گوشی من تازگیا بعضی وقتا صداهای خفیفی میده کی میدونه چرا؟
Printable View
گوشی من تازگیا بعضی وقتا صداهای خفیفی میده کی میدونه چرا؟
چطور ميشه با گوشي پي 990 به اينترنت وصل شد . حتي با وصل شدن به كامپيوتر هم اين كار رو نتونستم انجام بدم . اصلا" اين كار ميشه يا نه . ممنون
راستي يك سؤال ديگه . من چطور مي تونم به گوشيم برنامه اي با فرمت رار بزنم . هر جور مي كنم قبول نمي كنه . اصلا" برنامه ي گوشي اين فرمت رو تو كامپيوتر هم ساپورت نمي كنه . اگر مي شه يكي به من بگه چطور مي تونم اين كار رو بكنم .
rar رو نمیشه بخونیولی اگه برنامه باشه باید اونو آخرش jar یا jad بزاری . واسه خوندن اونم تو سیستم باید winrar رو داشته باشینقل قول:
ااول باید کانکشن رو share کرده باشی بعد میتونینقل قول:
با بلوتوث هم می تونی وصل شی
چطوری حاج مهیار خبری ازت نیست
سلام : خواهش مي كنم يكي بمن كمك كند . من يك مموري 2 گيگ خريدم اول مشكلي نداشت وروي آن برنامه هم ريختم ولي فقط نيم ساعت عمر كرد وگوشي پيغام currupt ميدهد .مموري از همان نوعي كه در كلوپ معرفي شده بود.چكار كنم ؟
سلام
لطفا کمک کنید
من یه p990 دارم ولی سی دی راه انداز و usb driver و ... ندارم تا بشه حافظه داخلی گوشی رو به کامپی وصل کنم
لطفا اگه میشه درایور این گوشی رو واسه دان بزارین
یه مشکل بزرگتر هم دارم اینه که میخام ریست کلیش کنم ولی هر کدی بهش میدم میگه اشتباهه چکار کنم ؟
با سلام خدمت اساتيد محترم
اول اجازه مي خوام از تمامي دوستان بويژه جناب مصطفي خان تشکر کنم به اين خاطر که لطف دارن و پيگير سوالات بنده هستن
من اين سوال رو از ايشون هم پرسيدم و به نظر جالب اومد که تو تاپيک هم مطرح کنم تا اگه ديگر دوستان نيز نظير اين سوال در ذهنشان هست به پاسخ برسن سوال من در مورد چگونگي تشخيص اصل بودن گوشي اين گوشي هست چون ظاهرا تا اونجايي که بنده اطلاع دارم بعد از باز کردن ريجستر ها روشي مطمئن براي تشخيص اصل بودن در دسترس نيست در حالي بعضي فروشنده ها ادعا دارند که به دلايلي اصل بودن گوشي رو اثبات مي کند؟ حالا چه دلايلی الله و اعلم؟!!! و يک سوال ديگر هم در مورد اين گوشي داشتم متاسفانه من از نزديک با اين گوشي کار نکردم ولي در مورد صداي گوشي نظرات مختلفي شنيدم بعضي ها روي کيفيت گوشي تاکيد دارن و اونو در حد قابل قبولي ميدونند و بعضي ها روي بلندي صدا تاکيد دارن که خيلي پايين هست البته مي دونم اين گوشي براي موزيک نيست ولي به هر حال صدا هم براي خودش فاکتوره مهمي است
حالا از دوستان خواهش دارم صدا(کيفيت + بلندي) اين گوشي رو با گوشي 810 يه مقايسه اي داشته باشند منو در جريان بذارند
از لطفتون بسيار ممنونم
از همه ي دوستاني كه به من كمك كردند ممنون . راستي دو سؤال ديگر . راستش قبلا" يك جا ديدم و لي فراموش كردم كدوم صفحه بود . من بعضي وقتها وقتي عكسي مي گيرم و سيو مي شه . وقتي مي خوام ببينمش عكسه با عكسهاي ديگم قاطي شده يا اينكه پايين عكس هام رو رنگارنگ نشون مي ده اگه تو اين مورد هم كسي راهنمايي كنه ممنون مي شم .
ميشه يه برنامه معرفي كنيد و اگه امكانش باشه سايتش رو هم بذارين كه بشه روي پوشه ها و فايلها پسورد گذاشت . خيلي ممنون
سلام دوستان.
من هم امروز یه پی990 کار کرده در حد آک گرفتم.
از امروز ممکنه زیاد مزاحم شما بشم.
از همین حالا چند تا سوال دارم.
این دو تا سوال رسول عزیز رو هم دارم. و واقعا جوابش برام نیازه.
یه سوال دیگه(البته فعلا): لینک آموزش تصویری آپدیت p990 رو کسی نداره.نقل قول:
خواهشا اگه بلدید جواب بدید.
ببخشيد خواستم هر دو سؤالو تو يكي بنويسم ولي دومي يادم رفته بودم وقتي خواستم ويرايشش كنم ارور داد . حالا سؤال كسي مي تونه يه برنامه معرفي كنه كه بشه روي پوشه ها پسورد گذاشت اگه هم شد سايت دانلودش رو هم بذارين اگه كسي معرفي مي كنه لطفا" فرمتش رار نباشه چون وقتي به جاد تغييرش مي دم گوشي ميگه كه فايل رو با فرمت جاد نمي شناسه وقتي هم به فرمت جار تبديلش مي كنم قبل از اينكه برنامه بياد تو گوشي اينيستاليشن ابورت مي ده . ممنون مي شم .
من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند
لطفا بگید من چکار کنم
بابا چرا جوابمو نمی دید
نقل قول:
نوشته شده توسط {HICHKAS & EBLIS}
دوست عزیز گوشیتون رو ریست کنید ببینید درست میشه یا نه ؟
نقل قول:
حالا شما فرض کنید اونی که سی دی رو داره ، چه جوری باید مثلا صد مگابایت پی سی سوئیت رو برای دانلود بذاره !!
بهتر نیست یه کپی از سی دی P990 تهیه کنین ؟
کابل USB رو هم که اول و آخرش باید بخرین !
راهنمای تصویری آپدیت هم ببخشین که سراغ ندارم ( چند جا رو گشتم نبود )
انتظار ندارم کسی مثلا 100 مگ رو آپ کنه. گفتم شاید یه راهی باشه که بدون سی دی این کارو انجام بدم.نقل قول:
کابل هم خودش داره هم دبلیو 810 بابام هم کا750خواهرم. پس از لحاظ کابل کم ندارم. منظورم لینک USB فلش بود.
راهنما هم اگه گیر آوردی بهم پی ام بده. منم میگردم اگه بود برات پی ام میدم و اینجا هم میزارم.
PC Suite برای گوشی های ...نقل قول:
P1i, P1c, P990i, M600i, M608c, W950i and W958c
حجم >> 60 مگابایت
کد:http://www.sonyericsson.com/downloads/Sony%20Ericsson%20PC%20Suite%20for%20Smart%20Phones%201.3.22.exe
:13:نياز فوري به جواب:13:
با سلام خدمت شما دوستان.من يك p990ميخوام بخرم حالا از كجا بفهمم اصله يا نه(باطري كد ,...):13:
با سلام
آیا برنامه های p800\P910 \P900روی p990 نصب می شه؟
خیر . p990 سیستمش مجهز به UIQ3 هست ولی اینا که نوشتین UIQ2 و پایین تر هستن . پس اگه قراره برنامه های سیبمین رو روش نصب کنی باید UIQ3 باشه .نقل قول:
قربونت بد نیستیم ولی چه کنیم با این کنکوووووووووور:41:نقل قول:
دوست عزیز الکی خودتو خسته نکن تا اونجایی که من میدونم راه درست و حسابی ای واسه تشخیص وجود نداره . به نظر من اگه با یه گارانتی متبعر بگیری بهتره اینجوری خیالت هم راحت میشه ( قیمتش هم فکر نکنم زیاد تفاوت داشته باشه . می ارزه )نقل قول:
دوست عزیز شما تا به حال آپدیت کردن گوشی رو امتحان کردین ؟ بخدا کاری نداره خیلی آسونه . اون توضیحاتی رو که متاپکس جان داده بودن هم کامله و دیگه احتیاجی به تصویریش نداره . حالا شما امتحان کن اگه به مشکلی برخوردی ما در خدمتیمنقل قول:
صداش از 810 و حتی از k310 هم کمتره ولی کیفیتش در حد 810 هستنقل قول:
نیاز فوری
اگه p990 هنگ کنه و دکمه power هم کار نکنه باید چکار کنیم؟
یکم واسا اگه درست نشد باید باطری رو در بیارینقل قول:
نقل قول:ما ز دوستان چشم یاری داشتیمنقل قول:
هنوز هم داریم
please ask to my qustion:11:
یعنی تو این forumخفن یکی نیست به من بگه چتوری میتونم بفهمم p990اصله یه نه؟حداقل یه مشاوره در مورد خرید p990 بدین تا کسی سرمو کلاه نذاره؟این تن بمیره جواب بدین:41::2:بابا یکی جواب بده دیگه ما که دق مرگ شدیم:41::41::41::41::41::19::19::19::19:
نه تاحالا امتحان نکردم ینی خواستم امتحان کنم وی خوندم که باید دو تا درایو ساخته بشه که منم سی دی اونو فعلا ندارم.نقل قول:
اگه میشه توضیحات متاپکس جان رو بگید کجاست تا یه نگاه بندازم و این کارو درست کنم.
دستت درد نکنه.
درسته. صدای چندان جالبی نداره مگه با نرم افزار یه کم بهترش کنی.
البته صدای 310 از 810 بلندتره.
دستت طلا.نقل قول:
پس من بعد از ظهر یه کارت 10-20 ساعته بگیرم که بیام واسه دانلود.
چون 6-7 ساعت با من طول میکشه الانم اگه این پست رو بدم و کارتم تموم نشه خوبه.
آقا من سی دیشو گیر آوردمنقل قول:
لطفا حالا فقط بهم بگین چجوری ریست کلیش کنم ؟ اخه کدشو عوض کردن
من خودم تا این لحظه این مشکل رو داشتم.نقل قول:
دیروز گوشی رو خریدم ولی خداییش مادرشو درآوردم اینقدر باهاش ور رفتمام یه بار هم هنگ نکرد.
خوب بریم سراغ سوال شما.
وقتی یه فایل مثلا آهنگ رو از بلوتوث میگیری و accept میزنی بعد از اینکه انتقال تموم شد یه صفحه دیگه میاد که چیزی رو که گرفتی اولش به صورت اسمش نشون داده. روش کلیک کن و بعد که با مدیا پلیر شرع به خوندن کرد سه تا دکمه که از سمت راستیشون یه فلاپی هست وجود داره روی فلاپی کلیک کن و بعد گزینه SAVE IN رو بزن.حالا به طور اتوماتیک خودش فیال رو تشخیص میده (عکس . فیلم. آهنگ یا ...)حالا پوشه ای رو که میخوای فایل بره اونجا انتخاب کن و بعد گزینه SAVE رو بزن.
و بعد حال کن.
من حالا زیاد با این گوشی آشنا نشدم ولی خداییش آخر گوشیه.
آقا كسي جواب منو درست نداد بدون backup گوشي آپديت بشه مشكلي پيش نمياد اطلاعات گوشي مثل روزه اول ميشه؟لطفا كامل ميشه توضي بدين ممنون
بابا گل لگد نكرديم هانقل قول:
آقا چه جوري همه ي درايورهاي گوشي رو تو كامپيوتر بايد نصب كرد من نصب مي كنم فقط يك دونه مموريو نشون ميده يك دونه هم file manager همينا يعني كل درايوها؟بعد من وقتي گوشيو به سيستم وصل مي كنم كه بك آپ بگيرم گوشيو نميشناسه يعني چيزي رو بك آپ نمي كنه؟
ببخشید من یه سوال داشتم جریان هیدن چیه چرا هیدن فعال میکنم کار نمیکنه؟
تو این تاپیک خوندم پستایی رو که میخواستن گوشی خودشون رو ریست کنن ولی کد رو نداشتن.نقل قول:
یه مشکل بزرگتر هم دارم اینه که میخام ریست کلیش کنم ولی هر کدی بهش میدم میگه اشتباهه چکار کنم ؟
گفتم که من خیلی با گوشی ور میرم. واسه همین خودم هم این مشکل رو داشتم که ریست کردن کد میخواست ولی کد رو بلد نبودم.
وقتی که میخوای ریست کنی قسمتی که کد میخواد یه علامت سوال در بالا و سمت راست صفحه وجود داره وقتی روش کلیک کرده یه توضیحات انگلیسی اومد که یه قسمتش اینو نوشته بود (کد پیش فرض گوشی0000 میباشد اما کد انتخابی میتواند بین 4 تا 8 عدد باشد)
منم رفتم و کد 0000 (چهار تا صفر) رو وارد کردم و دیدم که بله خودشه.
و فهمیدم که کم کم دارم p990باز میشم.
امید وارم کد گوشی شما هم 0000 باشه.(تغییرش نداده باشین)
اگه يكي جواب اين سؤال من رو بده ممنون مي شم . آخه خيلي لازمش دارم . اگه ممكنه يكي بگه . ...نقل قول:
قبلا هم گفتم اگه چیزه مهمی تو گوشیت نداری آپدیت کننقل قول:
با آپدیت بازی گلف و ... و تم ها و دمو هایی که تو مموری گوشی بود هم از بین نمیره هیچ بلکه اگه قبلا پاک کرده باشیشون هم دوباره میاد .
واسه بکاپ از contact هات میتونی از خود کانتکت contact manager رو نتخاب کنی بعد backup رو بزنی که توی پوشه ی other روی مموری استیک به طور پیش فرض میریزه .
نقل قول:
کلش همیناست . وقتی از file manager میتونی استفاده کنی که گوشی روی phone mode باشه . واسه بک اپ هم باید سبز یعنی phone mode انتخاب شده باشه
واسه آپدیت حتما نباید pcsuite نصب باشه . درایورش کافیه که حجمش 1.04 مگ هستنقل قول:
احتمالا مشکل از مموریته . یا اینکه وقتی عکس میگیری صبر نمیکنی تا save کنه و سریع back میکنینقل قول:
واسه برنامه من از X-plore استفاده میکنم . یعنی باهاش پوشه هارو هیدن میکنم بعد واسه خود برنامه پسورد میزارم .
من که چیزی پیدا نکردم و فکر نمیکنم چیزی هم داشته باشه . تنها کاری که میتونی بکنی اینه که حواست باشه:31:نقل قول: