منظور از طراحی بسته چیه ؟!
به خاطر اینکه باسش کمتره میتونه برای گوش راحت تر باشه و یا ...
اصلا منظور از این کلمه ی راحتی، راحتی گوشه و یا نرم و راحت بودن !؟! (چی گفتم، ولی دو تاش یکی نیست :دی)
خوب OPEN ها صدای بیشتر و بهتری دارند ولی در عوض صدا به بیرون درز میکنه و به مطمئنا برعکس که دوستمون هم گفتند،
حالا چرای میگند راحت تر ؟! چون صدا به گوش فشار نمیاره و ... یا ... ؟! (باز رفتیم سر سوال .. منظور از راحتی چیست !؟)
و همونطور که گفتید Closed ها راحتی اشون نسبت به OPEN ها کمتره ! و باز هم میایم سر سوال منظور از ...
ایا این اهنگ ها واقعا یک ملاکه و یا از روی تجربه است ؟!
من ممکنه هر چیزی گوش بدم ...
ولی بازم ... راحتی ... :دی
نه، من تو اتاق خودم استفاده میکنم ... فکر نکنم بیرون از خونه و یا اتاقم نیاز باشه ... ولی اگر هم باشه .. یعن واقعا اینقدر نفوذ صدا به محیط و برعکس زیاده ؟!
اصلا بهتره این مسئله ی راحتی و ... رو بفهمم تا بعد در مورد این موضوع صحبت کنیم.
چند سوال :
این مسئله ی راحتی روی سر ... (فشار به گوش نه ! روی سر ... جاگیری و ...) به وزن این هدفون ها هم بستگی داره .
ایا اینها وزنشون استاندارد خاصی داره ؟!
استحکام این هدفون ها چطوریه ؟! مثلا مدل Aurvana کمی نازک به نظر میرسه ... ولی شکیل و زیباست ...
این جک های 6.3 برای چی هستند ؟!
راستی یک سوال آخر ...
احیانا اگر مشکلی برای هدفون پیش بیاد تعویض میشه یا تعمیر ؟! منظورم اینه که قابل تعمیر هست و یا ... ؟ اصلا چه چیزهایی شامل گارانتیه و ...
در موارد عادی خرید زیاد گیر نمیدم ولی وقتی مسئله صدا و کیفیت اونه کمی وسواس هستم ..
کارت صدای من هم آنبرده و برای مادربورد P5K-Deluxe و 7.1 کانال ...
ایا اگر بخواهم یک کارت صدا بخرم میتونم کیفیت صدای چشمگیری داشته باشم ؟!
ببخشید سوال زیاد شد ...