فكر كنم اين يكي از امكانات كنترل 360 باشه كه قيمتش حدود 20 تومنه
البته شايد راه ديگه اي هم باشه كه من خبر ندارم
فكر كنم اين يكي از امكانات كنترل 360 باشه كه قيمتش حدود 20 تومنه
البته شايد راه ديگه اي هم باشه كه من خبر ندارم
دوستان عزیز درایو کنسول من شبیه عکس پایینیه ولی فقط یکمی رنگش روشن تر و طوسی تره به نظر شما درایو کنسول من چیه ؟
Team : CSON MFR Date : 2008-02-20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
میخواستم بدونم که قیمت x360 چنده؟ همه مدل هاش.
و مشکل این کنسول تو سال جدید بر طرف شده یا نه؟
ممنون.
به احتمال زياد اون دسته 45 توماني ORIGINAL نبودهنقل قول:
كه فروشنده گفته از تو كارتون در بياررم ميشه 60 تومان
كه اون 60 توماني ها OTIGINAL بودن
ولي تا اون جا كه من ميدونم قيمت ORIG اون 40 تومانه
اين طرف خيلي گرون داره ميده
من تا حالا چيزي راجع به اين مورد نشنيده بودمنقل قول:
ولي راجع بهش ميگردم بهتون خبر ميدم
اين عكسي كه گذاشتين مربوط به درايو PHILIPS هست همونطوري كه روش نوشتهنقل قول:
با توجه به تاريخ كنسول شما درايوش بايد BENQ باشه
اما با توجه به اين كه ميگيد شبيه اينه
فكر كنم درايو شما از اونهايي باشه كه PHILIPS - BENQ با هم ساختن
كه چند صفحه قبل هم بحث شد راجع بهش و پيمان جان اطلاعاتش رو گذاشته بودن
موفق باشي
الان تو تهران قيمت ها اينهنقل قول:
ARCAD - J - 495000
PREMIUM - J - 550000
ELITE - J - 620000
مدل هاي PAL اين ها هم اصلا يا خيلي خيلي كم پيدا ميشه
كه اگه باشه هم حدود 40 تومان ارزون تر از اين هاست
اگه از دبي بگيري فوق العاده ارزونتر در مياد
ARCADE مثلا تو دبي به پوله ما دوروبره 215000 تومانه
از حدود ماه 10 ساله 2007 به اين ور
بردهاي كنسول هاي 360 تبديل به FALCON شدن
كه تو اون از تكنولوژي 65 نانومتري استفاده شده
كه مشكل حرارتي و 3 چراغ شدن رو تا 95 درصد حل كرده
و خيلي خيلي كم تا حالا خرابي گزارش شده
يعني شما ميتونيد بخريد و با خيال راحت بازي كنيد
موفق باشيد
اگه میشه شماره ی صفحشو بگین که من همه ی صفحات رو نگردمنقل قول:
در ضمن در میان این همه درایوی که واسه 360 زدند اونها رو از لحاظ کیفیت خواهشا رتبه بندی کنید :46:
چطوری میشه از دبی خرید?؟ راه آسونی داره؟
در مورد اون صفحه من دقيق اطلاع ندارم كدوم صفحه بود:31:نقل قول:
ميتوني از كابر peyman_xl بپرسيد
چون ايشون اون اطلاعات رو استخراج كرده بودند:10:
اما در مورد درايو ها
الان طبق اون اطلاعاتي كه من دارم
بهترين و در عين حال گرون ترين درايو HITACHI هست كه خيلي كم پيدا ميشه
و كپي خور اون هم خيلي گرونتر نسبت به BENQ در مياد
هم چنين درايو SAMSUNG هم كارايي بالايي داره كه به ندرت پيدا ميشه
الان تمام كنسول ها درايوشون BENQ هست
و از ماه 3 به اين ور هم اكثرا LITE - ON شدن
موفق باشي
بالاخره من هم xbox 360 با درابور بنکیو و فالکون:
175W
team:FDOU
2008
lot no:0803
موقع بازی زیاد صدا می ده دلیلش چیه؟
بعضی بازی ها باید از 50pal به60pal تغییر کنن تا اجرا شن چه فرقی می کنه؟
این اچیومنت به چه دردی می خوره؟
سلامنقل قول:
خوب مبارکه!
صدای زیاد برای درایو کنسول هست ... البته فنها هم ناثیر دارند، اما درایو صدای بیشتری میده.
الان تقریبا همه ی بازی ها توی 50 هرتز اجرا میشن، ام از نسل ششم کنسولها 60 هرتز هم معرفی شد که این رو بگم فرقی با بازیهایی که در 50 هرتز اجرا میشن ندارند. اما اگر روی رزولوشن NTSC اجرا بشن، کیفیت به مراتب بهتری دارند.
به هیچ دردی! . این اچیومنت ها فقط یه معیار برای تعداد بازیهایی که فرد انجام داده و امتیازهایی که بازی کرده حساب میشند!. زیاد بودن تعداد این اچیومنت ها هم اصلا به معنی حرفه ای بودن طرف نیست!.
موفق باشی
مدل pal بهتره یا ntsc .؟
یچیزه دیگه .شاید بگین چه گیری دادم به این سایت پرتو . ولی من هنوز موفق نشدم چیزی از این پرتو بخرم. آخه من فرم پر کردم ولی به من زنگ نزدن . من چطور میتونم پول واریز کنم در حالی که نمی دونم هزینه پست چقدر !!!!!!!! خواهشا راهنمایی کنین.
مدل pal یه کم بهتره چون بازی ها روش زودتر منتشر می شن تا uc و j
این سایت parto هم خوب خودت بهشون زنگ بزن ببین اوضاع از چه قراره!!!
ببخشین اگه کسی روی مادربرد کنسول از پشت یک سرد کن گازی ببینه به معنی اینه که اون مادربرد فالکونه ؟
عزیزان نمامی Xbox 360 ها آداپتور دارن ؟
روی آداپتور من نوشته 175 وات و روی کنسولم هم نوشته 203 وات کنسولم هم از اون جدیدهاست می خواستم یکمی در موردش توضیح بدین .
در مورد مدلهای X360 باید بگم که دیگه فرق زیادی با هم ندارن چون الان اکثر بازیهایی که منتشر میشن از ریجن Free پشتیبانی میکنن (یعنی بازی برای تمام ریجن ها هست) که قراره تمام بازیها از این ریجن پشتیبانی کنن، ولی در کل از تمام ریجن ها بهتر و به صرفه تر همون ریجن PAL هست...!نقل قول:
در مورد سایت پرتو هم که ما نفهمیدیم شما ازش چیزی خریدی یا نه (چون یه بار گفتی ازش خرید کردی ولی بعدش گفتی خریدمو لغو کردم)
در هر صورت اگه ازش چیزی خریدی تا پول به حسابشون واریز نکنی به شما هیچ سرویسی نمیدن!
دوست عزیز شما از روزی که X360 گرفتی 50 تا پست دادی که ببینی مادربوردت فالکونه یا نه...!نقل قول:
به موارد زیر یه نگاهی بنداز تا مطمئن بشی:
روش تشخیص مادربوردهای Falcon: اولین مرحله بررسی مدل 360 از روی خود جعبه بدون باز کردن در آن هست. در سمت چپ جعبه (در صورتی که سمت اصلی رو به شما باشه) یک برچسب سفید رنگ توسط کارخانه چسبانده شده است که حاوی کد های شناسایی کنسول و مکان ساخت هست...
مدل Falcon دارای مشخصات زیر می باشد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Power Supply: 175W (این مشخصه به تنهایی می تونه تضمین کننده Falcon بودن کنسول باشه)
- Lot #: 0730 یا بالاتر از این مقدار
- TEAM: FDOU
- همچنین تاریخ ساخت کنسول نیز که با فشار دادن روی جعبه در مکان قرار داده شده قابل مشاهده است باید بعد از 24/8/2007 باشد.
اگر چنین مشخصاتی وجود داشته باشد کنسول شما 100% مدل Falcon هست. ولی در صورت تفاوت در یکسری از موارد بالا مثل LOT Num و TEAM باید موارد دیگر رو هم چک کرد:
کنسول های که در کنار آنها چاپ شده TEAM: CSON یا چنانچه برق آداپتور کنسول نوشته شده باشد 203W (یا هر دوی این موارد) ممکن است Falcon یا Zephyr باشن. برای شناسایی دقیق در صورت برخورد با چنین وضعی، باید کنسول را از جعبه خارج کنید، آنرا برگردانید و با چراغ قوه به داخل کنسول از زیر نگاه کنین. (زیر جایی که درایو کنسول قرار دارد را نگاه کنین) اگر 3 تا inductor خوابیده مشاهده کنید در این صورت کنسول شما مدل Zephyr است ولی در صورتی که 2 تا inductor مشاهده کردید کنسول Falcon است.
همچنین در مدل فالکون لوله مسی از روی heatsink که روی CPU قرار دارد حذف شده است. پس اگر در هنگام مشاهده درون کنسول از زیر چنین لوله مسی را وسط heatsink سمت راستی مشاهده کردید مطمئن باشین که کنسول شما فالکون نیست.
درایو هایی که با این مادربرد عرضه شدن فقط شامل: benQ و Hitachi 79FL/79FK است.
دوست عزیز اولا بسیار بسیار از زحمت هایی که به خاطر وسواسیهای خودم به شما می دم معذرت می خوام اگه امکان داشته باشه به خاطر راحتی خیالم خواهشا راهنماییم کنین من طبق این دو عکس کنسولمو مقایسه کردم و دیدم که دو تا Inductor داره ( اگه اشتباه نکرده باشم ) و خازن یا همون استوانه ای شکل های پشت Inductor ها مثل Falcon شش تا هستند و نه هشتا ( که طبق عکس در Zephyr هشت تاست )نقل قول:
و به نظر شما اگه اینطوری باشه فالکونه یا می تونه کنسولم با مشخصات زیر Launch (چون تا حالا عکس Launchرو ندیدم )هم باشه ؟
Team CSON _ MFR Date : 2008-02-20
روی کنسولم نوشته 203 وات اما با آداپتوری که تو قوطیش بود روی آداپتور نوشته 175 وات و کابل برق اول به آداپتور وصل می شه و بعد به کنسول
البته شما هم حق داری انقدر وسواس به خرج بدی...!نقل قول:
به نظر من مادربورد کنسول شما Launch هست نه فالکون، چون 203W هست... (البته احتمال فالکون بودنش هم زیاده)
بهتر نبود این اطلاعات رو قبل از خرید گیر میاوردی؟ (تو مادربوردهای فالکون 95% از مشکلات سه چراغه شدن حل شده)
نه عزیزم من حالا با استفاده از روش چراغ قوه ای که به من گفتین رفتم کنسولمو بررسی کردم و با توجه به شکل زیر دیدم که مادربرد کنسول من 200 درصد فالکونه چون حتی به اندازه ی یک مو هم با این شکل مادر برد فالکون فرقی نداره تازه اگه Launch باشه که خیلی تابلو هست اونوقت باید Inductor هاش ایستاده بودند در حالی که Inductor های برد کنسول من خوابیده هستند و در ضمن فالکون با Zephyr از لحاظ تعداد IC ها نیز با هم فرق دارند پس با توجه به این مقایسه ای که به من یاد دادین ( دستتون درد نکنه ) فهمیدم که برد من 200 درصد فالکونه راستی این جمله رو هم از فوروم ایکس باکس برداشتم :
How to find a Falcon model 360 in stores:
All consoles manufactured in 2008 (so far) are Falcon consoles. Even if the label says 203W with team CSON, you're getting a Falcon console with 175W PSU.
از این جمله هم معلومه که تمام کنسول هایی شبیه کنسول من که 203 وات هستند و از 2000 به بعد ساخته شدند و تیمشون CSON هست درست عین 175 واتی ها مادربردشون فالکونه :20:
بالاخره این فالکون بودن مادربورد شما هم مشخص شد... :46:نقل قول:
دوست عزیز اگه کسی بگه کنسول من 203 واتیه و تیمش CSON و از 2008 به بعد ساخته شده بگو بردت 100 درصد فالکونه چون من با این دو تا چشمای خودم تو کنسول خودم مادر برد فالکون خودم رو دیدم .
منبع جمله ی معتبری که اگه به حرف من شک دارین می تونین اونو مشاهده کنین :کد:http://forums.xbox.com/15804553/ShowPost.aspx
ببین دوست عزیز من و شما این تاپیک رو خراب کردیم...
من تمام پستهام رو ویرایش کردم تا بعدن با هم دیگه به مشکل برنخوریم (در مورد فروم Xbox هم حق با شما بود من اشتباه کردم)
شما هم اگه پستتو ویرایش کنی ممنون میشم، چون نمیخوام این تاپیک الکی قفل بشه!
ممنون...
سلام:
من چند تا سوال در مورد X360 دارم؟
1- کدوم مودل اصلا سه چراغ نمیشه؟ (اصلا)
2- سیدی های کنسول بلوریه؟
3- بازی های عالی چیه؟
4- آیا به مونیتور Lg F700b میخوره؟
متشکرم
عزيز الان ديگه مشكل 3 چراغ حل شده و كنسول هايي كه وسط 2007 به اينور اومدن مادر بوردشون فالكونه و 3 چراغي ندادند.نقل قول:
الان بهترين مدل اليت j هست كه قيمتش 620.000 هست.
نه blu ray براي ps3 هست 360 hd dvd هست عزيز.
بازيه توپ زياد داره مثلا يكيش gears of war ....:8:
پسته #2342 و #2341 يه كم ارومتر هر جفتتون عضو جديدين هنوز قانونه اينجا نميدونين مثله اينكه ؟؟؟؟:46:
من یکبار خریدم ولی بعدش لغو کردم بعد دوباره تصمیم گرفتم بگیرم . ولی بیخیال من پول میریزم یا میاد یا نه. مهم نیست. از بابت کمک ممنون.
درمورد pal خواستم بگم اینجا که من زندگی میکنم( اهواز) هر چی بازی میاد ntsc میارن . اعصابمو خورد کردن از یک طرف سیستم هایی که میفروشن همه pal ولی هر چی بازی میارن ntsc و. اگه pal بخوای باید بگی برات بیارن . مثلا همین بازی rainbos six vegas 2 من 3 هفته است تو کف این بازیم تازه بعد از 3 هفته میرم بش میگم برام اوردی یارو میگه آره اما ntsc . آخه آدم چی بش بگه؟؟!؟!؟!؟!؟ یک کابل vga خواستم بگیرم تمام اهوازو زیرو رو کردم آخرشم شانسی یکی پیدا کردم بعد بش میگم چنده میگه 40 تومان . میگم همه جای ایران از 30 تومان بیشتر نیست بعد میگه خو نخر.... تمام اهواز رو زیر رو کردم یک دسته xbox گیرم نیومد. خلاصه اگر کسی از دوستان تصمیم گرفت بیاد اهواز اول از همه باید یک اعصاب فولادی داشته باشه.
یک سوال داشتم:
با این کابل HDMI 2 DVI میشه Xbox رو به مانیتور وصل کرد.؟(مانیتورم lcd سامسونگ wide )
نقل قول:دوستاننقل قول:
هر دو قوانين رو رعايت كنيد خواهشن
اين جا جاي بحث و دعوا نيست
دفعه ديگه شديدا بر خورد ميشه
موفق باشيد
نقل قول:
در مورد PARTO شما حتما تماس بگير و تلفني سفارش بده
زياد هم رو سايتشون حساب نكن
در مورد MONITOR هم بله ميتوني وصل كني
موفق باشي
سلام/ بتازگی یه 360 elite خریدم.می خواستم بدونم چطور میشه مدل درایو نوری رو تشخیص داد؟(مثلا sony یا toshiba یا benq(
ممنون:40:
کابل HDMI فقط مخصوص X360-Elite هست...! ولی جداگانه هم میشه تهیه کرد که به تمام مانیتورهای LCD هم میخوره، خیالت راحت باشه.نقل قول:
تنها راهش اینه که شما یه سر بیای تهران یه Premium-NTSC/J بگیری که تو اهواز هم راحت بازی گیرت بیاد.
بعد از ریختن پول به حساب این سایت پرتو بهت زنگ میزنن هماهنگ میکنن، اگه نزدن حتما شما بهشون یه زنگی بزن...
موفق باشی
سلام.ورزن xbox360 را از كجا بايد فهميد؟
سلام، مبارک باشه... (من خودمم طرفداره Elite هستم)نقل قول:
شما یه نگاهی به عکس زیر بنداز ببین درایو کنسولت شبیه کدومشونه؟
اگه منظور شما از ورژن همون Arcade و Premium و Elite هست، باید بگم چیز خیلی ساده ایه از همون جلد جعبه مشخصه مثل عکسهای زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از تموم عزیزان این مجموعه بخصوص آقای X-Volt معذرت می خوام ولی از همه ی شما خواهش می کنم که از فوروم های دیگه در این مجموعه الکی بحثی نکنین و اگه منبعی یا عکسی گذاشتین حتما آدرس اونو هم زیرش بنویسین که دیگران بتونن اطلاعات بیشتری از منبع اصلیش به دست بیارن .
ممنون !
خیلی ممنون مسعود جان...نقل قول:
منم از شما و بقیه اعضای سایت عذر میخوام.
ممنون...!
ولی من فکر کنم منظور ایشون از ورژن ورژن داشبور باشه که باید از بخش System در داشبورد به اون ورژن نگاه کنین .نقل قول:
یا اگه مدل هاشو می گین دوست عزیزمون عکس هاشو گذاشتن .
در مورد درايو هانقل قول:
SONY كه اصلا وجود نداره براي XBOX 360
اون 2 تا درايوي هم كه دوستمون X-VOLT زحمت كشيدين و گذاشتن
هم 2 تا از درايو هايي بود كه الان ديگه رو كنسول ها قرار نميگيره
الان حدود 90 درصد كنسول هايي كه توليد ميشه
درايوشون BENQ و بقيه هم از برج 4 سال 2008 به اين سمت LITE -ON هست
اينم شكل BENQ :
مرسی دوستان از کمکتون.
من arcade دارم . همین 3 هفته پیش خریدم. قیمتشم 500 بود در ضمن pal هم بود. به نظر شما چطوره؟ به نظر خودم خموبه چون نه صدا داره نه مشکل 3 چراغ آخه 175w است . بردشم فالکن. به نظر شما دوستان متخصص xbox من چطوره؟
فکر نمیکنی یه کم زیادی بابتش پول دادی...؟نقل قول:
قیمت Arcade تو بازار 420 تومان هست البته با ریجن PAL... با 500 تومان میشد یه Premium پال آکبند گرفت!
نقل قول:دوست عزيزنقل قول:
الان اصلا arcade گير نمياد
PARTO اركيد اورده ميده 490 ريجن J
به نظر من شما براي ريجن PAL خيلي پول دلدي چون اين مبلغ ماله ريجن J هست
PREMIUM پال هم الان حدود 530 هست
در ضمن اين كه گفتيد FALCON سه چراغ نميشه درست نيست
تا حالا حدود 33 درصد ار برد هاي fALCON خرابي ازشون گزارش شده
هميشه يادتون باشه
XBOX 360 كنسولي نيست كه اخ بگه
بلكه يهو ميميره
پس خيلي زياد ازش كار نكشيد
حتي اگه FALCON باشه
موفق باشيد
البته دوست عزیز شکل درایو Philips هم درست عین BenQ هست ولی رنگ Philips یکمی از BenQ تیره تره و به سیاه نزدیک تره ولی اگه تاریخ ساخت دستگاه از 2008 به بعد باشه حتما درایو BenQ استنقل قول: