هیچکدوم رو هاتبرد نیست!؟نقل قول:
Printable View
هیچکدوم رو هاتبرد نیست!؟نقل قول:
نه خیرنقل قول:
محتوای مخفی: شبکه های پخش کننده
Happy Birthday Titi Henry
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی:"سرگرمی و استراحت؟ دوست دارم با پسرم بازی کنم، مواقع دیگه تو خونه مشغولم به کارای معمولی با دوستانم، فیلم و بازی ویدئویی"
امشب بارسلونا در اولین بازی خود در فصل جدید و در هفته اول لالیگا میزبان لوانته خواهد بود.
این بازی اولین امتحان بارسلونا تحت نظر مارتینو در یک بازی رسمی است. مارتینو در بازی های پیش فصل عملکرد خوبی داشت و طرفداران بارسا باید از بازگشت بارسا به بازیهای زیبا خوشحال باشند، گرچه بازی های تدارکاتی نمی تواند ملاک خوبی برای قضاوت در مورد یک تیم و یا سرمربی باشد. ولی بازی های خوب الکسیس، پدرو، فابرگاس و نیمار، با وجود دقایق کم نوید فصل خوبی را می دهد.
بارسلونا باید در دو هفته آینده 5 بازی دشوار را برگزار کند که شاید بتوان روی کاغذ اولین بازی مقابل لوانته را ساده ترین آنها دانست. به همین دلیل شاید قویترین ترکیب بارسا را در این بازی شاهد نباشیم، گرچه شروع درخشان در اولین بازی برای هر مربی و تیمی اهمیت ویژه ای دارد. والدز، آلوز، سسک، پدرو و مسی در روزهای اخیر مصدومیت هایی داشتند ولی هر 5 نفر در لیست بارسا برای این بازی قرار گرفته اند، گرچه احتمال حضور هریک از آنها روی نیمکت وجود دارد. تاتا برای اولین بازی خود اویر، مونتویا، دوس سانتوس و سرجی روبرتو را از لیست بارسا حذف کرده است و پویول، آفلای و کوئنکا نیز به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم نیستند.
لوانته نیز با سرمربی جدید خود فصل جدید را با امید بالایی آغاز می کند. این تیم در بین دو فصل چندین بازیکن خود را از دست داد ولی خریدهای جدید آنها عملکرد خوبی در پیش فصل داشتند. این تیم در 8 بازی پیش فصل خود 6 پیروزی و 1 تساوی و تنها 1 شکست در کارنامه خود داشت.
پیش بینی نتیجه بازی با توجه به تغییرات در هر دو تیم بارسلونا و لوانته کار ساده ای نیست ولی با توجه به سطح دو تیم به نظر میرسد طرفداران بارسلونا میتوانند در انتظار یک پیروزی پرگل از تیم خود در اولین هفته لالیگا باشند.
مسی آماده برای بازی
عکس از تمرینات
قوانین جدید داوری اسپانیا در فصل جدید:
در فصل جدید لالیگا قوانین داوری جدیدی اعمال شده است تا از تناقض در قضاوت داورهای مختلف جلوگیری شود. داورانی از سوی کمیته داوران برای تیم های مختلف لالیگا فرستاده شده اند تا این قوانین جدید را برای بازیکنان و کادر فنی تیم ها توضیح دهند.
در قوانین جدید جریمه برخورد غیرعمدی بین دست و توپ کامل تر توضیح داده شده است. این هندها اتوماتیک وار به کارت زرد منجر نمیشود. در واقع اگر این تماس منجر به کمک به تیم مهاجم نشود خطایی گرفته نمیشود، و اگر هند غیرعمد منجر به از دست رفتن مالکیت توپ حریف و یا سود رساندن به تیم خودی شود، خطا گرفته می شود.
در قانون آفساید، مهاجمی که در موقعیت آفساید قرار دارد و دید دروازه بان را محدود کند، حتی اگر تماسی با توپ نداشته باشد، منجر به اعلام آفساید میشود. و توپی که در اثر دفع ناقص مدافع به مهاجم برسد آفساید نیست.
همچنین برخورد داوران با حرکات خشونت آمیز بازیکنان شدیدتر از قبل خواهد بود. به عنوان مثال برخورد بازو به سر یا گردن بازیکن حریف منجر به کارت زرد خواهد شد، و برخورد آرنج به سر یا گردن بازیکن حریف منجر به کارت قرمز مستقیم میشود.
هشت سال پیش در چنین روزی (البته 17 آگوست 2005 ) ، لئو مسی برای اولین بار با تیم اول آرژانتین برابر مجارستان به میدان رفت...
او در دقیقه 18 نیمه دوم وارد میدان شد...
و بعد از 47 ثانیه اخراج شد...!
این اولین کارت قرمز مسی بود...
شبکه ورزش هم انگار بازی رو پخش میکنه :n20:
ایول خوبه خبری از دفاع نشد ؟
طرفداری - تیم فوتبال بارسلونا موفق شده است تمام مبلغ پرداختی برای به خدمت گرفتن نیمار، بالغ بر 57 میلیون یورو را از طریق فروش پیراهن های وی در سرتاسر جهان، به باشگاه برگرداند. گفتنی است، این مهم، حتی قبل از آغاز بازی نیمار برای آبی اناری ها با فروش 570 هزار پیراهن و هر کدام به مبلغ 100 یورو، بدست آمده است.
جشن پانزده سالگی چابی مغز متفکر کاتانولیایی ها در بارسلوناپانزده سال پیش در چنین روزی لوئیس فان خال سرمربی وقت بارسا در بازی با مایورکا برای اولین بار از چابی ارناندس استفاده کرد
یت گل- هجده آگوست سال 1998، لوئیس فان خال سرمربی هلندی و اسبق بارسلونا در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا مقابل مایورکا یک بازیکن جوان را به میدان فرستاد. یک پسرک 18 ساله به نام چابی ارناندس که بازیکن تیم پایه ای بارسلونا بود که با جلب اعتماد فان خال برای اولین بار برای تیم اصلی بارسلونا به میدان رفت.چابی از آنجا کارش را در بارسلونا شروع کرد و در آن روزها حتی نمی توانست تصور کند که پانزده سال بعد همچنان با پیراهن آبی و اناری بارسا به میدان خواهد رفت و مبدل به یکی از افسانه های این باشگاه خواهد شد . در طول این پانزده سال، چابی با سبک خاص فوتبالی خودش تبدیل به یک الگوی بزرگ شد و فوتبالدوستان تمام دنیا را مقهور تواناییهایش نمود.حالا و با گذشت 15 سال چابی بازیکنی است که بیشترین بازیها را با پیراهن بارسا انجام داده: چیزی نزدیک به 700 بازی. رقمی که اگر او در طول این فصل با مصدومیت مواجه نشود،افزایش چشمگیری خواهد داشت.مسیری که چابی در طول این 15 سال طی کرد مسیر ساده ای نبود. او بارها با مصدومیت های سخت مواجه شد و در شرایطی قرار گرفت که بارها حتی به جدایی از تیم کاتالان فکر می کرد اما خوشبختانه او تصمیم گرفت بماند و تدریجا مبدل به عضوی بی بدیلی از بهترین تیم تاریخ باشگاه کاتالان گردید. همه طرفداران بارسا کسب 6 جام قهرمانی متوالی (لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا، جام حذفی، سوپرکاپ اسپانیا، سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان) را فراموش نخواهند کرد و می دانند که بخش زیادی از این افتخاری که تا به حال هیچ تیمی موفق به تکرارش نشده را مرهون زحمات این ستاره توانا هستند.این شش جام به ویترین افتخارات چابی اضافه شد و حالا او همچنان این فرصت را خواهد داشت تا با تیم کاتالان برای کسب جامهای بیشتر بجنگد. اولین جام پیش رو تلاش برای فتح سوپرکاپ اسپانیا در مصاف با اتلتیکومادرید است و در صورتی که بارسا موفق به فتح آن شود، چابی می تواند پرافتخارترین بازیکن تاریخ فوتبال اسپانیا لقب گرفته و از پاکو خنتو که 21 جام را در ویترین افتخاراتش می بیند پیشی بگیرد. داستان ادامه دارد؛ چابی به فکر آویزان کردن کفش هایش نیست وتا سال 2016 نیز با بارسا قرارداد دارد. آمار و ارقام:*آخرین باری که چابی قراردادش را تمدید کرد: 2013.1.28*زمان اتمام قرارداد: 2016.06.30*تعداد بازیهای رسمی: 676 بازی*تعداد گلها: 79 گل*جامهای کسب شده: 21 جام (7 قهرمانی در لالیگا، 3 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا؛ 5 قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا؛ 2 قهرمانی در جام حذفی اسپانیا؛ 2 سوپرکاپ اروپا و 2 جام باشگاه های جهان*تعداد بازیها در لالیگا: 444 بازی (53 گل)*تعداد بازیها در لیگ قهرمانان اروپا: 137بازی (11 گل)*تعداد بازیها در جامهای یوفا: 13بازی (1 گل)*تعداد بازیها در جام حذفی اسپانیا: 62بازی (9 گل)*تعداد بازیها در سوپرکاپ های اسپانیا: 12 بازی (4 گل)*تعداد بازیها در سوپرکاپ های اروپا: 3 بازی (0 گل)*تعداد بازیها در جام باشگاه های جهان: 5 بازی (1 گل)
منبع:سایت گل
تیترهای روزنامه اسپورت 18 آگوست
شروع نمایش
بارسا دفاع از عنوان قهرمانی خود را با ستاره هایش، مسی و نیمار آغاز می کند.
تاتا اعلام کرد که مدافع جدید نمیخرد و منتظر پویول است.
بارسا و لوانته ساعت 19:00 (به وقت محلی)
امار مسي مقابل لوانته
مسی:حتی اگر به من پول ندهند هم فوتبال بازی می کنم؛در هند با بهترین استقبال ممکن مواجه شدم
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا اخیرا با مجله ماکسیم گفتگویی را انجام داده و در این گفتگو از چالش های پیش رویش در بارسلونا و برخی از مسائل زندگی شخصی اش صحبت کرده.
بخش هایی از این گفتگو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که دراینجا می توانید بخش اول این صحبت ها را مطالعه کنید:
مسی در پاسخ به سوالی در مورد این که از نظر او خوش استیل ترین بازیکن رختکن بارسلونا چه کسی است گفت:«جرارد پیکه واقعا یک فشن مدل است و این روزها به اینکه سوژه عکاسان مد باشد عادت کرده.»
ستاره آرژآنتینی در تمجید از استقبال هندی ها در سفر او به این کشور گفت:« هند کشوری است که در آن بهترین استقبال از ما به عمل آمد. فوق العاده بود. جالب اینجاست که در هند ، فوتبال ورزش شماره یک نیست. من نیمه شب به هند رسیدم ولی هزاران هواداران با برتن داشتن پیراهن هایی با نام مسی انتظارم را می کشیدند.»
او در پاسخ به سوالی درمورد یکی از هیجان انگیز ترین خاطره هایش گفت:« در یکی از پروازهای آرژانتین و ونزوئلا، من اولین بازیکنی بودم که سوار برهواپیما شدم و یکی از خدمه مرا به اتاق خلبان برد و در بخش عمده ای از طول سفردرکنار خلبان، هواپیما را می راندیم.»
مسی در تشریح عشقش به فوتبال گفت:« حاضرم که حتی اگر به من پول هم ندهند، فوتبال بازی کنم. همیشه این حرفه را به هر شغل دیگری ترجیح می دهم. البته باید بگویم که این اتفاقی نیست که ما بازیکنان بارسلونا به موفقیت های زیادی رسیده ایم. ما زندگی مان از دوران کودکی را وقف فوتبال کرده ایم. ما فوتبالیست هستیم و نه ستاره سینما. نمی خواهیم که زندگی مان شبیه زندگی یک ستاره سینما باشد. وقتی تمرین و بازیها تعطیل باشد هم در خانه و درکنار خانواده هایمان هستیم.»
ما می خواهیم در این فصل در اسپانیا و اروپا به جامهای قهرمانی متعددی برسیم. شیوه جدایی تیتو از ما ناراحت کننده بود ولی الان همه ما از سرمربی جدید تیم حمایت می کنیم.
ستاره آرژانتینی در مورد حضور تاتا مارتینو روی نیمکت مربیگری بارسا گفت:« ما می خواهیم در این فصل در اسپانیا و اروپا به جامهای قهرمانی متعددی برسیم. شیوه جدایی تیتو از ما ناراحت کننده بود ولی الان همه ما از سرمربی جدید تیم حمایت می کنیم.»
او در پاسخ به سوالی در مورد خطاهای فراوانی که رویش انجام می شود گفت:« نمی توانی با ترس از اینکه سوژه خطاهای بازیکنان حریف هستی وقت تلف کنی.من همیشه بازی خودم را انجام می دهم و اجازه می دهم که داوران هم کار خودشان را بکنند.»
مسی همچنان با انگیزه فوتبالش را دنبال می کند. او در این باره گفت:« من هیچ وقت برای دیدن افتخاراتی که به دست آورده ام به پشت سر نگاه نمی کنم و معتقدم که وقتی که بازنشسته شدم باید این کار را بکنم.تا آن زمان باید روی کارهایم تمرکز کنم.مهم نیست که در گذشته چه کارهایی کرده ای.هر فصل چالش جدیدی است.»
بخش پایانی صحبت های مسی در مورد رقابتش با کریس رونالدو بود:« به هیچ عنوان میان من و کریس رقابتی برای بهترین بازیکن دنیا بودن نیست.او انسان خوبی است و می تواند در هر بازی سرنوشت را عوض کند.کریس راه خودش را می رود و من تمرکزم را برروی کسب موفقیت های بیشتر قرار داده ام.»