بالا خره خریدمش! الان یه ربعی می شه از گلچین خریدم 185 رمم 4 گیگ 50 حساب کرد خیلی عالیه فوق العادس.
ممنون از همه ی شما که به من کمک کردین تا psp slim بخرم ممنون از همه ی شما.
ما که رفتیم pes07 بزنیم!!!
بالا خره خریدمش! الان یه ربعی می شه از گلچین خریدم 185 رمم 4 گیگ 50 حساب کرد خیلی عالیه فوق العادس.
ممنون از همه ی شما که به من کمک کردین تا psp slim بخرم ممنون از همه ی شما.
ما که رفتیم pes07 بزنیم!!!
psp که خریدی مبارکت باشه. ایشالله به پای همدیگه پیر بشین! فقط این رمی که گرفتی مارکش چیه؟ اگه sandisk باشه فکر می کنم گرون گرفتی اما قیمت psp را عالی باهات حساب کرده
شما تو xmb رو مموری ک مثلث می زنید تو information نوشته magicgate ساپورتد؟نقل قول:
من ندیدم اگرم باشه توی تهران هستنقل قول:
مبارك باشه . منم رمم را از گلچين خريدم ولي خيلي باهات گرون حساب كرد . من دو هفته پيش 2 گيگ رو گرفتم 24 تومن . 4 گيگ هم بهم گفت 38 تومن . ولي كلا گلچين تو همه اونا باانصاف تره . هم علي هم مجيد جفتشون بچه هاي باحالي هستن .نقل قول:
بازم بحث رم .........
رمم san disk هست . اگه گرونم حساب کرده باشه عب نداره خیلی مرد فهمیده و با شعوری بود خیلی باهاش حال کردم.:8:
آره خدايش با معرفتن منم بازي هام رو ديگه از اونا ميگيرم . ولي خدايي هيچ كي به اندازه من ضرر نكرد . اسليم گرفتم 225 تومن حالا شده 185 تومن. 40 تومن تا اينجا ضرر !!!
شما بازیهارو چه قیمت میخرید؟
بابا ديگه يه چيزي خريدين ديگه فكر سود و ضررش نباشيد كامپيوتر امروز مي خريد فردا قيمتش نصف مي شه فكر مي كنيد چقدر ضرر كرديد !نقل قول:
آره خدايش با معرفتن منم بازي هام رو ديگه از اونا ميگيرم . ولي خدايي هيچ كي به اندازه من ضرر نكرد . اسليم گرفتم 225 تومن حالا شده 185 تومن. 40 تومن تا اينجا ضرر !!!
بالاخره شماره دو يكي از بهترين بازي هاي PSP اومد .... دانلودش كردم ولي پي اس پي شارژ نداشت هنوز نتونستم بازي كنم .. تو قسمت دانلود بازي هاي PSP لينكشو گذاشتم اگه كسي خواست دانلود كنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ارشیا جون مرسی... مگه Magic Gate به رم پر سرعت گفته نمیشه ؟نقل قول:
Shadow جون!مبارک باشه!به پای هم پیر شید انشالله!
من جدیدا یه رم 2 گیگ از یگانه گرفتم بی جعبه،MagicGate هم ساپورت میکنه،سرعتشم خوبه.25 تومن گرفتم.اگه خواستی یه سری بزن.
اگه میخوای مطمئن شی رم MagicGate داره یا نه،باید پایینشو نگاه کنی.دو تا شیار دایره ای داره،یکی نصفه،یکی کامل.اون کامله مال High Speed هست و نصفه هه مال MagicGate.رم رو میتونی با GTA:VCS هم تست کنی.
من که دیگه دارم گیج می شم.
-----
راستی اگه عمری باقی باشه فک نکنم به پای PSP Slim پیر شم. فک کنم طلاقش بدم برم یه زن دیگه بگیرم.:20: (PSP2, 3,4) تا چند وقت دیگه قراره برم با PS3 هم ازدواج کنم. زن خوبیه.:31:
-----------------------------
ما که هر چقدر گشتیم نتونستیم گلچینو پیدا کنیم.:41: مگه تو پاساژ لباف نبود ؟ می خواستم مستقیم برم پیش گلچین ولی حیف که پیداش نکردم.
راستی گلچین UMD مجونی میداد ؟
نه گفتش umd می خوای چی کار؟ ولی لنزش رو برام چک کرد.
جاوید جان این بازی جدیده چه جوریاست؟ اگه خوبه بگو ما بریم بخریم...
پس Umd نداری درسته... بچه ها میگن برای اجرای درصد کمی از بازی ها بهش نیاز داری. پس بدون Umd اینقدر شد ؟
قبلانا براي اجراي همه بازي به يو ام دي نياز بود ! ولي الان اكثر بازي ها بدون يو ام دي مي آد ولي بعضي بازي ها هم نمي آد مثل بازي هاروست مون !نقل قول:
نه گفتش umd می خوای چی کار؟ ولی لنزش رو برام چک کرد.
بازي پورسوئيت فورس يه بازي اكشن و داراي افكت هاي سينمايي ! شماره يكش داستان خاصي نداشت فقط صحنه هاي درگيريش به نظر من جالب بود !! البته اين بازي موزيكش بهش روح مي ده نسخه هايي از شماره يك بازي كه من تو بازار ديدم هيچ كدوم موزيك و دمو نداشتن كه البته من بازي ريپ نمي تونم بازي كنم رفتم از تو نت شماره يكشو دوباره دانلود كردم !نقل قول:
جاوید جان این بازی جدیده چه جوریاست؟ اگه خوبه بگو ما بریم بخریم...
شماره دوشم به همون زيبايي شماره يكشه البته اينبار بازي داستان داره چيز خاصي هم به بازي اضافه نشده و كنترلش مثل همون قبليست ... من خيلي با اين بازي حال مي كنم ! بازي زياد سختي هم نيست يه اكشن جالبه كه در نوع خودش از نظر من بي نظيره ، ولي بازي يه چيز سليقه ايه شايد شما خوشتون نياد ! در كل شماره يك يا دو بازي رو اگه خواستين بخرين مطمئن باشيد كه ريپ نباشه و موزيك و دمو داشته باشه ........
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Ubisoft رسما اعلام کرد بعد از عرضه نسخه DS بازي Assassin's Creed در سال 2008 نقشه های خاص برای ساخت این بازی بر روی کنسول دستی سونی یعنی PSP دارد که به زودی اطلاعات جدید از این عنوان را منتشر خواهد کرد.
منبع بازي سنتر
يه مشكل برام پيش اومده ورژن 3.71 رو من تازه ريختم رو psp ولي irshll3.7 رو نميخونه كسي تا به حال روي اين ورژن irshell3.7 رو ريخته كه psp بخونه . از 3.81 هم كه ميترسم چون ورژن فول رو ندارم.
كدوم بازي ؟!؟نقل قول:
Ubisoft رسما اعلام کرد بعد از عرضه نسخه DS این عنوان در سال 2008 نقشه های خاص برای ساخت این بازی بر روی کنسول دستی سونی یعنی PSP دارد که به زودی اطلاعات جدید از این عنوان را منتشر خواهد کرد.
منبع بازي سنتر
يادم رفته بود وقتي كپي ميكنم حد اقل يادم باشه اسم بازي رو هم بنويسم . ويرايش شد.با تشكر.
من اول از وست گيم ميگرفتم كه دونه ايي 1500 تومان بود ولي حالا ميرم توپخونه هر دي وي دي 4 تا بازي داره ميگيرم 1500.نقل قول:
سلام بروبچ.
دوستان ميخوام يک چند ماهی برم اونور و برای همين ميخوام ایکس باکس 360 خودمو بفروشم.
خيلی تميزه با درايو سامسونگ. دادم يک سرويس هم کردنش که يارو که درشو باز کرد دست به دهن مونده بود ميگفت تو چجوری تو این آب و هوای پر خاک ایران اینو اینقدر تميز نگه داشتی؟؟!!
خلاصه که ميخوام خيلی سريع بفروشم. مدلش پريميومه سال 2006. با يک دسته و 2 تا بازی خوب و سالم. يک اینتر کولر هم مجانی روش ميدم چون لازمش ندارم. فن هاشم 12 ولت هستن. در کل کنسول خوبی از آب در آمده.
قيمت پايه هم 350 تومان.(ما با مشتری راه ميايم. خيلی عجله دارم مجبورم هرجوری شده آبش کنم. گفتم کی از شما بهتر.)
همونطور که ميدونيد قيمت يک ایکس باکس نو 450 تومان هست که اونم معلوم نيست خوب از آب در بياد يا نه؟!
من مشهد هستم . هرکی خواست خيلی سريع پيغام خصوصی بده.
باتشکر
راستي جاويد جان اين بازي pursuit force كه ريليزش تاريخ 28 ژانويه 2008 هست . اين نسخه ايي كه اومده كامله يا ناقص ؟
با عرض سلام
اگه میشه بگین که ورزن 3.81 با قبلی چه فرقی داره؟ و به نظرتون نصبش کنم یا نه؟:13:
نگـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــو !نقل قول:
یعنی واقعا Assassin's Cread برا PSP هم میاد ؟:18:
منظورت irshell هست ديگه اقا پوريا من كه خودم نصب نكردم ولي شنيدم ورژن 3.81 فول هيچ مشكلي نداره دقت كن كه حتما 3.81full رو دانلود كني .
اين تاريخي كه مي گيد فكر كنم تاريخ عرضه تو آمريكا باشه چون بازي ظاهرا تو اروپا عرضه شده چون اين نسخه اي كه من دانلود كردم اروپايي فكر نكنم دمو باشه من امروز شيش مرحلشو بازي كردم !! اينم عكسش از رو PSP من !نقل قول:
راستي جاويد جان اين بازي pursuit force كه ريليزش تاريخ 28 ژانويه 2008 هست . اين نسخه ايي كه اومده كامله يا ناقص ؟
دمو بازي گاد آف وارم دارم دانلود مي كنم ببينم چجوريه ! من كه نسخه پلي استيشنشم بازي نكردم ! ببينيم PSP ش مي تونه نظرم رو جلب كنه يا نه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ضایع شدم اونم به طرز فجیع.. چرا صدای Slim اینقدر ضعیفه ؟ صدا رو تا آخر پر کردم انگشت کوچیکه سونی اریکسون هم نمی شد. واقعا که... واسه شما هم همینجوریه ؟ راهی واسه تقویت صداش هست ؟ (به غیر از خرید اسپیکر)
خاک تو سرشون .. لااقل تو ورژن جدید واسه کلیداش شب نما می ذاشتن. تو تاریکی با زحمت میشه فهمید جای کلیداش کجاست.
بچه ها چند تا نکته بهتون بگم. من کل دفترچه راهنمای پی اس پی رو خوندم. میگه از پشت زمینه ای که عکسش ثابته برای مدت طولانی استفاده نکنید. چون اینکار باعث میشه که عکس پشت زمینه بطور مبهم برا همیشه رو صفحه مانیتورش باقی بمونه.
و اینکه مانیتورشو تو نور مستقیم خورشید قرار ندین. خراب میشه.
از هیچ ماده خاصی برای پاک کردن صفحه استفاه نکنید. فقط پارچه خشک.
وقتی قرار نیست که واسه مدت طولانی از پی اس پی استفاده کنید بهتره که باطریشو در بیارین و تو یه جای خنک نگهداری کنید.
دوستان کسی اکانت رپیدشر نداره به ما بده تا این بازی Pursuit Force رو دانلود کنیم؟
راستی آقا جاوید شما بازیش رو خریدی یا دانلود کردی؟
به نظر من هيچ كدوم براي گوش دادن موزيك با صداي بلند نيستن !نقل قول:
ضایع شدم اونم به طرز فجیع.. چرا صدای Slim اینقدر ضعیفه ؟ صدا رو تا آخر پر کردم انگشت کوچیکه سونی اریکسون هم نمی شد. واقعا که... واسه شما هم همینجوریه ؟ راهی واسه تقویت صداش هست ؟ (به غیر از خرید اسپیکر)
بي خيال شما هم داري ايراد الكي مي گيري جاي كليد هاش كه مشخصه ! شما موقع بازي كردن دسته بازي رو نگا مي كني يا تلوزيونو ! اينم مثل همونه ديگه!نقل قول:
خاک تو سرشون .. لااقل تو ورژن جدید واسه کلیداش شب نما می ذاشتن. تو تاریکی با زحمت میشه فهمید جای کلیداش کجاست
من بازي رو دانلود كردم دوست عزيز نوشتم بالا فكر كنم ! بازي هنوز تو بازار ديده نشده !نقل قول:
دوستان کسی اکانت رپیدشر نداره به ما بده تا این بازی Pursuit Force رو دانلود کنیم؟
راستی آقا جاوید شما بازیش رو خریدی یا دانلود کردی؟
دمت گرم خیلی حال دادی اقا رسول من عاشق این بازی ام:31::10:نقل قول:
من الان رو psp ایم 3.71 دارم باهاش مشکلی ندارمنقل قول:
بالاخره 4 گیگ گرفتم 38 تومن :31:
PSP Filer v4.5
[HTML]http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1075[/HTML]
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
نه منظورم اینه که از چه سایتی دانلود کردی ؟نقل قول:
اگه اکانت رپیدشر داری لطفا واسه 1 شب به ما هم بده تا دانلود کنیم .
اقا رسول کرنلو رو 3.71 می زاری دیگه نه؟نقل قول:
ببین MagicGate یک تکنولوژیه تا چیز دیگه ای.ولی برای اجرای روون بازیای PSP لازمه.نقل قول:
این PS3 هم همسر خوبیه.سعی کن با یکیش ازدواج کنی!:5:
يعني شما باورژن 3.71 psp ميتوني irshell3.71 رو اجرا كني ؟؟؟؟ پس مشكل psp من چيه كه تغريبا هيچ برنامه اي رو روي اين ورژن نمياره!!!!!نقل قول:
اره كرنال 1.5 و اپديت 3 رونصب كردم حتي اپديت 2 كرنال 1.5 روهم نصب كردم.:11:نقل قول:
آمار فروش كنسول ها در هفته منتهي به 2 دسامبر 2007
1- Ds : 584367
2- Wii : 244133
3- Ps2 : 168955
4- Ps3 : 156681
5 - Psp : 112035
6 - X360 : 104965
همون طور كه ميبينيد فروش پي اس پي چندان رو به راه نيست .
نه جاوید جان ایراد الکی نیست.. بار ها شده می خواستم تو شب نورشو تنظیم کنم ، نیست کلیدای کوچیکش به هم نزدیکن قاطی پاتی میشه.. مثلا می خوام نور رو کم و زیاد کنم Select رو انتخاب می کنم.نقل قول:
به نظر من هيچ كدوم براي گوش دادن موزيك با صداي بلند نيستن !
بي خيال شما هم داري ايراد الكي مي گيري جاي كليد هاش كه مشخصه ! شما موقع بازي كردن دسته بازي رو نگا مي كني يا تلوزيونو ! اينم مثل همونه ديگه!
...و همچنین یه آهنگ رو تو پی اس پی و اریکسون به طور مشترک اجرا کردیم واقعا اریکسون با اون یه بلند گوش صداش خیلی بهتر از پی اس پی بود.
و دیگه اینکه می تونستن از تکنولوژی Finger Touch استفاده کنن. خیلی با کلاس تر میشد. الان هر گوشی آشغالی واسه خودش فینگر تاتچ داره. و دیگه اینکه می تونستن Blue Tooth بذارن. حتی اگه 50 تومن قیمتش گرون تر بود ارزش داشت.
با تمام این اوصاف من فک نکنم کسی پیدا شه که مثل من عاشق پی اس پی باشه. اینو قول میدم. در ضمن با این صفحه کوچیک بیشتر حال می کنم تا به تلوزیون کانکتش کنم. یه دنیای دیگس..
I AM IN LOVE WITH MY PSP
و یه مورد دیگه آقا جاوید.. از اونجاییکه من خیلی رو گرافیک حساسم و باور کن بیشتر حدسایی رو که در مورد یه بازی خاص زدم با game spot همخونی زیادی داشته، به جرات می تونم بگم که گرافیک بازی هاش برابر با PS2 و شاید (گفتم شاید) حتی بشتر. .. چون من الان رم ندارم و رم گوشی بچه ها رو قرض کردم که 256 مگه و بازی کم حجمی (نمی دونم شاید ریپه) مثل Dead to Rights رو دارم بازی می کنم. نسبت به پی اس 2 گرافیکش خیلی بهتره. حالا من بازی های دیگه شو ندیدم. حتما بعدا نظرم رو در مورد بازی های بعدیش می گم.
از اونجاییکه دفترچه شو خوندم، Magic Gate به کپی رایت سونی گفته میشه (الان حالشو ندارم بگردم تو دفترچه دوباره) ولی جالب اینجاست که آشغال ترین رم های san disk قابلیت اجرای MG رو داشتن. عجیبه.نقل قول:
ببین MagicGate یک تکنولوژیه تا چیز دیگه ای.ولی برای اجرای روون بازیای PSP لازمه.
این PS3 هم همسر خوبیه.سعی کن با یکیش ازدواج کنی!
حتما باهاش ازدواج می کنم. LOL