بلوتوث این لپتاپ چه جوری کار میکنه؟
من نمیتونم به گوشیم وصل بشم . یعنی اصلا گوشیمو نمیشناسه . گوشیم هم لپتاپ رو نمیشناسه .
اصلا نمیدونم بلوتوث روشن هست یا نه و آیکونش توی تسکبار هست .
Printable View
بلوتوث این لپتاپ چه جوری کار میکنه؟
من نمیتونم به گوشیم وصل بشم . یعنی اصلا گوشیمو نمیشناسه . گوشیم هم لپتاپ رو نمیشناسه .
اصلا نمیدونم بلوتوث روشن هست یا نه و آیکونش توی تسکبار هست .
یعنی راهی جز تعویض ویندوز ندارم؟
روی آیکن کلیک راست کنید و add bluetooth device رو بزنید تا ادد کنه گوشیتون رونقل قول:
برای یه برنامه میخواین ویندوز عوض کنید؟نقل قول:
گفتم که برنامه های دیگه رو تست کنید
سلام * لپتاپ lenovo z510 مشكلات يا معايب زير را داره يا نه؟ چون ميخام بخرم اما تحقيقي كه كردم اينارو پيدا كردم *** صداي نسبتا بلند هارد *** داشتن فقط 3 پورتusb *** نداشتن پورت esata *** صفحه نمايش با رزوليشن پايين و كيفيت نسبي پايين *** سرعت پورت شبكه پايين lan 100mbps *** صاف بودن قسمت تاچ پد *** بدنه پلاستيكي ضعيف *** باتري 4 سلولي ضعيف *** وايرلس ضعيف *** وبكمwebcam ضعيف 1.3MP *** باتري غير قابل باز كردن به صورت معمول *** مشكل قطع شدن ارتباط كپي كردن فايل از هاردهاي اكسترنال در پورت usb3 *** مشكل صدا وابسته به وضعيت قرارداشتن اسپيكرها در زير لپتاپ . حالا نظر شما چيه؟؟
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم کسی اگه تجربه ای تو این مورد داشته راهنمایی کنه
وقتی از روی هارد لپ تاپ کپی میکنم روی خود دستگاه (در حد چن گیگ)استفاده از هارد میره روی 100% وپایینم نمی آد تا آخر کپی (با نرم افزار sensor view) تو این حالت ویدیو های رو که اجرا میکنم قطع و وصل میشه (مثل خ سی دی پخش میکنه) و سرعت اجرای نرم افزارای دیگم پایین می اد تا وقتی گپی تموم نشه همینطوریه
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم کسی اگه تجربه ای تو این مورد داشته راهنمایی کنه
وقتی از روی هارد لپ تاپ کپی میکنم روی خود دستگاه (در حد چن گیگ)استفاده از هارد میره روی 100% وپایینم نمی آد تا آخر کپی (با نرم افزار sensor view) تو این حالت ویدیو های رو که اجرا میکنم قطع و وصل میشه (مثل خش سی دی پخش میکنه) و سرعت اجرای نرم افزارای دیگم پایین می اد تا وقتی گپی تموم نشه همینطوریه
بله کاملا طبیعیه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلامنقل قول:
من در مورد هارد مشکلی ندارم (تا الان صدایی نشنیدم)
فکر نکنم بیشتر از این کسی لازم داشته باشه و فقط چندتا لپ تاپه که 4 usb داره
در مورد پورت esata تجربه ای ندارم
صفحه نمایشش انقدرا که میگن بد نیست ولی زاویه دیدش محدوده و مزیتی که داره تو محیط باز به کار میاد صفحه مات بودنشه که من وقتی استفاده کردم تازه فهمیدن چهقدر بدرد میخوره
بعیده تو ایران کسی تفاوت 100 با 1000 احساس کنه
در مورد تاچ پد نمیدونم منظورتون چیه
موافقم ولی با این کانفیگ با بدنه المینیومی یک میلیون گرونتر میشه مگر اینکه کانفیگ ضعیفتری بخواین
باتری بد نیست 3.5 تا 4 ساعت شارژ نگه میداره
واقعا ضعیفه
هیچ مشکلی نداره
همه این چیزایی که گفتم تجربه شخصی خودمه
اصل مناسب بودن این لپ تاپ برای خرید فقط کانفیگ بالا با قیمت مناسبه
سلام دوستان عزیز
من خیلی تحقیق و بررسی کردم رو این لپ تاپ. این تاپیک رو هم کامل خوندم و از نظرات دوستان استفاده کردم. به حتم این لپ تاپ تو این رنج قیمت از نظر کانفیگ و طراحی اگه بهترین نباشه که هست، جزو 3تای اوله. بحث هایی مثل باطری غیر قابل تعویض توسط کاربر یا صفحه نمایش مات هم مسائلی نیست که بخواد مشکل ساز باشه، کما اینکه قبلا این موارد تو سخت افزارهای دیگه بوده و مشکلی به وجود نیاورده.مگه اینکه حساسیت زیادی بخواد یه نفر نشون بده که طبعا بیاد هزینه بیشتری هم بکنه تا جواب گوی حساسیت بالاش رو مسائل مختلف و ریز باشه.
سوالی که الان بعد از این همه تحقیق واسم پیش اومده اینه که حجم مشکلات این لپ تاپ (چه نرم افزاری مثل درایورها و چه سخت افزاری مثل بحث تاچ پد و صدای هارد تو بعضی از محصولات) بیش از انتظار و حد مجاز برای یه محصول از یه بند معتبر نیست؟
حالا سخت افزار به قول یکی از دوستان باید به صورت درصد از فروش محاسبه بشه ولی اینکه مشکلاتی نرم افزاری عدیده واسه این لپ تاپ به این صورت گسترده و شایع شده، برای کسی که میخواد همچین سخت افزاری رو خریداری کنه مثل من، نگران کننده نیست؟ چطوری میشه تمام این نگرانی ها و مشکلات رو همون زمان خرید چک کرد و در صورت نیاز برطرف البته اگه مشکل از یوزر و کاربر نباشه و مشکل خود لپ تاپ باشه؟
این مشکل تاچ پد که میگین چی هست؟:eh: