ما اصلا بحثمون جلب مشتری نیست و نبود چون اون کلا یه داستان دیگه داره . بحث من سر امتیاز بود که شما گفتین : "
پس مساله امتیاز نیست و... " .
فروش این بازی تو کشورهایی که قانون کپی رایت رعایت میشه و ملت پول میدن نسخه اصلی رو به فیمت 60 دلار میخرن در همین حد هستش ! یعنی با توجه به این وضعیت لیسانس که داره نمیشه انتظار داشت معجزه بشه ! خب اون خارجی که میاد پول میده بازی رو بخره اون رو انتخاب میکنه که لیگ کشورش و اگه اشتباه نکنم بیش از 40 لیگ دنیا رو همراه با لیسانس کامل رو داشته باشه نه PES که 4 تا لیگ رو بیشتر لیسانس نداره ! اما از لحاظ گیم پلی شکی نیست که برنده واقعی هستیم
چطور میشه IGN که جز برترین هاست میاد به بازی که این همه فقز لیسانس داره 9.5 رو میده ؟!! پس به چی این بازی نمره داده ؟! شما که جواب این سوال من رو ندادی و گفتی
پس مساله امتیاز نیست !!! بقیه دوستان هم نظرشون رو بگم ممنون میشم .
دوست عزیز در نهایت
از شما میپرسم اگه بازی مورد علاقه شما به اندازه PES لیسانس داشت چند نسخه میفروخت ؟!!! همین رو جواب بدین ممنون میشم .
نسخه دمو رو بالا آوردین دوست عزیز و نه نسخه اصلی که اصلا اشاره ای نکردین و جو منفی ندین کسی بخونه نمیفهمه شما چی رو بازی کردین !
بازی دمو نسخه PC که خودم هم بازی کردم و هیچ مشکلی نداره فقط از لحاظ گرافیک در سطح پایین تری نسبت به نسخه PS4 هستش اگرنه چیزی به نام ناقص بودن نداره به خصوص در گیم پلی که به واقع عالی کار شده . بعدش هم شما نسخه PS4 رو بازی کنید تا متوجه بشین قضیه چیه ! تمرکز تیم سازنده بر کنسولهای نسل جدید هستش به خصوص نسخه PS4 امسال عالی هستش .
از همین خیلی نقص های نسخه PC که البته دمو بوده چند مورد بگین ممنون میشم ؟!
:n13: از اسمش مشخصه چیه ؟! چی چیه ؟!!!اسم نسخه دمو اینه : "Pro Evolution Soccer 2017 Demo " . الان اسم اونی که شما بازی کردین فرق داره که گفتین از اسمش مشخص هستش چیه ؟! :n02:
.
.
.
.
.
و باز جهت اطلاع دوستان عزیز بگم که تفاوت نسخه PC و کنسول های نسل جدید فقط و فقط در گرافیک بازی هستش و تمامی موارد دیگه بازی دقیق مثل هم هستش .