينكه چيپش 945 هست بزم خوب اوركلاك ميشه(البته روي پردازنده هاي باس 800 و حتي 1066)نقل قول:
ازراك هم شاخه اي از ايسوز هست و برند خوبيه رو قيمت كار ميكنه تا مشتريهاي بيشتري جذب كنه
کد:http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Wolfdale1333-D667%20R2.0&s=
ممنون
بله وب سايت اش را همون اول مشاهده كردم ! سه ورژن 1.0 و 2.0 و 3.0 داره كه
تفاوتشون اينه كه : ورژن 1.0 و 2.0 داراي ساند 8 كاناله اند ولي ورژن 3.0 ساند 6 كاناله دارد.
ورژن 1 و ورژن 3 داراي lan 10/100 هستند ولي ورژن 3 داراي lan 10/100/1000 دارد!
تفاوت ديگري در ورژن هايش نديدم !
نمايندگي مادربورد در تهران كجاست ؟ گارانتي معتبرش (كه نماينده اصل بودنش باشه) چيه ؟
اينكه نوشته همه نوع CPU CORE ساپورت ميكنه بجر Quade يعني چي ؟ مگه core 2 extreme جديدتر از core 2 quade نيست؟ پس چطور core 2 extreme رو ساپورت ميكنه ولي quad رو نه ؟
-----------------------------------------------------------------------------------
* كلا با سيستم هاي AMD كار نكردم ! تو اين مايه ها مادربورد amd چيزي قابل توجه هست ؟ قيمتا" پردازنده و مادربورد و رم intel ارزونتر در مياد يا اينتل ؟ كدوم كاراتر هستند ؟
دوستان مادربورد asus maximus formula  سوكت pentium dرو سابورت ميكنه؟
من تو سايتهايي كه ديدم بعضيها pentium d رو زده بودن اما بعضيا نه!!! حالا من موندم كدوم درسته.
سلام
یه سوال دارم و اون اینه که این مدل های زیر با هم چه تفاوتی دارند ؟؟؟
Ep35-ds3l و P35-ds3l ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رويژنهاي جديد يك مادبرد واسه برطرف كردن ايرادهاي قبلي ارائه ميشند پس شما سعي كن جديدترينشون رو بگيري مثلا اون كارت صداي 8 كاناله با بعضي كارتهاي TV مشكل داشت شخصا خودم يكي از افرادي بودم كه اين مشكل رو به ازراك گزارش دادم حدس ميزنم اين يكي از دلائل تعويضش بوده دليل ديگش كه محتمل تر هست به گفته دوستان واسه كمتر شدن قيمت تمام شده ي مادبرد هست.نقل قول:
گارانتي ازراك ويستا(الماس) هست اصل و غير اصل نداره پس نگران نباش.
ربطي به جديد قديم نداره چيپست اينتل 945 نميتونه پردازنده هاي چهار هسته اي رو ساپورت كنه.
شما ميتوني به E2180 واسه اين مادبرد بخري 65 تومن كه واقعا يك سيستم عالي از نظر عملكرد به قيمت ميشه.
کدوم مارک مادربرد بهتر جواب میده؟
سئوال سخت مپرسي هم استانينقل قول:
اول بايد بودجت رو معرفي كني بعد نوع پردازنت رو حتي گرافيك هم ميتونه مهم باشه
بعد ميشه به شما گفت چه مادبردي مناسب شما هست
دوستان من یه سوال داشتم . شاید از نظر متخصصها مسخره باشه اما می خوام بدونم اگه تو مشخصات یه مادر بورد نوشته شده باشه :
Memory Standard : DDR 2 1200 اگه ما رم دی دی آر دو 800 استفاده کنیم چقدر تفاوت کارایی داره ؟ اصلا میشه این کار رو کرد .
آره ميشه اگه مادبرد Ddr2 هر رم Ddr2 كمتر از اوني كه ساپورت ميكنه ميشه بهش زد
مسلما Ddr2 -1200 بهتره ولي تفاوت انقدر نيست كه بخواي هزينه سنگيني متحمل بشي
:18:چی میگی!!! تا اونجایی که اطلاعات دارم بیشترین مقدار 1066 راساپورت میکندالبته ممکن است در حالت اورکلاک از این حالت پشتیبانی کند:18:هیچ مشکلی نداره:20:فقط نمیشه بالاتر انداخت:19::19::19:نقل قول:
اتفاقا بالاتر هم ميشه انداخت ولي تحت بالاترين باس ساپورت كار ميكنه مثلا اگه مادبردي باس 667 ساپورت كنه شما ميتوني 1066 بندازي روش ولي تحت 667 كار ميكنهنقل قول:
:31:من گفتم یه وقت رم ddr3 روی سیستمش نندازه!!!!:31:نقل قول:
ممنون ميشم جواب ما رو هم بديد .نقل قول:
حقیقتا من 300هزار تومان پول دارم تا سیستممو ار تقا بدم.نقل قول:
این مشخصات سیستم فعلیمه:
کد:http://barekat.persiangig.ir/image/1235.JPG
من زیاد از سخت افزار سر در نمیارم و دنبال یه تاپیک کلی می گشتم ولی نیافتم.حالا اگه مقدوره پاسخ بدین که چطوری پولمو خرج کنم
ببخشين گارانتي سازگار اارقام هست تا جايي كه ما ديديمنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم مادر برد مدل Asus P5b-e خوب هست؟
قیمتش چقدره؟؟؟
اساتيد كسي نميدونه؟نقل قول:
جواب منم بدین دیگه !نقل قول:
:5:اگه اشتباه نکنم این مادر بورد از چیپست قدیمی P965 استفاده میکنه که خیلی قدیمیه!!!:5:نقل قول:
:20:بهتره از چیپستهای جدیدتر استفاده کنی مثل P35 که مادر بورد هایی از 110 تومان موجود است:20:
فرق مادربورد GA-EP35-DS3Lنقل قول:
با GA-P35-DS3L
Revolution energy saving design with GIGABYTE Dynamic Energy Saver(DES) technology.
Supports Intel® Core™ 2 multi-core and 45nm processors
Supports DDR2 1200* memory for outstanding system performance
بدون آپديت بايوس از 45 نانومتري ها پشتيباني مي كنه و به صورت اوركلاك تا FSB1600
مموري هم به صورت اوركلاك تا BUS1200 جواب ميده
به اضافه تكنولوژي DES گيگابايت براي استفاده بهينه از انرژي