zand عزیز دست درد نکنه ولی این سایت search live ما رو خفه کرد . یعنی وقتی میرم به این ادرس این سایت باز میشه . میشه بگی باید چه کارش کنم
Printable View
zand عزیز دست درد نکنه ولی این سایت search live ما رو خفه کرد . یعنی وقتی میرم به این ادرس این سایت باز میشه . میشه بگی باید چه کارش کنم
زند عزیز میشه لینک مستقیم برای دانلود بدید و یه عکس هم واسه اون نرم فزار عکس 360 درجه بذاری؟ ممنونم ازت.
بیلچه جان نیستی عزیزززززززززززز!!!!!!!!!!نقل قول:
:5:کسی برنامه ای برای هک قوی با 5500 سراغ نداره که کار باهش راحتم باشه:5:
:20:(قربون چشمای بادومیت برم):20:
اینم منشی تلفنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول هر دو فایل رو ساین کنید.بعد اول فایل acm_s60_3rd_v2.63.sisx رو نصب کنید و بعد ک ر ک رو.
برای خودم که داره عالی کار میکنه.
یا علی.
اینم نمونه پانوراما که خودم گرفتم.
برای اینکه حس کنید وسط صحنه هستید باید عکس رو بزرگ کنید جوری که عرض عکس صفحه مونیتور رو پر کنه و بعد از یک طرف به طرف دیگه عکس رو حرکت بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه وقت شکه نشید اینجا اصلا اتاق من نیستا!!
نقل قول:
سلام
شرمنده یه چند وقتیه نه اینترنت هستم نه تو بازار موبایل
ببخشید.
شما چرا خودت آپدیت نمی کنی ؟ با اینترنت .
سلام بچه ها من یه چند تا سوال داشتم که میخواستم بپرسم :1-من یه مقدار توضیحات در مورد کرک برنامه و رجیستر و از این جور حرفها میخوام اصلا چرا بعضی از برنامه بعد از 15 روز از کار می افته ؟2-توی 5500 و در قسمت conect گزینه های modem,IM,sync چه کاربردی دارند؟
3- من رمم رو وقتی فرمت کردم یه سری گزینه ها در پوشه my ownاز بین رفت مثل برنامه pdf من از کجا باید گیرشون بیارم؟
4- برای این گوشی و کلا سیمبین 9.1 دو برنامه کنترل تلویزیون و تبدیل عکس به عکس های اس ام اسی وجود داره یا نه؟ اگه جواب منفیه میخواستم بدونم چرا با اینکه بعضی از برنامه برای این نسخه وجود نداره ولی باز هم محبوبیت بیشتری نسبت به نسخه های قدیمی تر مثل 8.1 داره ؟ و چرا شرکت های سازنده پشتیبانی برنامه های قدیمی رو در نسخه های جدید قرار نمیدن ؟
5- چند بازی با فرمت sisx و با حال که به این گوشی میخوره میخوام اگه بهم بگین ممنون میشم
6 – فایل های تصویری با پسوند datرو با چه برنامه ای میشه توی این گوش اجرا کرد اصلا وجود داره ؟
7- برای این گوشی وسیله ای وجود داره که امکان زوم اپتیکال رو مثل بعضی از این گوشی های چینی بده ؟
8- اگه بخوام گوشیم رو با خط dial-up اپدیت کنم چند ساعت طول میکشه ؟ و گوشی هر چند وقت یکبار نیاز به اپدیت داره ؟
یه چند سوال دیگه هم داشتم که الان یادم نمیاد اگه یادم اومد بازم میپرسم حالا بی زحمت جواب سوالای منو بدین دست گلتون درد نکنه
باکدوم اینترنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با این اینترنت تا میام آپدیت کنم 10بار یا بیشتر دیس میشه تازه یکسال یا بیشتر طول میکشه عزززززززززیزم!!!!
حالا راهی نداره ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟ ؟!!!!! بگو روز بگو ماه بگو سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: