ی سوال چجوری تمرینات رو به کمک مربی بسپارم؟
Printable View
ی سوال چجوری تمرینات رو به کمک مربی بسپارم؟
معلمي يا دانش اموز؟نقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
این مسیر رو دنبال کن staff/ change staff responsibilities در قسمت ترینینگ بخش هایی که مربوط به تمرینات هست رو به کمک اولت بسپارنقل قول:
من فصل دوم رو با استوک با مقام پنجمی به پایان رسوندم ، دوپله از سال قبل بالاتر شدیم
در F.A.CUP قهرمان شدیم
در جام حذفی مرحله دوم حذف شدم
در جام یوفا نیمه نهایی به آژاکس در دو بازی 1 بر 0 باختیم ، حیف شد اگر میبردیم قهرمانی تو مشتمون بود :n02:
در فصل نقل و انتقلات هم آرسن ونژه از مربیگری بازنشست شد من هم برای مربیگری ارسنال اپلای کردم که مورد قبول واقع شد و الان مربی ارسنالم
آقا فرق این بازی با fifa 14 چیه؟؟
تو این بازی علاوه بر اینکه بازی میکنم، میتونم مربیگری هم بکنم آیا؟؟
من تا الان اصلا fifa بازی نکردم و تازه میخوام از pes خداحافظی کنم و بیام سمت fifa، به نظر شما این بازی رو بگیرم یا Fifa 14 رو؟؟؟؟
میثاق عزیز در این بازی شما فقط مربی گری میکنی و نمیتونی بازی بکنی مثل پیس و فیفا یعنی فقط میتونی بازی تیمت رو نگاه بکنی اونا خودشون بازی میکنن حالا اگه اطلاعات دیگه میخوای از بقیه میتونی بپرسی که خیلی حرفه ای ترن از من
- :n02:
منم با پس اس وی شروع کردم دارم بازی میکنم بازی های پیش فصلم تازه شروع کردم 2 تا برد داشتم 1 باخت که از لاتزیو 3 بر 1 باختیم هر تاکتیکی زدم لامصب نتونستیم ببریم خیلی بد بازی کردیم:n30::n02:
سلام دوستان عزیز از همتون میخوام تا از لیگ ایران حمایت کنین تا در فیفا 15 بالاتر از همه قرار بگیره و تا میتونین این سایت رو تبلیغ کنین تا لیگ ایران در فیفا 15 حضور داشته باشه و اگه سایت یا وبلاگی دارین در صفحه ی اول بخواهین که به ایران رای بدن . ممنونم از همتون غیرت خودتونو به دیگر تیم ها نشون بدین . در ضمن لیگ اسرائیل هم با ایران رقابت داره. اینم آدرس سایت فیفا 15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كارا فايده نداره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ببخشید الآن که ایران در فیفا ورلد کاپ حضور داره خیلی خوب شده؟بازیکنان شبیه واقعیت هستن یا تماشاچیان ایران که شبیه عربها هستن؟یا ورزشگاه آزادی؟نقل قول: