سلام
من کل این 500 تا پست رو خوندم
اول نظرمو میگم ... ایرانسل بهترینه :happy:
آخه چرا نمی خواید قبول کنید که ایرانسل موجب پیشرفت ما شده ؟
همه ما میریم از 200 هزار تومن تا 600-700 هزار تومن پول میدیم :blink: گوشی میگیریم که به قول خودمون کلاس گذاشته باشیم . ولی چه فایده ؟ وقتی نمیشه از امکانات گوشی استفاده کرد یعنی پولمون رو ریختیم تو جوب آب ... :sad:
من خودم W850 دارم . تا قبل از اینکه ایرانسل بگیرم یه سری امکاناتش به دردم نمی خورد اما الان خیلی هاش رو میتونم استفاده کنم .
ایرانسل ( که الهی قربونش برم :wub: ) اومده یه کاری کرده که ما بتونیم از همه امکانات گوشیمون استفاده کنیم .
من خودم هم تالیا دارم هم ایرانسل . هر دوشون خوبن .
کی میگه کیفیت آنتن دهی و sms ایرانسل و تالیا بده ؟ والا ما همه جا IR-TCI - تالیا و ایرانسل رو امتحان کردیم .
خیلی جاها ایرانسل بهتر بود خیلی جاها هم تالیا خیلی جاها هم IR-TCI .
این اپراتورها همشون به نوبه خودشون خوبن . هرکدوم مخصوص یه سری از آدم هاست .
ما نباید تعصب داشته باشیم . تا زمانیکه بعضیهامون بیایم سر هیچ و پوج دعوا کنیم به هیچ جا نمیرسیم .:angry:
ما میگیم چرا 300 تا 600 هزارتومن پول سیم کارتی رو مبدیم که نمیتونه خواسته های ما رو تحقق ببخشه ؟:sad:
اگه ما از ایرانسل و تالیا طرفداری میکنیم فقط به خاطر بهتر بودنش نسبت به IR-TCI هست ... وگرنه قصدی نداریم :)
کسی هم که این تاپیک رو ایجاد کرده قصدش نه توهین به کاربرا بوده نه به اپراتور ها . قصد فقط مقایسه اپراتورها و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت آنهاست . همین
حالا قضاوت با خودتونه
ببخشید سرتون رو درد آوردم
قربون همگیتون
آرزو :wub: