اوچیکتیممممم :31:نقل قول:
Printable View
اوچیکتیممممم :31:نقل قول:
راستي اگر يك گزينه ديگر به نظر سنجي اضافه مي شد و P850 سامسونگ رو اضافه ميكردند حتما من اونو انتخاب ميكردم !
فري جون بهت بگم آسه فري هايي باورت مي شه!!
من به شخصه كه خيلي نوكرتم!!!
راستي چند تا عكسم تمام صفحه مي زاشتي بفهمن فولشم چيه!!!
من عمرن حسه اين همه عكس گرفتن ندارم جدا خسته نباشي!!!
عمرن ك800 به يه تاره موي ان 73 هم از هيچ نظري نميرسه!
بابا داش فری تو عکاس بودی خبر نداشتیم ..!!! خدایی عکسات خیلی باحاله .. مخصوصا اون گوشت های اخرش...:31: به نظرت با این عکسایی که گذاشتی بروربچ K800 دار دیگه حرفی هم برای گقتن دارن ...:8:
میشه بگین این نحوه امتیازدهی رو از کجا اوردین ....؟ :27:نقل قول:
نقل قول:
نه نه نه. اینجا رو اشتباه اومدی. تا حالا خودت سامسونگ رو امتحان کردی؟
من چند تا نمونه عکس گرفته شده از دی900 برادرم و کا800 داماد عمم دارم که هر دو از یه زاویه و در یک زمان گرفته شده. اینجا نمی زارم چون شروع می کنن به دری وری گفتن به من که بلد نبودی عکس بگیری و ... می دونم دیگه.
ولی فقط بهت میگم تا امتحان نکردی، در موردش چیزی نگو.
در روز خیلی خوب میندازه. تو شب هم بد نمیندازه. سرعتش یه مقدار پایین هست ولی سرعت ذخیره کردنش خیلی بالاست. فلش خوبی نداره. در حالت پیشفرض عالیه. رنگاش هم فوق العاده طبیعیه.
به به پوول عزیز بابا کجایی خیلی کم پیدا شدی :10: دوستان این آقای پوول جزء اولین کسایی بود که با هم در جبهه های حق (( ان73 )) علیه باطل (( کا800 )) حضور داشتیم :31: ولی اخیرا یه مقدار حضورش کمرنگ تر شدهنقل قول:
ما هم دلتنگش شدیم
پوول جان اگه عکسارو فول سایز میزاشتم نظم صفحه تاپیک بهم میخورد واسه همین کوچیک کردم
ما کوچیکتیم سامی جان شما استاد مایی :10: البته کا800 دیا که از رو نمیرن :27:نقل قول:
این امتیاز دهی مال سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همگی.....
فری جون خیلی باحالی...راستی من با آپ کردن عکسهام مشکل دارم....به غیر از دیو شیر و راپید شیر
یه جای خوب دیگه کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟می خوام یه عکس از سره ام بذارم ملت K800 حال کنن!!!!!!
ebi جان اینجا بزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامان جان نمیدونم حجمش زیاده،چشه!هرچی میذارم نمیاد.....
تینی هم امتحان کردم!!!!!!